سه شنبه, تیر ۳۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    چگونه با خوردن بادام زمینی وزن کم کنیم؟

    منابع غنی پروتئین گیاهی را بشناسید

    افزایش ۱۰ درصدی هزینه واردات برنج و روغن از ۱۳ دی

    چگونه برنج سفید را مقوی کنیم؟

    واردات روغن با ارز دولتی اجازه خوداتکایی در تولید دانه های روغنی را نمی‌دهد

    مالیات بر ارزش افزوده روغن خوراکی تا دو هفته آینده تعیین‌تکلیف می‌شود

    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    روغن‌های غیراستاندارد در موکب‌های محرم حذف شدند

    کاهش سریع چربی شکمی با مصرف نصف فنجان از این غذا

    میزان نیاز بدن به فیبر چقدر است؟

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    امنیت غذایی توأم با سلامت غذا؛فرصتها و تهدیدهای مصرف آفتکش‎های شیمیایی

    از آووکادو تا ذرت مکزیکی؛ کشاورزان آمریکای لاتین بدون کود روسیه فلج می‌شوند

    از آووکادو تا ذرت مکزیکی؛ کشاورزان آمریکای لاتین بدون کود روسیه فلج می‌شوند

    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    ۳۵۰۰ هکتار از اراضی نخیلات خرمشهر احیا می‌شوند/ ضرورت تامین آب مستمر و با کیفیت برای نخیلات

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    زراعت کردستان برمدار رشد تولید

    تولید در بخش زراعت کردستان که شامل کشت محصولاتی همچون گندم، جو، کلزا، حبوبات و سیب زمینی است، امسال بر مدار رشد قرار گرفت و از ۳۷ تا ۶۱ درصد افزایش تولید داشت.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۱۹, ۱۴۰۲
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    بخش زیادی از اقتصاد کردستان وابسته به بخش کشاورزی است، به گونه ای که ۲۵ درصد از تولید ناخالص داخلی استان مربوط به این بخش است؛ بنابراین توسعه و افزایش عملکرد آن یکی از اولویت های مسئولان به شمار می رود.

    در بین زیربخش های کشاورزی بخش زراعت استان به واسطه محصول استراتژیک گندم که بیشترین سطح زیرکشت و تولید را به خود اختصاص داده، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

    دیگر محصولات زراعی استان شامل جو، حبوبات و سیب زمینی بوده و چندین سال است در بین دانه های روغنی نیز کشت کلزا به دلیل اهمیت و نیاز کشور و به تبع آن استان، در این منطقه رواج پیدا کرده است.

    بی شک یکی از نیازهای اصلی هر انسانی تامین خوراک است و با افزایش جمعیت نیاز به این مهم هم بیشتر می شود بنابراین افزایش عملکرد در تولید محصولات زراعی از دغدغه های دست اندرکاران تولید و محققان است.

    با انجام کارهای تحقیقاتی از سوی محققان شیوه های متعددی در افزایش عملکرد در واحد سطح بدست آمده است که این روش ها و فعالیت ها توسط سازمان های متولی در اختیار کشاورزان قرار می گیرد.

    حال به منظور اطلاع از میزان رشد تولید محصولات زراعی در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ با “فریدون حامدی” مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفتگویی انجام دادیم که شرح آن در ذیل می آید.

    افزون بر یک میلیون تُن گندم در استان تولید شد؛ بفرمایید این میزان تولید امسال در مقایسه با سال گذشته چه تغییری داشته است و این افزایش عملکرد در نتیجه چه عواملی بوده و آیا امکان استمرار آن در سال های آینده هم وجود دارد؟

    حامدی: سال زراعی از مهر هر سال آغاز و تا شهریور سال بعد ادامه دارد، در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۱، ۵۸۹ هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع استان به زیرکشت گندم رفت که ۹۴ درصد آن دیم و مابقی آبی بوده است. از میزان سطح یک میلیون و ۳۲۱ هزار تن محصول تولید شد و گندمکاران استان یک میلیون و ۱۵۰ هزار تن آن را تحویل مراکز خرید تضمینی این محصول دادند. در سال زراعی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ میزان سطح زیرکشت گندم در استان ۵۹۴ هزار و ۳۰۰ هکتار بود که از این میزان سطح ۸۱۸ هزار و ۹۸ تن محصول تولید و بیش از ۶۰۰ هزار تن آن هم به طور تضمینی توسط دولت خریداری شد.

    براساس آمار مذکور میزان تولید گندم در سال زراعی که پشت سرگذاشتیم نسبت به مدت مشابه سال ماقبل آن، ۶۱ درصد رشد داشته است. میزان عملکرد در هکتار هم افزایشی بود؛ به گونه ای که به طور متوسط در هر هکتار از اراضی دیم زیرکشت گندم، ۲ تن و ۱۰۰ کیلوگرم و در هر هکتار از اراضی آبی هم پنج تن محصول برداشت شد. شرایط اقلیمی و بارندگی های به موقع و پراکنش مناسب آن می تواند یکی از دلایل این افزایش عملکرد باشد ولی بی شک تنها دلیل این نیست و این عامل به تنهایی نمی تواند منجر به افزایش این میزان تولید شود بلکه عوامل دیگری هم چون استفاده از ارقامی هم چون میهن، پیشگام، حیدری، باران، واران، صدرا، رصد، هشترود، اوحدی، آذر۲، هما و سرداری و تغذیه با کود مناسب، محلول پاشی با کودهای ریزمغذی و نیترات و اسیدهای آمینه در مراحل کاشت و داشت دخیل بودند. البته استفاده از ادوات و ماشین آلات کشاورزی مناسب و نظارت بر عملکرد آنها هم از دیگر عوامل تاثیرگذار در افزایش تولید گندم در استان به شمار می رود و قطعا اگر کشاورزان همچنان به توصیه های کارشناسان عمل و به موقع عملیات زراعی را انجام و مدیریت کنند، در سال های آینده هم شاهد استمرار افزایش تولید خواهیم بود.

    کی از سوالاتی که مردم مطرح می کنند این است که درآمد چند هزار میلیارد تومانی ناشی از فروش گندم چه تاثیری در اقتصاد استان داشته و دارد و چرا سازمان جهاد کشاورزی برنامه ای برای بعد از برداشت و خرید این محصول ندارد؟

    حامدی: اینکه کشاورزی یکی از ارکان اقتصادی استان به شمار می رود، انکارناپذیر است به گونه ای که تنها در زمینه تولید گندم امسال رقمی معادل ۱۷۰ هزار میلیارد ریال بابت فروش این محصول به استان وارد می‌شود. درآمد ناشی از تولید محصولاتی مانند حبوبات، سیب زمینی، علوفه و محصولات باغی و گلخانه‌ای هم در بخش تولیدات گیاهی، رقم بسیار قابل توجهی در چرخه اقتصادی استان است. بی شک قسمتی از این سرمایه به ورود تکنولوژی‌های جدید و توسعه کشاورزی استان اختصاص خواهد یافت و بخش اعظم آن به سایر بخش‌ها تزریق می‌شود به طوری که این ثروت به عادلانه‌ترین حالت مابین بیش از ۸۰ هزار کشاورز به ویژه زارعین دیم‌کار توزیع و در معیشت و اقتصاد خانوار تاثیر مثبت زیادی خواهد داشت. وظیفه ذاتی جهاد کشاورزی تولید و حمایت از آن است و در نتیجه سایر ارگان‌ها و بخش‌های اقتصادی، این سرمایه را در استان مدیریت خواهند کرد.

    با توجه به اینکه محصول جو یکی از نهاده های دامی است و از این لحاظ بسیار حائز اهمیت است، وضعیت استان از لحاظ کشت و تولید این محصول چگونه است؟

    حامدی: بله درست است، بعد از گندم یکی از محصولات مهم زراعی استان «جو» است که خوراک دام بوده و برای تامین نیاز واحدهای دامی افزایش تولید آن جزو برنامه های ماست و از آنجا که کردستان در تولید گوشت قرمز هم یکی از استان های مطرح کشور بوده و مازاد تولید آن همواره به خارج از استان صادر می شود، بنابراین تامین نهاده های دامی بسیار ضروری است.

    سطح زیرکشت «جو» در استان در سال زراعی گذشته(۱۴۰۲-۱۴۰۱) ۴۹ هزار و ۶۱۷ هکتار بود و از این میزان سطح ۹۳ هزار و ۵۹۴ تن تولید داشتیم و این در حالی است که در سال زراعی ماقبل آن میزان سطح زیرکشت این محصول ۴۰ هزار و ۳۰۰ هکتار و تولید آن هم ۶۸ هزار و ۱۱۱ تن بود و این آمار نشان دهنده افزایش ۳۷ درصدی تولید جو در استان است. برای حمایت از کشاورزان و خرید محصول آنها و ترغیبشان به تولید، شرکت پشتیبانی امور دام استان اقدام به خرید توافقی محصول جو به قیمت مصوب ۹۹ هزار ریال کرد و اینگونه نگرانی و دغدغه این قشر بابت بازار فروش آن هم برطرف شد.

    بعد از این ۲ محصول بیشترین تولید و سطح زیرکشت مربوط به کدامیک از محصولات زراعی است و آیا در تولید این محصول هم افزایش عملکرد نسبت به سال گذشته اتفاق افتاده است؟

    حامدی: هر ساله حدود ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی استان در تناوب با گندم به کشت حبوبات( نخود و عدس) اختصاص داده می‌شود. کشت نخود از دیرباز در استان مرسوم بوده و از نظر سطح زیر کشت و تولید همواره به عنوان سومین استان پس از لرستان و کرمانشاه در کشور مطرح بوده‌ایم.طی سال‌های اخیر برای افزایش تولید این محصول و کاهش هزینه‌ها، کارهای موثری انجام شده است از جمله معرفی ارقام جدید پابلند که پتانسیل تولید بیشتری داشته و کشت و برداشت آنها به صورت مکانیزه صورت می‌گیرد، همچنین تشویق کشاورزان به کشت پاییزه و انتظاری این محصول با هدف بهره‌مندی بیشتر از بارش‌های اول فصل و افزایش عملکرد در واحد سطح در دستور کار این سازمان قرار گرفته است. امیدواریم با اجرای طرح ارزشمندی همچون جهش تولید در دیمزارها سطح زیر کشت محصولات مختلفی چون ماشک، نخود علوفه‌ای و دانه روغنی گلرنگ در تناوب با گندم افزایش یابد و سالانه بتوانیم سطح بیشتری از اراضی آیش را به کشت این محصولات اختصاص دهیم، زیرا افزون بر افزایش درآمد کشاورزان دیم کار به حاصلخیزی و ارتقای کیفیت خاک‌های زراعی نیز کمک شایانی خواهد کرد. از ۱۰۱ هزار و ۲۵۹ هکتار از اراضی زراعی زیر کشت حبوبات استان امسال ۴۷ هزار تن محصول برداشت شد و این میزان در مقایسه با مدت مشابه در سال ماقبل آن سه درصد افزایش تولید داشته است.

    با توجه به اهمیت و نیاز کشور به دانه‌های روغنی به ویژه کلزا و تاکید بر کشت آنها میزان تولید این محصول امسال نسبت به سال گذشته چه تغییری کرده است؟ با وجود اینکه یکی، دو سال پیش وضعیت به گونه ای بود که تعدادی از کلزاکاران نتوانستند محصولی برداشت کنند.

    حامدی: کلزا محصولی بسیار مناسبی است که با مصرف کمترین آب بیشترین سود را عاید کشاورزان آبی کار خواهد کرد. خاصیت مطلوب تناوبی آن برای کشاورزانی که بعد از کلزا گندم می‌کارند، ثابت شده است و کشت این محصول تابع شرایط خاصی است که تولید و توسعه آن در استان را تحت تاثیر قرار می‌دهد. حساسیت آن به تاریخ کشت، کود پذیری آن و مسائل فنی داشت، برداشت و خرید محصول ربط دارد و اگر به درستی انجام شود روز به روز شاهد توسعه این محصول ارزشمند در استان خواهیم بود.

    چندین سال است که کشت کلزا هم در مزارع استان ما آغاز شده و خرید تضمینی آن به قیمت هر کیلوگرم ۳۰۰ هزار ریال موجب استقبال و رغبت بیشتری برای کشت این محصول شده است. کلزا در سال زراعی (۱۴۰۲-۱۴۰۱) در ۲ هزار و ۸۷ هکتار از مزارع استان کشت شد؛ برداشت این محصول از اواخر خرداد آغاز می شود و تا پایان تیر به طول می انجامد و امسال چهار هزار و ۳۷۸ تن از آن تولید داشتیم. بیشترین سطح زیرکشت و تولید این محصول هم مربوط به شهرستان های سقز، کامیاران، دهگلان، مریوان و قروه است.

    در سال زراعی جاری ( ۱۴۰۳-۱۴۰۲) هم خوشبختانه با استقبال بسیار خوب کشاورزان روبرو شده ایم به طوری که سطح کشت آن تاکنون به سه هزار و ۲۰۰ هکتار رسیده که در نوع خود یک رکورد به حساب می‌آید.

    از اواخر شهریور برداشت سیب زمینی در استان آغاز می شود چه میزان از اراضی استان به زیرکشت این محصول رفته و برآورد میزان تولید آن چقدر است و نسبت به سال گذشته هم از لحاظ سطح هم تولید چه تغییری کرده است؟

    حامدی: هشت هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی استان به کشت سیب زمینی اختصاص پیدا کرده است و براساس بررسی و رصد کارشناسان پیش بینی می شود ۳۴۰ هزار تن از این محصول برداشت شود. با معرفی ارقام جدید و کشت تمام مکانیزه این محصول در سطح استان و بهره‌مندی از کشاورزان حرفه‌ای، برآورد می‌شود امسال شاهد رشد در تولید این محصول ارزشمند در استان باشیم.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: زراعتکردستانوزارت جهاد کشاورزی
    پست قبلی

    کشت کلزا در کنگاور ۲ برابر افزایش یافت

    پست بعدی

    ال‌نینو برای کدام محصولات مضر است؟

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    امنیت غذایی توأم با سلامت غذا؛فرصتها و تهدیدهای مصرف آفتکش‎های شیمیایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    0

    گرسنگی بیش از ۹۰۰ میلیون نفر در جهان و افزایش روزافزون جمعیت، ضرورت افزایش تولید محصولات کشاورزی را بیش از...

    بیشتر بخوانید
    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    ۳۵۰۰ هکتار از اراضی نخیلات خرمشهر احیا می‌شوند/ ضرورت تامین آب مستمر و با کیفیت برای نخیلات

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    ۵ میلیون هکتار اراضی کشاورزی درجه یک و ۲ است

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند

    افزایش ۳ برابری اعتبارات سامانه‌های نوین آبیاری در بودجه ۱۴۰۴

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    یک مقام مسئول: توجه کامل به امنیت غذایی، برنامه جدید وزارت جهاد کشاورزی است

    ال‌نینو برای کدام محصولات مضر است؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    توزیع نهاده مدت دار و تولید قراردادی شرط دستیابی به خودکفایی گوشت قرمز

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای اساسی از امروز ۱۸ اسفندماه

    عرضه کالاهای اساسی در شرایط عادی است

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.