سه شنبه, تیر ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم‌مرغ بدون وقفه ادامه دارد / در صورت بروز شرایط خاص در کشور تمهیدات لازم را اندیشیده ایم

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ تیرماه به ۱۱۵ هزارتن می رسد/ تخم مرغ ارزان شد

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    رفع ممنوعیت واردات به تنظیم بازار برنج کمک می‌کند؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    توزیع ماهانه روغن به ۲۰۰ هزارتن رسید

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه ۸ هزارتن مرغ در سطح کشور

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ثبت‌سفارش حبوبات با تاخیر انجام می‌شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    خرطومِ مرگ؛ نخلداران کرمان چهار ماه حیاتی را از دست ندهند

    تنها چهار ماه بی‌خبری کافی است تا آفتی کوچک‌تر از یک بند انگشت با خرطومش در قامت یک سوسک حنایی رنگ، هچون آتشی زیر خاکستر تا عمق جان، نخلی تنومند با چندین متر ارتفاع را در نبردی نابرابر از درون بسوزاند و قامتی استوار را به زانو دربیاورد.

    توسط فاطمه پاکزاد
    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۲
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    حمله سوسک سرخرطومی حنایی به بیش از ۶۰ هزار هکتار سطح زیرکشت خرما در جنوب و شرق کرمان به نوعی وارد کردن ضربه به تولید افزون بر ۵۲۰ هزار تن محصول خرمای این استان است.

    بروز آفت سوسک سرخرطومی حنایی در نخلستان های استان کرمان و انتشار بیش از پیش آن به آنچنان دغدغه ای برای مسئولان سازمان جهاد کشاورزی استان و البته باغداران تبدیل شده که مسئولان راه چاره را در اجماع و هماهنگی بین بخشی دیدند و با محوریت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان که بتازگی سکاندار آن تغییر کرده، و با بهره گیری از ظرفیت نهادهای اجرایی، دانشگاهی، تحقیقاتی، اتاق اصناف کشاورزان و البته بسیج جامعه کشاورزان آستین ها را بالازده اند تا آگاهی باغداران و مشارکت آنان برای شناسایی بموقع آفت و درمان را بالا ببرند.

    هر چند برگزاری جلسات، کلاس ها و کارگاه های پژوهشی، تحقیقاتی و آموزشی و رزمایش های مقابله ای در راستای تیمار و درمان نخل های آلوده به آفت سوسک سرخطومی حنایی خرما بدو رویت این آفت در نخیلات از برنامه های جهاد کشاورزی کرمان بوده و هست اما اکنون برنامه ریزی جدی، اصولی و عملیاتی برای ریشه کنی این آفت با ورود مسئولان پدافند غیرعامل در دستور کار مسئولان البته با بسیج نهادهای آموزشی، تحقیقاتی، بخش خصوصی و البته کشاورزان قرار گرفته است.

    این در حالی است که برخی نخلداران با ابراز بی اطلاعی و انتقال پاجوش یا درخت آلوده بدون توجه به هشدار کارشناسان سبب ساز بروز و شیوع بیش از پیش این آفت شده اند؛ آفتی که هستی درخت را از بین می برد و کشاورز را به خاک سیاه می نشاند.

    سوسک سرخرطومی حنایی خرما، آفتی خطرناک است که با ورود به کرمان از ۲ سال گذشته در کمین ناآگاهی کشاورزان، حمله به نخل های این استان و رقم زدن مرگ خاموش نخلستان هاست اما مسئولان جهاد کشاورزی و کشاورزان در قالب پدافند غیرعامل، آستین همت را برای مبارزه با آن بالا زده اند و می طلبد بهره برداران مراقبت کرده و برای انتقال پاجوش یا کاشت نهال از کانال های تعریف شده و کارشناسی اقدام کنند.

    این مشکل درحالی شکل گرفته که با وجود هشدارهای فراوان مسئولان جهاد کشاورزی، اعزام کارشناس و برگزاری کلاس های آموزشی در مناطق مختلف باز هم کشاورزان اقدام به وارد کردن پاجوش و اندام های آلوده درخت نخل به آفت به باغ های خود می کنند؛ اقدامی که می تواند ضربات جبران ناپذیری به بخش کشاورزی وارد کند.

    ردیابی و شناسایی درختان آلوده طبق گفته کارشناسان امور باغبانی از طریق مشاهده یا استفاده از تله های فرمونی و نیز روش های زراعی چون رعایت بهداشت باغ و حذف پاجوش، تنه جوش و هرس مناسب درختان از جمله حذف برگ ها و دمبرگ ها در ماه های سرد سال در مقابله با این آفت از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

    مضافتی را دریابیم

    حساسیت بسیار زیاد رقم مضافتی به این آفت، زنگ خطری برای نخلستان های این استان به شمار می رود و باتوجه به تک کشت بودن خرما در مناطق خرماخیز استان کرمان که تنها منبع درآمد بیشتر باغداران است، از بین رفتن این محصول مساوی با ایجاد اختلال در اقتصاد اهالی این مناطق است.

    به گفته کارشناسان علائم خسارت آفت شامل خروج خاک اره و شیرابه از داخل سوراخ های ایجاد شده از تنه با بوی تند لهیدگی و خالی شدن داخل تنه و مرگ درخت است لذا پیشگیری از ورود آفت به مناطق سالم و جلوگیری از انتقال پاجوش ها، خودداری از زخم شدن درخت و پایش و کنترل آفت باید با جدیت مد نظر مسئولان و باغداران قرار گیرد.

     

    سوسکی که توان طغیان دارد

    اما مشاور اتاق اصناف کشاورزی استان کرمان می گوید: سازمان جهاد کشاورزی با همکاری بسیج و دستگاه های مختلف در راستای مقابله با سوسک سرخرطومی حنایی اقدام کرده است.

    محمد نیک‌ورز در گفت و گو با خبرنگار  گفت: این آفت علاوه بر آفت زنجره خرما در استان در حال پیشرفت است و در صورت مبارزه نکردن ممکن است طغیان هم داشته باشد.

    وی تصریح کرد: همه ارگان ها در راستای حذف آفت سوسک سرخرطومی حنایی خرما پای کار هستند.

    باید در کشاورز انگیزه به وجود بیاوریم و کشاورز در جریان خطرات این آفت قرار گیرد

    مشاور اتاق اصناف کشاورزی استان کرمان پیشنهاد کرد اقدامات انجام شده و همچنین خطرات و راههای مقابله با این آفت به کشاورز اطلاع رسانی شود و در کشاورز انگیزه به وجود بیاوریم تا در جریان خطرات این آفت قرار گیرد.

    وی با تاکید بر اینکه برخی گلایه می کنند چرا کشاورزان در راستای مقابله با آفت سوسک سرخرطومی حنایی همراهی نمی کنند افزود: کشاورز اگر آگاهی داشته باشد و بداند شرکت در کلاس آموزشی و جلسات به نفع آنان است قطعا شرکت و همکاری می کند.

    نیک ورز بیان کرد: کشاورزان خواستار برگزاری کلاس های آموزشی مقابله با سوسک سرخرطومی حنایی خرما در مناطق خرماخیز استان کرمان هستند.

    وی تاکید کرد: سازمان جهاد کشاورزی حرکت بزرگی در تمامی زیربخش های کشاورزی استان کرمان به وجود و همه را پای کار آورده است تا محصولاتی مانند خرما و پسته که ارزآوری خوبی برای استان دارند حفظ شوند.

    خرطومِ مرگ؛ نخلداران کرمان چهار ماه حیاتی را از دست ندهند+فیلم

    معاون استاندار: کشاورزی اولویت کرمان است

    سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری کرمان نیز گفت: بخش کشاورزی با توجه به مزیت هایی که استان دارد اولویت یک استان است.

    امیر حسن زاده به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد اقتصاد مردمی اشاره و تصریح کرد: کشاورزی مصداق اقتصاد مردمی است لذا جلسه مقابله با سوسک سرخرطومی حنایی با محوریت مزیت های کشاورزی و مزیت های این حوزه برگزار شد.

    وی با اشاره به شیوع آفت سوسک سرخرطومی حنایی در مناطقی از استان کرمان اظهار داشت: مرکز تحقیقات کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر، پژوهشگاه انرژی اتمی، جهاد کشاورزی و … در نشست مبارزه با سوسک سرخرطومی حنایی دور هم نشستند تا به خروجی عملیاتی برای مبارزه با آفات دست پیدا و آن را اجرایی و عملیاتی کنند.

    سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری کرمان با اشاره به وجود ظرفیت های مختلف این استان در بخش کشاورزی گفت: یکی از این ظرفیت ها وجود باغ های مختلف در کرمان است و در این بخش، این استان جزو رتبه های اول و دوم قرار دارد و نیاز است نگاه ویژه صادراتی به آن بشود که با توجه به آغاز کار تیمی در جهاد کشاورزی و همراهی مردم به این هدف برسیم.

    فعالیت تنها قرارگاه عملیاتی در کشور

    مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان نیز به برگزاری نشست قرارگاه عملیاتی مبارزه با آفت سوسک سرخرطومی حنایی نخلستان های کرمان به عنوان تنها قرارگاه عملیاتی مبارزه با این آفت در کشور اشاره و تصریح کرد: اقدامات خوبی در این قرارگاه انجام شده است.

    ابراهیم کریمی، هم افزایی و تعامل دستگاه های اجرایی مختلف، کشاورزان، مردم، بخش خصوصی و دولتی را در مقابله با آفت مرموز سرخرطومی قابل تقدیر دانست و ادامه داد: به برکت این هم افزایی و نگاه مثبت و عملیاتی در استان، مجموعه مدیران اجرایی و کمک کشاورزان، بسیج مهندسان کشاورزی و سازمان جهاد، اتفاقات خوبی در مبارزه با آفات و البته رونق کشاورزی استان رقم خواهد خورد.

     

    به برکت این هم افزایی و نگاه مثبت و عملیاتی در استان، مجموعه مدیران اجرایی و کمک کشاورزان، بسیج مهندسان کشاورزی و سازمان جهاد، اتفاقات خوبی در مبارزه با آفات و البته رونق کشاورزی استان رقم خواهد خورد.

    وی تاکید کرد: قرارگاه عملیاتی ملی مبارزه با آفت سوسک سرخرطومی حنایی در خردادماه امسال در کرمان آغاز به کار خواهد کرد.

    شمال و جنوب کرمان پای کار

    رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان نیز با اشاره به تاثیرپذیری بخش کشاورزی از آفات و بیماری ها و سایر عوامل محیطی گفت: در استان با توجه به ایجاد شرایط خوب همکاری در استانداری و سایر بخش های مرتبط، اجماع و همگرایی برای مقابله با آفات و رونق کشاورزی در جریان است.

    داود بیگلری افزود: مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان در راستای مبارزه با آفت سوسک سرخرطومی حنایی وارد کار شد و قرارگاه عملیاتی مبارزه با این آفت در کرمان شکل گرفت. بدنه جهادکشاورزی شمال و جنوب استان وارد میدان شده اند و برخی از مناطق جون چهار شهرستان شرقی، اُرزوئیه و همچنین جنوب استان کرمان درگیر آفت سرخرطومی حنایی است.

    وی اظهار داشت: با مشکارکت همگانی بخصوص مردم و کشاورزان مبارزه با این آفت در دستور کار قرار گرفته و هر جا مردم وارد صحنه می شوند . نقش آفرینی می کنند کار به موفقیت می رسد.

    حوزه های دانشگاهی نیز مبارزه با این افت را به صورت علمی در دستور کار قرار داده اند و ما از فرصت های ایجاد شده برای افزایش کیفیت بخش کشاورزی نهایت بهره را خواهیم برد

    رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان ادامه داد: حوزه های دانشگاهی نیز مبارزه با این افت را به صورت علمی در دستور کار قرار داده اند و ما از فرصت های ایجاد شده برای افزایش کیفیت بخش کشاورزی نهایت بهره را خواهیم برد.

    وی ضمن درخواست از کشاورزان برای همکاری در این عرصه گفت: بسیج مهندسین و بسیج مردمی حضور دارند و مبارزه با آفت سرخرطومی نیاز به بسیج همگانی است.

     

    ورود همراه با بسیج

    مسئول سازمان بسیج جامعه کشاورزی سپاه ثارالله نیز گفت: بسیج در راستای مقابله با آفت سوسک سرخرطومی حنایی همانند مقابله با سایر خطرات و مشکلات پای کار است و از روز اول اعلام آمادگی کرده است.

    سرهنگ پاسدار عابدین عسکرپور افزود: سازمان بسیج جامعه کشاورزی سپاه ثارالله آگاه سازی های متعددی را در راستای مقابله و حذف سوسک سرخرطومی حنایی انجام داده است.

    وی اظهار داشت: سازمان بسیج جامعه کشاورزی سپاه ثارالله در بخش های عملیاتی نیز ردیابی و پایش این آفت را در مناطق مختلف با تشکیل تیم هایی با کمک جهاد کشاورزی شمال و جنوب کرمان انجام داده و در حال انجام است.

    سرهنگ عسکرپور ادامه داد: رزمایش های مختلفی در راستای مقابله با این آفت در شهرستان های جنوب توسط بسیج جامعه کشاورزی استان کرمان برگزار شده است و تا جایی که توانسته ایم در خدمت جهاد کشاورزی نخلداران و باغداران بوده ایم؛ این آمادگی نیز وجود دارد از طریق فرماندهان پایگاه های مقاومت که در مناطق خرماخیز استان کرمان هستند به نوعی آموزش های لازم را به اطلاع مردم برسانیم.

    هشدار استاندار کرمان نسبت به سوک سرخرطومی

    این درحالی است که استاندار کرمان بیستم دی ۱۴۰۱ نسبت به خطر آفت سوسک سرخرطومی حنایی خرما در جنوب و شرق استان به عنوان یک تهدید مصیب بار برای زندگی مردم هشدار داد.

    محمدمهدی فداکار ۲۰ دی‌ماه در شورای پدافند غیرعامل جنوب کرمان در جیرفت نیز نسبت به مهار آفت سرخرطومی حنایی خرما ابراز امیدواری کرد و گفت: از تخصیص اعتبار لازم برای مهار آفت سرخرطومی تحت عنوان یک قرارگاه در زیرمجموعه پدافند غیرعامل حمایت می کنیم.

    وی گفته است، زندگی مردم تعارف ندارد و اعتبارات را طی راه اندازی یک قرارگاه تخصیص می دهیم که ذیل قرارگاه پدافند غیرعامل باشد.

    برخی افراد با تصور اینکه درختان نخل کشورهای عربی از کیفیت مناسب‌تری برخودار هستند اقدام به قاچاق پاجوش این درختان می‌کنند، غافل از اینکه همراه با ورود این پاجوش‌ها آفتی قرنطینه‌ای با نام سوسک سرخرطومی حنایی را به جان نخلستان‌های خود می‌اندازند که مرگ خاموش و بی صدای درختان نخل را رقم می‌زند.

     

    سوسک سرخرطومی کارشناسان فائو را به کرمان کشاند

    وضعیت آفت خطرناک نخلستان های کرمان درحالی است که ۱۶ اسفند سال گذشته نیز سوسک سرخرطومی کارشناسان فائو را به کرمان کشاند.

    جهاد کشاورزی کرمان اعلام کرد که اعضای سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد(فائو) برای بررسی روش های مقابله با آفت سوسک سرخطرومی حنایی خرما به این استان سفر کردند.

    همچنین ۲۲ آبان سال گذشته دستگاه شناسایی آفت سوسک سرخرطومی حنایی نخل تولیدی جهادگران دانشگاهی فارس، در شیراز رونمایی شد.

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیخرماسوسک خرطومیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاکشاورزی . باغبانینخلستان
    پست قبلی

    سمنان از استان‌های پاک کشور در زمینه ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو دام‌ها است

    پست بعدی

    تولید حدود ۷۰۰ هزار تن محصولات باغی و گلخانه‌ای در سیستان و بلوچستان

    فاطمه پاکزاد

    مربوطه پست ها

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۸, ۱۴۰۴
    0

    محمدرضا طلایی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل این سازمان با اشاره به حضور همکاران در ستاد، استان‌ها و شهرستان‌ها شبکه...

    بیشتر بخوانید
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    ۸۰ درصد مطالبات کلزاکاران ایلامی پرداخت شد

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    سراوان قطب نوظهور خرمای ایران

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    اجرای ۳۱ طرح تحقیقاتی با هدف افزایش تولید «گل محمدی» در کشور

    ساخت دستگاه مکانیزه برداشت گل محمدی در کشور

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    یک مقام مسئول: توجه کامل به امنیت غذایی، برنامه جدید وزارت جهاد کشاورزی است

    تولید حدود ۷۰۰ هزار تن محصولات باغی و گلخانه‌ای در سیستان و بلوچستان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قزاقستان؛ پایگاه جدید کشاورزی فرامرزی ایران در تولید دانه‌های روغنی

    قزاقستان؛ پایگاه جدید کشاورزی فرامرزی ایران در تولید دانه‌های روغنی

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    اکسیژن‌رسانی پایدار به مزارع پرورش ماهی در زمان قطع برق با نانوحباب

    اکسیژن‌رسانی پایدار به مزارع پرورش ماهی در زمان قطع برق با نانوحباب

    خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
    آیین‌نامه اجرایی قانون حفاظت از خاک ابلاغ شد

    رهاسازی پلاستیک ۳۰ درصد باروری خاک را کاهش می‌دهد

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند

    تکمیل ۳ هزار سامانه نوین آبیاری در چهار سال گذشته

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است

    مصرف انبه برای این گروه واجب است

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.