چهارشنبه, تیر ۱۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    ساخت دستگاهی برای کاهش فرسایش میراث گرانبهای خاک در بخش کشاورزی

    گروهی از مهندسان یکی از شرکت های دانش بنیان دستگاهی را اختراع کرده و به ثبت رساندند که علاوه بر تثبیت خاک بر روی زمین، قادر است با ایجاد حفره‌هایی بر روی خاک، باعث محبوس شدن آب باران در درون زمین شوند و این فرآیند از فرسایش و شست و شوی خاک توسط آب جلوگیری می‌کند.

    توسط فاطمه خداویردی
    آذر ۲۲, ۱۴۰۰
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ساخت دستگاهی برای کاهش فرسایش میراث گرانبهای خاک در بخش کشاورزی

    حیدر خاوری دهقان، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان از طراحی و ساخت ماشین‌آلاتی در حوزه کشاورزی خبر داد و گفت: این اختراع توسط مهندسان این مجموعه دانش بنیان در اداره کل ثبت اختراعات کشور به ثبت رسید.

    وی طراحی و ساخت این دستگاه را به منظور کاهش فرسایش خاک ناشی از آب و باد دانست و اظهار کرد: آب مایه حیات و خاک بستر این مایه است؛ از این رو ما با استفاده از روش‌های کارآمد نباید بگذاریم که باد و سایر عوامل طبیعی خاک را پراکنده کرده و موجب فرسایش آن شود که در این مسیر روش‌هایی که می‌تواند منجر به تثبیت خاک شود، می‌تواند موثر باشد.

    خاوری دهقان خاطر نشان کرد: این دستگاه علاوه بر تثبیت خاک بر روی زمین با ایجاد حفره‌هایی بر روی خاک، باعث محبوس شدن آب باران در درون این حفرات شده و این فرآیند از فرسایش و شست و شوی خاک توسط آب جلوگیری می‌کند.

    مدیر عامل این شرکت دانش بنیان استهلاک شدید ماشین‌آلات کشاورزی را از دیگر چالش‌های موجود در بخش کشاورزی ذکر و در این باره اظهار کرد: ناهمواری‌های سطح زمین‌های کشاورزی در اثر استفاده از گاوآهن‌های یک طرفه و سنگلاخی بودن زمین‌های کوهپایه‌ای و استهلاک شدید تجهیزات تسطیح باعث تحمیل هزینه‌های سنگین به کشاورزان شده است و همچنین در مرحله برداشت با کمباین اگر سطح زمین صاف نباشد، کمباین دار مجبور است برای جلوگیری از شکستن تیغه کمباین، علوفه را از ارتفاع بالاتری بچیند.

    وی این امر را موجب هدر رفتن علوفه دانست و ادامه داد: علاوه بر آن در زمین‌های دیم در هنگام بارندگی پس از استفاده از تسطیح کن‌ها به علت صافی خام، عمل آبشویی و فرسایش آبی نیز رخ می‌دهد.

    مدیر عامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه بر اساس چنین مشکلاتی تصمیم گرفتیم دستگاهی را طراحی کنیم که بتواند با شرایط زمین‌های سنگلاخی، تسطیح، کلوخه کوبی و ایجاد حفره برای حفظ آب زمین را انجام دهد، گفت: این دستگاه علاوه بر آماده سازی بستر بذر، از هدر رفتن توان تراکتور نیز جلوگیری خواهد کرد.

    وی با اشاره به جزئیات این ماشین، آن را دستگاه تسطیح کننده زمین‌های دیم به همراه غلتک نگهدارنده آب بر روی سطح زمین دانست که ناهمواری سطح زمین‌های کشاورزی را در اثر استفاده از گاو آهن‌های یک طرفه و سایر دستگاه‌ها برطرف می‌کند.

    ساخت دستگاهی برای کاهش فرسایش میراث گرانبهای خاک در بخش کشاورزی

    خاوری دهقان اضافه کرد: نحوه کارایی این دستگاه به این صورت است که بعد از برداشت محصول و قبل از آماده شدن زمین برای کشت دوم به منظور آماده سازی بستر زمین، ابتدا این دستگاه بر روی زمین حرکت کرده و تیغه آن خاک را از بخش‌های بلند خاک برداشته و داخل پستی‌های زمین می‌ریزد و بعد از آن بلافاصله در پشت تیغه غلتک، خاک را ماله می‌کشد و سطح خاک را سفت می‌کند.

    وی با بیان اینکه این فرآیند باعث سفتی خاک و عدم نفوذ آب به داخل زمین خواهد شد، یادآور شد: عدم نفوذ آب به خاک موجب از دست رفتن رطوبت خاک خواهد شد که برای رفع این مشکل بر روی محیط غلتک از زائده‌هایی استفاده شده است که با ایجاد حفره همزمان با ماله زدن زمین باعث حفظ رطوبت، گیر افتادن آب در سطح زمین و نفوذ بیشتر آب در زمین‌های دیم شده است.

    به گفته وی با صاف کردن زمین شرایط برای برداشت کمباین فراهم می‌شود.

    مدیر عامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه در این دستگاه هنگام کار در مزرعه ابتدا تیغه درگیر بوده و پس از آن غلتک با خاک درگیر می‌شود، اضافه کرد: این دستگاه برای استفاده در حوزه کشاورزی است و برای آماده سازی بستر کشت و برداشت و همچنین انجام همزمان خاک ورزی و تسطیح از آن استفاده می شود و قابلیت استفاده در همه زمین های کشاورزی را دارد.

    وی با اشاره به ضرورت ساخت این دستگاه، توضیح داد: در سالیان اخیر به دلیل استفاده نادرست از زمین‌های کشاورزی بر روی زمین‌های دیم، هم خاک و هم ماشین آلات مورد استفاده، دچار آسیب‌های جدی می‌شدند. نمونه آن در هنگام کار با کمباین به دلیل مناسب نبودن شرایط زمین پیش از کاشت است که در این شرایط سطح خاک صاف نیست و تیغه کمباین، گندم را از بالا برش داده و مقداری علف هدر می‌رود که علت این امر ناصاف بودن سطح خاک است، ضمن آنکه احتمال شکستن تیغه کمباین در اثر درو در ارتفاع پایین به دلیل وجود کلوخه نیز وجود دارد. برای حل این مشکل در این پروژه استفاده از تسطیح کننده‌هایی با غلتک نوین پیشنهاد شد.

    خاوری دهقان یادآور شد: میراث گرانبهای ما برای آیندگان، خاک است. صنعتگران باید محصولاتی تولید کنند که دوستدار خاک و محیط زیست باشند.

     

    سرویس خبری: فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: صناع غذاییصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنعت غذافناوری غذافناوری غذا و بخش صنعتفناوری های نوینکاهش فرسایش خاکماشین آلات کشاورزی
    پست قبلی

    سرپرست معاونت اقتصادی استانداری مرکزی: استان مرکزی ماهانه ۴۳ هزار تن نهاده نیاز دارد/تنها یک سوم نیاز توزیع می شود

    پست بعدی

    سفید شدن چشم دانه‌های انار فردوس به درِ پژوهشکده

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    همچنان‌که جهان با تغییر اقلیم و کاهش منابع، دست‌وپنجه نرم می‌کند، بشقاب‌های غذای ما به آرامی در حال تکامل هستند....

    بیشتر بخوانید
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    سفید شدن چشم دانه‌های انار فردوس به درِ پژوهشکده

    سفید شدن چشم دانه‌های انار فردوس به درِ پژوهشکده

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    نانوایی‌های سنتی و صنعتی در حال تامین نان مردم؛ کمبود نان نداریم

    خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
    تاریخ مصرف گوشت چند روز است؟

    کمبودی در عرضه گوشت قرمز نداریم/جمعیت دامی کشور مطلوب است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    آیین‌نامه اجرایی قانون حفاظت از خاک ابلاغ شد

    رهاسازی پلاستیک ۳۰ درصد باروری خاک را کاهش می‌دهد

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    هیچ مشکلی در تولید و تامین جوجه یکروزه کشور نداریم

    افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در استان مرکزی

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    ششمین جشنواره انار فاروق در حال برگزاری است

    ارزیابی قابلیت انبارمانی انار ایران در طول انبار سرد

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.