چهارشنبه, خرداد ۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    آغاز مرحله دوم هوشمندسازی یارانه نان

    افزایش قیمت نان‌های سنتی؛ منتظر ارزانی نان سنگک باشیم؟

    اثرات ضد چاقی چای سیاه

    نیاز سالانه واردات چای کشور ۷۰ هزارتن است

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    خبرهای خوشی برای گندمکاران در راه است

    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    میزان ذخایر گوشت منجمد سردخانه ها به ۴۵ هزارتن رسید

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    ایران در تامین موز تا ۳ سال آینده خودکفا می‌شود

    واردات گوشت در اوج تولید دام زنده

    آغاز طرح خرید حمایتی ۲۰ هزار راس دام از هفته آینده

    صید ماهیان استخوانی در آب های شمال ۶۶ درصد افزایش یافت

    پایان صید ماهیان استخوانی دریای خزر/ ۱۶ هزار و ۲۶۸ تن ماهی استخوانی صید شد

    واردات روغن با ارز دولتی اجازه خوداتکایی در تولید دانه های روغنی را نمی‌دهد

    زمان مشمولیت مالیات بر ارزش افزوده روغن خام

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تابستان بازار گوشت، چشم انتظار تصمیم منطقی مسئولان

    انتخابات کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران برگزار شد

    انتخابات کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران برگزار شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خوردن این میوه پاییزی را از دست ندهید

    فصل پاییز با انواع مرکبات از راه می رسد که هر کدام از آنها، خواص زیادی برای سلامت بدن دارند. اما، یکی از این میوه های پاییزی، خیلی خاص است. خوردن این میوه پاییزی را از دست ندهید

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۲۶, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    نارنگی زودرس مازندران وارد بازار شد

    فصل پاییز که از راه می‌رسد، با خودش انواع میوه‌های آبدار و خوشمزه را هم می‌آورد. نارنگی، پرتقال، انار، سیب و…، از جمله میوه‌های فصل سرد سال هستند که هر کدام از آنها، هزاران خاصیت دارند.

    از بین مرکبات فصل پاییز و زمستان، می‌توان به نارنگی اشاره کرد. میوه‌ای که خوردن آن خیلی سهل و آسان است. این میوه پاییز از اوایل مهر وارد بازار می‌شود و تا اوایل زمستان نیز در میوه فروشی‌ها یافت می‌شود.

    اما، نارنگی چه خواصی دارد.

    یک عدد نارنگی کوچک که حدود ۷۶ گرم وزن دارد، ۴۰ کیلوکالری انرژی دارد. همچنین، یک نارنگی کوچک ۰.۶ گرم پروتئین، ۱۰.۱ گرم کربوهیدرات، ۰.۲ گرم چربی، ۱.۳ گرم فیبر، ۸ گرم قند و ۲۶.۷ میلی‌گرم ویتامین C به بدن می‌رساند.

    نارنگی به عنوان یکی از بهترین منابع غذایی برای دریافت همزمان ویتامین C، تیامین و فولات شناخته می‌شود.

    هر عدد نارنگی کوچک می‌تواند حدود ۲۷ میلی‌گرم ویتامین C به بدن برساند. این مقدار از ویتامین C نزدیک به ۳۴ درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین را تأمین می‌کند.

    ویتامین C می‌تواند از طریق افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن و کاهش التهاب در بدن، سطح استرس اکسیداتیو را کمتر کند و باعث پیشگیری از آسیب‌های سلولی ناشی از حضور رادیکال‌های آزاد در بدن شود.

    از طرف دیگر، یک نارنگی کوچک می‌تواند ۱۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین A را هم تأمین کند و مقدار قابل قبولی از ویتامین B۶ را هم به بدن برساند.

    ویتامین A موجود در نارنگی جزو ویتامین‌های محلول در چربی است که می‌تواند به حفظ سلامت بینایی و پیشگیری از بیماری‌های چشمی ناشی از افزایش سن کمک کند.

    مصرف روزانه نارنگی در روزهای سرد پاییزی می‌تواند علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، به تنظیم فشار خون، حفظ سلامت سیستم قلبی‌عروقی و اکسیژن‌رسانی بهتر به عضلات بدن کمک کند.

    علاوه بر اینها، نارنگی حاوی مواد معدنی ارزشمندی همچون پتاسیم، کلسیم، منیزیم و آهن است.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت

    • بیشتر بخوانید:
    • اگر این مشکلات را دارید نارنگی نخورید
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آهنپاییزنارنگی
    پست قبلی

    آبزی پروری در حوزه ماهیان آب شیرین دو برابر می شود

    پست بعدی

    این میان وعده ها را هرگز به کودکان ندهید!

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    0

    گریپ‌فروت از خانواده مرکبات، با طعم ترش، شیرین و کمی تلخ، به‌واسطه‌ی ارزش تغذیه‌ای بالا و فواید بی‌شمارش، جایگاه ویژه‌ای...

    بیشتر بخوانید
    کمبود مواد اولیه صنایع تبدیلی کنسانتره و آبمیوه کشور

    مصرف آبمیوه به این دلیل توصیه نمی‌شود

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    با این روش کاهش وزن را ۲ برابر کنید

    با دسرهای هوشمندانه؛ لاغر شوید!

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    هشدار برای گرمازدگی محصولات کشاورزی جنوب کرمان

    با این نوشیدنی‌های طبیعی از گرمازدگی پیشگیری کنید

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    چند خوراکی مضر برای کودکان در فصل سرما

    این میان وعده ها را هرگز به کودکان ندهید!

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    مقداری پیاز در انبارها دپو شده/ سرما و بارندگی علت افزایش قیمت

    قیمت پیاز اشک کشاورزان را درآورد

    خرداد ۳, ۱۴۰۴
    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    میانگین غلظت نیترات در هندوانه‌های کشور کمتر از ۱۰ میلی‌گرم بر کیلوگرم

    میانگین غلظت نیترات در هندوانه‌های کشور کمتر از ۱۰ میلی‌گرم بر کیلوگرم

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    خواص باورنکردنی «دانه چیا» را بشناسید

    آب دانه چیا برای کاهش چربی شکم مؤثر است؟

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ثبت‌سفارش حبوبات آغاز شد

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.