سه شنبه, تیر ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    رانت ۱۸ هزار میلیارد تومانی ارز ۴۲۰۰ تومانی برای خواص

    رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون با اشاره به اینکه از سال ۹۷ تاکنون سیاست ارز ۴۲۰۰ تومانی بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان رانت برای عده ای خاص ایجاد کرده است،گفت: این سیاست باید زودتر اصلاح شود.

    توسط آتنا نوریانی
    آذر ۳۰, ۱۴۰۰
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    راهکارهای ۱۰گانه اتاق بازرگانی ایران برای بازگشت ارز صادراتی

    اگرچه سیاست رانت‌زا و فساد آور ارز ۴۲۰۰ تومانی طی سالهای اخیر خسارات زیادی را به اقتصاد کشور وارد کرده اما با توجه به شرایط موجود و تنگنای وضعیت معیشتی مردم، دولت در دو راهی حذف یا تداوم اجرای این سیاست مانده است.

    بر این اساس از فروردین ۱۳۹۷ که دلار ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی پا به عرصه اقتصاد ایران گذاشت، بیش از سه سال می‌گذرد و مروری بر تجربه بیش از سه سال برقراری این ارز در جریان تجارت خارجی و بازار داخلی کشور نشان می‌دهد این ارز، به دلیل اختلاف قیمت و رانت خیز بودن، مشکلات متعددی را نه تنها برای فعالان اقتصادی درگیر در جریان تجارت خارجی و تولید داخلی بلکه حتی برای مردمی که هدف حمایتی این ارز بودند، ایجاد کرده است. سفره مردم به مراتب کوچک‌تر شده و فعالان اقتصادی به دلیل بهره‌مندی عده‌ای از این رانت و غیررقابتی شدن فضای فعالیت، دچار مشکل شده و بعضاً از فعالیت بازماندند. اگرچه تمام متولیان و سیاست گذاران به این جمع بندی رسیده‌اند که تداوم مسیر امکانپذیر نیست اما نگرانی‌های زیادی نیز درباره حذف ناگهانی این ارز و عواقب آن وجود دارد که کارشناسان می‌گویند دولت باید با نظارت دقیق بر بازار کالاهای اساسی این تبعات را به حداقل برساند، به گفته این کارشناسان آسیب‌هایی که این سیاست به بخش تولید وارد کرده، قابل انکار نیست و حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی اتفاقی است که دیر یا زود باید بیفتد اما در بستری مدیریت شده و با نظارت کامل.

    از سال ۹۷ تاکنون سیاست ارز ۴۲۰۰ تومانی بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان رانت برای عده‌ای خاص ایجاد کرده است، همین مسئله نشان می‌دهد که ابعاد فاجعه تا چه حد گسترده است

    در همین زمینه ارسلان قاسمی، رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون درباره مباحث مطرح شده مبنی بر احتمال حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از واردات نهاده‌های دامی و دانه‌های روغنی گفت: اگر حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی امروز اتفاق بیافتد خیلی بهتر از فردا است و ما نیازمند این هستیم که این جراحی بر روی اقتصاد ایران هر چه سریع‌تر انجام شود. به دلیل اینکه سیاست مذکور خسارت بسیار گسترده‌ای را به بخش تولید کشور وارد کرده است.

    سیاست ارز ترجیحی برای عده‌ای خاص بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان رانت ایجاد کرد!

    قاسمی با اشاره به اینکه از سال ۹۷ تاکنون سیاست ارز ۴۲۰۰ تومانی بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان رانت برای عده‌ای خاص ایجاد کرده است، گفت: همین مسئله نشان می‌دهد که ابعاد فاجعه تا چه حد گسترده است.

    رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ظرفیت تولید گوشت مرغ در کشور حدود ۳ میلیون تن است ادامه داد: نیاز کشور به مرغ کمتر از ۲ میلیون تن است و اگر ما به جای اجرای چنین سیاست غلطی فقط از صنعت مرغ کشور حمایت می‌کردیم در حال حاضر صادرکننده این کالا بودیم.

    قاسمی اضافه کرد: با توجه به وضعیت اقلیمی کشور ما قادر به تولید نهاده‌های دامی در داخل نیستیم و به همین جهت باید آنها را وارد کنیم اما نکته اینجاست که این واردات به چه قیمتی باید انجام شود. به قیمت فروش نفت یا در ازای فروش تولیدی که انجام داده‌ایم؟

    وی با تاکید بر اینکه به راحتی قادر هستیم با صادرات مرغ، ارز مورد نیاز برای واردات نهاده‌های دامی را تأمین کنیم، تصریح کرد: متأسفانه شاهد این هستیم که عده‌ای ناآگاهانه در زمین کسانی که از این رانت سود می‌برند بازی می‌کنند و جوسازی‌های گسترده‌ای انجام می‌شود. به دلیل اینکه ۱۸ هزار میلیارد تومان رقم کمی نیست که بتوانند به راحتی از آن عبور کنند.

    قاسمی درباره مباحث مطرح شده مبنی بر اینکه قیمت محصولات پروتئینی از جمله مرغ و تخم مرغ بعد از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی سه برابر می‌شود گفت: وقتی جریان تولید و تجارت را نرمال کنیم با افزایش قیمت مواجه نمی‌شویم. ضمن اینکه با افزایش صادرات این محصول از کشور، هزینه‌های سربار تولید کنندگان جبران می‌شود و در کنار این مسئله ارز مورد نیاز برای واردات نهاده‌های دامی نیز تأمین خواهد شد.

    زمان حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از واردات گوشت قرمز نیز مباحثی مطرح شده بود مبنی بر اینکه قیمت گوشت قرمز به ۳۰۰ هزار تومان در هر کیلوگرم می‌رسد اما ما شاهد این بودیم که قیمت کاهش یافت

    رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران افزود: حدود ۳ دهک جامعه ما به شدت دچار مشکل هستند چه ارز ۴۲۰۰ تومانی باشد و چه نباشد. بنابراین دولت باید فکری جدی برای این دهک‌ها کند. به عنوان مثال می‌توان به جای ایجاد رانت برای عده‌ای خاص منابع را صرف حمایت از اشخاص فرودست جامعه کرد.

    قاسمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه زمان حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از واردات گوشت قرمز نیز مباحثی مطرح شده بود مبنی بر اینکه قیمت گوشت قرمز به ۳۰۰ هزار تومان در هر کیلوگرم می‌رسد افزود: اما ما شاهد این بودیم که در آن مقطع قیمت گوشت قرمز که ۱۶۰ هزار تومان بود با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی به ۱۰۰ هزار تومان در هر کیلوگرم رسید.

    رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران با بیان اینکه در حال حاضر ۱.۵ میلیون رأس دام مازاد در کشور داریم که به علوفه نیاز دارند اضافه کرد: می‌توان با حذف رانت ارز ۴۲۰۰ تومانی به دامداران کمک کرد تا علوفه مورد نیاز خود را تأمین کنند و ما این دام‌های مازاد را صادر و ارز حاصل از آن را وارد کشور کنیم.

    در سالهای اخیر بسیار به واردات وابسته شدیم

    وی تاکید کرد: متأسفانه طی سالهای اخیر شرایط به گونه‌ای پیش رفته که ما بیش از پیش به واردات وابسته شده‌ایم و تولید تحت شعاع قرار گرفته است. اگر دولت جریان تولید و تجارت را به بخش خصوصی بسپارد و خود اقدام به نظارت و کنترل سیستم کند اتفاقات بسیار خوبی می‌افتد.

    قاسمی درباره اینکه نگرانی‌های بسیار زیادی وجود دارد که با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، قیمت محصولات پروتئینی از کنترل خارج شود و عده‌ای اقدام به احتکار و گران فروشی این محصولات کنند، گفت: طی هفته‌های اخیر شاهد بودیم که دولت برای کنترل بازار مرغ و تخم مرغ اقدام به توزیع هوشمند این محصولات کرد و افزایش عرضه منجر به این شد که در بسیاری از استان‌ها قیمت به زیر نرخ مصوب برسد.

    وی ادامه داد: در زمان حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی نیز باید همین رویه ادامه پیدا کند ضمن اینکه فقط در بخش تعاون ما سیستم توزیع بسیار قوی ای داریم از جمله اتحادیه مصرف کارگران ایران، اتحادیه مصرف کارکنان دولت، اتحادیه مصرف فرهنگیان، تعاونی مصرف سپه و … که این شبکه توزیع گسترده می‌تواند در اختیار دولت قرار بگیرد و به این ترتیب فشار از روی تقاضا برداشته شود.

    وی توضیح داد: زمانی که کالا مستقیم به دست مصرف کننده نهایی می‌رسد سود واسطه‌ها و دلالان حذف می‌شود و شاهد افزایش سرسام آور قیمت‌ها نخواهیم بود.

    در سال‌هایی که سیاست ارز ۴۲۰۰ تومانی اجرا می‌شد شاهد شکل گیری امضاهای طلایی در وزارت جهاد کشاورزی بودیم

    قاسمی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به این پرسش که در حال حاضر نیز تولید کنندگان عنوان می‌کنند که تمام نهاده‌های مورد نیاز خود را نمی‌توانند از طریق سامانه بازارگاه دریافت کنند و ناچار به خرید آن از بازار آزاد هستند پس حذف ارز ترجیحی از واردات نهاده‌های دامی نباید تا اندازه‌ای که برخی عنوان می‌کنند بر قیمت محصولات پروتئینی تأثیر گذار باشد، اظهار داشت: کاملاً درست است. در حال حاضر فقط در صنعت مرغ و تخم مرغ تولید کنندگان بین ۷۰ تا ۷۵ درصد نهاده‌های مورد نیاز خود را از طریق سامانه بازارگاه دریافت می‌کنند اما در حوزه دام بسیاری از دامداران کشور از جمله دامداران سنتی و روستایی، پرواربندی‌ها و عشایر نمی‌توانند نهاده‌های مورد نیاز خود را ازطریق سامانه بازارگاه و با نرخ مصوب تأمین کنند.

    وی تصریح کرد: بنابراین، این اتفاق فقط در صنعت مرغداری کشور می‌افتد که دولت با سیستم توزیع مناسب و نظارت دقیق بر روند توزیع می‌تواند مانع از افزایش سرسام آور قیمت مرغ و تخم مرغ در بازار شود.

    وزارت جهاد پاسخگو باشد که چرا با ارز نیمایی مرغ و تخم مرغ وارد نکرد؟

    قاسمی در بخش دیگری از سخنان خود درباره واردات مرغ و تخم مرغ با ارز ۴۲۰۰ تومانی و فروش آن با قیمت‌های بالا در بازار گفت: قیمت مرغ در بازارهای جهانی ۱.۶ دلار و قیمت تخم مرغ نیز حدود یک دلار است. اما اگر قرار بود دولت این محصولات را با نرخ کمتر از قیمت مصوب در بازار داخل عرضه کنند تولید کننده داخلی کاملاً ورشکست می‌شد.

    وی درباره اینکه با این شرایط چرا دولت با ارز نیمایی این محصولات را وارد نکرده است، گفت: این سوالی است که وزارت جهاد کشاورزی و بانک مرکزی باید به آن جواب بدهند البته در سال‌هایی که سیاست ارز ۴۲۰۰ تومانی اجرا می‌شد شاهد شکل گیری امضاهای طلایی در وزارت جهاد کشاورزی بودیم.

    قاسمی با اشاره به اینکه در این میان شرکت پشتیبانی امور دام سود بسیار خوبی کرده است، تاکید کرد: البته بر اساس قانون، سود حاصل از فروش این محصولات باید به خزانه برگردد که دستگاه‌های نظارتی باید بر این روند نظارت داشته باشند.

    سرویس خبری :اقتصاد وبازار

    منبع: خبرگذاری مهر
    برچسب ها: اقتصاد و بازارتخم مرغجهاد کشاورزیدام طیور و آبزیانصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییگوشت
    پست قبلی

    قیمت هر کیلو ماهی قزل آلا برای شب یلدا چند؟

    پست بعدی

    نرخ انواع برنج داخلی اعلام شد/ افزایش ۸۰ درصدی در یکسال اخیر/ کاهش ۱۰ تا ۲۰ درصدی برداشت محصول به دلیل خشکسالی

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج
    اخبار اقتصاد و بازار

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: افزایش قیمت برنج و روغن منجر به تشدید نظارت ها  در بنکداری...

    بیشتر بخوانید
    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    افزایش تاب‌آوری برنجکاران مازندران در برابر دلالان

    نرخ انواع برنج داخلی اعلام شد/ افزایش ۸۰ درصدی در یکسال اخیر/ کاهش ۱۰ تا ۲۰ درصدی برداشت محصول به دلیل خشکسالی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ۶۲ درصد برنامه تهیه بذر جو محقق شد

    فعالیت ۲۰ شرکت تولید بذر اصلاح‌شده در استان مرکزی

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴
    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    صادرات ۶ هزار تن از محصولات باغی و گلخانه‌ای سیستان و بلوچستان

    رباتی برای پایش مواد مغذی گیاهان گلخانه‌ای

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم به ۴ میلیون و ۸۲۰ هزارتن رسید

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    مجوز خرید حمایتی ۳۰ هزار تن تخم‌مرغ صادر شد

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.