دوشنبه, اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته مجلس برای پرداخت مطالبات گندم‌کاران

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    قیمت ۴ قلم کالای اساسی تعیین شد

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    مصوبه کارگروه ارزی درباره رسیدگی به ارزش کالاهای اساسی ابلاغ شد

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    لزوم تسریع در اعلام نرخ شیر خام/ قطعی برق، دام‌های شیری را از تولید خارج می‌کند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    کشت کلزا در خوزستان فرصت عالی برای سرمایه‌گذاران و کشاورزان منطقه است

    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    دپوی سیب اهر کنار جاده‌ها/ سود اصلی به جیب دلالان می‌رود

    تبریز- شهرستان اهر سومین قطب تولید سیب در آذربایجان شرقی است که اکنون از نبود صنایع تبدیلی و سرمایه گذار در این بخش رنج می‌برد و در این رهگذر سود اصلی نیز به جیب دلالان می‌رود.

    توسط فاطمه خداویردی
    مهر ۲۶, ۱۴۰۰
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

     گروه استان‌ها- آناهیتا رحیمی: شهرستان اهر سومین قطب تولید سیب در استان آذربایجان شرقی به شمار می‌رود اما متأسفانه در حال حاضر سیب‌های درجه سه در کنار جاده‌ها ریخته شده و چاره‌ای جز خرید تضمینی نیست اما در این میان نباید از نقش دلالان و واسطه گران نیز غافل شد که کشاورزان نیز از این موضوع به تنگ آمده‌اند.

    حالا سومین قطب تولید سیب در استان آذربایجان شرقی از نبود صنایع تبدیلی رنج می‌برد و با بی میلی سرمایه گذاران در این بخش، احداث واحدهای فرآوری و صنایع تبدیلی میسر نمی‌شود چرا که این بخش، نیازمند سرمایه گذاری‌های کلان است.

    آغاز خرید تضمینی سیب در شهرستان اهر

    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر گفت: سیب‌های درجه ۳ زیر درختی باید به کارخانه برود و راه دیگری وجود ندارد و در مورد نحوه خرید و فروش این سیب‌ها در کنار خیابان‌ها نیز باید سازمان صنعت، معدن و تجارت مجوز خرید و فروش را صادر کند تا در مکان‌هایی مشخص انجام شود.

    هم‌اکنون در تعاونی روستایی اهر سیب درجه ۳ زیر درختی به قیمت ۱,۴۶۰ تومان خرید می‌شود

    محمد اسدی ادامه داد: آنچه که از دست سازمان جهاد کشاورزی برمی‌آید، انجام خرید تضمینی از طریق تعاونی روستایی است که جا دارد از نماینده اهر در مجلس شورای اسلامی تشکر کنیم که در سال جاری تلاش خود را انجام داد تا این کار به‌خوبی انجام شود.

    وی افزود: هم‌اکنون در تعاونی روستایی اهر، سیب درجه ۳ زیر درختی به قیمت ۱,۴۶۰ تومان خرید و فروش می‌شود.

     

    نبود صنایع تبدیلی در شهرستان اهر

    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر در خصوص عوامل ریزش سیب درختان این منطقه توضیح داد: به هر حال ریزش ۵ تا ۱۵ درصدی سیب‌ها اتفاق خواهد افتاد اما در بعضی مواقع عوامل دیگری مانند تگرگ و بادهای شدید، عدم نشستن سموم بر روی میوه‌ها نیز دخیل می‌شوند و هر چقدر هم که این کار به‌صورت علمی انجام شود، باز هم ریزش سیب وجود خواهد داشت.

    وی گفت: اگر این اتفاق نمی‌افتاد، کشاورز محصول خود را با قیمت واقعی می‌فروخت و منفعت لازم را کسب می‌کرد اما متأسفانه به دلیل ریزش میوه‌ها کشاورزان مجبور می‌شوند محصولات خود را به قیمت ۱,۴۶۰ تومان به تعاونی روستایی بفروشند.

    شهرستان اهر بعد از شهرستان‌های مراغه و میانه سومین قطب تولید سیب در آذربایجان شرقی است که بیش از ۷۵۰۰ هکتار باغ در اهر وجود دارد

    اسدی در تشریح میزان سیب تولیدی در شهرستان اهر گفت: شهرستان اهر بعد از شهرستان‌های مراغه و میانه سومین قطب تولید سیب در آذربایجان شرقی است.

    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر ادامه داد: در شهرستان اهر، بیش از ۷۵۰۰ هکتار باغ وجود دارد و ۸۵ درصد از این مقدار را درختان سیب تشکیل می‌دهد که هرسال بالغ بر ۹۵ هزار تن سیب در شهرستان اهر تولید می‌شود که گونه غالب سیب لبنانی و گونه بومی قره قرمز است.

    وی در پاسخ به سوال در خصوص علت نبود صنایع تبدیلی در اهر افزود: یک کارخانه صنایع تبدیلی با ظرفیت ۱۵ هزار تن در جاده مشکین برای تولید پوره سیب، لواشک، آب سیب و … احداث شده است اما به دلیل نزدیکی به یک واحد دامداری پروانه این کارخانه از سوی سازمان غذا و دارو صادر نشده‌است که از طریق فرماندار اهر پیگیر این موضوع هستیم تا این مشکل حل شود.

    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر در پایان گفت: صنایع تبدیلی نیازمند سرمایه زیاد است و همچنین به دلیل تپه ماهور بودن زمین‌های شهرک سرمایه‌گذاری، سرمایه‌گذاران از انجام سرمایه‌گذاری در این بحث خودداری می‌کنند.

    حذف دلالی و بهره‌بردن باغداران از سود واقعی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: خرید تضمینی سیب درجه سه و صنعتی به قیمت ۱,۴۶۰ تومان در محل مراکز خرید شهرستان‌های اهر، مراغه، مرند و میانه که از شهرستان‌های عمده تولید سیب هستند آغاز شده است.

     

    اکبر فتحی ادامه داد: تلاش بر این است تا همه دستگاه‌های مربوطه به سوی حذف دلالی و بهره بردن باغداران از سود واقعی معطوف شوند.

    وی افزود: باغداران می‌توانند با در دست داشتن معرفی نامه جهاد کشاورزی، سیب‌های درجه سه تولیدی خود را در کیسه‌های نایلونی حداکثر ۲۰ کیلویی به مراکز خرید تحویل نمایند.

    فتحی در پایان گفت: باغداران تا آخر مهر ماه فرصت دارند سیب صنعتی خود را به صورت تضمینی به مراکز خرید تعیین شده، حمل و با نظارت اعضای کمیسیون خرید شامل نمایندگان تعاون روستایی، جهاد کشاورزی و نظام صنفی تحویل نمایند.

    وجود ۱۰ سردخانه مخصوص سیب در شهرستان اهر

    مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: ۱۰ سردخانه مخصوص سیب در شهرستان اهر وجود دارد که علاوه بر آن دو کارخانه فرآوری سیب نیز در این شهرستان وجود دارد اما نیاز به افزایش واحدهای صنایع تبدیلی را می‌طلبد.

    ایاز برنو با اشاره به ظرفیت ۵۵ هزار تنی در ۱۰ سردخانه مخصوص سیب در شهرستان اهر افزود: در حال حاضر با وجود یک کارخانه فرآوری در این شهرستان، نیازمند سرمایه گذارانی هستیم که یک کارخانه دیگر نیز راه‌اندازی شود.

    تا کنون ۱۰ سردخانه به ظرفیت ۵۵ هزار تن احداث و قابل استفاده است و سه سردخانه دیگر نیز با ظرفیت ۱۵ هزار تنی در حال ساخت است

    وی ادامه داد: تا کنون ۱۰ سردخانه به ظرفیت ۵۵ هزار تن احداث و قابل استفاده است و سه سردخانه دیگر نیز با ظرفیت ۱۵ هزار تنی در حال ساخت می‌باشد.

    برنو با اشاره به خریداری دستگاه‌های مورد نیاز برای تهیه میوه خشک توضیح داد: در حال حاضر با وجود فعال بودن یک کارخانه فرآوری، یکی دیگر از کارخانه‌های فرآوری نیز دارای مشکلات جزئی است که با رفع مشکلات، به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

    نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی گفت: خوشبختانه در حال حاضر با آغاز خرید تضمینی سیب در شهرستان اهر، با قیمت ۱,۴۶۰ تومان به فروش می‌رسد.

     

    احمد محرم زاده ادامه داد: با ابلاغ مصوبه به استان آذربایجان غربی و با پیگیری‌های انجام گرفته، این مصوبه شامل شهرستان‌های مرند، میانه، مراغه و اهر نیز شده و با ادامه روند خرید تضمینی سیب، تاکنون ۲۵۰ تن خریداری شده است.

    وی افزود: در حال حاضر مشکل اصلی نبود صنایع تبدیلی در این منطقه است و در این برهه خریداری سیب با قیمت مناسب، یک اقدام خوبی بود تا سیب در دست کشاورزان نماند.

    نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: متأسفانه دولت در این رابطه اقدامی انجام نمی‌دهد و نیازمند سرمایه گذار شخصی هستیم.

    افزایش بی رویه قیمت کود و سم

    یکی از باغداران اهری نیز گفت: سیب‌های زیر درختی به عنوان سیب درجه سه شناخته می‌شوند و فرقی هم ندارد که زیر درختی باشد و یا چیده شده که در هر صورت، همه را به قیمت ۱,۴۶۰ تومان از ما خریداری می‌کنند که در این صورت، سایر هزینه‌ها از جمله کود و سم از جیب کشاورزان می‌رود.

    علی واحدی ادامه داد: در حال حاضر سیب درجه یک را هم به قیمت ۶ هزار تومان از کشاورزان نمی‌خرند که یکی از اصلی‌ترین عامل، وجود دلالان است و زمانی می‌توانیم سود کنیم که سیب‌ها را بیشتر از ۶ هزار تومان بفروشیم که در غیر این صورت، کشاورزان ضرر خواهند کرد.

    وی افزود: خسارت به کشاورزان، تنها در مواقع بحرانی از جمله وزش باد شدید و یا تگرگ، رخ نمی‌دهد بلکه این خسارت در صورت افزایش قیمت سم و کود و در نتیجه عدم رسیدگی کشاورزان به درختان نیز اتفاق خواهد افتاد.

    این کشاورز اهری گفت: در حال حاضر قیمت کود پتاسیم که قبلاً به قیمت ۵۰ هزار تومان خریداری می‌شد متأسفانه تا ۴۵۰ هزار تومان افزایش یافته است که کشاورز خرید توان کود پتاسیم با چنین قیمتی را ندارد.

    واحدی بیان کرد: من از کودکی در باغات و زمین‌های کشاورزی بزرگ شده‌ام اما متأسفانه اکنون به شغل دوم روی آورده‌ام چرا که به دلیل مشکلات موجود در کشاورزی، دیگر نمی‌توانم آن گونه که باید از کشاورزی، امرار معاش کنم.

    وی افزود: اگر مجموع سیب تولیدی در طول یک سال را حساب کنم، از ۵۰۰ تن سیب تولیدی حدود ۲۰۰ تن به دلیل زیر درختی بودن از بین رفته و با قیمت ارزان به فروش می‌رسد.

    واحدی در پایان گفت: علاوه بر مشکلات گفته شده در رابطه با خرید سموم نیز دچار مشکل هستیم چرا که سموم مورد نیاز را که قبلاً با قیمت ۳۰ هزار تومان می‌خریدیم اکنون تا ۲۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.

    این روزها کشاورزان اهری سیب‌های درجه ۳ را با قیمت تضمینی به فروش می‌رسانند تا دست طمع دلالان را کوتاه کنند اما در حال حاضر، سومین قطب تولید سیب در استان آذربایجان شرقی، چشم به راه سرمایه گذارانی است که برای تأسیس واحدهای فرآوری و صنایع تبدیلی قدمی بردارند.

     

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار

    منبع: خبرگزاری مهر
    برچسب ها: اقتصاد و بازاردپوی سیبصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذافناوری های نوین
    پست قبلی

    احتمال افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت روغن با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی/ ۹۰ درصد نیاز روغن خام را وارد می‌کنیم

    پست بعدی

    معاون سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی خبرداد؛ خسارت ۵۷ هزار میلیارد ریالی به بخش کشاورزی آذربایجان‌شرقی

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید
    اخبار اقتصاد و بازار

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از ثبات بازار حبوبات خبر داد و گفت: گرچه تا حدودی مشکلات بازار...

    بیشتر بخوانید
    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    قیمت ۴ قلم کالای اساسی تعیین شد

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    محصولات مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز از بین برده شد

    معاون سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی خبرداد؛ خسارت ۵۷ هزار میلیارد ریالی به بخش کشاورزی آذربایجان‌شرقی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    برداشت کلزا در فارس آغاز شد

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    عرضه بسته‌های یک کیلوگرمی شکر بدون درج قیمت+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۴
    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند

    هدف‌گذاری اجرای ۷۰ هزار هکتار سامانه‌های نوین آبیاری در اراضی کشاورزی

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴
    بهبود شاخص‌های تولید گوسفندان بومی با تلاش محققان

    بهبود شاخص‌های تولید گوسفندان بومی با تلاش محققان

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.