شنبه, مرداد ۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چه افرادی به رژیم غذایی فاقد گلوتن نیاز دارند و چرا؟

    ارتباط شگفت‌انگیز گلوتن با افسردگی و اسکیزوفرنی

    اگر کود به میزان کافی وجود دارد پس چرا در اختیار کشاورزان قرار نمی گیرد؟

    یک میلیون تن کود برای باغات کشور نیاز است

    تقویت زنجیره ارزش از مرزعه تا مصرف کننده اجرایی می شود

    تقویت زنجیره ارزش از مرزعه تا مصرف کننده اجرایی می شود

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    امنیت غذایی کشور تحت تاثیر تغییرات اقلیمی است

    مالیات ارزش افزوده انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی تعیین تکلیف شد

    مالیات ارزش افزوده انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی تعیین تکلیف شد

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم به ۶.۷ میلیون تن رسید

    به چند دلیل مهم باید آب و لیمو بنوشیم

    معجون‌های ضد گرمازدگی؛ بدنتان را در تابستان بیمه کنید

    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    تولید قزل آلا به ۱۲۰ هزارتن می‌رسد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    رنگ آوری مرکبات نارس تهدیدی علیه صادرات محصولات کشاورزی مازندران است

    معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران هشدار داد که برداشت زود هنگام سه محصول مهم نارنگی ، پرتقال و کیوی و سبززدایی و رنگ آوری اقدامات نامطلوبی است که لطمه جدی به حیثیت بازار داخلی و توسعه صادرات استان می زند.

    توسط آتنا نوریانی
    شهریور ۱۸, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0

    به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران حسن خیریانپور در جلسه کارگروه توسعه صادرات مازندران که با دستور کار مرکبات و کیوی استان افزود: با توجه به تولید سالیانه حدود ۲میلیون و۵۰۰ هزارتن مرکبات و حدود ۱۸۰ هزارتن کیوی در استان ، حفظ کیفیت این محصولات که عمده آن به خارج از مازندران و کشور صادر می شود ، مهم و ضروری است.

    وی با تاکید بر این نکته که همه مسئولان مرتبط باید علاوه بر تامین مصرف داخلی باید در جهت صادرات این سه محصول برنامه ریزی دقیقی انجام بدهند، بیان داشت: باید از ظرفیت پایانه صادراتی روماک گستر و حدود ۷۰۰ سورتینگ و درجه بندی استان برنامه ریزی و استفاده شود. ‎

    در این جلسه پس از بحث و تبادل کارشناسی مسئولان جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه مرکبات مقرر شد به منظور کامل شدن قند و رنگ ؛برداشت نارنگی زودرس اول مهر و صادرات آن از پنجم مهر، برداشت پرتقال تامسون ۱۰ آبان و صادرات آن ۱۵ آبان و برداشت کیوی از ۱۵ آبان شروع شود .

    همچنین مقرر شد تا با هرگونه تخطی از این تصمیم با متخلفان برخورد جدی و قاطع شود.

    رنگ آوری برخی از میوه های شیرین با قند بالا در کشورهای دنیا روش مرسومی است اما ، رنگ آوری مرکبات از جمله پرتقال که دارای اسید بالایی است، مرسوم نیست.
    رنگ آوری به معنی رنگ زدن میوه نیست بلکه به آن معنی است که میوه را در دستگاه های حرارتی با هدف ایجاد تغییر رنگ ، عبور دهند و اما افزایش دما برای میوه هایی همچون پرتقال و نارنگی که دارای اسید بالایی هستند نه تنها مزیت نیست بلکه امری غیر بهداشتی عنوان می شود .
    رنگ سبز مرکبات نارس از این طریق به رنگ نارنجی تبدیل و به بازار عرضه می شود .این رنگ دهی نه تنها طول عمر میوه را نمی افزاید بلکه از آنجاییکه این کار با روش گرمادهی اتفاق می افتد می تواند باعث اسیدی شدن و فساد داخل میوه نیز شود .

    طبق آمار رسمی سال گذشته حدود ۲۵۰هزار تن مرکبات استان صادر شده که ۶۰ درصد بیشتر از مدت مشابه سال ۱۳۹۸ است.

    مازندران باداشتن ۱۱۵ هزار هکتارباغ مرکبات و ۱۵۰ هزار نفر بهره بردار سالانه تولید کننده بیش از دو میلیون و ۷۰۰هزار تن مرکبات است که معادل نیمی از مرکبات تولیدی کشور است .

    بر اساس آمارهای موجود ، از گستره حدود هشت هزار هکتار باغ کیوی در کشور، حدود ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار باغ کیوی در مازندران بویژه غرب این استان واقع شده و این منطقه به لحاظ برخورداری از شرایط بسیار مناسب اقلیمی نظیر خاک مناسب و مطلوب، نور کافی خورشید، بیشترین میزان تولید این محصول را به خود اختصاص داده و به طور میانگین از هر هکتار باغ کیوی در مازندران حدود ۱۵ تا ۲۰ تن محصول برداشت می شود.

    سرویس خبری:کشاورزی وباغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: جهاد کشاورزیصادراتصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذایی
    پست قبلی

    تدوین ۳ برنامه عملیاتی در صنایع غذایی، فلزات گرانبها و لوازم خانگی

    پست بعدی

    برداشت ۲۵۴ هزار تن انگور در آذربایجان غربی آغاز شد

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    اگر کود به میزان کافی وجود دارد پس چرا در اختیار کشاورزان قرار نمی گیرد؟
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    یک میلیون تن کود برای باغات کشور نیاز است

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    0

    داریوش سالم‌پور افزود: برای کل سه میلیون هکتار باغات کشور نزدیک به یک میلیون تن انواع کود از جمله کودهای...

    بیشتر بخوانید
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    امنیت غذایی کشور تحت تاثیر تغییرات اقلیمی است

    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    برداشت ۳۵ هزار تن انگور در سطح باغات شاهرود پیش‌بینی می‌شود

    برداشت ۲۵۴ هزار تن انگور در آذربایجان غربی آغاز شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    رییس مجمع ملی صادرکنندگان دام توضیح داد: شگرد برخی شرکت‌های بسته‌بندی برای گران کردن گوشت قرمز

    پتانسیل صادرات دام مازاد به بازار‌های هدف وجود دارد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    خرید حمایتی مرغ به ۳۰ هزارتن رسید

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.