چهارشنبه, تیر ۱۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    قیمت جو تولید داخل به ۲۰ هزارتومان رسید

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    پیش‌بینی رشد تولید میگو در خوزستان فراتر از برنامه هفتم توسعه

    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    راهکار کاهش ضایعات حوزه آرد و گندم چیست؟

    رییس مجمع ملی صادرکنندگان دام توضیح داد: شگرد برخی شرکت‌های بسته‌بندی برای گران کردن گوشت قرمز

    پتانسیل صادرات دام مازاد به بازار‌های هدف وجود دارد

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    گرمای هوا قیمت تخم مرغ را کاهش داد

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    قیمت حبوبات کاهش می یابد

    صادرات ۶ هزار تن از محصولات باغی و گلخانه‌ای سیستان و بلوچستان

    رباتی برای پایش مواد مغذی گیاهان گلخانه‌ای

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    زنبوردار مشگین‌شهری ۱۱ هزار و ۲۰۰ ملکه زنبور عسل تولید کرد

    زنبوردار مشگین‌شهری امسال ۱۱ هزار و ۲۰۰ قطعه ملکه زنبور عسل با هدف اصلاح و بهنژادی کلنی‌های زنبور عسل تولید کرده و در اختیار زنبورداران استان اردبیل و شمالغرب کشور قرار داد.

    توسط فاطمه خداویردی
    تیر ۲۲, ۱۴۰۱
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    هر زنبور عسل قادر به حمل چند دانه گرده است؟

    بهزاد حیدری که در زمینه تولید ژله رویال، عسل خالص و طبیعی بدون تغذیه و زهر زنبور عسل نیز فعالیت دارد، عمده فعالیت خود را بر روی تولید و تکثیر ملکه زنبور عسل متمرکز کرده و با تولید ملکه زنبور عسل با نژاد و قابلیت ویژه، بخش مهمی از نیاز زنبورداران استان اردبیل و شمالغرب کشور را تامین می کند.

    این جوان تولید کننده و موفق روز سه شنبه اعلام کرد: ۱۰ هزار قطعه از این ملکه‌ها باکره و یک هزار و ۲۰۰ قطعه نیز ملکه جفت شده بوده است.

    زنبوردار مشگین‌شهری ۱۱ هزار و ۲۰۰ ملکه زنبور عسل تولید کرد

    وی اظهار کرد: در زنبورستان خود ۲۸۰ کندوی زنبور عسل مدرن برای تولید عسل طبیعی و ژله رویال و ۷۰۰ کندوچه برای تولید ملکه زنبور عسل دارم و با وجود از دست دادن همه سرمایه و زنبورستان خود در جریان سیل نوروز سال ۱۳۹۸ به هنگام زمستان گذرانی در استان گلستان، فعالیت مجدد خود را با حداقل سرمایه از حدود سه سال پیش آغاز کرده و امسال به تولید بیش از ۱۱ هزار و ۲۰۰ قطعه ملکه رسیدم.

    این زنبوردار مشگین‌شهری تولید ملکه و زنبور عسل با بازده دو تا سه برابر نژادهای محلی، تولید زنبور و ملکه مقاوم در برابر بیماری و تنش‌های دمایی، تولید نژاد زنبورهایی که نیش نمی‌زنند و تلاش برای اصلاح نژاد و تولید نژادهای پربازده و وِیژه و نیز بهنژادی کلنی های موجود در منطقه را از جمله فعالیت های خود اعلام کرد.

    زنبوردار مشگین‌شهری ۱۱ هزار و ۲۰۰ ملکه زنبور عسل تولید کرد

    وی میانگین تولید عسل طبیعی بدون تغذیه در هر کلنی زنبور عسل در ایران و در سطح جهان را هشت تا ۱۰ کیلوگرم ذکر کرد و گفت: از کندوهای من در این زنبورستان و کلنی‌های تکثیر شده از این ملکه‌ها، بیش از ۲۵ کیلوگرم و سه برابر بیشتر از میانگین کشوری عسل استحصال می شود.

    حیدری، اضافه کرد: در صورت تغذیه کلنی‌های زنبور عسل تکثیر شده با این ملکه‌ها با استفاده از شکر، میانگین تولید به بیش از ۶۰ کیلوگرم در هر کلنی هم قابل افزایش است.

    وی مهاجرت به مناطق مستعد، توجه جدی و دقیق به تقویم زنبورداری، کنترل دقیق هر کلنی از نظر تغذیه جمعیت زنبور عسل کارگر، کنترل عمر مفید ملکه و نیز مقابله با بیماری‌های خاص این موجود ظریف را از جمله رازهای موفقیت خود ذکر کرد.

    زنبوردار مشگین‌شهری ۱۱ هزار و ۲۰۰ ملکه زنبور عسل تولید کرد

    این زنبوردار خلاق مشگین‌شهری همچنین گفت: همه این موضوعات برای زنبورداران مفاهیمی آشناست ولی رعایت دقیق همه آنها دقت کاری مثل فعالیت دقیق زنبور عسل را می‌طلبد و بر این اساس، من به صورت شبانه روز وقت گذاشته و در کنار این کندوها زندگی می کنم.

    وی اضافه کرد: برای توسعه زنبورداری مطابق با آخرین یافته‌های علمی و عملی ایران و جهان، در همه کلاس‌های آموزشی زنبورداری استان اردبیل شرکت کرده و استفاده از دانش و تجربه سایر زنبورداران و حتی تولیدکنندگان عسل، زنبور و ملکه در کشورهای خارجی را در راس فعالیت‌های خود قرار داده‌ام.

    زنبوردار مشگین‌شهری ۱۱ هزار و ۲۰۰ ملکه زنبور عسل تولید کرد

    این جوان نخبه عرصه زنبورداری مدیریت زمان در زنبورستان و روزآمد کردن دانش و توان علمی و عملی خود از طریق مطالعه آخرین یافته‌های داخلی و جهانی را از جمله رازهای موفقیت خود ذکر کرد.

    حیدری تجربیات و دانش خود را از سایر زنبورداران منطقه دریغ نکرده و بنا به گفته خود و کارشناسان زنبورداری سازمان جهاد کشاورزی، در آموزش علمی و عملی زنبورداران منطقه نیز تلاش زیاد و بدون هزینه دارد.

    زنبوردار مشگین‌شهری ۱۱ هزار و ۲۰۰ ملکه زنبور عسل تولید کرد

    استان اردبیل بیش از ۴۵۶ هزار کندوی مدرن و حدود چهار هزار کندوی زنبور عسل سنتی دارد. سال گذشته هفت هزار و ۳۴۳ تن محصول عسل از حدود چهار هزار مزرعه پرورش زنبور عسل در استان اردبیل برداشت شد.

    میانگین تولید عسل از کندوی مدرن در زنبورستان‌های استان اردبیل ۱۹ کیلوگرم و میانگین تولید عسل در کندوهای سنتی نیز ۴.۵ کیلوگرم است.

    حدود پنج هزار نفر در امر پرورش زنبور عسل در سطح استان اردبیل مشغول به کار هستند که تنها یک هزار و ۴۹۷ نفر از آنها تحت پوشش بیمه‌های اجتماعی بوده و ۴۱۱ واحد از زنبورستان‌های استان نیز تحت پوشش صندوق بیمه کشاورزی هستند.

    زنبوردار مشگین‌شهری ۱۱ هزار و ۲۰۰ ملکه زنبور عسل تولید کرد

    عسل تولید شده در استان اردبیل به علت کوچ زنبورداران به مناطق و ییلاقات پرگل کشور و نیز تهیه عسل در مراتع غنی کوهستان‌های استان به خصوص در دامنه‌های سبلان از مرغوبیت بالایی برخوردار است و عسل سبلان به ثبت جهانی رسیده است.

    هم اکنون ۱۵ کارخانه بسته بندی عسل در استان اردبیل فعال است که سالانه حدود ۱۰۰ تن عسل از تولیدات بسته بندی شده و استاندارد آنها به مقصد کشورهای عراق، ترکیه، کشورهای حاشیه خلیج فارس و مالزی صادر می‌شود.

    سرانه مصرف عسل در استان اردبیل یک کیلوگرم بوده و نیاز استان حدود یک هزار و ۲۰۰ تن برآورد شده است.

    عسل از مهمترین سوغاتی‌های اردبیل محسوب می‌شود و هر کیلوگرم آن بسته به کیفیت محصول، از ۸۰۰ هزار تا سه میلیون ریال قیمت دارد. عسل تولید شده در استان اردبیل که به عسل سبلان معروف است، شهرت ملی و جهانی دارد.

    استان اردبیل رتبه چهارم در تولید محصول عسل در کشور را دارد و هفت درصد عسل کشور در این استان استحصال می‌شود و به علت حضور پرشمار گردشگران در استان، علاوه بر صادرات، فروش عسل در داخل استان نیز با برند عسل سبلان رواج دارد.

     

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: زنبورداریزنبورعسلصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری های نوینکشاورزی و باغبانیمشکین شهر
    پست قبلی

    عملکرد موفق دولت سیزدهم در جهت تامین امنیت غذایی کشور با افزایش میزان تولید گندم

    پست بعدی

    بهترین صبحانه‌ از نظر طب سنتی

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    صادرات ۶ هزار تن از محصولات باغی و گلخانه‌ای سیستان و بلوچستان
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    رباتی برای پایش مواد مغذی گیاهان گلخانه‌ای

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    0

    مریم نداف‌زاده با مدرک دکتری تخصصی مهندسی مکانیک بیوسیستم - طراحی ماشین‌های کشاورزی از دانشگاه تربیت مدرس درباره این طرح...

    بیشتر بخوانید
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    یک متخصص تغذیه عنوان کرد؛ اهمیت تغذیه دانش آموزان/تامین ۳۰ درصد انرژی روزانه با صبحانه

    بهترین صبحانه‌ از نظر طب سنتی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    تولید تخم‌مرغ در خرداد به ۱۱۰ هزار تن می‌رسد

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴
    تمام تلاش‌مان را می کنیم مطالبات کلزاکاران به موقع تسویه شود

    وابستگی ۹۰ درصدی روغن به واردات/ تولیدکننده انگیزه‌ای برای کشت دانه‌های روغنی ندارد

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است

    مصرف انبه برای این گروه واجب است

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.