چهارشنبه, آبان ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    تصویب طرح کنترل کیفیت محصولات کشاورزی و فرآورده‌های غذایی در میادین تره‌بار شهرداری تهران/ ممنوعیت ورود ۲۴ محصول به میادین تا رفع ایرادات

    تصویب طرح کنترل کیفیت محصولات کشاورزی و فرآورده‌های غذایی در میادین تره‌بار شهرداری تهران/ ممنوعیت ورود ۲۴ محصول به میادین تا رفع ایرادات

    ماجرای کمبود مجدد شیرخشک نوزاد چیست؟

    تب برفکی و کمبود نهاده‌ها تولید و صادرات شیر خشک را تهدید می‌کند؟

    بازار جهانی «طلای مایع» میراث کهن ایران در اختیار ترکیه است

    بازار جهانی «طلای مایع» میراث کهن ایران در اختیار ترکیه است

    ۱۰ سبزی شگفت انگیز برای کنترل‌ قند خون در دیابت

    ۱۰ سبزی شگفت انگیز برای کنترل‌ قند خون در دیابت

    طلای سرخ» راهبردی برای عبور از خشکسالی در سمنان؛ دولت حمایت می‌کند

    بازار داغ معاملات زعفران در بورس کالای ایران

    ۴۰۰ هزار تن تولید گیاهان دارویی کشور و بلای خام‌فروشی

    ۴۰۰ هزار تن تولید گیاهان دارویی کشور و بلای خام‌فروشی

    ایران بزرگترین تولیدکننده گل محمدی، بدون سهمی در بازار جهانی

    ایران بزرگترین تولیدکننده گل محمدی، بدون سهمی در بازار جهانی

    فست فود، غذایی لذیذ اما خطرناک!

    فست فود، غذایی لذیذ اما خطرناک!

    صادرات ۳.۵ تن خاویار ایران به ۳۰ کشور دنیا/ قطر اولین مشتری

    صادرات ۳.۵ تن خاویار ایران به ۳۰ کشور دنیا/ قطر اولین مشتری

    کاهش ۱۰ درصدی سبوس‌گیری آرد سنگک در همدان

    کاهش ۱۰ درصدی سبوس‌گیری آرد سنگک در همدان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    دلیل اصلی افزایش قیمت گوجه فرنگی در مشهد چیست؟

    رئیس اتحادیه خرده فروشان میوه ک تره‌بار مشهد گفت: دلیل جهش قیمت گوجه فرنگی نابودی کامل محصولات محلی و اطراف مشهد به علت سرمازدگی بوده و اکنون تمام نیاز منطقه از طریق حمل و نقل از شیراز تأمین می‌شود که این امر هزینه‌های نهایی را به شدت افزایش داده است.

    توسط مطهره پورزمانی
    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    دلیل اصلی افزایش قیمت گوجه فرنگی در مشهد چیست؟

    حمید آزادی در این گفت‌وگو با اشاره به وضعیت رکودی حاکم بر بازار میوه مشهد، اظهار کرد: متأسفانه در پی افزایش میانگین ۲۰ تا ۳۰ درصدی قیمت میوه‌های پاییزی، شاهد کاهش محسوس خریدار و افت ۲۰ تا ۳۰ درصدی قدرت خرید عمومی هستیم. هرچه مبالغ بالاتر می‌رود، فروش نیز کمتر می‌شود.

    وی در ادامه به تغییرات ضریب سود خرده‌فروشان طی یک سال اخیر اشاره و بیان کرد: ضریب سود در بخش فروش عمومی میوه، از ۲۰ درصد به ۱۵ درصد کاهش یافته و سود میوه‌های دست‌چین نیز از ۳۵ درصد به ۳۰ درصد رسیده است. این ارقام نشان‌دهنده فشاری است که همزمان با کاهش تقاضا، بر فروشندگان نیز وارد شده است.

    رئیس اتحادیه خرده فروشان میوه و تره‌بار مشهد در تحلیل گرانی برخی محصولات کلیدی مانند گوجه فرنگی، تصریح کرد: در حال حاضر قیمت گوجه فرنگی به ۸۰ هزار تومان رسیده است. علت اصلی این گرانی، اتمام محصولات مشهد و اطراف آن به دلیل سرمازدگی است. در حال حاضر، تأمین گوجه فرنگی کل منطقه از شیراز انجام می‌شود.

    آزادی افزود: مشهد، آخرین شهری است که این محصول به دستش می‌رسد و به دلیل هزینه‌های حمل‌ونقل و کرایه، قیمت تمام‌شده آن نسبت به شهرهای دیگر بالاتر است. متأسفانه سرما تمامی محصولات خراسان جنوبی و شمالی را از بین برد و در حال حاضر تنها منبع تأمین، شیراز است. انتظار می‌رود با آغاز ماه آذر و ورود محصولات از دزفول، مقداری از این قیمت‌ها کاسته شود.

    کیفیت ممتاز انار شیراز و وضعیت کمبود محلی

    وی همچنین در خصوص وضعیت تامین انار شب یلدا، بیان کرد: انار از سمت شمال و شیراز وارد بازار می‌شود. امسال به دلیل بی‌آبی، متأسفانه بار انار سمت کاشمر و بجستان کاهش قابل توجهی داشته است. همین عامل باعث افزایش نسبی قیمت‌ها شده، اما در مقابل کیفیت انار شیراز بسیار عالی است؛ پوست نازک، قرمز و درجه یک است.

    آزادی با اعلام قیمت انار بیان کرد: انار درجه خوب در سطح شهر بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار تومان عرضه می‌شود، در حالی که قیمت انار معمولی از حدود ۷۰ هزار تومان آغاز می‌شود. در مجموع، هیچ‌گونه کمبودی در عرضه میوه‌ها وجود ندارد و مشکل صرفاً بالا بودن قیمت است.

    رئیس اتحادیه خرده فروشان میوه و تره‌بار مشهد از طرحی برای حمایت از مصرف‌کنندگان در آستانه شب یلدا خبر داد و افزود: قرار است برای شب یلدا، ایستگاه‌هایی در سطح شهر برپا شود که میوه‌ها را به قیمت میدان بار عرضه کنند.

    وی در ادامه به زمان اجرای این طرح پرداخت و بیان کرد: این مسئله احتمالا ۱۰ روز مانده به شب یلدا عملیاتی خواهد شد. البته اجرای این طرح نیازمند موافقت و هماهنگی شبکه اتحادیه با شهرداری و مسئولان شهری است که امیدواریم به‌سرعت محقق شود تا مردم بتوانند با قیمت‌های مناسب‌تری محصولات مورد نیاز خود را تهیه کنند.

    سرویس خبری:اقتصاد و بازار

    منبع:ایسنا

    برچسب ها: قیمت میوه و تره بارگوجه‌فرنگیمشهد
    پست قبلی

    جذب سالانه ۶۵ هزار تُن زیتون در واحدهای فرآوری قزوین

    پست بعدی

    منابع غذایی کلاژن را بشناسید

    مطهره پورزمانی

    مربوطه پست ها

    تصویب طرح کنترل کیفیت محصولات کشاورزی و فرآورده‌های غذایی در میادین تره‌بار شهرداری تهران/ ممنوعیت ورود ۲۴ محصول به میادین تا رفع ایرادات
    اخبار اقتصاد و بازار

    تصویب طرح کنترل کیفیت محصولات کشاورزی و فرآورده‌های غذایی در میادین تره‌بار شهرداری تهران/ ممنوعیت ورود ۲۴ محصول به میادین تا رفع ایرادات

    توسط مطهره پورزمانی
    آبان ۲۷, ۱۴۰۴
    0

    بررسی طرح نظارت و کنترل کیفیت محصولات کشاورزی و فرآورده‌های غذایی در میادین میوه و تره‌بار امروز (سه‌شنبه) روی میز...

    بیشتر بخوانید
    ماجرای کمبود مجدد شیرخشک نوزاد چیست؟

    تب برفکی و کمبود نهاده‌ها تولید و صادرات شیر خشک را تهدید می‌کند؟

    آبان ۲۷, ۱۴۰۴
    بازار جهانی «طلای مایع» میراث کهن ایران در اختیار ترکیه است

    بازار جهانی «طلای مایع» میراث کهن ایران در اختیار ترکیه است

    آبان ۲۷, ۱۴۰۴
    طلای سرخ» راهبردی برای عبور از خشکسالی در سمنان؛ دولت حمایت می‌کند

    بازار داغ معاملات زعفران در بورس کالای ایران

    آبان ۲۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    منابع غذایی کلاژن را بشناسید

    منابع غذایی کلاژن را بشناسید

    پر بازدیدها

    ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت رفع شد

    ثبت سفارش برنج هندی هفته آینده آغاز می‌شود

    مهر ۲۷, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    گوشت عامدانه گران می شود؟ | دو اظهارنظر متفاوت از افزایش قیمت ها

    مهر ۲۸, ۱۴۰۴
    ۷ راه برای درمان پرخوری

    سرطان در غذای سرخ کرده

    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    قیمت انواع گوشت ماکیان در بازار ؛ هر کیلو غاز ۷۰۰ هزار تومان،‌ خروس محلی ۳۵۰ هزار تومان!

    علت گرانی مرغ چیست؟

    آبان ۸, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت هرکیلو برنج کیفی در بازار‌های جهانی یک دلار است

    آبان ۱۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.