پنجشنبه, تیر ۱۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    قیمت جو تولید داخل به ۲۰ هزارتومان رسید

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    پیش‌بینی رشد تولید میگو در خوزستان فراتر از برنامه هفتم توسعه

    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    راهکار کاهش ضایعات حوزه آرد و گندم چیست؟

    رییس مجمع ملی صادرکنندگان دام توضیح داد: شگرد برخی شرکت‌های بسته‌بندی برای گران کردن گوشت قرمز

    پتانسیل صادرات دام مازاد به بازار‌های هدف وجود دارد

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    گرمای هوا قیمت تخم مرغ را کاهش داد

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    قیمت حبوبات کاهش می یابد

    صادرات ۶ هزار تن از محصولات باغی و گلخانه‌ای سیستان و بلوچستان

    رباتی برای پایش مواد مغذی گیاهان گلخانه‌ای

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    در ماه رمضان چه چیزی را چه زمانی بخوریم؟

    رئیس انجمن تغذیه استان قزوین گفت: در ماه رمضان وعده غذایی سحر، افطار و افطار تا سحر را داریم که با توجه به جنس، سن و فیزیولوژیک فرد توصیه‌های غذایی مختلفی وجود دارد اما توصیه‌هایی کلی در این خصوص وجود دارد که می‌توان به آن توجه کرد.

    توسط صبا ژاله خاکی
    فروردین ۳۱, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    در ماه رمضان چه چیزی را چه زمانی بخوریم؟

    مریم جوادی در گفت‌وگو با ایسنا تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان سه وعده اصلی افطار و سحر و میان وعده بین افطار و سحر را داریم که هرکدام قواعد تغذیه‌ای خاص خودش را دارد، اما به‌طورکلی توصیه می‌شود که از مصرف هر نوع نوشیدنی سرد و یخ خودداری شود و بهترین نوشیدنی در این ایام شیر و آب ولرم است.
    وی افزود: غذاهای شور، آماده و پرچرب نباید در ماه رمضان استفاده شود، زولبیا و بامیه چرب و شیرین است و مواد شیرین بدن را آماده کرونا می‌کنند بنابراین در مصرف آن باید احتیاط کرد، به‌طورکلی مصرف لبنیات و سبزیجات باعث سلامت گوارش می‌شود و خوردن غذاهای چرب و شیرین باعث افزایش بیماری می‌شود.
    رئیس انجمن تغذیه استان قزوین بیان کرد: سبزیجات، آش، آب ولرم و غلات حاوی سبوس مواد غذایی هستند که کمک می‌کنند مزاج راحت‌تری داشته باشیم، همچنین توصیه می‌کنیم سبزیجات و تمام مواردی که سبزرنگ هستند در برنامه غذایی همیشگی ما قرار بگیرند به‌ویژه در ماه رمضان، چراکه کم‌کالری و کم انرژی هستند، اثر چاق‌کنندگی ندارند، آنتی‌اکسیدان قوی هستند، ویتامین A خوبی را به ما می‌رسانند و حاوی اسیدفولیک و منیزیم هستند و درنهایت سیستم ایمنی ما را قوی می‌کنند.
    افطار چه بخوریم؟
    وی با اشاره به وعده افطار، تأکید کرد: در وعده افطار فرد مدت طولانی گرسنه بوده است بنابراین باید غذا به‌گونه‌ای مصرف که لوله‌های گوارشی شسته و نرم شود، برای این‌که فرد با آرامش غذا بخورد و با ولع زیاد غذا مصرف نکند ابتدا باید مواد غذایی مایع ولرم مانند شیر ولرم و آب ولرم یا فرنی سپس در کنار این‌ها مواد غذایی شیرین مثل خرما و شیره انگور استفاده کند تا مقداری اشتها کاش یابد.
    جوادی خاطرنشان کرد: نوشیدن چای در ابتدای افطار اصلاً توصیه نمی‌شود چراکه باعث اختلالات گوارشی می‌شود، مواد غذایی مناسب افطار شامل انواع سبزیجات، انواع سالاد، آش، نان و پنیر، انواع کوکوها است، همچنین غذاهای گوشتی بهتر است که در وعده افطار مصرف شود.
    وی یادآور شد: سبزیجات کالری زیادی ندارند اما آنتی‌اکسیدان‌های بسیار خوبی دارند که باعث آرامش عضلات می‌شوند، انواع مختلف سبزیجات، سبزی‌خوردن، سالاد، خیار، هویج‌فرنگی و اسفناج گزینه‌های خوبی هستند که در افطار مصرف شود.
    رئیس انجمن تغذیه استان قزوین اظهار کرد: استفاده از مرغ و ماهی در وعده افطار، انواع آش و سوپ، استفاده از غلات کامل مانند نان سنگک، نان جو، استفاده از برنج توصیه می‌شود، غلات و نان‌های حجیم منابع غذایی هستند که روی و سلنیوم را به ما می‌رساند و تقویت‌کننده سیستم ایمنی هستند همچنین از طرق مصرف حبوبات می‌توانیم آهن دریافت کنیم.
    شیر عطش را از بین می‌برد
    وی یادآور شد: در وعده افطار و سحر افراد حتماً باید از شیر استفاده کنند چراکه آب موردنیاز بدن را تأمین و از عطش جلوگیری می‌کند؛ شیر منبع خوبی از مواد نشاسته‌ای، پروتئین، ویتامین B2 و کلسیم است. شیر مصرفی بهتر است که کم‌چرب با دمای ولرم باشد.
    جوادی تصریح کرد: افرادی که سن و وزن کمتری دارند همراه شیر می‌توانند خرما و شیره انگور استفاده کنند، افرادی که اضافه‌وزن دارند نیز باید شیر را به‌تنهایی مصرف کنند.
    وی خاطرنشان کرد: خیلی از افراد تمایل دارند در ماه رمضان برای رفع عطش میزان چای مصرفی را افزایش دهند، اگر فرد چای، قهوه و نسکافه مصرف می‌کند؛ باید بداند که نباید این مواد پررنگ، داغ و غلیظ باشد و نباید مصرف زیاد داشته باشند و در حد دو فنجان باید استفاده شود، بیشتر باید از آب ولرم استفاده کرد مصرف زیاد این مواد باعث می‌شود که کلیه‌ها بیشتر فعال و آب بیشتری از بدن دفع شود.
    بین افطار تا سحر چه بخوریم؟
    استاد دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد: در فاصله افطار و سحر نیز باید موادی مانند سبزی، میوه، آبمیوه، انواع چای، لبنیات شامل شیر و ماست استفاده شود، همچنین به افرادی که کم‌وزن هستند یا سال اول روزه گرفتنشان است توصیه می‌شود دو میان وعده بین افطار و سحر استفاده کنند که این میان وعده‌ها می‌تواند لقمه نان و پنیر و گردو باشد.
    وی اظهار کرد: در فاصله افطار و سحر می‌توان از سبزیجات تازه و میوه استفاده کرد، افرادی که وزن کمتری دارند باید تعداد بیشتری میوه مصرف کنند چراکه هر یک عدد میوه ۶۰ کیلوکالری به بدن انرژی می‌رساند و نوع میوه تفاوتی ندارد، ارزش مواد غذایی به میزان ارزش آن است نه به قیمت، برخی از مواد غذایی قیمت پایینی دارند اما از ارزش غذایی بالایی برخوردار هستند.
    جوادی یادآور شد: مصرف دوغ از افطار تا سحر گزینه خوبی است چراکه عطش ایجاد می‌کند و فرصت پیدا می‌کنیم آب بیشتری مصرف کنیم و مایعات موردنیاز بدن تأمین می‌شود همچنین در این فاصله بهتر است از چای کمرنگ استفاده شود و استفاده بیش‌ازحد از چای مجاز نیست.
    چه غذاهایی در سحر مناسب است؟
    وی تأکید کرد: در وعده سحر بهتر است که ما زودتر از خواب بیدار شویم و ادعیه سحر را بخوانیم تا دستگاه گوارش ما آماده خوردن غذا شود، غذای سحر می‌تواند از انواع پلوخورشت یا نان و پنیر باشد، به‌ هیچ ‌عنوان فرد نباید روزه بدون سحری بگیرد حتی اگر میل به خوردن ندارد یک ‌لقمه کوچک از نان و پنیر و سبزی یا یک لیوان شیر می‌تواند برای سحر مناسب باشد.
    رئیس انجمن تغذیه استان قزوین یادآور شد: برای اینکه ابتدای صبح دچار افت قند خون و گرسنگی نشویم در پایان وعده غذایی سحر از خرما استفاده کنیم، برخی از سبزی‌ها ازجمله سیر، تندک، تره و پیاز نباید در سحر استفاده شود چراکه بوی نامطلوب در دهان و عطش ایجاد می‌کنند. استفاده از خیار و کاهو گزینه‌های مناسبی برای سحری است.
    وی اظهار کرد: توجه به حبوبات ارزش بالایی دارد، غذاهایی مخلوط مانند عدس‌پلو ماش پلو، سیاه‌چشم پلو گزینه‌های خوبی برای وعده سحر و افطار هستند و ارزش غذایی بالا دارند همچنین کمک می‌کند که فرد دچار یبوست نشوند حتی در بیماران کرونایی نیز مصرف این‌ها مفید است. لازم است بدانیم افراد نباید در وعده سحر دوغ استفاده کنند چون عطش می‌آورد و منجر به‌سختی مزاج می‌شود.
    تحرک کافی و خواب در ماه رمضان ضروری است
    جوادی بیان کرد: فرد روزه‌دار باید تحرک و فعالیت خود را حفظ کند اما در طول روز باید سطح کمتری فعالیت داشته باشد و بهتر است از زمان افطار تا سحر به‌منظور تناسب ‌اندام و حفظ سلامتی تحرک کمی داشته باشند، افرادی که به‌صورت حرفه‌ای و قهرمانی ورزش می‌کنند نیز باید طبق برنامه غذایی خود روزه ‌بگیرند و تحرک داشته باشند.
    رئیس انجمن تغذیه استان قزوین تصریح کرد: خواب منظم بعدازظهر به افراد روزه‌دار توصیه می‌شود، همچنین افراد روزه‌دار باید خود را از استرس و نگرانی دور کنند و با شیوه صحیح زندگی سیستم ایمنی خود را تقویت کنند.

    سرویس های خبری:علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران
    پست قبلی

    صادرات تخم‌مرغ آغاز شد/ خرید تخم‌مرغ به زیر قیمت مصوب / کسری نهاده‌های دامی برای مرغداران خرد

    پست بعدی

    وعده سحری را قربانی خواب بیشتر نکنید

    صبا ژاله خاکی

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    این بررسی علمی در مورد رژیم غذایی و بیماری کبد نشان می‌دهد که حبوباتی مانند عدس، نخود، سویا و نخود...

    بیشتر بخوانید
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    در ماه رمضان چه چیزی را چه زمانی بخوریم؟

    وعده سحری را قربانی خواب بیشتر نکنید

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    نیاز ۲۶ هزار میلیارد تومانی برای پروژه نیمه تمام بخش کشاورزی

    چرا پس از ۳ دهه هنوز کشت قراردادی در کشور اجرایی نشده است؟

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مرغ با نرخ مصوب در حال عرضه است/ بازار مرغ متعادل است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    نان کامل؛ سلامتی از دل خاک تا سفره

    خرداد ۱۹, ۱۴۰۴
    قزاقستان؛ پایگاه جدید کشاورزی فرامرزی ایران در تولید دانه‌های روغنی

    قزاقستان؛ پایگاه جدید کشاورزی فرامرزی ایران در تولید دانه‌های روغنی

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    قیمت نان در تهران تغییر نداشته است

    خرداد ۱۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.