جمعه, مرداد ۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    خواص هلو برای سلامتی

    چرا باید هلو بخوریم؟

    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    معجزه تخم مرغ برای پیشگیری از آلزایمر

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    قیمت خرما تابع عرضه و تقاضاست/ خبری از قیمت‌گذاری دستوری نیست

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!

    مازندران یکی از سرآمدان حوزه کشاورزی کشور بوده و می توان گفت بسیاری از تولیدات غذایی در این منطقه کشت می شود اما معضلی که جلوی رونق این حوزه را در منطقه گرفته نبود صنایع تبدیلی و بهره برداری از ضایعات محصولات کشاورزی است.

    توسط پروانه خانی
    بهمن ۱۸, ۱۳۹۹
    در اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!

    صنایع و تجهیزات مرتبط با بخش کشاورزی نقش مهمی در توسعه این بخش و نیز توسعه روستایی ایفا می کند، تجهیزات و ماشین آلات کشاورزی سبب افزایش بهره وری و بالا رفتن راندمان تولید در مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت شده و به میزان قابل توجهی سطح تولیدات کشاورزی را افزایش می دهد؛ از سوی دیگر صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی با هدف جلوگیری از ضایعات و افزایش ارزش افزوده، سهم مهمی در رشد اقتصادی این بخش دارد.

    صنایع تبدیلی، مجموعه فعالیت‌های صنعتی است که با فرآوری محصولات کشاورزی از طریق تغییرات فیزیکی و شیمیایی، ذخیره سازی، بسته‌بندی و توزیع، به تبدیل و نگهداری آن‌ها کمک می‌کند.

    کارشناسان اقتصادی معتقدند صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، ایجاد ارزش افزوده در بخش کشاورزی، افزایش سطح درآمد روستاییان، بالا بردن بهره‌وری بخش کشاورزی و افزایش سهم اشتغال صنعتی به ویژه در مناطق روستایی و نیز به عنوان جزئی از فرآیند توسعه روستایی ایفای نقش می­ کند.

    پرویز موسی نژاد کارشناس حوزه کشاوزی با عنوان اینکه صنایع غذایی بیش از ۸۵ درصد صنایع تبدیلی و تکمیلی مربوط به بخش کشاورزی را تشکیل می‌دهد، خاطرنشان کرد: توجه به آثار مستقیم و غیرمستقیم این صنایع از نظر تولید و اشتغال که در بخش کشاورزی بر جای می گذارد موجب رشد و شکوفایی در سطح کلان اقتصادی می شود اماعلیرغم تمام تحولات تکنولوژیک،ی پیشرفته ترین کشورهای صنعتی  توسعه بخش کشاورزی را مکمل بخش صنعت می‌دانند .

    وی افزود: با توجه به رقم ۳۰ درصدی ضایعات محصولات کشاورزی و همچنین اهمیت صنایع تبدیلی در کاهش ضایعات و ایجاد ارزش افزوده و اشتغال و درآمدهای ارزی بررسی وضعیت این صنایع و ارائه راهکارهایی برای حضور موفق در بازارهای بین المللی از اهمیت خاصی برخوردار است .

    موسی نژاد با اشاره به اینکه صنایع تبدیلی در فرآیند توسعه کشور نقش کلیدی دارند و توجه بیشتر به این صنایع تسریع در رشد و توسعه کشاورزی و اقتصادی  موثر است،افزود :در این میان استان مازندران نیز با داشتن بیش از ۵۷۰ هزار زمین زیر کشت مرغوب مستعد قطب کشاورزی کشور و رتبه اول در ضریب کشت در مقایسه با میانگین کشور و رتبه برتر تولید در ۲۰ محصول زراعی،باغی ، دامی و شیلاتی دارد.

    وی با بیان اینکه به همین منظور ایجاد صنایع تبدیلی در استان نقش مهمی را در توسعه بخش کشاورزی دارد، یادآورشد:  تقریبا۵۷۰ هزار هکتار از اراضی استان به زراعت و باغبانی اختصاص می یابد که سهم زراعت حدود ۴۷۰ هزار هکتار است.

    این کارشناس کشاورزی تصریح کرد:  حدود ۱۶۰ هزار هکتار زیر کشت محصولات باغی بوده و سرمایه‌گذاران هم در این دو بخش بیشتر از سایر بخش‌ها سرمایه‌گذاری کردند؛  تا جایی که ۵۷ درصد طرح‌های صنایع مربوط به زراعت و شالیکوبی ها  و حدود ۳۳ درصد از مجوزهای صادره در حوزه باغبانی و سورتینگ ها و دسته بندی میوه تازه را به خود اختصاص داده است.

    مدیر صنابع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران یادآور شد:در استان مازندران برای بیش از ۳۰۰۰ طرح مجوز تاسیس صادر شده که حدود ۱۸۰۰طرح مربوط به زراعت ، ۹۵۰ طرح طرح مربوط به باغبانی و  حدود ۲۰۰ واحد دامی و ۲۵ واحد شیلاتی و بقیه به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

    وی تاکید کرد:علاوه بر این بر اساس آمارمعاونت صنایع غذایی سازمان صمت استان  مازندران، حدود ۴۵۰ فقره مجوز در زمینه های مختلف و فرآورده‌های لبنی،گوشت سفید و قرمز و آبزیان، کارخانه روغن نباتی، آرد و سایر صنایع وابسته به کشاورزی و باغبانی و دام وشیلاتی صادر و در حال بهره برداری است.

    موسی نژاد خاطرنشان کرد:  در سال جاری از سوی مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تعداد ۴۰ فقره مجوز در زمینه‌های مختلف زراعی دامی باغبانی شیلاتی و تعداد حدود ۵۰ واحد در پروانه توسعه و بهره‌برداری صادر شده است.

    این کارشناس کشاورزی در خصوص حمایت و مساعدت های لازم در مورد آن دسته از متقاضیانی که قصد سرمایه گذاری در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی محصولات کشاورزی را دارند، اظهارکرد: در غالب دو سامانه بهین یاب(رونق تولید)  و یکپارچه سازی تسهیلات اعتباری( سیتا) یا تبصره ۱۸ ماده ۵۲ تمامی متقاضیان که قصد دریافت تسهیلات داشته باشند پس از طی فرآیند اداری در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و ارسال مدارک به مدیریت صنایع و بررسی در کارگروه استانی به بانک های عامل معرفی می شوند.

    وی افزود: تمامی سرمایه‌گذارانی که دارای پروانه بهره برداری یا در حال تولید هستند و یا آنانی که ۶۰ درصد پیشرفت  فیزیکی در ساخت بنا و تجهیزات دارند این تسهیلات به آنها تعلق می گیرد و همچنین آن دسته از سرمایه‌گذارانی که موفق به پروانه ساختمان شده‌اند و  تا ۷۰ درصد سرمایه ثابت می توانند از تسهیلات مربوط به سامانه سیتا برخوردار شوند.

    این کارشناس کشاورزی با بیان اینکه امروزه یکی از معضلات و تهدیدهایی که حتی سازمان خواربار جهانی آن را پیش روی تحقق امنیت غذایی و در جوامع بشری قلمداد می کند وجود مقادیر نامتعارف ضایعات محصولات کشاورزی است، تصریح کرد:  در دنیا رقم این ضایعات بین ۱/۲تا ۲ میلیارد تن از ۴ میلیارد تن  تولید موادغذایی بوده که رقم آن در ایران حدود ۲۰میلیون تن از صدور ۱۲۰  میلیون تن تولید موادغذایی  است.

    وی یادآورشد: نبود الگوی کشت مناسب، سنتی بودن مراحل مختلف کشاورزی( کاشت داشت برداشت و پس از برداشت)، عدم توجه به تشکیل صنایع تبدیلی و غذایی،استفاده از ماشین‌آلات فرسوده، عدم تسهیلات لازم و نداشتن نقدینگی سرمایه گذاران و حمایت به سرمایه گذاران در این بخش،عدم برنامه ریزی مناسب در صادرات و آموزش ناکافی بهره برداران از عوامل بروز کم رنگ شدن صنایع تبدیلی و تولید بالای ضایعات محصولات کشاورزی در مازندران است.

    • بیشتر بخوانید :
    • راهکار کاهش ضایعات محصولات کشاورزی/نقش تعلیق غیرقانونی «قانون تمرکز» در تشدید ضایعات

     

    سرویس خبری : صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیصنایع تبدیلیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع غذاییکشاورزیمحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    پول نبود ، ۳۲۰ تن گوشت ۷ سال در گمرک ماند!

    پست بعدی

    خراسان جنوبی، بهشت گیاهان دارویی/ پنج انگشت؛ گیاهی برای سلامتی زنان

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    صنایع تبدیلی؛ حلقه مفقوده زنجیره آلبالوی بخش زند ملایر
    اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    صنایع تبدیلی؛ حلقه مفقوده زنجیره آلبالوی بخش زند ملایر

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    0

    میانگین برداشت در این ناحیه به‌دلیل خاک حاصلخیز و اقلیم مناسب، به ۹ تُن در هکتار می‌رسد که در مقایسه...

    بیشتر بخوانید
    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!

    سرمایه‌گذاری ۲۲ همتی در ۶۲۷ پروژه حوزه صنایع تبدیلی و غذایی

    بهمن ۱۵, ۱۴۰۳
    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران: قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران: قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود

    دی ۲۳, ۱۴۰۳
    استاندار کرمان: نیاز به صنایع تبدیلی در جای جای استان داریم

    استاندار کرمان: نیاز به صنایع تبدیلی در جای جای استان داریم

    دی ۱, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    خراسان جنوبی، بهشت گیاهان دارویی/ پنج انگشت؛ گیاهی برای سلامتی زنان

    خراسان جنوبی، بهشت گیاهان دارویی/ پنج انگشت؛ گیاهی برای سلامتی زنان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    جامعه عشایر ۲۵ درصد گوشت قرمز را تامین می‌کنند

    جامعه عشایر ۲۵ درصد گوشت قرمز را تامین می‌کنند

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    خرید حدود ۷۷ هزار تن برگ سبز از چایکاران کشور

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    مرداد ۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.