جمعه, خرداد ۱۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    جوانگرایی و دانش بنیان کردن بخش کشاورزی

    رییس مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) گفت: دوره‌های آموزشی و مهارتی این مرکز در راستای افزایش مهارت‌ها و قابلیت‌های کشاورزان آینده، جوان‌گرایی و دانش‌بنیان کردن بخش کشاورزی است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۱۶, ۱۴۰۱
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    اروپا چگونه از بحران موادغذایی جان سالم به در برد؟
    حاجی میررحیمی افزود  ماموریت اصلی مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) ارتقای توانمندی‌های مهارتی و کارآفرینی بهره‌برداران پیشرو بخش کشاورزی، تربیت کشاورزان آینده و دانش‌بنیان کردن بخش کشاورزی با محوریت فرهنگ و مدیریت جهادی است.

    وی گفت : تربیت و آموزش کشاورزان آینده با تاکید بر ظرفیت جوانان روستایی که دست‌اندرکار کشاورزی هستند از برنامه‌های این مرکز آموزشی است و در این راستا سالانه نزدیک به ۲۰ هزار نفر- روز در حوزه‌های مختلف کشاورزی از جمله آب و خاک، هوشمندسازی، مکانیزاسیون و دانش‌بنیان آموزش می‌بینند.

    میررحیمی با بیان این که میانگین سنی کشاورزان در ایران بالا است، گفت: میانگین سنی کشاورزان در کشور حدود ۵۳ سال است و از این رو نیازمند یک تحول سنی در این حوزه هستیم.

    وی ادامه داد: برگزاری دوره‌های آموزشی در این مرکز و همچنین آموزش دانش‌آموزان در هنرستان‌های کشاورزی می‌تواند در جوان‌گرایی بخش کشاورزی تاثیر زیادی داشته باشد، زیرا بسیاری از آنان فرزندان کشاورزان هستند و جذب فعالیت کشاورزی می‌شوند و شغل خانوادگی را دنبال می‌کنند.

    رییس مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) گغت : در حال حاضر دو هنرستان کشاورزی در سطح استان‌های تهران و البرز به صورت برون‌سپاری داریم که ۱۳۰ دانش‌آموز را در رشته گیاهان دارویی زیر پوشش دارند و نزدیک به ۵۰ درصد آنان را دانش‌آموزان دختر تشکیل می‌دهند و علاوه بر این در مجموعه وزارت جهادکشاورزی ۴۰ هنرستان کشاورزی، دانش‌آموز می‌پذیرند.

    وی همچنین گفت  :  سالانه ۷۰۰ تا ۹۰۰ نفر دوره کار و دانش و سنجش مهارت را می‌گذرانند و این دوره برای کشاورزانی است که دیپلم ندارند و این کشاورزان پس از گذراندن دوره مذکور، دیپلم کار و دانش دریافت می‌کنند.

    میررحیمی، برگزاری تورهای آموزشی، پژوهشی، ترویجی و نوآوری را از دیگر اقدامات این مرکز عنوان کرد و گفت: سالانه حدود ۱۰ تور آموزشی و نوآوری برگزار می‌کنیم.

    وی اظهار داشت: تورهای نوآوری برای بازدید مدیران و متخصصان از مراکز نوآوری بخش کشاورزی است و  برای کشاورزان پیشرو که عضو اتحادیه‌های صنف کشاورزی کشور هستند، در حال برنامه‌ریزی و اجرای این تورها نیز هستیم.

    میررحیمی در همین حال به برگزاری دوره‌های مهارت‌آموزی برای فارغ‌التحصیلان کشاورزی دانشگاه‌ها اشاره و تصریح کرد: از سال ۱۴۰۰ برگزاری دوره‌های مهارت‌آموزی برای فارغ‌التحصیلان کشاورزی دانشگاه‌ها را با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح استان تهران و البرز آغاز کرده‌ایم و دانش‌آموختگان کشاورزی که در این دوره‌ها ثبت‌نام می‌کنند برای شش ماه تا یک سال در شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر می‌شوند و با نظارت یک استاد راهنما، این دوره را می‌گذرانند و گواهی دریافت می‌کنند.

    وی افزود: سال گذشته از ۱۷ نفری که از این دوره توانستند فارغ‌التحصیل شوند، حدود هفت نفر توسط شرکت‌های دانش‌بنیان جذب و مشغول به کار شدند.

    رییس مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) برگزاری کارگاه‌های آموزشی تخصصی آزاد برای بخش خصوصی را از دیگر اقدامات این مرکز نام برد و گفت: سالانه حدود ۱۷ کارگاه آموزشی تخصصی آزاد برای بخش خصوصی در زمینه‌های مختلف کشاورزی برگزار می‌کنیم.

    وی به آموزش نیروهای وظیفه در پادگان‌های ارتش، سپاه و نیروهای انتظامی نیز اشاره کرد و اذعان داشت: هر سال نزدیک به ۸۰۰ نفر را در این حوزه‌ها، آموزش کشاورزی می‌دهیم تا بتوانند پس از دوره سربازی، کسب و کار در حوزه کشاورزی برای خودشان ایجاد کنند.

    میررحیمی برگزاری دوره‌های آموزشی بین‌المللی را از دیگر برنامه‌های مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) عنوان و تصریح کرد: این مرکز ظرف سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۷چند دوره آموزشی با همکاری سازمان بهره‌برداری آسیا و سازمان فائو در زمینه گردشگری و کشاورزی، تولید ناب و بازار برای کشورهای آسیایی برگزار کرده است.

    وی گفت: امسال قصد داریم یک دوره آموزشی در حوزه سبزی و صیفی با همکاری انجمن موسسات تحقیقات کشاورزی آسیا و اقیانوسیه (APPARI) برای کشاورهای آسیایی از جمله ازبکستان برگزار کنیم.

    میررحیمی در مورد ورود این مرکز به عرصه توسعه کسب وکارهای نوپای کشاورزی بیان داشت: با توجه به سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی در مورد افزایش ضریب نفوذ فناوری در این بخش، کارمان را با یک شرکت کارآفرین و فناور در حوزه تولید بذر از سال ۸۸ آغاز کردیم و امروز به مرحله ای رسیده‌ایم که ۵۵ شرکت دانش‌بنیان و فناور در مجموعه مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) و پارک علم و فناوری مستقر هستند و در راستای امنیت غذایی و تولید دانش‌بنیان فعالیت می‌کنند.

    وی اظهار داشت: تقریبا ۳۰ درصد مدیریت این شرکت‌های دانش‌بنیان کشاورزی بر عهده زنان است.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع: خبرگزاری صدا و سیما
    برچسب ها: بخش کشاورزیدانش بنیانفناوری های نوین
    پست قبلی

    توت خشک هم محصولی لاکچری شد

    پست بعدی

    مجوز صادرات ۱۰۰ هزار تن سیب‌زمینی از اردبیل صادر شد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    محمدرضا طلایی در نشست مشترک با هیات مدیره، بازرس و مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکت‌های تعاونی تولید روستایی ایران، ضمن تأکید...

    بیشتر بخوانید
    راهکار نجات باغات خراسان جنوبی از تهدید سرمازدگی چیست؟

    راهکار نجات باغات خراسان جنوبی از تهدید سرمازدگی چیست؟

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    اهمیت ترویج علم روز دنیا برای کشاورزان توسط دانشگاه‌ها

    کشاورزی هوشمند، راه‌حل بحران آب و بهره‌وری پایین

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    افزون بر ۵۵ هزار تُن برگ سبز چای در مازندران و گیلان برداشت شد

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    یک مقام مسئول خبر داد؛ خرید حمایتی سیب زمینی به ۵ هزار و ۶۰۰ تن رسید

    مجوز صادرات ۱۰۰ هزار تن سیب‌زمینی از اردبیل صادر شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    فروش اینترنتی گوسفند زنده در سایت دام سبز

    قاچاق دام سنگین؛ آیا کشور در تولید دام سبک و سنگین خودکفا است؟

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    مقداری پیاز در انبارها دپو شده/ سرما و بارندگی علت افزایش قیمت

    قیمت پیاز در میدان مرکزی به ۱۲ هزارتومان رسید

    خرداد ۵, ۱۴۰۴
    بازار عیدانه برنج؛ یاقوت شالیزار بدون مشتری است

    گیاهان کم آب‌بر جایگزین برنج در حوضه‌های آبریز خوزستان می‌شود

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    پتانسیل تولید یک میلیون و ۹۰۰ هزارتن خرما در کشور وجود دارد

    پتانسیل تولید یک میلیون و ۹۰۰ هزارتن خرما در کشور وجود دارد

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    قیمت برنج در ژاپن کنترل‌ناپذیر ماند

    خرداد ۱۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.