چهارشنبه, آبان ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    تصویب طرح کنترل کیفیت محصولات کشاورزی و فرآورده‌های غذایی در میادین تره‌بار شهرداری تهران/ ممنوعیت ورود ۲۴ محصول به میادین تا رفع ایرادات

    تصویب طرح کنترل کیفیت محصولات کشاورزی و فرآورده‌های غذایی در میادین تره‌بار شهرداری تهران/ ممنوعیت ورود ۲۴ محصول به میادین تا رفع ایرادات

    ماجرای کمبود مجدد شیرخشک نوزاد چیست؟

    تب برفکی و کمبود نهاده‌ها تولید و صادرات شیر خشک را تهدید می‌کند؟

    بازار جهانی «طلای مایع» میراث کهن ایران در اختیار ترکیه است

    بازار جهانی «طلای مایع» میراث کهن ایران در اختیار ترکیه است

    ۱۰ سبزی شگفت انگیز برای کنترل‌ قند خون در دیابت

    ۱۰ سبزی شگفت انگیز برای کنترل‌ قند خون در دیابت

    طلای سرخ» راهبردی برای عبور از خشکسالی در سمنان؛ دولت حمایت می‌کند

    بازار داغ معاملات زعفران در بورس کالای ایران

    ۴۰۰ هزار تن تولید گیاهان دارویی کشور و بلای خام‌فروشی

    ۴۰۰ هزار تن تولید گیاهان دارویی کشور و بلای خام‌فروشی

    ایران بزرگترین تولیدکننده گل محمدی، بدون سهمی در بازار جهانی

    ایران بزرگترین تولیدکننده گل محمدی، بدون سهمی در بازار جهانی

    فست فود، غذایی لذیذ اما خطرناک!

    فست فود، غذایی لذیذ اما خطرناک!

    صادرات ۳.۵ تن خاویار ایران به ۳۰ کشور دنیا/ قطر اولین مشتری

    صادرات ۳.۵ تن خاویار ایران به ۳۰ کشور دنیا/ قطر اولین مشتری

    کاهش ۱۰ درصدی سبوس‌گیری آرد سنگک در همدان

    کاهش ۱۰ درصدی سبوس‌گیری آرد سنگک در همدان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    ساخت کندوی هوشمند توسط یک تیم استارتاپی

    توسط مریم آقایاری
    شهریور ۶, ۱۳۹۹
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ساخت کندوی هوشمند توسط یک تیم استارتاپی

    پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف با ساخت کندویی هوشمند موفق به افزایش بازدهی کندوهای زنبور عسل و کمک به زنبورستان‌ها و زنبورداران شدند.

    تیم استارتاپی دانشگاه شریف به سرپرستی دکتر امین‌رضایی زاده استادیار دانشکده‌ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف و دکتر مهدی شهرداد استادیار پژوهشکده برق جهاددانشگاهی با استفاده از اینترنت اشیاء موفق به ساخت کندویی هوشمند با نام کندووان پلاس (Kando۱+) شدند. این کندو هم برای زنبورداران و زنبورستان‌ها و هم برای زنبورداری شخصی قابل استفاده است.

    دکتر شهرداد در خصوص هدف از ساخت این کندو گفت: با استفاده از تکنولوژی روز و با هدف کمک به زنبورداری حرفه‌ای (مدیریت کندو و زنبورستان‌ها) و همچنین زنبورداری شهری و شخصی کندوی هوشمند ساخته شده است.

    وی افزود: کندوی هوشمند به زنبورداران کمک می‌کند تا با نصب اپلیکیشنی بر روی موبایل خود از آخرین وضعیت کندو، اتقاقات اخیر و همچنین مشکلات پیش آمده در کندو آگاه شوند و با استفاده از این اطلاعات بهترین و مناسب‌ترین اقدام را در جهت برطرف کردن مشکل انجام دهند.

    دکتر شهرداد یادآور شد: افرادی که به صورت شخصی و در حد محدود نیز زنبورداری می‌کنند، این امکان را دارند تا با توجه به دانش کمی که در خصوص زنبورداری دارند و با استفاده از این نرم‌افزار به بهترین شکل از زنبورها مراقبت کرده و سبب افزایش بازدهی کندو شوند.

    وی که خود دانش آموخته‌ رشته‌ی مهندسی برق است، در خصوص اقدامات و فعالیت‌های صورت گرفته در زمینه‌ کندوی هوشمند در دنیا اظهار کرد: کشورهایی نظیر آمریکا، استرالیا و اسلوونی برای اولین بار در دنیا در این حوزه فعالیت‌هایی انجام داده‌اند، اما کاری که توسط این تیم در دانشگاه صنعتی شریف انجام شده، به نوعی جدید است.

    دکتر امین رضایی‌زاده، استادیار دانشگاه صنعتی شریف نیز در خصوص ویژگی‌ها و اجزای این کندو گفت: با استفاده از اینترنت اشیاء نرم افزاری به منظور ارتباط و انتقال اطلاعات به زنبورداران تهیه شده است. کندوی هوشمند شامل یک کندوی شاهد است که ارتباطات را بین سرور و تلفن همراه برقرار می‌کند و با استفاده از سنسورهایی که در کندو وجود دارد، اطلاعاتی را جمع آوری می‌کند.

    وی افزود: در اکثر مواقع کندوها در موقعیت‌های خاصی نصب می‌شوند و دسترسی آسان به آنها مهیا نیست. در چنین شرایطی کندوی هوشمند می‌تواند این امکان را فراهم آورد که علاوه بر انتقال آنلاین اطلاعات کندو به زنبوردار، به عنوان محافظ و دزدگیر عمل کند و تهدیدها و اتفاقات پیش آمده را به گوشی همراه وی ارسال کند.

    دکتر رضایی‌زاده با اشاره به جمع آوری اطلاعات و ثبت فعالیت‌ها به صورت دستی توسط زنبورداران، گفت: معمولا زنبورداران فعالیت‌ها و اقداماتی که برای زنبورها انجام شده است را به صورت دستی نوشته و ثبت می‌کنند. اما در کندوی هوشمند نرم افزار مدیریت زنبورستان‌ها مبتنی بر QR code ها طراحی شده که با استفاده از آن اطلاعات به راحتی ثبت و تحلیل شده و خدماتی چون زمان شهدآوری منطقه، پیش‌بینی وضعیت هوا و هشدارهایی در این خصوص ارائه و علاوه بر آن بهترین راه حل و راهکار نیز به زنبورداران پیشنهاد می‌شود.

    افزایش بازدهی در کندوی هوشمند

    دکتر شهرداد نیز درخصوص افزایش بازدهی و محصولات کندو اظهار کرد: با استفاده از اطلاعات به موقعی که به وسیله‌ کندوی هوشمند جمع‌آوری و در اختیار زنبوردار گذاشته شده، تحلیل آن اطلاعات و انجام عکس‌العمل مناسب، امکان بازدهی بیشتر کندو و افزایش محصول فراهم می‌شود.

    وی افزود: اطلاعاتی چون وزن، دما، رطوبت و… تحلیل شده و به وسیله‌ اپلیکیشنی که بر روی موبایل نصب می‌شود، به زنبوردار گزارش داده می‌شود. همچنین با وجود میکروفون نصب شده در این کندو با بررسی صدای زنبورها تشخیص حضور ملکه، بچه‌دهی و غارت اطلاع رسانی خواهد شد.

    دکتر شهرداد خاطرنشان کرد: ساخت کندوی هوشمند حاصل فعالیت‌های یک ساله‌ تیم ۸ نفره‌ متخصص در تحقیق و مهندسی پیشرفته است که بر موضوعات اتوماسیون و کنترل پیشرفته، پردازش سیگنال و یادگیری ماشین متمرکز است. این تیم به صنعت و دانشگاه خدمات و تکنولوژی ارائه می‌کند.

    وی در پایان گفت: ساخت کندوی هوشمند در این سطح در کشور به نوعی بی نظیر است. فاز استارتاپی محصول ما اجرایی شده و اکنون می‌توانیم با جذب سرمایه‌گذار وارد مرحله‌ تجاری سازی آن شویم.

    سرویس خبری: فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایسنا
    پست قبلی

    مهر خبر می دهد ۲ اقدام جدید برای بهبود فضای کسب و کار/تسهیل در توسعه صنایع غذایی

    پست بعدی

    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم نسبت به سال گذشته

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    دربازدید مدیر کل دفتر فناوری و نوآوری صنایع دانش‌بنیان وزات صمت ازگروه زرتاکید شد:  ضرورت تسهیل تعاملات میان شرکت‌های فناورانه و وزارت صمت
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    دربازدید مدیر کل دفتر فناوری و نوآوری صنایع دانش‌بنیان وزات صمت ازگروه زرتاکید شد: ضرورت تسهیل تعاملات میان شرکت‌های فناورانه و وزارت صمت

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش پایگاه ‎خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران(ایفتاتی آی)، به نقل از روابط عمومی گروه زر، در...

    بیشتر بخوانید
    در مراسم گردهمایی دانشجویان مهندسی صنایع دانشگاه شهید بهشتی (جشن روز صنایع) مطرح شد: جایگاه و نقش گروه زر در امنیت غذایی ایران

    در مراسم گردهمایی دانشجویان مهندسی صنایع دانشگاه شهید بهشتی (جشن روز صنایع) مطرح شد: جایگاه و نقش گروه زر در امنیت غذایی ایران

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    به بهانه روز ملی کیفیت  اهمیت مقوله کیفیت در جهان امروز: کلید بقا و مزیت رقابتی

    به بهانه روز ملی کیفیت اهمیت مقوله کیفیت در جهان امروز: کلید بقا و مزیت رقابتی

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    سند الگوی کشت و بهره‌گیری از فناوری نانوحباب در تامین امنیت غذایی

    سند الگوی کشت و بهره‌گیری از فناوری نانوحباب در تامین امنیت غذایی

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم نسبت به سال گذشته

    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم نسبت به سال گذشته

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    پرداخت تسهیلات کم‌بهره به چای‌کاران آغاز شد

    پرداخت تسهیلات کم‌بهره به چای‌کاران آغاز شد

    آبان ۱۱, ۱۴۰۴
    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    ایران قادر به تامین کل زعفران دنیاست

    آبان ۷, ۱۴۰۴
    درباره «فستینگ» اشتباه می‌کردیم!

    درباره «فستینگ» اشتباه می‌کردیم!

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    مقداری پیاز در انبارها دپو شده/ سرما و بارندگی علت افزایش قیمت

    خرید حمایتی پیاز و پرداخت ۷۳ درصد مطالبات کشاورزان

    آبان ۳, ۱۴۰۴
    ۲۰ هزار تن شیرخشک در انبارها موجود است

    تولید شیر خشک نوزاد در مهر ماه کاهش یافت

    آبان ۱۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.