دوشنبه, تیر ۳۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    تاکید نمایندگان مجلس بر پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    راهکار محققان دانشگاه تهران برای ارتقای کمی و کیفی محصولات اراضی دیم

    محققان دانشگاه تهران در طرح مدیریت پایدار خاک و کشاورزی حفاظتی در اراضی دیم استان همدان، در زمینه ارتقای کمی و کیفی محصولات دیم راهکاری ارائه کردند که به گفته مجری این طرح کاربردی، نتایج آن قابل تعمیم و توسعه در اراضی دیم سایر مناطق کشور است

    توسط آتنا نوریانی
    آذر ۲۴, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    فرزاد عدالتیان: آغاز کشت پاییزه در خراسان رضوی

    دانشگاه تهران، طرح کاربردی و دانش‌بنیان با عنوان «بررسی و مطالعه علمی بر پایه فعالیت‌های دانش‌بنیان برای مدیریت اراضی و ارتقای کمی و کیفی محصولات دیم» بدنبال تفاهم‌نامه هلدینگ توسعه دامپروری و کشاورزی مجتمع اقتصادی کمیته امداد امام خمینی (ره) و دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، در ۱۲۰۰ هکتار از اراضی استان همدان در سال زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ انجام شد.

    این طرح که توسط منوچهر گرجی، علیرضا راهب، حسین اسدی و خدابخش گودرزوند چگینی، اعضای هیات علمی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران انجام شده است، با هدف ارتقای کمی و کیفی اراضی دیم برای کمک به معیشت روستا و روستاییان محروم طراحی و اجرا شد.

    از جمله مهمترین اهداف این پروژه، رسیدن به پایداری و حفظ منابع در راستای اجرای صحیح اصول مدیریت پایدار خاک و پیاده‌سازی ارکان کشاورزی حفاظتی و بسترسازی طرحی پنج ساله بود که در سطح کشور کم‌نظیر است.

    راهب درباره ضرورت‌های انجام این طرح کاربردی گفت: با توجه به مشکلات خشکسالی کم‌سابقه در سال زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹، زمینه‌ای فراهم شد تا تئوری دانشگاه در مزرعه در صحنه عمل، تحقق پیدا کند.

    استاد دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران افزود: در نتیجه اجرای این طرح کاربردی، اقدامات دانش‌بنیان و نوآورانه کارگروه تخصصی مدیریت پایدار خاک و اراضی دانشگاه تهران، افزایش عملکرد (راندمان بیش از ۲ برابری نسبت به میانگین منطقه)، کاهش هزینه‌های تولید، افزایش درآمد، و زمینه‌سازی برای حفاظت بهینه و مدیریت پایدار منابع خاک حاصل شد که قابل تعمیم و توسعه در اراضی دیم سایر مناطق کشور است.

    این طرح به پیاده‌سازی تناوب زراعی در بقایای غلات پاییزه با استفاده از بقولات سازگار و دانه‌های روغنی، استفاده از ارقام غلات پاییزه با قابلیت کشت و تولید در زیست‌بوم مورد نظر همراه با اقدامات به‌نژادی، ارتقای دانش بومی در مراحل کاشت، داشت و برداشت محصولات همراه با مستندسازی و تبادل اطلاعات مستمر، پیاده‌سازی اصول استاندارد به‌زراعی در دیم، تقویت اراضی از طریق توصیه‌های کودی و مدیریت بقایای گیاهی و در نهایت تولید با محوریت خاک، به عنوان منبع اصلی تولید و محصول به عنوان دستاورد نهایی اختصاص یافت.

    طرح مدیریت پایدار خاک و کشاورزی حفاظتی در اراضی دیم استان همدان از مرداد ۱۳۹۹ آغاز شد و در مکان‌یابی، بسترسازی، کاشت، داشت، برداشت و پس از برداشت تا پایان تیرماه ۱۴۰۰ به عنوان پایان فصل زراعی ادامه داشت و با توجه به اجرای موفقیت‌آمیز، در سال دوم نیز در قالب فاز دوم استمرار دارد.

    در این طرح، طی ۱۵ مرحله و بالغ بر ۵۳ روز بازدید، ارزیابی‌های متعددی صورت گرفت و به مشاوره و توصیه کارشناسی منجر شد که اهم آن شامل انتخاب نوع محصول، تعویض رقم مورد کاشت، کاهش مقدار بذور مصرفی، تکثیر بذر گندم، بهینه‌سازی مصرف کود، مدیریت علف‌های هرز، کنترل آفات و بیماری‌ها، اصلاح الگوی کشت و تناوب زراعی، توسعه کشاورزی حفاظتی، عقد قرارداد بیمه محصول، مدیریت برداشت محصول اصلی و فرعی، مدیریت بقایای گیاهی، برقراری ارتباط با بخش صنعت، ارتباط با بخش اصلاح بذر برای برنامه‌ریزی تکثیر طبقات بذری و … است.

    سرویس خبری:کشاورزی وباغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییکشاورزی
    پست قبلی

    کاهش 13 دلاری قیمت گندم در بازارهای جهانی

    پست بعدی

    زرماکارون مرکز برتر تحقیق و توسعه صنعت کشور شد

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    فرهاد شریفی روز یکشنبه در گفت و گو با اعلام این خبر اظهار کرد: در سال زراعی جاری جهاد کشاورزی...

    بیشتر بخوانید
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    “غزر” در عملکرد تیر و چهار ماهه با رشد ۷۰ و ۵۹ درصدی همراه شد

    زرماکارون مرکز برتر تحقیق و توسعه صنعت کشور شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    پول کلزاکاران باید یک ماهه پرداخت می‌شد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ثبت سفارش روغن خام فردا آغاز می‌شود

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    هیچ مشکلی در تولید و تامین جوجه یکروزه کشور نداریم

    افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در استان مرکزی

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    صادرات 630 میلیون دلاری لبنیات در سال جاری

    گرانی لبنیات؛ یک بام و دوهوای تولیدکنندگان لبنی در کشور

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.