شنبه, مرداد ۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چه افرادی به رژیم غذایی فاقد گلوتن نیاز دارند و چرا؟

    ارتباط شگفت‌انگیز گلوتن با افسردگی و اسکیزوفرنی

    اگر کود به میزان کافی وجود دارد پس چرا در اختیار کشاورزان قرار نمی گیرد؟

    یک میلیون تن کود برای باغات کشور نیاز است

    تقویت زنجیره ارزش از مرزعه تا مصرف کننده اجرایی می شود

    تقویت زنجیره ارزش از مرزعه تا مصرف کننده اجرایی می شود

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    امنیت غذایی کشور تحت تاثیر تغییرات اقلیمی است

    مالیات ارزش افزوده انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی تعیین تکلیف شد

    مالیات ارزش افزوده انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی تعیین تکلیف شد

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم به ۶.۷ میلیون تن رسید

    به چند دلیل مهم باید آب و لیمو بنوشیم

    معجون‌های ضد گرمازدگی؛ بدنتان را در تابستان بیمه کنید

    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    تولید قزل آلا به ۱۲۰ هزارتن می‌رسد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    راندمان تولید هلو در باغ‌های خراسان شمالی به ۱۲ تن در هکتار رسید

    مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی گفت: برداشت هلو در این استان آغاز شده است که راندمان تولید در برخی باغ‌ها به ۱۲ تن در هر هکتار رسیده است.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    خرداد ۱۵, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    آغاز برداشت هلو در مازندران

    محمدعلی شریکیان اظهار داشت: سطح زیر کشت هلو در استان هزار و ۶۹۰ هکتار است که از این سطح هزار و ۳۵۰ هکتار بارده است.

    وی عملکرد هلو در باغ های استان را به ازای هر هکتار حدود چهار تن دانست و اظهار داشت: اما باغدارانی که از نهال های پایه های رویشی استفاده کرده اند عملکرد را به ۱۸ تا ۲۰ تن نیز رسانده اند.

    وی خاطرنشان کرد: این محصول در مناطق مختلف استان تولید می شود و شهرستان مانه و سملقان بیشترین سطح زیر کشت و تولید هلو استان را به خود اختصاص داده است، هم اینک مناظر بسیار زیبایی از باغ های هلو در حاشیه های جاده بجنورد – جنگل گلستان ایجاد شده است.

    وی افزود: در سال گذشته به علت سرمازدگی باغ داران استان محصول هلوی چندانی نداشتند تا حدودی امسال نیز باغ های استان تحت تاثیر سرما قرار گرفت که منجر به کاهش تولید شده است.

    وی اظهار داشت: پیش بینی می شود از باغ های این استان چهار هزار و ۶۰۰ تن محصول برداشت شود که در شرایط آب و هوایی مساعد از سطح باغ های هلوی استان تا ۱۳ هزار تن نیز محصول برداشت می شد.

    شریکیان افزود: ارقام هلو به لحاظ رسیدگی به سه گروه زودرس، میان رس و دیر رس تقسیم می شوند که ارقام زودرس شامل سرخ و سفید، زعفرانی، شصت روزه گرگانی یا کاردی است.

    وی گفت: ارقام میان رس شامل زعفرانی، هسته جدا و آلبرتا و ارقام دیرس نظیر جی.اچ، هیل و سبز است.

    مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با بیان اینکه ارقام تجاری با پایه های رویشی سبب افزایش کمیت وکیفیت محصول تولیدی خواهد شد اظهار داشت: لازم است باغداران در نوسازی و ایجاد باغ های جدید با کارشناسان باغبانی مدیریت های جهاد کشاورزی و مراکز ترویج جهاد کشاورزی مشورت کنند.

    وی با بیان اینکه بیشتر باغ های هلوی در این استان از نهال های بذری است افزود: پایه های رویشی در سال دوم محصول خواهند داد و همچنین از نظر جثه کوچک هستند برداشت و همچنین عملیات سمپاشی، به باغی نیز به راحتی انجام می شود.

    وی تصریح کرد: نحوه صحیح احداث باغ، هرس اصولی، تعذیه بهینه با کود های آلی، دامی و شیمیایی، رعایت اصول به باغی و مبارزه با آفات و بیماری ها سبب بهبود و کمیت و کیفیت محصول خواهد شد.

    شریکیان مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با بیان اینکه برداشت هلو و شلیل از اواسط خرداد ماه آغاز شده است، افزود: براساس پیش بینی، تا مهر ماه نیز هلوی دیرس رس از اراضی استان برداشت می‌شود.

    وی گفت: هلوی دیر رس باغ های این استان که سبز است قابل فراوری و خشک شدن است که ارزش افزوده بالایی نیز دارد.

    مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی از کشاورزان خواست تا بعد از فصل برداشت محصول تغذیه گیاهی را فراموش نکنند و افزود: بهره برداران می توانند با چال کود از کودهای فسفاته، پتاسه استفاده کنند که گیاه را در فصل زمستان در برابر سرما مقاوم خواهند کرد و همچنین باعث افزایش عملکرد در محصول نیز خواهد شد.

    قیمت هلو در بازار در عمده فروشی و خرده فروشی ها با توجه به درجه بندی و کیفیت بین ۱۵۰ هزار تا ۲۵۰ هزار ریال به فروش می رسد و ورود میوه های نوبرانه باغ های استان در روزهای اخیر تا حدی موجب کاهش قیمت این محصول در بازار شده است.

    پارسال ۳۱۵ هزار تن انواع محصول باغی در این استان تولید شد.

    گستره باغ های استان ۴۸ هزار و ۴۹۳ هکتار است که در این سطح ۲۶ گونه باغی تولید می شود.

    ۴۴ درصد جمعیت ۸۶۳ هزار نفری این استان در نواحی روستایی سکونت دارند.

    حدود ۸۲ هزار بهره بردار بخش کشاورزی در این استان مشغول به فعالیت هستند.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاکشاورزیمحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    برداشت بامیه در ایرانشهر از مرز یکهزار تن گذشت

    پست بعدی

    واردات برنج ۵۰ درصد کاهش یافت

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    اگر کود به میزان کافی وجود دارد پس چرا در اختیار کشاورزان قرار نمی گیرد؟
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    یک میلیون تن کود برای باغات کشور نیاز است

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    0

    داریوش سالم‌پور افزود: برای کل سه میلیون هکتار باغات کشور نزدیک به یک میلیون تن انواع کود از جمله کودهای...

    بیشتر بخوانید
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    امنیت غذایی کشور تحت تاثیر تغییرات اقلیمی است

    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ۹۰ درصد برنج کشور مکانیزه برداشت می‌شود

    واردات برنج ۵۰ درصد کاهش یافت

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ثبات بازار قند، شکر، چای و روغن/ عرضه گسترده روغن از شنبه آغاز می‌شود

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    تولید سالانه 4 هزارو 300 تن سیب زمینی در استان ایلام

    اصفهان، قطب تولید بذر سیب‌زمینی کشور

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    از خواص بی نظیر انگور یاقوتی چه می‌دانید؟

    فارس رتبه نخست تولید انگور کشور/ برداشت از ۴۷ هزار هکتار تاکستان‌

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    ایران رتبه ۷۹ تولید محصولات ارگانیک جهان را دارد

    ارتقای کیفیت صادراتی محصولات کشاورزی با ساشه‌های نانویی ایرانی

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.