رامین صادقی روز چهارشنبه در جلسه هماهنگی نحوه ثبت اطلاعات گوشت مرغ در سامانه جامع تجارت و سامانه رهگیری در اردبیل، افزود: نوسانات بازار مرغ به دقت رصد میشود و به تناسب نیاز شهرستانهای مختلف از کشتارگاهها تا واحدهای صنفی عرضه کننده تأمین میشود.
وی اضافه کرد: در شرایط کنونی تهیه و تولید مرغ بستگی به بازار و عرضه و تقاضا دارد که معمولا در اواخر هفته تقاضای مصرف بیشتر از سایر روزهاست ولی به صورت نسبی کشتار متوسط استان ۱۲۰ تا ۱۴۰ تن است.
وی بیان کرد: در قالب سامانه جامع تجارت و اپلیکیشن طراحی شده برای عرضه مرغ تلاش بر این است از کشتارگاه تا عرضه شفافیت کار انجام شود تا در یک فرآیند قانونی، صحیح و درست عرضه مرغ به شکل مناسب برای شهروندان صورت گیرد.
صادقی افزود: اکثر واحدهای صنفی قیمت مصوب را در فروش مرغ رعایت میکنند و کمترین تخلف در ماههای اخیر در این زمینه وجود داشته است.
وی با بیان اینکه تولید گوشت سفید در استان اردبیل بالاتر از نیاز بازار است اظهار کرد: در صورت نیاز و ضرورت گاهی صادرات به سایر استانها نیز با صدور مجوزهای قانونی انجام میشود.
رئیس صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل از فعالیت چهار کشتارگاه مجهز استان و فعالیت بیش از ۱۶۰ واحد عرضه گوشت مرغ در اردبیل خبر داد و گفت: بر اساس سامانه طراحی شده از مبدأ تا مقصد نحوه کشتار مرغ تا عرضه آن به واحدهای صنفی مورد رصد قرار گیرد و انتظار میرود کمترین تخلف در این فرآیند رقم بخورد.
وی بیان کرد: مسئولیت نظارت و تعیین نرخ مصوب مرغ از کشتارگاه تا خردهفروشیها بر عهده سازمان صنعت، معدن و تجارت است و از ماهها قبل در صورت بروز تخلف پروندهها تشکیل و به تعزیرات حکومتی معرفی میشود.