جمعه, خرداد ۱۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    حذف گرانفروشی در طرح جدید یارانه نان

    سیاست‌های قیمت گذاری بر روی کارت هوشمند اعمال شده و مردم فقط تعداد نان مورد نظر را انتخاب می‌کنند.

    توسط فاطمه خداویردی
    خرداد ۹, ۱۴۰۱
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    در رابطه با طرح کارتخوان های هوشمند طرح نان در میز اقتصادی مسئولان نکاتی را مطرح کردند.

    سوال:طرح کارتخوان‌های هوشمند در نانوایی‌ها از چه زمان آغاز شد؟

    معاون وزیر اقتصاد: از سه هفته پیش کار در استان زنجان  در دو فاز شروع شد. اول نصب کارتخوان هوشمند برای یک پارچه سازی نانوایی‌ها که اکنون ۹۰ درصد نانوایی‌ها مجهز شده اند.

    ۱۸ میلیون قرص نان در این سه هفته پخته شده و بخش بعدی هوشمند سازی مربوط به اختصاص آرد به نانوایی‌هاست. این کارتخوان‌های هوشمند دقیقا ساعت شروع و اتمام کار نانوایی‌ها، فاصله تراکنش، تنوع کارت بانکی، حجم خرید نان توسط مردم و قیمت‌ها را ثبت می‌کنند تا رفتار غیر متعارفی رخ ندهد.

    منظور از رفتار غیر متعارف حجم خرید برخی است که البته به مناطق جغرافیایی بستگی دارد.

    سوال: این آمار‌های ثبت شده تا چه میزان می‌تواند کمک کند؟

    معاون وزیر اقتصاد: این کارتخوان‌ها به دولت کمک می‌کنند تا رفتار مردم و نانوایان پالایش شود و انحرافات کنترل شود.  زیر ساخت هوشمند به منطقه جغرافیایی، تعداد خانوار‌ها و جمعیت افراد بستگی دارد.

    سوال: تا امروز برآوردی از صرفه جویی انجام شده است؟

    معاون وزیر اقتصاد:در فاز اول این طرح کسب این داده‌ها هدف اولیه بود که در استان زنجان ۹۰درصد تحقق پیدا کرد.

    سوال:در رابطه با شناسایی تخلفات و قاچاق چقدر این طرح آماده است؟

    معاون وزیر اقتصاد: در این طرح قیمت آرد و گندم شفاف و آزاد سازی می‌شود و نانوایان آرد را با قیمت آزاد و واقعی دریافت می‌کنند و تا مهلت تسویه زمان دارند آرد را به صورت نان به مردم تحویل دهند.

    سوال: برخورد با گران فروشی با چه قسمتی است؟

    معاون وزیر اقتصاد: سیاست‌های قیمت گذاری را بر روی کارت هوشمند انجام داده ایم و مردم فقط تعداد نان خریداری شده را وارد می‌کنند گزارش مقدار فروش در اختیار نظارت گران قرار داده می‌شود. علاوه بر آن قرار است یک گزینه رای در اختیار مردم قرار گیرد تا رتبه بندی نانوایی‌ها هم انجام شود.

    سوال:گران فروشی پنهان چه می‌شود؟

    معاون وزیر اقتصاد: پیشنهاد ترازو‌های دیجیتال متصل به کارتخوان‌ها داده شده، اما تا رسیدن به این پیشنهاد، داده‌ها می‌توانند همه چیز را نمایش دهند.

    سوال:آیا سهمیه آرد نانوایی‌ها یکسان است؟

    معاون وزیر اقتصاد: در شرایط فعلی سهمیه بندی شده، اما برای آن مواردی در نظر گرفته شده است.

    بعد از استقرار کارتخوان‌ها یک برنامه بر روی گوشی نانوا نصب می‌شود نانوا می‌تواند اطلاعات و گزارشات و پرداخت دولت را از این برنامه مشاهده کند.

    سوال: این طرح چه زمانی برای کل کشور اجرا می‌شود؟

    معاون وزیر اقتصاد: بعد از تکمیل در استان زنجان در توسعه آن در بین استان‌ها محدویت‌های خاصی نداریم، پیش بینی شده در طول یک ماه کل نانوایی‌های کشور به این طرح متصل شوند.

    سوال فاز دوم این طرح چیست؟

    معاون وزیر اقتصاد: ۱۰ میلیون گندم مصرف می‌شود برای نان مردم و حدود ۳۰ درصد عرضه خارج از شبکه داریم و این یارانه است که از بین می‌روند.

    در فاز دوم این طرح گندم به شکل قیمت تمام شده به کارخانه دار داده می‌شود، کارخانه‌ها نیز آرد را به نانوا می‌دهند و نانوا‌ها یک ماه فرصت تسویه دارند تا آرد را نان و بین مردم توزیع کنند، متناسب با نان فروخته شده در پایان هر شب برای نانوا مبلغ اختلافی واریز می‌شود که منابع طرح نزد بانک مرکزی است.

    سوال: چقدر صرفه جویی در این طرح وجود دارد؟

    معاون وزیر اقتصاد: برآورد این است که ۵ تا ۶ میلیون آرد مصرف شود و یک و نیم میلیارد دلار صرفه جویی انجام گیرد.

    سوال:در استان قزوین چه تعداد نانوایی مجهز به کارتخوان هوشمند شدند ؟

    رئیس جهاد کشاورزی قزوین: در استان قزوین هزار و ۸۳۴ نانوایی وجود دارد، صد و ۲۲ مورد از آن‌ها آزاد پز و هزار و ۴۰۰ نانوایی مشمول این طرح هستند و اکنون ۶۵۰دستگاه نصب شده است.

    پس از نصب این دستگاه می‌شود که خیلی شاخص‌ها را بررسی کرد، با این دستگاه‌ها ساعت شروع به کار و اتمام نانوایی مشخص است و تعطیلی نانوایی نیز مشخص می‌شود.

    کیفیت نان، وزن نان، میزان فروش مشخص خواهد شد که همه این‌ها ما را در مدیریت نان کمک خواهد کرد.

    سوال:چه اطلاعاتی با این طرح در زمینه نان درقزوین دریافت شد؟

    رئیس جهاد کشاورزی قزوین: در قزوین این طرح از خرداد شروع شده هنوز تحلیل داده‌ها کامل نشده و این دستگا‌ها ساعت کار و تعداد نان را می‌گوید در این طرح گران فروشی منتفی است و همه چیز قابل پالایش است و سهمیه آرد به نانوایی‌ها مشخص است.

    سوال: چند نانوایی هوشمند در زنجان اکنون وجود دارد؟

    رئیس جهاد کشاورزی زنجان: بخش بزرگ این طرح کارتخوان‌ها بودند که انجام شده  و آماده اقدام پایانی هستیم از یک هزار و ۶۰۹ نانوایی بیش  از ۹۰ درصد مجهز شده اند.

    سوال: از نظر زیر ساختی مشکلی وجود دارد؟

    رئیس جهاد کشاورزی زنجان: تمام موارد پیش بینی شده و مشکل خاصی تاکنون نداشته ایم.

    سوال:ثمرات این طرح چیست؟

    رئیس جهاد کشاورزی زنجان: در زنجیره نان یارانه به کارخانه آرد تخصیص داده می‌شود و استقبال کشاورزان به سبب واقعی سازی قیمت برای کشت گندم زیاد شده است. در بهره وری نان هم نکات مثبتی رخ داده این طرح در بهبود کیفیت نان هم کمک می‌کند و خروج آرد به صورت قاچاق کم می‌شود و دیگر آرد برای قاچاقچیان جذابیتی ندارد.

    سوال:در این مدت شکایت مردمی وجود داشته است؟
    رئیس جهاد کشاورزی زنجان: موضوعاتی که بیشتر وجود داشت به مجوز‌های نانوایی‌ها باز می‌گردد و یکی از دلایل کندی کار همین موضوع بود مورد بعد به فرهنگ سازی باز می‌گردد.  برخی متخلفان مقاومت‌های داشتند، اما طرح اجرا شد.

    شیوه فعالیت با این دستگاه‌ها بسیار ساده است و همه موارد از زمان شروع کار تا کیفیت پخت نان بررسی می‌شود در انتهای ماه با آرد باقی مانده در نانوایی‌ها می‌توان عملکرد آن نانوایی را بررسی کرد.

     

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    برچسب ها: اقتصاد و بازارصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذاگرانفروشینان
    پست قبلی

    واردات روغن خام به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن می رسد

    پست بعدی

    باورهای نادرست درباره انواع روغن ها

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    چای شکر پهلو!
    اخبار اقتصاد و بازار

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    رصد هفته گذشته خبرنگار از بازار کالاهای اساسی نشان داد که فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌ها در مراجعه مشتریان اعلام می‌کنند...

    بیشتر بخوانید
    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    درخواست آزادسازی نرخ سبوس به نفع بازار مصرف گوشت نیست

    تولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    افسار مصرف باید مهار شود/ در روغن بیش از ۸۰ درصد وارد کننده ایم

    باورهای نادرست درباره انواع روغن ها

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    مقداری پیاز در انبارها دپو شده/ سرما و بارندگی علت افزایش قیمت

    قیمت پیاز اشک کشاورزان را درآورد

    خرداد ۳, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تسریع رشد، افزایش مقاومت و بهبود عملکرد گیاه کلزای ایرانی

    خرداد ۵, ۱۴۰۴
    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    رشد بیش از ۷۰۰ درصدی آتش‌سوزی در جنگل‌های زاگرس

    رشد بیش از ۷۰۰ درصدی آتش‌سوزی در جنگل‌های زاگرس

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    نگرانی کشاورزان از نرخ خرید تضمینی گندم؛ قیمت‌ تعیین شده کافی نیست

    اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.