شنبه, مرداد ۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چه افرادی به رژیم غذایی فاقد گلوتن نیاز دارند و چرا؟

    ارتباط شگفت‌انگیز گلوتن با افسردگی و اسکیزوفرنی

    اگر کود به میزان کافی وجود دارد پس چرا در اختیار کشاورزان قرار نمی گیرد؟

    یک میلیون تن کود برای باغات کشور نیاز است

    تقویت زنجیره ارزش از مرزعه تا مصرف کننده اجرایی می شود

    تقویت زنجیره ارزش از مرزعه تا مصرف کننده اجرایی می شود

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    امنیت غذایی کشور تحت تاثیر تغییرات اقلیمی است

    مالیات ارزش افزوده انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی تعیین تکلیف شد

    مالیات ارزش افزوده انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی تعیین تکلیف شد

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم به ۶.۷ میلیون تن رسید

    به چند دلیل مهم باید آب و لیمو بنوشیم

    معجون‌های ضد گرمازدگی؛ بدنتان را در تابستان بیمه کنید

    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    تولید قزل آلا به ۱۲۰ هزارتن می‌رسد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار بین الملل

    رتبه‌های ۳ تا ۱۹ ایران در تولید ۲۰ محصول مهم کشاورزی جهان

    سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی ملل متحد از رتبه‌های ۳ تا ۱۹ ایران در تولید ۲۰ محصول مهم کشاورزی جهان خبر داد.

    توسط فاطمه خداویردی
    خرداد ۴, ۱۴۰۱
    در اخبار بین الملل
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    یک مقام مسئول: توجه کامل به امنیت غذایی، برنامه جدید وزارت جهاد کشاورزی است

    جدیدترین آمار منتشرشده از سوی سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) که بر پایه آمار سال ۲۰۲۰ تهیه شده نشان می‌دهد ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان محصولات کشاورزی در جهان است و رتبه ۳ تا ۱۹ در تولید ۲۰ محصول مهم کشاورزی را به خود اختصاص داده است.

    *رتبه ۳ ایران در تولید ۴ محصول

    ایران در تولید چهار محصول خرما، عسل، پسته و گردو سوم جهان است. میزان تولید سالانه خرمای ایران ۱.۲۸ میلیون تن اعلام شده است که بر این اساس، ایران پس از مصر و عربستان به عنوان سومین تولیدکننده بزرگ این محصول در جهان شناخته شده است.

    تولید عسل در ایران ۸۰ هزار تن در سال است که پس از چین و ترکیه بالاترین میزان تولید عسل در یک کشور محسوب می‌شود. تولید عسل چین بالغ بر ۴۵۸ هزار تن در سال اعلام شده است.

    فائو میزان تولید پسته ایران را در سال ۲۰۲۰ بالغ بر ۱۹۰ هزار تن اعلام کرده و ایران را در جایگاه سوم پس از آمریکا و ترکیه قرار داده است. ایران به طور سنتی در رتبه اول یا دوم تولید پسته جهان قرار داشته است اما به دلیل خشکسالی در سال ۲۰۲۰ با کاهش شدید تولید مواجه شد. میزان تولید پسته آمریکا در این سال ۴۷۴ هزار تن بوده است.

    ایران در تولید گردو نیز با تولید ۳۵۶ هزار تن رتبه سوم جهان را داشته است. چین با تولید ۱.۱ میلیون تن گردو در رتبه اول و آمریکا در رتبه دوم قرار گرفته است.

    *رتبه ۴ ایران در تولید بادام و هندوانه جهان

    رتبه چهارم جهان در تولید بادام و هندوانه نیز به ایران اختصاص دارد. میزان تولید بادام ایران ۱۶۴ هزار تن در سال گزارش شده است. آمریکا با تولید ۲.۳۷ میلیون تن بادام در رتبه نخست و اسپانیا و استرالیا در رتبه دوم و سوم از این نظر قرار داشته‌اند.

    فائو میزان تولید هندوانه در ایران را ۲.۷ میلیون تن اعلام کرده است. چین با تولید ۶۰ میلیون تن هندوانه در رتبه نخست جهان و ترکیه و هند در رتبه‌های دوم و سوم از این نظر قرار گرفته‌اند.

    رتبه پنجمی تولید کیوی نیز مربوط به ایران است. تولید کیوی ایران ۲۸۹ هزار تن در سال اعلام شده است. چین، نیوزیلند و ایتالیا اولین تا سومین تولیدکنندگان بزرگ کیوی در جهان هستند. تولید کیوی چین ۲.۲۳ میلیون تن در سال است.

    ایران در تولید بادمجان رتبه ششم جهان قرار داشته است. تولید بادمجان ایران در سال ۲۰۲۰ بالغ بر ۵۹۵ هزار تن بوده است. چین با تولید ۳.۶ میلیون تن در رتبه اول قرار داشته و هند و مصر رتبه‌های دوم و سوم تولید بادمجان را به خود اختصاص داده‌اند.

    رتبه هفتمی تولید پیاز و گوجه فرنگی نیز مربوط به ایران است. ایران در سال بیش از ۲ میلیون تن پیاز تولید می‌کند. هند با تولید ۲۶.۷ میلیون تن پیاز بزرگترین تولیدکننده این محصول در جهان محسوب می‌شود. چین و آمریکا در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

    تولید گوجه فرنگی ایران نیز بالغ بر ۵.۷ میلیون تن در سال است که این رقم تنها از تولید شش کشور در جهان کمتر است. چین با تولید ۶۴.۷ میلیون تن در رتبه اول و هند و ترکیه در رتبه‌های دوم و سوم قرار گرفته‌اند.

    ایران در تولید اسفناج نیز رتبه هشتم جهان را دارد. تولید اسفناج ایران ۹۸ هزار تن در سال برآورد شده است. چین با تولید ۲۸ میلیون تنی در رتبه اول قرار گرفته است. آمریکا و کنیا نیز رتبه‌های دوم و سوم را در تولید این محصول به خود اختصاص داده‌اند.

    فائو تولید پرتقال ایران را ۲.۲ میلیون تن در سال اعلام و ایران را نهمین تولیدکننده بزرگ این محصول معرفی کرده است. برزیل با تولید ۱۶.۷ میلیون تن پرتقال در جایگاه اول قرار داشته و هند و چین دوم و سوم شده‌اند.

    رتبه یازدهمی دو محصول انگور و شکر نیز به ایران اختصاص دارد. تولید انگور ایران ۱.۹۹ میلیون تن و تولید شکر ۶.۲۲۵ میلیون تن اعلام شده است. چین با تولید ۱۴.۷ میلیون تن انگور رتبه نخست تولید این محصول را داشته و ایتالیا و اسپانیا در جایگاه دوم و سوم قرار گرفته‌اند. روسیه با تولید ۳۳.۹ میلیون تن شکر بزرگترین تولیدکننده شکر جهان بوده و آمریکا و آلمان در رتبه‌های دوم و سوم از این نظر قرار گرفته‌اند.

    *رتبه ۱۲ ایران در تولید ۲ محصول مهم گندم و چای

    بر اساس گزارش فائو، ایران دوازدهمین تولیدکننده بزرگ گندم در جهان بوده است. تولید گندم ایران در سال ۲۰۲۰ بالغ بر ۱۵ میلیون تن بوده است. چین با تولید ۱۳۴ میلیون تنی رتبه نخست جهان را داشته و هند و روسیه دو تولیدکننده بزرگ بعدی بوده‌اند.

    ایران در تولید چای نیز رتبه دوازدهم را به خود اختصاص داده و با تولید بیش از ۸۴ هزار تن در این جایگاه قرار گرفته است. چین با تولید ۲.۹۷ میلیون تن چای رتبه نخست و هند و کنیا رتبه‌های دوم و سوم را داشته‌اند.

    ایران در تولید جو نیز رتبه سیزدهم جهان را دارد. تولید جو ایران ۳.۶ میلیون تن در سال بوده است. روسیه با تولید ۲۱ میلیون تنی جو رتبه نخست و اسپانیا و آلمان رتبه‌های دوم و سوم را به خود اختصاص داده‌اند.

    تولید زیتون ایران ۱۰۸ هزار تن در سال بوده و ایران از این نظر رتبه هجدهم جهان را دارد. اسپانیا با تولید ۸.۱ میلیون تن زیتون بزرگترین تولیدکننده این محصول بوده و ایتالیا و تونس در رتبه‌های دوم و سوم قرار داشته‌اند.

    و بالاخره رتبه نوزدهمی تولید دو محصول سیب‌زمینی و گلابی نیز به ایران اختصاص دارد. تولید سیب‌زمینی ایران ۴.۴۷ میلیون تن در سال اعلام شده است. چین با تولید ۷۸ میلیون تن سیب‌زمینی رتبه نخست را به خود اختصاص داده است. هند و اوکراین دوم و سوم شده‌اند.

    تولید گلابی ایران نیز ۱۲۵ هزار تن در سال بوده است. چین با تولید ۱۶ میلیون تنی در جایگاه نخست قرار داشته و ایتالیا و آمریکا نیز دومین و سومین تولیدکننده بزرگ این محصول بوده‌اند.

     

    سرویس خبری: بین الملل

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: بین المللصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافائوفناوری غذافناوری های نوینمحصول کشاورزی
    پست قبلی

    تفاهم نامه سه جانبه همکاری فناورانه در حوزه تخصصی کشاورزی منعقد شد

    پست بعدی

    رییس اتحادیه مرغداران استان کرمانشاه: روزانه بیش از ۱۸۰ تن گوشت مرغ در استان کرمانشاه تولید می‌شود

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد
    اخبار بین الملل

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    0

    خبرگزاری یونهاپ، روز چهارشنبه، به نقل از منابع آگاه گزارش داد که این تصمیم در جریان یک جلسه سطح بالای...

    بیشتر بخوانید
    از آووکادو تا ذرت مکزیکی؛ کشاورزان آمریکای لاتین بدون کود روسیه فلج می‌شوند

    از آووکادو تا ذرت مکزیکی؛ کشاورزان آمریکای لاتین بدون کود روسیه فلج می‌شوند

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    صنعت مرغداری در حال تعطیلی است؛ مرغداران رغبتی برای جوجه ریزی ندارند

    رییس اتحادیه مرغداران استان کرمانشاه: روزانه بیش از ۱۸۰ تن گوشت مرغ در استان کرمانشاه تولید می‌شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    سایه دلالان بر کشت و زرع، تهدیدی برای معیشت کشاورزان

    سایه دلالان بر کشت و زرع، تهدیدی برای معیشت کشاورزان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    تیر ۹, ۱۴۰۴
    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    رفع ممنوعیت واردات به تنظیم بازار برنج کمک می‌کند؟

    تیر ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.