شنبه, خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    قیمت تخم مرغ دوباره اوج گرفت

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    بازار شکر به آرامش رسید/قیمت هرکیلو شکر فله ۵۹ هزارتومان

    مشکلات حوزه آرد و نان با یکسان سازی به پایان می‌رسد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    ثبت‌سفارش نهاده‌های دامی آغاز شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    افزون بر ۵۵ هزار تُن برگ سبز چای در مازندران و گیلان برداشت شد

    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    تولید سالیانه ۱۰۰۰ تُن محصولات گلخانه‌ای در فامنین

    کرونا و افزایش تقاضای کشت مکانیزه برنج در مازندران

    کشت برنج در بالادست کشکان، کشاورزان را با مشکل روبرو کرده است

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید ۱۰ هزار تن گندم در استان مرکزی و سایه سنگین خشکسالی

    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار آشپزی

    دستور پخت فوری سوپ قارچ برای گرم کردن عصر های زمستانی

    نمی دانید چگونه سوپ قارچ را در خانه درست کنید تا عصرهای زمستانی خود را دلپذیر کنید؟ در اینجا یک دستور العمل سریع برای شما آورده شده است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۲۹, ۱۴۰۱
    در اخبار آشپزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    در مقابله با کرونا چند توصیه آشپزی را جدی بگیرید

    ما به احساس سرمای زمستان نزدیک‌تر شده‌ایم و زمان عالی برای طعم دادن به سوپ‌ها است. آنها نه تنها گرما را به بدن می آورند، بلکه بسته به مواد تشکیل دهنده، می توانند بخشی از رژیم لاغری سالم شما نیز باشند. گوجه فرنگی، گشنیز لیمو، تند و ترش، عدس، مرغ در انواع سوپ وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید. اما یکی از لذت های زمستانی، یک کاسه داغ سوپ قارچ است.

    البته، ما یک سوپ قارچ غلیظ و خامه‌ای را دوست داریم، اما یک نوع سوپ به همان اندازه خوشمزه را می‌توان بدون چربی اضافی در خانه درست کرد. درست قبل از اینکه بادهای سرد با شکوه کامل وارد شوند، اجازه دهید طرز تهیه سوپ قارچ بدون خامه را به اشتراک بگذارم!

     

    طرز تهیه سوپ قارچ بدون خامه

    مواد لازم

    • 1 بسته قارچ خرد شده
    • 1 پیاز بزرگ ریز خرد شده
    • 1 قاشق غذاخوری کره (در صورت تمایل می توانید از روغن زیتون هم استفاده کنید)
    • 12 غلاف سیر خرد شده
    • 1-1.5 فنجان شیر
    • 1/2 قاشق غذاخوری آرد ذرت
    • نمک
    • فلفل
    • 1 قاشق چایخوری پونه کوهی

     

    طرز تهیه سوپ قارچ

    1. یک تابه با کف سنگین بردارید و بعد از داغ شدن کره یا روغن زیتون را بسته به سلیقه خود اضافه کنید.
    2. سیر خرد شده را اضافه کنید و قبل از اضافه کردن پیاز خرد شده، 2 دقیقه تفت دهید.
    3. وقتی پیازها کمی پخت، قارچ های خرد شده را اضافه کنید.
    4. نمک، فلفل و پونه کوهی را به مخلوط قارچ اضافه کنید و بعد از اینکه درب آن را پوشانید، اجازه دهید 5-7 دقیقه بپزد. ممکن است مقداری آب باقی بماند، اما جای نگرانی نیست.
    5. این مخلوط را به مخلوطی با قوام غلیظ تبدیل کنید.
    6. نصف قاشق غذاخوری آرد ذرت بردارید و با نصف فنجان شیر مخلوط کنید. مطمئن شوید که هیچ توده ای وجود ندارد.
    7. حالا روی آتش ملایم، مخلوط شیر و آرد ذرت را به مخلوط قارچ اضافه کنید. به حرکت ملاقه ادامه دهید تا مطمئن شوید که بدون توده است.
    8. همچنین شعله را کم نگه دارید چون نمی خواهید شیر دلمه شود!
    9. بسته به ضخامت سوپ مورد نظرتان، مقداری شیر دیگر به مخلوط اضافه کنید.
    10. سوپ را در ظرفی بریزید، کمی فلفل بپاشید، در صورت تمایل روی آن را با برش های قارچ و گشنیز تزیین کنید. سوپ را با نان های سیر تفت داده شده گرم سرو کنید!

     

    فواید قارچ برای سلامتی

    با توجه به مطالعه مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی (NCBI) در مورد این سبزی و اینکه چگونه می تواند سلامت انسان را بهبود بخشد، فواید قارچ برای سلامتی بسیار زیاد است. قارچ ها کالری، کربوهیدرات، چربی و سدیم کمی دارند. آنها فاقد کلسترول هستند و مملو از مواد مغذی از جمله سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین D، پروتئین ها و فیبر می باشند.

    قارچ به دلیل محتوای غذایی آن نه تنها در مواد مغذی، بلکه برای مصرف مستقیم انسان نیز استفاده می شود. به غیر از سوپ قارچ، قارچ ها در سراسر جهان به روش های مختلفی از ماتار قارچ desi kadai گرفته تا پاستا قارچ ایتالیایی استفاده می شود.

    قارچ ها به ویژه برای گیاهخواران مفید هستند، زیرا می توانند تمام آمینو اسیدهای ضروری مورد نیاز یک بزرگسال را تامین کنند.

    نکته قابل توجه این است که آنها نسبت به سایر سبزیجات دارای پروتئین بیشتری هستند.

    طبق مطالعات مختلف تحقیقاتی، قارچ ها دارای خواص ضد سرطانی هستند، می توانند از شما در برابر بیماری های شنوایی محافظت کنند، برای دیابتی ها عالی هستند، می توانند ایمنی بدن را افزایش دهند، استخوان ها را تقویت کنند و باعث کاهش وزن شوند!

    سرویس خبری:آشپزی

    • بیشتر بخوانید:
    • سوپ شغلم؛ یک آنتی‌بیوتیک خوشمزه
    • سوپ برای چه افرادی ضرر دارد؟
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: دیابتزمستانسوپ قارچ
    پست قبلی

    امضای تفاهم‌نامه احیای منابع آب و خاک شرکت کشت و صنعت مغان

    پست بعدی

    «انار» پتانسیلی که از آن غافل بودیم

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن
    اخبار آشپزی

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن

    توسط هانیه سیفی مجد
    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    کتلت یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی‌هاست که اغلب آن را با سیب‌زمینی و گوشت درست می‌کنیم. اما اگر...

    بیشتر بخوانید
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    پخت تخم‌مرغ به شیوه‌ای جدید برای حفظ بیشتر مواد مغذی

    اسفند ۲, ۱۴۰۳
    5 مدل اسموتی توت فرنگی جذاب و خوشمزه

    5 مدل اسموتی توت فرنگی جذاب و خوشمزه

    آذر ۳, ۱۴۰۳
    سلامت غذایی در دستان سودجویان(زرده های شیمیایی در بازار تخم مرغ)

    معجزه این غذای پاییزه برای سلامتی

    مهر ۱۵, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / تولید یاقوت سیاه، چالش ها و راهکارها

    «انار» پتانسیلی که از آن غافل بودیم

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    خودکفایی کشاورزی در خراسان جنوبی؛ چالش‌ها و دستاوردها در سایه خشکسالی

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    نرخ جدید شکر ابلاغ شد

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    آغاز ثبت سفارش واردات برنج و روغن از ۱۰ خرداد

    آغاز ثبت سفارش واردات برنج و روغن از ۱۰ خرداد

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.