سه شنبه, تیر ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    رتبه سوم جهانی ایران در تولید ماهی گرمابی

    مدیرعامل اتحادیه شرکت های تعاونی تکثیر و پرورش ماهی های گرمابی کشور گفت: ایران با تولید سالیانه 200 هزار تن ماهی گرمابی, رتبه سوم را در جهان داراست.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    شهریور ۱۸, ۱۴۰۲
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    رتبه سوم جهانی ایران در تولید ماهی گرمابی

    آقای مهندس الویری مدیرعامل اتحادیه شرکت های تعاونی تکثیر و پرورش ماهی های گرمابی کشور مهمان رادیو اقتصاد, برنامه مجله کشاورزی بودند که به بررسی راههای ارتقاء تولید اینگونه ماهیان برای رسیدن به رتبه اول جهانی پرداختند.

    سوال : ما در جهان رتبه سوم را با تولید سالیانه 200 هزار تن داریم شما تایید می‌فرمایید ؟
    الویری : بله کاملاً درست است، هیچ کشوری ۲۰۰ هزار تن پرورش ماهیان گرمابی را برابر آمارهایی که وجود دارد و مطالعاتی که انجام شده ندارد، شاید هم در آینده نزدیک ما بتوانیم رتبه اول جهان باشیم.

    سوال: آیا می‌توانیم رتبه کشورمان را بهتر کرده و تولید مان را افزایش بدهیم ؟
    الویری : افزایش تولید کار سختی نیست من بارها گفتم ما همه تولید خود را در داخل مصرف نمی‌کنیم نصفی از تولید ما در داخل کشور مصرف می‌شود نیمی دیگر صادراتی است، اگر بازار صادرات نداشته باشیم ممکن است تولید را بالا نبریم اگر ما صادرات داشته باشیم تولید مان را بالا می‌بریم، بسته به تقاضا دارد یعنی اگر حرکت‌های دیپلماسی دولت در این مسیر موفقیت آمیز باشد و بتواند راه را برای ما باز کند و از نظر سیاسی و اجتماعی مشکلی برای صادرات پیش نیاید و ما تولیدمان را بخواهیم برای یکسال آینده ۵۰ هزار تن و دو سال آینده تا ۱۰۰ هزار تن دیگر یعنی جمعاً بشود ۳۰۰ هزار تن, این قدرت را داریم ولی الان خودمان احتیاط می‌کنیم و به تولید کننده‌ها گفتیم در همین حد دست نگه دارید به دلیل این که ما به این ۱۰۰ هزار تن برای مصرف داخل کشور بیشتر نیاز نداریم و باید بتوانیم باقیمانده این میزان را صادر کنیم یا این که سرمایه‌گذاری بشود ، فرهنگ یا ترویج مصرف ماهی در همه استان‌های کشور و شهرستان‌ها نهادینه شود، مردم ما به این کار تشویق شوند و ماهی را بشناسند و انواع و اقسام خوراک‌های ماهی را بشناسند، طبخ آن را یاد بگیرند و اطلاعات کافی انجام بشود تا ما بتوانیم ۱۰۰ هزار تن را که داخل می‌دهیم فراوری کنیم یعنی ضایعات آن را جدا کنیم و آن ضایعات و بازیافت در خدمت تولید مجدد دام و طیور آبزیان قرار بگیرد و آن ماهی باقی مانده, تمیز , آماده طبخ بهداشتی و اصولی سر سفره مردم قرار بگیرد، اگر این کار محقق شود تولید را بالا می‌بریم.
    سوال : تا حدودی که فرهنگ سازی شده و مردم به ماهی علاقمند شدند و از مصرف ماهی استقبال می‌کنند خبر داریم که مثلاً من خیلی علاقمند هستم ولی ماهی خیلی در ایران گران است با توجه به پتانسیلی که در داخل کشور برای افزایش تولید وجود دارد ما باید بتوانیم قیمت آن را با درآمد خانوارها کمی همخوان کنیم که آن طرف بتواند ماهی را در سفره خود قرار دهد و ترجیح بدهد به مرغ و گوشت قرمز که حالا هم خواص بیشتری دارد و هم اینکه مطلوب‌تر است و خیلی از ایرانی‌ها ماهی را خیلی دوست دارند ولی با توجه به قیمت بالای آن امکان خریداری شدن در حد خیلی پایین دارند و در طول سال چند بار بیشتر نمی‌توانند ماهی مصرف کنند.

    الویری : نظر من خلاف تصور شما ست، آن ماهی که می‌فرمایید گران است ماهی دریا است، ماهی‌های دریایی خیلی در بازار کم است و قیمت آن بالا است و کاملا هم قابل قبول است و مردم عزیز هم درست می‌گویند ولی ماهی‌های پرورشی نه، علی رغم اینکه امروز ماهی‌های پرورشی کیفیتشان از ماهی‌های دریا بالاتر است، ماهی‌های دریا امروزه سالم نیست، زیست محیط دریایی‌ها امروز سالم نیست و ممکن است آلوده به نفت و هزار مشکل دیگر باشد و قیمتشان هم چندین برابر است، ماهی های گرمابی و سردابی امروز در بازار به وفور است به صورت پرورشی و قیمت آن هم بالا نیست الان ماهی آزاد و ماهی آزاد سرگنده این دو ماهی را ما به قیمت ۷۰ تا ۷۲ هزار تومان در بازار کشور به وفور داریم از مرغ هم ارزان‌تر، چگونه این قیمتش بالا است ؟ یا ماهی قزل آلا ۱۱۰ تا ۱۳۰ هزار تومان و ماهی کپور هم به همین قیمت است.

    وفور ماهی برای عرضه

    سوال : شما یک کیلو گوشت قرمز می‌گیرید با توجه به صرفه‌جویی که می‌کنید یک باره در چهار تا پنج وعده آن مقدار گوشت را استفاده می‌کنید ولی مثلاً یک کیلو ماهی قزل آلا را که می‌گیرید همه را باید برای یک وعده خانوار مصرف کنید به این لحاظ می‌گویم حتی ماهی قزل آلایی که شما می‌فرمایید پرورشی است و ماهی دریا نیست قیمتش پایین نیست از این جهت که با این موضوع سر و کار داریم احساس می‌کنیم که سخت است، اولاً تهیه و بعد هزینه‌هایش و این که مدت زمان نگهداری آن هم یک مقدار نسبت به گوشت‌های دیگر پایین‌تر است.
    الویری : ماهیان گرمابی ۴ نوع هستند آمور، کپور، فیتوفاگ و کپور سرگنده و ماهی قزل آلا هم دو نوع است یک قزل آلای معمولی و یکی سالمون بنابراین ماهی آمور و کپور گرمابی به علاوه قزل آلا قیمتشان حق با شما است ، پایین نیست ولی بالا هم نیست ولی ماهی فیتوفاگ که ماهی سالم است و غذایش گیاهان آبی است به علاوه اینکه این ماهی‌ها ماهی‌هایی هستند که ضد دیابت و ماهی بسیار خوب برای مردم قیمتشان الان در مرز ۷۰ تا ۷۵ هزار تومان در بازار فراوان است و به وفور است .
    سوال : در میادین تره بار هم موجود است ؟
    الویری : بله فراوان موجود است هر میدان تره بار که دوستان دوست دارند تشریف ببرند به فراوانی موجود است .

    سرویس خبری: دام طیور و آبزیان

    منبع: خبرگزاری صدا و سیما
    برچسب ها: اقتصاد و بازاربین المللپرورشتولید ماهیدام طیور و آبزیانصنایع تبدیلی و تکمیلیماهیماهیان گرمابی
    پست قبلی

    اوکراین، لهستان را تهدید به شکایت کرد

    پست بعدی

    معرفی ۶۵ هزار واحد متخلف عرضه کالای اساسی به تعزیرات حکومتی/ کمبود شکر نداریم

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور
    اخبار دام طیور و آبزیان

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    0

    نوراله مصطفی‌نژاد با بیان اینکه اگر از این قشر مولد و تولید کننده حمایت شود تا ۲۵ درصد افزایش خواهد...

    بیشتر بخوانید
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    هیچ مشکلی در تولید و تامین جوجه یکروزه کشور نداریم

    افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در استان مرکزی

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    اختصاص چهارهزارو۷۹۳ تن سهمیه شکر به خوزستان

    معرفی ۶۵ هزار واحد متخلف عرضه کالای اساسی به تعزیرات حکومتی/ کمبود شکر نداریم

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تولید سالانه 4 هزارو 300 تن سیب زمینی در استان ایلام

    اصفهان، قطب تولید بذر سیب‌زمینی کشور

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    عدم تخصیص به موقع ارز تن ماهی را ۳ هزار تومان گران کرد

    سیستان و بلوچستان تامین کننده بیش‌ از ۷۰ درصد تُن ماهیان کشور است

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    زوایای پنهان توسعه گلخانه‌های موز و میوه‌های گرمسیری در اصفهان

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    آیا «پروتئین قهوه» یک بمب انرژی است؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    تیر ۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.