دوشنبه, خرداد ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    بنیانگذار گروه زر: تحریم‌ها ما را متوقف نکرد، قوی‌تر کرد

    بنیانگذار گروه زر: تحریم‌ها ما را متوقف نکرد، قوی‌تر کرد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    مجلس مخالفت کرد؛ افزایش قیمت کالاهای اساسی در راه است؟

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    برنج چرا گران شد؟ | خرید اعتباری برنج در بن‌بست

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    نرخ منطقی هر شانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۱۵۰ هزارتومان

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    ۵ درصد کسری گوشت قرمز از طریق واردات تامین می‌شود

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    قیمت نان در تهران تغییر نداشته است

    میوه شب عید را از کجا بخریم؟ | مقایسه نرخ میوه از میادین تا مغازه

    راه‌اندازی میادین جدید میوه و تره‌بار جهت تنظیم بازار و تسهیل دسترسی مردم

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    نان کامل؛ سلامتی از دل خاک تا سفره

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    ۱۰ هزار تن گندم از مزارع اردستان برداشت شد

    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    زرماکارون برند محبوب مردمی در سال ۱۴۰۰ شد

    هشتمین دوره نظرسنجی سالانه “برند محبوب مصرف کنندگان” در ۱۰۰ گروه کالا و خدمات با حضور بیش از ۱۵۰۰ برند ایرانی از تاریخ ۱۵ اردیبهشت لغایت ۱۵ تیر ماه سال جاری در بستر شبکه اجتماعی برگزار شد و با توجه به رای‌گیری آنلاین و بر اساس آرای عمومی، «زرماکارون» به عنوان برند محبوب ایرانی‌ در گروه ماکارونی و پاستا انتخاب شد.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    مرداد ۱۸, ۱۴۰۰
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    “غزر” در عملکرد تیر و چهار ماهه با رشد ۷۰ و ۵۹ درصدی همراه شد

    به گزارش پایگاه خبری ایفتاتی آی ،در شرایط رقابتی کسب و کار امروزی، بی شک قدرت و جایگاه ویژه برند در ذهن مشتریان، یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت شرکت‌ها در بازار است. لذا شرکت‌هایی که با مبنا قرار دادن مصرف کنندگان به عنوان مرکز ثقل کسب و کارشان، توانسته اند نظرات و خواسته‌های به حق آنها را اساس کسب و کار خود قرار دهند، قدرت قابل توجهی را در بازار کسب کرده اند. قدرتی که منشاء آن در توجه و ارزش گذاشتن به نظرات مصرف کنندگان و ارج نهادن به حقوق آن‌ها جای دارد و این جایگاه ویژه برخاسته از وفاداری هواداران آن برند قلمداد می شود. در این رابطه با برگزاری جشنواره برند محبوب توسط انجمن ملی حمایت از مصرف کنندگان که هشتمین دوره آن در سال ۱۴۰۰  امروز برگزار خواهد شد ، برندهای محبوب ایرانی در گروه های مختلف معرفی می‌شوند.

    زر ماکارون برند محبوب مصرف کنندگان

    در این رابطه زر ماکارون به مانند سال ۱۳۹۹، در سال ۱۴۰۰ نیز برند محبوب مصرف کنندگان در گروه پاستا و ماکارونی لقب گرفته است. بر این اساس شرکت زرماکارون که از سال ۱۳۸۴ فعالیت خود را آغاز کرده، اولین شرکت تولیدکننده پاستا در ایران است که محصولات خود را با «آرد سمولینا» به بازار عرضه کرد.

    این شرکت یکی از شرکت‌های زیرمجموعه «گروه صنعتی و پژوهشی زر» است و در طی این سال‌ها همواره تلاش کرده تا با اولویت قراردادن نیازها و خواسته های مشتریان از جمله کیفیت، تنوع و ارزشمندی محصول نزد مخاطب و ارائه بهترین و با کیفیت ترین محصولات، سطح بالای رضایتمندی مشتریان جامعه را جلب کند.با توجه به موفقیت زر ماکارون بررسی دلایل موفقیت این برند و محبوبیت آن در نزد مصرف‌کنندگان از اهمیت بسزایی برخوردار است که در ادامه به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.

    مشتری مداری استراتژی اصلی زر ماکارون

    رشد هر کسب و کاری منوط به کسب سود و درآمد است و مهمترین عنصر برای موفقیت در دستیابی به این هدف، مشتری و مخاطب کسب و کار است. استراتژی اصلی زر ماکارون نیز از بدو تاسیس تا کنون بر این پایه استوار بوده است.

    احترام به خواست مصرف کننده یکی از مهم ترین آیتم هایی است که در مقوله مشتری مداری مورد توجه قرار می گیرد و این بنگاه اقتصادی پایبنیدی به این ارزش را که نتیجه آن رضایت مشتریان است به عنوان برگ برنده در بازار کسب و کار انتخاب کرده است.

    وفاداری مشتریان رمز موفقیت زر ماکارون

    امروزه، وفاداری مشتریان، کلید موفقیت تجاری محسوب می‌شود. با افزایش وفاداری مشتریان سهم بازار و میزان سوددهی بنگاه اقتصادی بالا میرود. درک بازار با برنامه‌ریزی واتخاذ استراتژی‌های مناسب جهت وفادار کردن مشتریان و افزایش نرخ وفاداری آنها منافع بلند مدت برای بنگاه‌های اقتصادی به وجود می‌آورد، که در این زمینه زرماکارون بهترین عملکرد را در بین رقبای خود ارائه داده است.

    در این رابطه فعالیت های بازاریابی زر ماکارون از طریق آگاهی و اعتبار برند موجب جذب مشتریان جدید و از طریق ایجاد وفاداری به برند موجب حفظ و سودآوری مشتریان موجود شده است، که در نهایت تمامی این مسائل منتج به این شده که زرماکارون به عنوان برند محبوب در گروه پاستا و ماکارونی در هشتمین جشنواره برند محبوب انتخاب شود.

    کیفیت و قیمت؛ برگ برنده زرماکارون

    امروزه زر ماکارون یک ارزش ویژه نزد مشتریان خود به دست آورده است، این ارزش ویژه برند زرماکارون ریشه در دو عامل دارد، اول اینکه سطح تجربه‌ای که یک مصرف کننده از زرماکارون دارد، چگونه است و دوم هم اینکه تصویر ذهنی مصرف کنندگان از برند زر ماکارون چیست، پاسخ هر دو سوال را می توان در انتخاب زر ماکارون به عنوان برند محبوب مصرف کنندگان جستجو کرد.

    اصولا مصرف کنندگان تمایل دارند کالاهایی را مصرف کنند که با تصویر ذهنی آن‌ها مشابه باشد و برای قضاوت درباره‌ی کیفیت محصول از دو منبع درونی نظیر ویژگیهای منحصربفرد محصول و بیرونی نظیر قیمت و کیفیت و تصویر ذهنی از برند استفاده می‌کنند. در این رابطه نیز زر ماکارون عملکرد بسیار خوبی را از خود برجای گذاشته است.

    مدیریت موفق زر ماکارون

    نیروی محرک و پشتیبان هر برند موفق و محبوب یک تیم رهبری قدرتمند است. برترین برندهای بازار برخوردار از رهبر و یا تیمی از رهبران مستعد، با  بینشی متعالی و استراتژیک و آینده‌نگر برای توسعه بازار هستند که هدفشان در دست گرفتن و تسخیر بازار کسب و کار است،که مالک و مدیر زر ماکارون واجد ویژگی های ذکر شده است و همین عامل باعث شده که زر ماکارون برای دومین سال متوالی برند محبوب مصرف کنندگان انتخاب شود.

    رویکرد صادراتی زر ماکارون

    امروز شرکت زر ماکارون بزرگترین صادرکننده انواع ماکارونی است، این اتفاق از آن جهت افتاده که این شرکت در سکوی نخست صنعت ماکارونی قرار داشته و توانسته با ایجاد فضای رقابتی در صنعت ماکارونی، نقش مهمی را در ارتقاء کیفیت تولیدات داخلی به عهده بگیرد، با این پشتوانه زر ماکارون توانسته به قطب صادرات، ماکارونی در کشور تبدیل شود. در این راستا هم اکنون محصولات زر ماکارون قادر است همتراز با برندهای معتبر جهان در رقابت باشد، که این موضوع از اهمیت بسزایی برخوردار است.

    در این رابطه تطبیق محصول با نیازها و خواسته‌های مشتریان در بازار هدف، اساسا یکی از عوامل موفقیت زر ماکارون در حوزه صادرات محسوب می شود. این شرکت با توجه به مسائلی نظیر بسته‌بندی، تأمین استانداردهای کیفیت و طراحی محصول توانسته عملکرد مطلوبی را در زمینه صادرات به ثبت برساند.

    قیمت‌گذاری رقابتی مزیت رقابتی صادراتی زر ماکارون است، این در حالیست که هر قدر زرماکارون از مزیت رقابت‌پذیری بالاتری برخوردار باشد، عملکرد مطلوب‌تری در زمینه افزایش صادرات و فتح بیشتر بازارهای صادراتی خواهد داشت.

    شبکه توزیع مناسب در بازار هدف، دانش بالا در مورد بازارهای صادراتی، شهرت و اعتبار شرکت در بازارهای هدف، فعالیت‌های تشویقی و اطلاع رسانی به مشتریان و پشتیبانی از عوامل توزیع از دیگر عواملی هستند که باعث موفقیت زر ماکارون در بازارهای صادراتی شده است.

    در مجموع می توان گفت، با توجه به عواملی که برشمرده شد، زر ماکارون با تکیه بر آن ها موفق شده که خود را به عنوان شماره یک در صنعت تولید ماکارونی مطرح کرده و از این طریق توانسته برند محبوب مصرف کنندگان در گروه ماکارونی و پاستا شود.

    سرویس خبری : فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: پایگاه خبری ایفتاتی آی
    برچسب ها: اقتصاد و بازارامنیت غذاییبرند محبوبزرماکارونصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذا
    پست قبلی

    مولکولی که می‌تواند از چاقی پیشگیری کند!

    پست بعدی

    مدیر امور دام جهاد کشاورزی خراسان شمالی: خراسان شمالی ۵۲۹ هزار تن علوفه دامی نیاز دارد

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    امیر یونسیان روز یکشنبه در همایش علمی روز جهانی غذا که در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد،...

    بیشتر بخوانید
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    عرضه دام کمتر از ۴۲ هزار تومان صرفه اقتصادی ندارد

    مدیر امور دام جهاد کشاورزی خراسان شمالی: خراسان شمالی ۵۲۹ هزار تن علوفه دامی نیاز دارد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    افزایش ۱۸ درصدی عرضه گوشت قرمز

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    چالش‌های کنترل تب مالت در کرمان/ طرح ابتکاری که جواب داد

    چالش‌های کنترل تب مالت در کرمان/ طرح ابتکاری که جواب داد

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    قیمت شکر به ۵۳ هزارتومان رسید/لوبیا چیتی ارزان شد

    خرداد ۱۰, ۱۴۰۴
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    برنج چرا گران شد؟ | خرید اعتباری برنج در بن‌بست

    خرداد ۱۹, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش ۵۰ درصدی تولید گندم در شهرستان پلدختر

    خرداد ۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.