سه شنبه, تیر ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم‌مرغ بدون وقفه ادامه دارد / در صورت بروز شرایط خاص در کشور تمهیدات لازم را اندیشیده ایم

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ تیرماه به ۱۱۵ هزارتن می رسد/ تخم مرغ ارزان شد

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    رفع ممنوعیت واردات به تنظیم بازار برنج کمک می‌کند؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    توزیع ماهانه روغن به ۲۰۰ هزارتن رسید

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه ۸ هزارتن مرغ در سطح کشور

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ثبت‌سفارش حبوبات با تاخیر انجام می‌شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    خشکی هوای بهاری و تشدید پیش‌روی خشکسالی در مازندران

    - مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور، میانگین بارش باران در سه ماهه نخست امسال در مازندران را ۱۱۲ میلی‌متر و در محدوده کمتر از نرمال پیش‌بینی کرد که این امر به منزله تداوم کاهش بارندگی در چند سال اخیر و پیش‌روی خشکسالی در برخی شهرهای این استان است

    توسط آتنا نوریانی
    اردیبهشت ۷, ۱۴۰۱
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ثروتمندان پارسال 17 برابر کم درآمدها برنج ایرانی مصرف کردند

    مطابق جدول پیش‌بینی فصلی این مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور که هواشناسی مازندران آن را منتشر کرده است، میانگین بارش فروردین ماه امسال در مازندران ۲۰ میلی متر بود که این میزان نسبت به مدت مشابه دوره آماری بلندمدت که حدود ۵۱ میلی متر بوده، ۹۱ درصد کاهش و مدت مشابه سال قبل که ۱۸ میلی متر بود، حدود ۱۱ درصد افزایش داشته است.
    مطابق جدول منتشر شده برای ماه فروردین ۲۰، اردیبهشت ۳۷ و خردادماه نیز ۲۵ و در مجموع در سه ماه فصل بهار امسال ۸۲ میلی‌متر باران پیش‌بینی شده است و سیاه بیشه در فروردین با ۸۱ و در اردیبهشت با ۶۰ میلی‌متر بیشترین میزان بارندگی را در سطح استان به خود اختصاص داده است و در ماه خرداد نیز بیشترین میزان بارندگی با ۴۹ میلی‌متر در رامسر پیش‌بینی شده است.
    کجور با ۲۹ میلیمتر باران در فروردین ماه، یندرامیرآباد و بابلسر با ۲۱ میلیمتر باران در اردیبهشت ماه و دشت ناز ساری و سیاه بیشه نیز با ۱۹ میلی‌متر باران در خرداد ماه امسال  کمترین میزان بارش را به خود اختصاص داده اند.
    همچنین در این جدول میانگین بارش باران در شهر ساری مرکز مازندران در ماه فروردین امسال ۵۳ ، اردیبهشت ۳۷  و خرداد ماه نیز ۲۵ میلی‌متر پیش‌بینی شده است.
    میانگین بارش هفت ماهه سال زراعی جاری استان مازندران منتهی به فروردین ماه امسال نیز ۴۱۹ میلی متر بود که این میزان نیز نسبت به مدت مشابه دوره آماری بلند مدت که حدود ۵۲ میلی متر بود حدود ۷ درصد و نسبت به مدت مشابه سال زراعی گذشته که ۳۵۹ میلی متر بوده، حدود ۱۸ درصد افزایش داشته است.

    خشکی هوای بهاری و تشدید پیش‌روی خشکسالی در مازندران

    بارش باران در سه ماهه امسال در مازندران کمتر از نرمال
    براساس خروجی های مدل اقلیمی پژوهشکده اقلیم شناسی سازمان هواشناسی کشور، که اول فروردین ماه امسال منتشر شد، میانگین بارش از فروردین تا نیمه اول اردیبهشت امسال گرایش به نرمال و از نیمه دوم اردیبهشت تا نیمه نخست خرداد در محدوده نرمال تا کمتر از نرمال و از نیمه دوم خرداد تا نیمه نخست تیرماه نیز در محدوده نرمال و در مجموع و به طور میانگین در سه ماهه نخست امسال کمتر از نرمال پیش‌بینی شده است.

    تداوم کم بارشی در بهار پارسال مازندران 
    مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور گزارش داد که در سه ماهه نخست پارسال در مجموع ۹۵/۲ میلیمتر باران در مازندران بارید که این میزان
    نسبت به دوره بلندمدت حدود ۲۴ درصد و نسبت به سال گذشته نیز حدود ۴۲ درصد کاهش داشت. مقایسه بارش باران بهاری پارسال در شهرستان‌های مازندران، نسبت به مدت مشابه بلندمدت نشان می دهد، به جز سوادکوه و سوادکوه شمالی که به ترتیب با ۱۷ و ۶ درصد افزایش بارندگی داشتند، در بقیه شهرستان های مازندران بارش کاهش داشت و بیشترین کاهش نیز مربوط به شهرستان های گلوگاه با ۶۳ ، بهشهر با ۵۹، جویبار با ۵۶ و میاندرود نیز با ۵۱ درصد بوده است.
    همچنین میانگین بارش فصل بهار ۱۴۰۰ حدود ۱۵ درصد بارش سال آبی بود که این میزان کمتر از مقدار بارش بلند مدت که حدود ۱۹ درصد بود عنوان شده  است.
    در فصلنامه بهار ۱۴۰۰ که مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور آن را تهیه کرده است عنوان شد که بهار پارسال از لحاظ بارش و دما شرایط متفاوتی از نرمال بود به طوری که در فروردین ماه سال گذشته میانیگن بارش حدود ۶۶ درصد کمتر از نرمال بود و میانگین دمای هوا هم حدود ۲/۶ درجه سلسیوس افزایش داشت و در اردیبهشت ماه نیز هر چند میزان بارش استان حدود ۱۹ درصد نسبت به نرمال افزایش داشت اما میانگین دمای هوا حدود ۱/۹ درجه سلسیوس گرم تر از نرمال بود و میزان بارش آخرین ماه فصل بهار یعنی خرداد ماه نیز حدود ۱۷ درصد کاهش و دمای هوا هم حدود ۱٫۷ درجه سلسیوس افزایش داشت.
    در مجموع بهار ۱۴۰۰، فصلی کم بارش و گرم بود که این امر باعث تسریع در ذوب برف در ارتفاعات و افزایش مصرف آب شد و در نتیجه کاهش ذخیره منابع آبی را به دنبال داشت.

    ثبت میانگین ۶۱۳ میلی‌متر باران در سال گذشته
    در گزارش مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور، میانگین بارش باران در سال گذشته در مازندران ۶۱۳ میلی‌متر اعلام شد که این میزان نسبت به مدت مشابه دوره آماری که حدود ۶۳۸ میلی متر بود، حدود پنج و نسبت به مدت مشابه سال ماقبل آن که حدود ۶۲۳ میلی متر بوده نیز حدود سه درصد کاهش داشته است.
    مطابق این گزارش، میانگین بارش اسفند ماه پارسال در مازندران ۵۴ میلی متر عنوان شد که این میزان نیز نسبت به مدت مشابه دوره آماری بلندمدت که ۵۷ میلی متر بود، حدود ۶ درصد و نسبت به مدت مشابه سال قبل آن نیز که ۵۵ میلی متر بود، حدود ۲ درصد کاهش داشته است.
    میانگین بارش باران در زمستان سال گذشته در مازندران ۱۸۷ میلی متر اعلام شد که این میزان نیز نسبت به مدت مشابه دوره آماری بلندمدت که ۱۷۵ میلی متر بود، حدود ۲ درصد و نسبت به مدت مشابه سال ماقبل آن نیز که ۱۳۰ میلی متر بود، حدود ۴۴ درصد افزایش داشته است.
    مطابق گزارش مرکز ملی اقلیم مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور، میانگین بارش باران در ۶ ماهه سال زراعی جاری منتهی به اسفندماه پارسال در مازندران ۳۹۹ بود که این میزان نسبت به مدت مشابه دوره آماری بلند مدت که حدود ۴۰۰ میلی متر بود، کمتر از یک درصد کاهش و نسبت به مدت مشابه سال زراعی گذشته که ۳۳۵ میلی متر بود، حدود ۱۹ درصد افزایش داشته است.

    خشکی هوای بهاری و تشدید پیش‌روی خشکسالی در مازندران

    پیش‌روی خشکسالی در شهرهای مازندران
    مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور در این فصلنامه اعلام کرد که پهنه بندی خشکسالی هواشناسی در سطح استان بر اساس شاخص بارش، تبخیر و تعرّق استاندارد شده در ۶ ماهه منتهی به خرداد ۱۴۰۰ نشان می‌دهد، شهرستان های گلوگاه، بهشهر، نکا، میاندرود، جویبار، سیمرغ، بابلسر، محمود آباد، فریدونکنار و نوار ساحلی و جلگه ای آمل، نور و نوشهر و قسمتی از دامنه ها و کوهپایه شهرستان های ساری، سوادکوه شمالی و بابل تحت تاثیر خشکسالی شدید تا بسیار شدید بوده است.
    همچنین قسمتی از دامنه شهرستان‌های سوادکوه، سوادکوه شمالی، بابل، دامنه و ارتفاعات ساری، آمل، تنکابن، رامسر، مناطق جلگه ای ساری، بابل، نور، نوشهر، چالوس و ارتفاعات غربی استان درجه خشکسالی خفیف تا متوسط و در قسمت کوچکی از دامنه شهرستان نور و قسمتی از جنوب شهرستان سوادکوه در جه ترسالی ضعیف تا متوسط و در سایر مناطق استان در محدوده نرمال دیده می شود.
    نگاهی به آمار دما و بارش در فروردین ۱۴۰۰ استان مازندران بیانگر آن است که میانگین دمای هوا نسبت به مدت مشابه بلند مدت ۲/۶ درجه سلسیوس افزایش را نشان می دهد همچنین میانگین بارش در این ماه نسبت به فروردین سال قبل حدود ۸۳ درصد و نسبت به دوره آماری حدود ۶۶ درصد کاهش داشته است.

    درصد تامین سال آبی از اول فروردین تا ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ در مازندران 
    میانگین بارش بهاری مازندران در سال گذشته ۱۴.۸ درصد بارش سال آبی بود که این میزان کمتر از مقدار بارش بلند مدت بود و میانگین بارش مدت مشابه بلند مدت نیز ۱۹.۵ درصد عنوان شده است.
    سهم بارش شهرستان‌های مازندران در فصل بهار به جز شهرستان‌های سوادکوه و سوادکوه شمالی در سایر شهرستان های استان مازندران کمتر از میانگین بلند مدت خود بود و نسبت به مقادیر نرمال بیشترین کاهش در شهرستان های بهشهر، گلوگاه، نکا، میاندرود و مناطق ساحلی و جلگه‌ای شهرستان های جویبار، آمل و چالوس و بیشترین افزایش در شهرستان سوادکوه مشاهده می شود.

     پهنه بندی بارش تجمعی
    پهنه بندی بارش تجمعی فصل بهار ۱۴۰۰ استان مازندران نشان می دهد که میزان بارش این فصل در قسمت وسیعی از استان، بارش بیش از ۷۵ میلی متر بود به طوری که بیشترین میزان بارش تجمعی استان در سه ماهه نخست پارسال در شهرستان رامسر، مناطق ساحلی شهرستان های تنکابن تا نوشهر، ارتفاعات شهرستان‌های چالوس، نوشهر و نور، مناطقی از شهرستان های قائم‌شهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، آمل، بابل، ساری، نور بین ۱۰۵ تا بیش از ۲۰۰ میلی متر و کمترین میزان بارش تجمعی در ساحل شرق تا مرکز استان بین ۲۰ تا ۵۰ میلی متر ثبت شده است.

     

    مقایسه دمای بهاری امسال مازندران با سال ماقبل آن 
    میانگین دمای هوای فروردین ماه امسال در مازندران ۱۰.۶ درجه سلسیوس بود که این میزان نسبت به مدت مشابه دوره آماری بلندمدت که ۹.۸ درجه سلسیوس بوده، ۰/۸ درجه سلسیوس افزایش و نسبت به مدت مشابه سال قبل آن که۱۲.۴ درجه سلسیوس بوده، ۱.۸ درجه سلسیوس کاهش داشته است.
    میانگین دمای هوای هفت ماهه سال زراعی جاری مازندران منتهی به فروردین امسال ۸.۷ درجه سلسیوس بود که نسبت به مدت مشابه دوره آماری بلندمدت که ۷/۹ درجه سلسیوس بود حدود ۰.۸ درجه سلسیوس افزایش و نسبت به مدت مشابه سال ماقبل آن که ۹.۰ درجه سلسیوس بود حدود ۰.۳ درجه سلسیوس کاهش داشته است.
    میانگین دما در هفته های اول و دوم فروردین امسال نیز از یک تا سه درجه و از هفته سوم فروردین تا هفته اول اردیبهشت در محدوده نرمال، از نیمه دوم اردیبهشت تا نیمه اول خرداد تا ۱ درجه بیشتر از نرمال و از نیمه دوم خرداد تا نیمه اول تیرماه نیز در محدوده نرمال پیش بینی می شود.
    برابر جدول منتشر شده، نرمال دمای هوا در فروردین امسال در مازندران  ۱۲.۱،  اردیبهشت ماه ۱۷.۳ و در خرداد ماه نیز ۲۱/۸ درجه پیش‌بینی شده است که بیشترین میزان افزایش دما در نخستین ماه از سال جدید با ۱۴.۹ درجه سانتی‌‍گراد بالای صفر مربوط به ساری و کمترین میزان نیز با ۷.۳ درجه بالای صفر مربوط به بلده است.
    مطابق این جدول بیشترین میزان افزایش دما در اردیبهشت ماه امسال نیز با ۲۴.۳ درجه مربوط به دشت ناز ساری و کمترین آن نیز با ۱۲.۲ درجه مربوط به بلده و در خرداد ماه نیز  بندرامیرآباد با ۲۵.۴ درجه بالای صفر بیشترین میزان افزایش دما و بلده نیز با ۱۶.۷ درجه بالای صفر کمترین میزان افزایش دما را به خود اختصاص داده اند.
    میانگین دمای هوای فصل بهار ۱۴۰۰ استان مازندران نیز ۱۶/۸ درجه سلسیوس بود که این میزان نیز نسبت به مدت مشابه بلندمدت ۲/۱ درجه سلسیوس افزایش داشته است و طی این مدت میانگین دمای هوا در تمام شهرهای استان بیشتر از نرمال بود.
    میانگین دمای کمینه و بیشینه هوای بهاری مازندران طی پارسال به ترتیب ۱۱.۵ و ۲۲.۲ درجه سلسیوس بود که این میزان در مقایسه با دوره بلند مدت نیزبه ترتیب ۱.۴ و ۲.۷ درجه سلسیوس افزایش داشته است.
    کمترین مقدار دمای هوا بهار پارسال نیز در نور با ۷.۷ درجه سلسیوس بود که این میزان نیز در مقایسه با دوره آماری ۶/. درجه سلسیوس افزایش داشته و همچنین بیشترین مقدار دمای هوا نیز مربوط به شهرستان سوادکوه شمالی با ۲۵.۵ درجه سلسیوس است که این میزان نیز نسبت به دوره آماری ۳.۵ درجه افزایش داشته است.
    مرکز ملی اقلیم مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور، میانگین دمای هوای مازندران در زمستان پارسال را ۵/۳ درجه سلسیوس اعلام کرد و گفت که این میزان نسبت به مدت مشابه دوره آماری بلند مدت که ۴/۱ درجه سلسیوس بود، ۱/۲ درجه سلسیوس افزایش و نسبت به مدت مشابه سال ماقبل آن نیز که ۵/۶ درجه سلسیوس بود، ۰/۳ درجه سلسیوس کاهش داشته است.
    میانگین دمای هوای ۶ ماهه سال زراعی جاری پارسال مازندران منتهی به اسفند ۱۴۰۰ نیز ۸/۴ درجه سلسیوس عنوان شد که این میزان نسبت به دوره آماری بلند مدت که ۷/۵ درجه سلسیوس بود حدود ۰/۹ درجه سلسیوس افزایش و نسبت به مدت مشابه سال ماقبل آن نیز که ۸/۳ سلسیوس بود، تغییری نداشته است.

    سرویس خبری:کشاورزی وباغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذایی
    پست قبلی

    دستگاه‌های نظارتی به موضوع شیر در آذربایجان شرقی ورود کنند

    پست بعدی

    کاهش ۲۰ واحد درصدی تورم ۵۰ ماده خوراکی پرمصرف نسبت به پایان دولت قبل

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۸, ۱۴۰۴
    0

    محمدرضا طلایی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل این سازمان با اشاره به حضور همکاران در ستاد، استان‌ها و شهرستان‌ها شبکه...

    بیشتر بخوانید
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    ۸۰ درصد مطالبات کلزاکاران ایلامی پرداخت شد

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    سراوان قطب نوظهور خرمای ایران

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    اجرای ۳۱ طرح تحقیقاتی با هدف افزایش تولید «گل محمدی» در کشور

    ساخت دستگاه مکانیزه برداشت گل محمدی در کشور

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کاهش ۲۰ واحد درصدی تورم ۵۰ ماده خوراکی پرمصرف نسبت به پایان دولت قبل

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    بازار هیچ کمبودی ندارد و تولید به قوت خود ادامه دارد

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    محدودیتی در واردات و صادرات نداشتیم/فعالیت های بهداشتی دامپزشکی بصورت مستمر ادامه دارد

    محدودیتی در واردات و صادرات نداشتیم/فعالیت های بهداشتی دامپزشکی بصورت مستمر ادامه دارد

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مرغ با نرخ مصوب در حال عرضه است/ بازار مرغ متعادل است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    نیاز ۲۶ هزار میلیارد تومانی برای پروژه نیمه تمام بخش کشاورزی

    چرا پس از ۳ دهه هنوز کشت قراردادی در کشور اجرایی نشده است؟

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    رفع ممنوعیت واردات به تنظیم بازار برنج کمک می‌کند؟

    تیر ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.