شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    زنبوردار نمونه کشور: تخریب منابع طبیعی، مهم‌ترین تهدید زنبور عسل/بدون زنبور عسل ۵۰ درصد سفره ما خالی می‌ماند

    یک زنبوردار لرستانی با اشاره به اهمیت تشکیل خوشه عسل و ایجاد یک برند برای استان، گفت: مهم‌ترین تهدیدی که کشور، دنیا، زنبور عسل و ما انسان‌ها را تهدید می‌کند، تخریب منابع طبیعی است.

    توسط فاطمه خداویردی
    آبان ۱۵, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ساخت کندوی هوشمند توسط یک تیم استارتاپی

    اسداله عالیخانی اظهار کرد: با توجه به خشکسالی‌های چند سال گذشته و تخریب جنگل و مرتع، زنبور و زنبوردار بیشترین آسیب را دیده است، چون زنبور به گل نیاز دارد و ابتدا باید گوسفند و گاو و دیگر حیوانات از طبیعت بهره ببرند و هرآنچه باقی می‌ماند به زنبور می‌رسد که مسئولان ما باید این موضوع را درک کنند که وقتی خشکسالی پیش می‌آید اولین چیزی که ضربه می بیند زنبور است.

    وی با اشاره به این‌که زنبورعسل به گل و گیاه و فضای سبز نیاز دارد، عنوان کرد: باید اینگونه به مسئولان بگوییم که ما یک قشر آسیب‌پذیر و سودمند بی‌نظیر هستیم یعنی در موجوداتی که در کره خاکی زندگی می‌کنند هیچ چیزی جای زنبور عسل را نمی‌گیرد، چون خود زنبور عسل یکی از خدمتگزاران تاریخ بشر است و می‌تواند مؤثر باشد.

    عالیخانی با اشاره به این‌که در خشکسالی‌های اخیر به این قشر کم توجهی شده است، بیان کرد: ما در سطح کشور برای بیشتر از ۱۰۰ هزار خانوار شغل مستقیم ایجاد کردیم یعنی نزدیک به نیم میلیون نفر به صورت مستقیم معاششان از طریق همین زنبور است که باید حمایت شوند اگر از کار بیکار شوند باری اضافه بر دوش دولت خواهند بود، اگر دولت می‌خواهد از این قشر حمایت کند واگذاری نهاده‌های مورد نیاز باید به موقع باشد.

    این زنبوردار نمونه کشور ادامه داد: یکی‌از حمایت‌های دولتی تسهیلات بوده و داروها، بیماری‌های ناشناخته از معضلات زنبورداران است که دولت باید به آن‌ها کمک کند.

    وی با اشاره به این‌که ما صندوقی تشکیل داده و یک اتحادیه مرکزی در کل کشور داریم، که برای کشور سرمایه‌گذاری است، عنوان کرد: نمی‌توان گفت عسل فراموش شده است چون الان در زمینه فرآورده‌های زنبور عسل حتی در حد کرونا اثرگذار بودیم و توانستیم با ترکیباتی از عسل جلوی مرگ و میر خیلی از مردم را بگیریم.

    عالیخانی تصریح کرد: با ترکیباتی مانند بره موم و زهر زنبور در زمینه سلامتی در دوران کرونا کارهایی انجام دادیم، هر انسانی سیستم ایمنی‌اش با یک سیستم خاصی تقویت می‌شود چون تنوع گیاهی در لرستان زیاد است ما توانستیم با ترکیبات جانبی زنبور عسل مانند ژل رویال در این راستا حرکت کنیم.

    این زنبوردار نمونه کشور افزود: در دوران کرونا از ژل رویال برای پایین آوردن تب و از بره موم برای کنترل لرز استفاده کردیم.

    وی تصریح کرد: برخی از زنبورداران ما توانمندند، اما همه آن‌ها توانمند نیستند که در نمایشگاه‌ها شرکت کنند، ما باید این انگیزه و توانمندی را در کل کشور ایجاد کنیم که بتوانند در نمایشگاه شرکت کرده و جلوی تقلب‌ها را بگیریم که مردم به ما اطمینان کنند.

    عالیخانی با بیان این‌که امیدواریم حرکتی به وجود بیاید که امید به آینده و زندگی بیشتر شود، عنوان کرد: برنامه مدون و بلند مدتی برای زنبورداران وجود ندارد و در سطح کشور هرچه تصمیم می‌گیریم براساس حال است.

    این زنبوردار لرستانی در ادامه گفت: دومین سالی است که اقدام کردیم تا خوشه عسل را تشکیل دهیم و یک ساختاری درست کنیم که یک مجموعه باشد و همه تولیدکنندگان در آن ذی‌نفع بوده و یک برند برای کل زنبورداران استان درست کنیم، سال‌ها قبل زمینه‌هایی برای این کار ایجاد شد اما کار پیش نرفت اما این دوره یک سری کارهایی پیش رفته است و تلاش می‌کنیم که خوشه عسل به اسم استان در حد ملیت و تمدن تاریخی‌مان تشکیل شود.

    عالیخانی عنوان کرد: تاریخ و تمدن ما و زیستگاهی که با تنوع گل و گیاه داریم قابل توجه است، هرچند در ۵۰ سال گذشته به جز تخریب کاری در این طبیعت نکردیم، اگر بتوانیم منابع طبیعی خود را درست کنیم در سطح جهان حرفی برای گفتن داریم.

    این زنبوردار لرستانی افزود: یعنی تنوعی که در عسل‌های تولیدی و زنبور عسل چه در موم و زهر و گرده گل وجود دارد می‌تواند زمینه‌ساز تولید باشد، زنبور عسل الان فراتر از عسل است و هرکدام از فرآورده‌های آن ترکیباتی دارد که می‌توان صدها دارو از آن ایجاد کرد.

    وی عنوان کرد: می‌توان ۴۰ تا ۵۰ درصد داروهای مورد نیاز بشر را تنها به وسیله زنبورعسل ساخت، الان خود من یک ترکیب ضد سرطانی از بره موم زنبور عسل درست کردم که مقاله علمی دارد.

    عالیخانی ادامه داد: فرآورده‌ها، ساخت ترکیبات و حفظ محیط زیست و … به خوشه وصل می‌شوند که دولت باید در این زمینه سرمایه‌گذاری کند، اگر روی توانمندی یک موضوع مانند خوشه عسل داشته باشیم همه باید کمک دهیم یک برند خوب برای استان ایجاد کنیم که تمام زنبورداران استان یک تشکیلاتی راه بیاندازیم.

    این زنبوردار لرستانی افزود: اگر همه کمک دهیم در آینده هم برای محیط زیست و هم امنیت غذایی می‌توانیم مفید باشیم.

    وی با اشاره به این‌که خود زنبورداران باید سهام داران شرکت باشند، عنوان کرد: وقتی شرکت داشته باشیم طرف خارجی بهتر می‌تواند به ما اعتماد کند، ما حدوداً ۱۰۰ هزار نفر زنبوردار بهره‌بردار مستقیم در سطح کشور داریم که همه باید سهام‌دار باشند.

    عالیخانی با اشاره به این‌که گرده افشانی زنبورعسل نزدیک به ۵۰ درصد روی سفره ما نقش مستقیم دارد، تصریح کرد: اگر زنبور عسل نباشد ۵۰ درصد سفره ما خالی می‌ماند.

    این زنبوردار لرستانی با اشاره به این‌که مهم‌ترین تهدیدی که کشور، دنیا، زنبورعسل و ما انسان‌ها را تهدید می‌کند، تخریب منابع طبیعی است، بیان کرد: محیط زیست ما ناسالم است و منابع طبیعی ما در معرض تهدید است و باید با تخریب‌کنندگان آن به شدت برخورد شود.

     

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: تخریب منابع طبیعیزنبور عسلصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذافناوری های نوینکشاورزی و باغبانی
    پست قبلی

    مدیرکل شیلات خوزستان خبر داد؛ راه‌اندازی بازارچه شیلات در شلمچه/انتقاد از وجود دلالان ماهی

    پست بعدی

    نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس: کشت گیاهان دارویی اقتصاد کشاورزی را متحول می‌کند

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    فواید خوردن توت فرنگی
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    مهندس ولید اتحادی، از فعالان حوزه کشاورزی گلخانه‌ای، در شهرک گلخانه‌ای مهستان واقع در شهر جدید هشتگرد از سال ۱۴۰۰...

    بیشتر بخوانید
    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    دهلران؛ بهره برداری از نخستین مجتمع تحقیقاتی گیاهان دارویی

    نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس: کشت گیاهان دارویی اقتصاد کشاورزی را متحول می‌کند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    نارضایتی کشاورزان از نرخ خرید تضمینی چغندرقند/ بازار خرید شکر روند کاهشی دارد/ سطح زیر کشت چغند نصف شده است

    افزایش ۴۰ درصدی سطح زیرکشت چغندرقند در شیراز

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    قیمت روغن ۲۵ درصد افزایش یافت

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.