شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    رصد قیمت برخی اقلام اساسی در بازار+جدول

    رصد هفتگی بازار کالاهای اساسی از ابتدا سال تا امروز نشان می‌دهد برخی اقلام، امسال به تدریج در چند نوبت افزایش قیمت را تجربه کردند؛ این کالاها انواع حبوبات و فرآورده‌های لبنی بودند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    دی ۶, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    رصد هفتگی بازار کالاهای اساسی از ابتدا سال تا امروز نشان می‌دهد برخی اقلام، امسال به تدریج در چند نوبت افزایش قیمت را تجربه کردند؛ نخستین این کالاها انواع حبوبات بود. این محصولات یک بار در اسفند و فروردین افزایش زیادی داشتند و در ادامه در آذر ماه نیز تولیدکنندگان قیمت‌های جدید را اعلام کردند.

    نرخ فرآورده‌های لبنی نیز تقریباً در چند ماه بالا رفت و این امر تقاضای این کالاها را بیشتر دچار ریزش کرد. قیمت گذاری دستوری برای چند قلم که سهمیه یارانه دارند سبب شده تا تولیدکنندگان با راه‌هایی چون افزودن انواع ویتامین‌ها از انجام تعهدات خود سر باز زنند؛ به عنوان مثال، پس از افزایش قیمت‌ها، پنیر یو اف ۴۰۰ گرمی ساده تولید نمی‌شود و با اضافه کردن ویتامین دی از هر بسته ۴۴.۴۰۰ تومان با افزایش رسمی، قیمت آن به ۵۶ هزار تومان رسید اما تولیدکنندگان با اضافه کردن ویتامین دی به آن ۵۸ هزار تومان به فروش می‌رساتند.

    بازار گوشت قرمز پس از گذران التهاب سال گذشته که منجر به افزایش قیمت بسیاری شد، امسال از ثبات قیمتی برخوردار بود. واردات گوشت گرم و منجمد از سوی دولت با نرخ پایین‌تر اگر چه باعث کاهش قیمت گوشت تولید داخل نشد اما از افزایش بیشتر آن جلوگیری کرد. در حال حاضر هر بسته دو کیلویی گوشت گرم گوسفندی با نرخ دولتی ۶۳۲ هزار تومان و گوشت گرم گوساله ۵۷۰ هزار تومان بوده و شهروندان می‌توانند از فروشگاه‌های زنجیره‌ای یا میادین میوه و تره بار آن را خریداری کنند.

    گوشت مرغ، امسال نوسان قیمتی کمی داشت و در نیمه دوم با ممنوعیت صادرات تا حدودی آرامش به این بازار برگشت. جوجه‌ریزی ماهانه بیش از ۱۴۰ میلیون قطعه و تأمین نیازمندی بازار، چالش‌های این محصول پروتئینی را کمتر کرده است. کاهش قدرت خرید مردم و افزایش قیمت گوشت قرمز، سبب شد تا این محصول افزایش تقاضای نسبی داشته باشد.

    بازار تخم مرغ هم در دو سال اخیر از ثبات قیمتی برخوردار بوده و تولیدکنندگان ضمن تأمین نیازمندی بازار داخل، صادرات نیز دارند. افزایش تولید در نیمه نخست سال منجر به ورود تشکل این صنف شد. مازاد تولید خرید حمایتی شده و در ادامه نگهداری یا صادر گردید.

    در بازار روغن خوراکی با افزایش نرخ جهانی، انواع روغن مایع در این هفته با قیمت‌های جدید به بازار عرضه شده‌اند

    در ادامه قیمت برخی کالاهای اساسی می‌آید.

    گفتنی است؛ تمام قیمت‌ها به هزار تومان و برای وزن‌های نوشته نشده یک کیلو گرم است.

    قیمت کالاهای اساسی

    کالای اساسی قیمت هفته جاری قیمت دو هفته گذشته
    شقه، سردست و راسته گوسفند ۶۳۰ ۶۳۰
    ران گوسفند ۸۲۰ ۸۲۰
    گوشت گوساله ۵۲۰-۵۹۰ ۵۲۰-۵۶۰
    گوشت چرخ کرده مخلوط ۲۷۵-۴۵۰ ۲۷۵-۴۷۰
    گوشت مرغ ۸۶.۸۰۰ ۸۶.۸۰۰
    ران مرغ بدون کمر ۷۹.۸۰۰ ۷۹.۸۰۰
    ران مرغ با کمر ۶۴.۸۰۰ ۵۹.۸۰۰
    گوشت چرخ کرده مرغ ۱۵۰-۲۳۴ ۱۵۰-۲۳۴
    قزل آلا ۲۱۰ ۲۱۰
    میگو ۶۹۰ ۶۹۰
    تخم مرغ (شانه ۳۰ عددی) ۹۹.۸۰۰-۱۶۰ ۹۹.۸۰۰-۱۶۰
    پنیر سفید ۴۰۰ گرمی – –
    ماست ۹۰۰ گرمی ۴۱ ۴۱
    کره ۵۰ گرمی ۳۱-۳۳ ۳۱-۳۳
    کره ۱۰۰ گرمی ۵۲-۶۰ ۵۲-۶۰
    خامه ۲۰۰ گرمی ۴۷-۵۱.۵۰۰ ۴۷-۵۱.۵۰۰
    شیر بطری پر چرب ۳۴ ۳۴
    شیر بطری کم چرب ۲۸ ۲۹.۸۰۰
    ماکارونی ۵۰۰ گرمی قطر ۱.۵ ۲۴ ۲۴
    ماکارونی ۷۰۰ گرمی قطر ۱.۵ ۳۳ ۳۳
    قند ۷۰۰ گرمی ۴۵.۹۰۰ ۴۵.۹۰۰
    قند ۵۵ ۵۵
    شکر ۴۴.۵۰۰-۴۹ ۴۴.۵۰۰-۴۹
    روغن آفتابگردان ۱.۵ لیتری (سرخ کردنی) – ۹۱.۹۰۰
    روغن آفتابگردان ۱.۵ لیتری (پخت و پز) ۱۰۰ ۸۱.۹۰۰
    رب گوجه فرنگی ۵۹.۹۰۰-۶۷ ۵۹.۹۰۰-۶۷
    برنج هاشمی ۱۲۵ ۱۲۵
    برنج طارم ۱۱۵ ۱۱۵
    برنج شمشیری و شیرودی ۸۵ ۸۵
    تن ماهی ۸۷.۵۰۰ ۸۷.۵۰۰
    لوبیا قرمز بسته بندی فروشگاهی (۹۰۰ گرم) ۱۸۵.۹۰۰ ۱۸۵.۹۰۰
    لوبیا چیتی بسته بندی فروشگاهی (۹۰۰ گرم) – ۲۱۹.۹۰۰
    لوبیا سفید بسته بندی فروشگاهی (۹۰۰ گرم) ۱۹۵.۹۰۰ ۱۹۵.۹۰۰
    ماش بسته بندی فروشگاهی (۹۰۰ گرم) ۱۰۹.۵۰۰ ۱۰۹.۵۰۰
    عدس بسته بندی فروشگاهی (۹۰۰ گرم) – ۱۵۴.۹۰۰
    لپه بسته بندی فروشگاهی (۹۰۰ گرم) ۱۷۷.۹۰۰ ۱۷۷.۹۰۰
    نخود بسته بندی فروشگاهی (۹۰۰ گرم) ۱۸۵.۹۰۰ ۱۵۸.۹۰۰
    گفتنی است؛ حبوبات ۱۷ درصد، مرغ ۴ درصد و تخم مرغ ۱۴ درصد، قند ۱۰ و شکر ۷ درصد ارزان‌تر در میادین و بازارهای میوه و تره بار به فروش می‌رسد.
    سرویس خبری:اقتصاد و بازار

    منبع:خبرگزاری مهر

    برچسب ها: بازارقیمتکالای اساسی
    پست قبلی

    خسارت تاخیر معوقه اجاره اراضـی واگذاری برای فعالیت‌های کشاورزی بخشیده شد

    پست بعدی

    چرایی عدم توقف صادرات سیب‌زمینی با وجود افزایش قیمت

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد
    اخبار اقتصاد و بازار

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    علی احسان ظفری مدیرعامل اتحادیه تعاونی های لبنی درباره آخرین وضعیت تعیین تکلیف قیمت لبنیات گفت: تاکنون تصمیمی در این...

    بیشتر بخوانید
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    واردات شکر تا پایان دولت چهاردهم به صفر می رسد

    چرایی عدم توقف صادرات سیب‌زمینی با وجود افزایش قیمت

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    توقفی در واردات گوشت نداشتیم/ ذخایر گوشت منجمد مطلوب است

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    افزایش ۲۰۰ درصدی نرخ خرید تضمینی چای در دولت تدبیر و امید

    واردات چای سیاه با شماره تعرفه جدید آغاز شد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.