سه شنبه, تیر ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    پرداخت ۶۶ درصد مطالبات چایکاران

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشکلی در تامین مرغ ایام محرم نداریم

    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم‌مرغ بدون وقفه ادامه دارد / در صورت بروز شرایط خاص در کشور تمهیدات لازم را اندیشیده ایم

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ تیرماه به ۱۱۵ هزارتن می رسد/ تخم مرغ ارزان شد

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    دغدغه سوخت کشاورزان در کرمان؛ از تغییر روش توزیع تا ضرورت ارتباط سامانه‌ها

    تغییر روش توزیع سوخت ماشین آلات کشاورزی در حالی از تابستان امسال در استان کرمان اجرایی شده که به گفته رییس اداره فناوری‌های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی استان  یکی از الزامات این طرح یعنی ارتباط میان سامانه توزیع فرآورده های نفتی(سدف) و پهنه‌بندی، همچنین مدیریت داده های کشاورزی برقرارنشده است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۴, ۱۴۰۳
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    طرح جهش تولید در بیش از ۹۴ هزار هکتار از اراضی دیم سقز اجرا شد

    اگر دشواری مراحل کاشت مانند تامین آب، کود، بذر و سم‌پاشی را کنار بگذاریم در فصل برداشت کشاورزان همواره با مشکلات دیگری مانند تامین سوخت ماشین‌آلات کشاورزی روبه رو هستند؛ البته چند سالی است که تفاوت زیاد قیمت سوخت دولتی و آزاد در خارج از مرزها باعث شده تا بسیاری از افراد با انتقال سوخت به آن‌طرف مرزها سود خوبی برای خود خلق کنند و همین زمینه ای فراهم کرده تا تر و خشک به پای هم بسوزند و دولت نیز با سهمیه‌بندی سوخت دست به محدودیت هایی بزند که گستره آن به باغات و مزارع کشاورزی نیز برسد.

     

    به دنبال ثبت و تامین تخلف آمیز سهمیه خرید برخی تراکتورها و دیگر تجهیزات سنگین به ویژه در مناطق جنوبی و شرقی استان کرمان با هدف قاچاق سوخت، نحوه توزیع سوخت این تجهیزات مدیریت شده تا هم کشاورزی استان آسیب نبیند و تابع شاخص های اصولی باشد و هم جلو قاچاق این سرمایه ملی تا هرچقدر که مقدور باشد گرفته شود.

     

    برخی افراد طی سال های اخیر با زدوبند و تخلف، بیشتر از سهمیه یا نیاز موردنیاز تراکتور یا دیگر تجهیزات حتی از طریق تخلف در دیگر استان ها برای استان کرمان طی سال های اخیر خریداری کرده اند که نشانگر میل شدید به قاچاق سوخت و درآمد آن استدر گزارش هایی که مسئولان استان کرمان اعلام کرده اند، برخی افراد طی سال های اخیر با زدوبند و تخلف، بیشتر از سهمیه یا نیاز موردنیاز تراکتور یا دیگر تجهیزات حتی از طریق تخلف در دیگر استان ها برای استان کرمان طی سال های اخیر خریداری کرده اند که نشانگر میل شدید به قاچاق سوخت و درآمد آن است؛ امری که سبب شده برخی کشاورزان دلسوز که تنها دغدغه کشت و زرع دارند نیز تحت تاثیر قرار گیرند.

     

    هرچند در این میان بسیار کشاورز و گلخانه دار شریفی نیز داریم که صرفا بر تولید و صادرات محصولات خود تمرکز کرده اند ، از قضا درآمدهای بسیار بیشتر از حتی همین درآمدهای نامشروع و قاچاق سوخت نیز کسب می کنند و دولت نیز می گوید همه سازوکارها را به کار گرفته تا این دسته از افراد با کمبود سوخت مواجه نشوند؛ اما از سوی دیگر نیز نمی توان اجازه داد برخی افراد سودجو با تابلو کشاورزی و به بهانه کشت و زرع، زمینه قاچاق سوخت را فراهم آورند؛ یعنی بیشتر سوخت خود را بفروشند و بخش اندکی را به کشاورزی اختصاص دهند یا هیچ بخشی را به این امر اختصاص ندهند؛ البته قاچاق سوخت در سایر بخش ها غیر از کشاورزی نیز رخ می دهد که برخورد همه جانبه، ابتدا زمینه سازی فرهنگی، اجتماعی و اشتغال پایدار، و سپس برخورد سخت با قاچاقچیان را ضروری کرده است.

    بعد از این سهمیه‌بندی‌های سوخت بسیاری از این ماشین‌آلات کشاورزی دارای پلاک انتظامی فعال در سطح مزارع استان براساس سامانه سدف ( سامانه درخواست فرآورده های نفتی سدف newtejaratasan.niopdc.ir ) می توانستند سهمیه مورد نظرشان را دریافت کنند موضوعی که این روزها یعنی از ابتدای تابستان جاری به گونه ای دیگر در حال اجرا است و مسئولان جهاد کشاورزی کرمان از تغییر رویه توزیع سوخت وسایل کشاورزی از «وسیله‌محور» به «سطح‌محور» خبر می‌دهند، روشی که در آن توزیع سوخت براساس سطح زیر کشت باغات و مزارع انجام می‌شود.

     

    طرح توزیع سوخت ماشین‌آلات کشاورزی براساس سطوح باغات و مزارع که از تابستان امسال مطرح شده هنوز در مراحل فنی یکسری مشکلات دارد و به گفته مسئولان جهاد کشاورزی استان کرمان در این طرح باید سامانه سدف به سامانه جامع پهنه بندی و مدیریت داده های کشاورزی ارتباط داده شود تا براساس آن صاحبان باغ ها و مزارع در استان با مشکلات کمتری بتوانند سوخت مورد نیاز ادوات کشاورزی خود را دریافت کنند.

     

    از آنجا که براساس طرح مصوب نمایندگان مجلس شورای اسلامی در سال ۱۴۰۰، مرجعیت تعیین میزان سوخت مورد نیاز ماشین‌های کشاورزی و واحدهای تولیدی و صنایع تبدیلی بخش کشاورزی بر عهده وزارت جهاد کشاورزی قرارداده شده خبرنگار ایرنا برای اطلاع از جزییات شیوه جدید توزیع سوخت در میان وسایل کشاورزی به سراغ رییس اداره فناوری‌های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان رفته است.

     

    جزییات تغییر روش توزیع

     

    علی خوارزمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: باید سامانه پهنه‌بندی در وزارت جهاد کشاورزی که سطوح زیر کشت تمام بخش کشاورزی استان در آن ثبت شده است با سامانه سدف ارتباط داده شود و بعد این سامانه سوخت را محاسبه و میان دارندگان وسایل کشاورزی توزیع شود اگر این اتفاق بیافتد همه ابهام ها برطرف خواهد شد اما متاسفانه هنوز این سامانه ها به یکدیگر مرتبط نشده اند.

     

    قرار است در توزیع سوخت به شیوه سطح‌محور، ادوات کشاورزی براساس پلاک انتظامی وسیله مورد نظر در سامانه سدف ثبت‌نام کنند و بعد از آن در شهرستان‌ها درخواست مراجعه کنندگان به مجموعه ما با سامانه پهنه بندی نیز تطبیق داده شود که براین اساس سوخت وسایل کشاورزی بسیار متفاوت خواهد بود

     

    وی ادامه داد: قرار است در توزیع سوخت به شیوه سطح‌محور، ادوات کشاورزی براساس پلاک انتظامی وسیله مورد نظر در سامانه سدف ثبت‌نام کنند و بعد از آن در شهرستان‌ها درخواست مراجعه کنندگان به مجموعه ما با سامانه پهنه بندی نیز تطبیق داده شود که براین اساس سوخت وسایل کشاورزی بسیار متفاوت خواهد بود، به طور مثال یک تراکتور ممکن است یکهزار لیتر و تراکتور دیگری ۲ هزار لیتر سوخت دریافت کند.

     

    رییس اداره فناوری‌های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان با اشاره به اینکه سوخت ماشین‌آلات کشاورزی تا قبل از تابستان سال جاری در حوزه شمال که در مسئولیت این سازمان است به صورت دستگاه‌محور به کشاورزان در استان تحویل می‌شد، گفت: به این صورت بود که به ازای هر دستگاه تراکتور با توجه به توان و قدرت آن وسیله، سوختی در ماه برای آن درنظر گرفته می‌شد و محدودیتی در عرضه سوخت وجود نداشت.

     

    وی ادامه داد: در این طرح برای تراکتورهای ۶ سیلندرماهانه یکهزارو و ۲۰۰ لیتر سوخت، تراکتورهای چهار سیلندر ۷۵۰ لیتر سوخت و تراکتورهای سه سیلندر ۴۰۰ لیتر سوخت در نظرگرفته شده بود.

     

    خوارزمی تاکید کرد: ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور از ما خواسته که از ابتدای تابستان سال جاری تحویل سوخت به ادوات کشاورزی براساس سطوح زیرکشت باغی و زراعی انجام شود.

     

    وی خاطرنشان کرد: در این طرح مصرف سوخت ادوات کشاورزی براساس سطوح کشاورزی و باغی سنجیده و این سوخت به استان داده و ما هم بر همین اساس به کشاورز می‌دهیم.

     

    رییس اداره فناوری‌های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان اظهارداشت: در تهران از ۲۴ اردیبهشت ماه سال جاری به همین بهانه سوخت ادوات کشاورزی استان را قطع کردند و تا ۱۵ تیرماه جاری این سامانه قطع بود تا اصلاح توزیع صورت گیرد، این مهم، نارضایتی شدید کشاورزان و تراکتوردارها را به دنبال داشت.

    سوخت تحویلی ۲ میلیون لیتر از پارسال کمتر است

     

    وی بیان کرد: بعد از پیگیری‌های به وجود آمده و رفت و آمدهای رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان به تهران، بالاخره در تهران مصوب شد که با توجه به سطح زیر کشتی که در این استان داریم حدود ۲۵ میلیون لیتر سوخت برای مصرف ادوات کشاورزی در فصل تابستان در نظر گرفته شد که نسبت به مصرف ما در تابستان سال گذشته حدود ۲ میلیون لیتر کمتر بود و ما این میزان سوخت را در بین شهرستان‌های استان به نسبت سطح زیر کشت کشاورزی تقسیم کردیم.

     

    خوارزمی ادامه داد: در سازمان جهاد کشاورزی کرمان حدود ۲۳ هزار تراکتور فعال و مشغول به کار در بخش کشاورزی هستند که طبق روال قدیمی توزیع سوخت نیاز سالانه این تعداد دستگاه ۱۱۲ میلیون لیتر سوخت بوده و اکنون در روال جدید و با فرمول محاسبات جدید حدود ۱۰۵ میلیون لیتر شده است.

     

    نارضایتی‌های روش جدید مدیریت شد

     

    وی اظهارداشت: با توجه به کم شدن سهمیه سوخت تابستان امسال وسایل کشاورزی در استان به صورت جسته گریخته نارضایتی های وجود دارد اما سعی کردیم توزیع این سوخت را به‌خوبی در شهرستان‌ها مدیریت کنیم.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

     

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: سوخت کشاورزیکرمانوزارت جهاد کشاورزی
    پست قبلی

    خرده گوشت گوسفندی هر کیلو ۳۰۰ هزار تومان

    پست بعدی

    اعمال سیاست‌های حمایتی و مدیریت مصرف عامل اصلی رسیدن به خودکفایی برنج

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    پرداخت ۶۶ درصد مطالبات چایکاران

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    صادق حسنی مدیر اجرایی سندیکای چای گفت: براساس آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۶۶ هزارتن برگ سبز چای با...

    بیشتر بخوانید
    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    ۸۰ درصد مطالبات کلزاکاران ایلامی پرداخت شد

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    واردات بی رویه برنج را روی دست کشاورزان باقی گذاشت

    اعمال سیاست‌های حمایتی و مدیریت مصرف عامل اصلی رسیدن به خودکفایی برنج

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    رصد روزانه بازار در کمیته زیر‌بنایی دولت/ تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است

    رصد روزانه بازار در کمیته زیر‌بنایی دولت/ تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    تولید تخم‌مرغ در خرداد به ۱۱۰ هزار تن می‌رسد

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴
    میوه شب عید را از کجا بخریم؟ | مقایسه نرخ میوه از میادین تا مغازه

    سیب زمینی بیش از ۵۰ درصد ارزان شد

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ثبت سفارش روغن خام فردا آغاز می‌شود

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    حذف واردات برنج‌های با کیفیت برای صرفه‌جویی ارزی

    خرداد ۱۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.