جمعه, مرداد ۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    خواص هلو برای سلامتی

    چرا باید هلو بخوریم؟

    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    معجزه تخم مرغ برای پیشگیری از آلزایمر

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    قیمت خرما تابع عرضه و تقاضاست/ خبری از قیمت‌گذاری دستوری نیست

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    دانشگاه‌ها کجای پازل امنیت غذایی قرار دارند؟/ دانشگاه آزاد اسلامی وسیع‌ترین بستر آکادمیک برای توسعه کشاورزی دانش بنیان

    دانشگاه آزاد اسلامی با دارا بودن پنج هزار هکتار زمین کشاورزی، ۱۶۷۰ عضو هیات‌علمی مرتبط، یکی از بزرگ‌ترین ظرفیت‌های ایران برای تامین نیازهای کشاورزی و امنیت غذایی جمعیت نزدیک به نود میلیونی خود است.

    توسط صبا سالم
    شهریور ۱۲, ۱۴۰۱
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    راه اندازی ۳۰۵ شرکت دانش‌بنیان در بخش کشاورزی

    کلیدواژه امنیت غذایی از پرکاربردترین اصطلاحات سال‌های اخیر در دنیا است که ابتدا در میان سخنان دولت‌مردان غربی شنیده شد و سپس پایش به گفت‌وگوهای اجتماعی مردم باز شد. اگرچه برخی آن را توطئه کشورهای پیشرفته و جهان اول برای تسلط به جهان‌ سومی‌ها می‌دانند، اما امروز مجامع علمی مفهوم این واژه را بر دو پایه کفایت دسترسی عامه مردم به منابع غذایی و همچنین سلامت آن تعریف می‌کنند که عوامل متعدد مخربی این دو بنیان را هدف حمله قرار داده است.

    رشد جمعیت شهرنشین خصوصا در کشورهای در حال توسعه که با افزایش مصرف سرانه مواد غذایی همراه است، اصلی‌ترین چالش‌ها را پیش روی تامین غذای ایمن برای مردم جهان به وجود آورده‌؛ در ایران نیز بیش از ۶۰ سال است که سرازیری جمعیت از روستاها به شهر، شیب تندی به خود گرفته؛ به طوری که بر اساس داده‌های مرکز آمار ایران نسبت جمعیت شهرنشین به کل جمعیت، از ۴/۳۱ درصد در سال ۱۳۳۵ به ۷۴ درصد در سال ۱۳۹۵ رسیده است. توسعه صنعت و خدمات و تمرکز آن در مناطق شهری، رشد اقتصادی، عدم توازن امکانات مختلف زیربنایی و همچنین نابرابری درآمد در شهر و روستا از عوامل موثرترین عوامل این حوزه است.

    فقدان منابع انرژی کافی و به دنبال آن عدم توزیع عادلانه آن، خشکسالی در نواحی وسیعی از کره زمین و کاهش تولیدات کشاورزی، کاهش ذخایر آبی دنیا و گسترش آلودگی‌های صنعتی، همه از خطراتی است که امنیت غذایی را به شدت تحت تاثیر قرار داده و انسان را به فکر برای چاره‌جویی واداشته است و سبب شده راهکارهای علمی و دانشگاهی مورد توجه سیاست‌گذاران حوزه تغذیه و سلامت واقع شود.

    تاسیس دانشکده‌های موضوعی و رشته‌های بین رشته‌ای علوم کشاورزی و صنایع غذایی، اصلاح و تحول سرفصل دروس رشته‌های قدیمی، حمایت از استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، ورود به عرصه تولید بذر خصوصا انواع هیبریدی آن و … از جمله اقدامات دانشگاه‌های بزرگ جهان در این رابطه است. دانشگاه‌های ییل، کالیفرنیا، زوریخ، ادینبورگ، تورنتو وگلاسکو از سرآمدترین مراکز فعال در زمینه کشاورزی هستند.

    دانشگاه آزاد اسلامی با دارا بودن پنج هزار هکتار زمین کشاورزی، ۱۶۷۰ عضو هیات‌علمی مرتبط، یکی از بزرگ‌ترین ظرفیت‌های ایران برای تامین نیازهای کشاورزی و امنیت غذایی جمعیت نزدیک به نود میلیونی خود است. راه اندازی خط کشت بافت در واحدهای گوناگونی مثل گلستان و گیلان، تاسیس کارخانه تولید بذرهای هیبریدی، کارخانه لبنیات، مرکز تحقیقات بذرهای اصلاح‌شده، مرکز تحقیقات بیابان‌زدایی، مرکز تحقیقات گلخانه‌ای، مرغداری با ظرفیت ۵۰۰ قطعه جوجه، گوسفندداری با ظرفیت ۲۰۰ رأس، زنبورداری، سوله ماشین‌های کشاورزی، گاوداری با ظرفیت ۱۰۰ رأس در واحد اصفهان گام بلند این دانشگاه در جهت تکمیل زنجیره کشاورزی خصوصا در زمینه بذرهای صیفی‌جات در ایرانی است که تنها سه درصد بذرهای مورد استفاده آن در داخل تولید می‌شود.

    اقدام برای راه‌اندازی دانشکده تخصصی کشاورزی در واحد رشت، تولید ۴۰ میلیون بذر هیبریدی خیار و مطالعات پژوهشی برروی ۲۵ نوع گوجه در واحد دهاقان و همچنین پرورش میگو در واحد دلوار از دیگر اقدامات عملی دانشگاه آزاد اسلامی است.

    سرویس خبری: اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایسکانیوز
    برچسب ها: امنیت غذاییتوسعه کشاورزیدانشگاه آزاد اسلامیکشاورزی دانش بنیان
    پست قبلی

    رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی نهاد ریاست جمهوری : ماهواره خیام برای پایش عرصه‌های جنگلی مازندران آماده است

    پست بعدی

    یش بینی ۱۳ میلیارد تومان در قانون هدفمندی یارانه ها برای خرید تضمینی زعفران

    صبا سالم

    مربوطه پست ها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    همچنان‌که جهان با تغییر اقلیم و کاهش منابع، دست‌وپنجه نرم می‌کند، بشقاب‌های غذای ما به آرامی در حال تکامل هستند....

    بیشتر بخوانید
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    یش بینی ۱۳ میلیارد تومان در قانون هدفمندی یارانه ها برای خرید تضمینی زعفران

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    مابقی مطالبات گندمکاران خوزستانی هرچه سریع‌تر پرداخت شود

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    راهکار کاهش ضایعات حوزه آرد و گندم چیست؟

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    بازار عیدانه برنج؛ یاقوت شالیزار بدون مشتری است

    بیش از ۹۰ درصد اراضی شالی مکانیزه برداشت می‌شود

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.