شنبه, خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    قیمت تخم مرغ دوباره اوج گرفت

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    بازار شکر به آرامش رسید/قیمت هرکیلو شکر فله ۵۹ هزارتومان

    مشکلات حوزه آرد و نان با یکسان سازی به پایان می‌رسد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    ثبت‌سفارش نهاده‌های دامی آغاز شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    افزون بر ۵۵ هزار تُن برگ سبز چای در مازندران و گیلان برداشت شد

    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    تولید سالیانه ۱۰۰۰ تُن محصولات گلخانه‌ای در فامنین

    کرونا و افزایش تقاضای کشت مکانیزه برنج در مازندران

    کشت برنج در بالادست کشکان، کشاورزان را با مشکل روبرو کرده است

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید ۱۰ هزار تن گندم در استان مرکزی و سایه سنگین خشکسالی

    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    دستورالعمل‌های دامپزشکی برای ذبح دام در مراسم تاسوا و عاشورا اعلام شد

    دستورالعمل‌های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی سال ۱۴۰۱ اعلام شد.

    توسط فاطمه خداویردی
    مرداد ۱۵, ۱۴۰۱
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    خطر واردات در کمین تولیدکنندگان دام/ احتمال افزایش نرخ گوشت وجود دارد

    امین اسدی مشاور معاون وزیر و مدیر روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور ، دستورالعمل‌های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی را اعلام کرد.

    وی با دسته‌بندی این دستورالعمل‌ها به 2 بخش «هماهنگی بین‌بخشی وبرنامه عملیاتی» و «اطلاع رسانی» گفت: در زمینه هماهنگی بین‌بخشی و برنامه عملیاتی رعایت نکاتی مورد تاکید قرار گرفته است که با رویکرد حفاظت از بهداشت عمومی از جمله سلامت عزاداران حسینی لازم‌الاجراست.

    وی افزود: حضور اکیپ‌های نظارت بهداشتی دامپزشکی بصورت سیار در سطح شهر در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی و در صورت لزوم اقدام به بازرسی لاشه‌های  قربانی؛ استقرار همکاران به عنوان پاسخگوئی تلفنی و هماهنگ کننده بین شهروندان و اکیپ‌های عمل کننده (سیار) در سطح شهر در هر یک از شبکه‌های دامپزشکی؛ و با عنایت به اولویت کشتار دام‌های قربانی در کشتارگاه‌های هر شهر، موظف بودن کشتارگاههای دام به جلوگیری از تجمع بی‌مورد مردم در واحد و رعایت پروتکل‌های بهداشتی مرتبط با بیماری کووید 19، آمادگی لازم به منظور پذیرش دام‌های قربانی و ذبح آن‌ها از ساعت 7 صبح تا 14 روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی و استقرار بازرس بهداشتی گوشت و ناظر شرعی در محل کشتارگاه و آماده به کار بودن در کنار پیش بینی خودروی سردخانه دار برای حمل لاشه دام‌های قربانی نکاتی ضروری است که در برنامه ریزی دستورالعمل اتخاذ شده ملاحظه خواهد گردید.

    وی در ادامه توضیحات خود در خصوص این دستورالعمل به «خدمات بهداشتی، شرعی و بازرسی که باید برابر مقررات ابلاغی این سازمان به اجرا گذارده شود» نیز اشاره کرد و افزود: از سویی بازرسین بهداشتی موظفند در بازرسی بهداشتی پیش از کشتار آثار آلودگی‌های انگلی خارجی و نیز تب دار بودن دام را مورد توجه ویژه قرار دهند و ازسوی دیگر جهت جمع آوری لاشه و آلایش غیرقابل مصرف با نظارت دامپزشکی شهرستان به نحو مناسب و از چرخه مصرف خارج و امحاء کردن آن اقدام نمایند.

    اسدی در خصوص اطلاع ‌رسانی پیرامون دستورالعمل‌های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی نیز با توجه به دغدغه همیشگی خود در خصوص اهمیت اطلاع رسانی کمی و کیفی موثر تاکید کرد: اطلاعات لازم به منظور افزایش سطح آگاهی عمومی به ویژه در زمینه امکان انتقال بیماری و ابتلاء مصرف کنندگان از طریق مصرف گوشت‌های غیر بهداشتی (در قالب اطلاعیه، توضیحات شفاهی و ….)  توسط روابط عمومی ادارات استانی و توصیه به شهروندان از جمله نکات مهم است. در عین حال باید توجه شود که مصرف گوشت دامهای قربانی پس از طی جمود نعشی انجام گیرد. (قرارگیری لاشه بلافاصله پس از ذبح به مدت 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه در یخچال و جگر به مدت 48ساعت.)

    وی در ادامه با بیان اینکه بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته اطلاعات لازم به منظور افزایش سطح آگاهی عمومی و اعتمادسازی به شهروندان و اهمیت ذبح و نظارت به شیوه مناسب توسط ناظرین شرعی اطلاع رسانی می‌شود افزود: روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان‌ها موظف هستند با «تهیه اطلاعیه جهت پخش از طریق صداو سیما و مساجد، درج در نشریات محلی و استانی، طرح در نماز جمعه با ذکر دقیق آدرس و شماره تلفن جهت تماس شهروندان فراهم شده است.

    مشاور رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه درج توصیه‌های بهداشتی لازم (از جمله لزوم مصرف لاشه 24 ساعت پس از نگهداری در یخچال) بر روی لیبل ضروری است اظهار کرد: با توجه به اینکه همه ساله بخش قابل توجهی از مردم تمایل به تهیه و ذبح دام و اهدای نذورات قربانی به مراکز تحت پوشش بهزیستی، کمیته امداد و برخی از اماکن مذهبی دارند، توصیه می‌شود اطلاع رسانی لازم به متولیان و متصدیان این مراکز در خصوص عدم دریافت و ذبح دام زنده و دریافت نذورات به صورت وجه نقد و یا لاشه قربانی کشتار شده در کشتارگاه صورت پذیرد.

    اسدی افزود: بدیهی است با عنایت به احتمال عرضه و کشتار دام زنده در سطح شهر توسط بعضی از اشخاص غیر مطلع، افراد حاضر در اکیپ‌های سیار در سطح شهرستانهای استان جهت نظارت و ارائه خدمات بهداشتی بر لاشه‌های کشتاری و ترجیحاً هدایت افراد به کشتارگاههای دام اقدام خواهند کرد.

     

    سرویس خبری: دام طیور و آبزیان

     

    • بیشتر بخوانید:
    • اعمال نظارت بهداشتی برای ذبح دام در تاسوعا و عاشورای حسینی
    منبع: تسنیم
    برچسب ها: دام طیور و آبزیاندامپزشکیذبح دامصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعاشورا تاسوعافناوری غذافناوری های نوین
    پست قبلی

    قیمت جدید رب گوجه اعلام شد، ابلاغ نشد/ تولیدکنندگان با قیمت جدید جریمه می‌شوند!

    پست بعدی

    رشد 30 درصدی خرید تضمینی گندم/ در آستانه خودکفایی مجدد گندم هستیم

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵
    اخبار دام طیور و آبزیان

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور از افزایش عرضه دام در آستانه عید قربان خبر داد و گفت:...

    بیشتر بخوانید
    نبود کشتارگاه صنعتی دام، یک معضل در استان مرکزی

    ۶۰ ناظر شرعی در کشتارگاه‌های دام و طیور هرمزگان حضور دارند

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    اکسیژن‌رسانی پایدار به مزارع پرورش ماهی در زمان قطع برق با نانوحباب

    اکسیژن‌رسانی پایدار به مزارع پرورش ماهی در زمان قطع برق با نانوحباب

    خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    رشد 30 درصدی خرید تضمینی گندم/ در آستانه خودکفایی مجدد گندم هستیم

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    چای شکر پهلو!

    علت التهابات بازار شکر چیست؟

    اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۴
    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    نرخ خرید شیرخام به زودی اعلامی می‌شود

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    آغاز پرداخت مطالبات گندم کاران در فارس

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    انتخابات کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران برگزار شد

    انتخابات کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران برگزار شد

    خرداد ۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.