پنجشنبه, مرداد ۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    خواص هلو برای سلامتی

    چرا باید هلو بخوریم؟

    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    معجزه تخم مرغ برای پیشگیری از آلزایمر

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    قیمت خرما تابع عرضه و تقاضاست/ خبری از قیمت‌گذاری دستوری نیست

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    جلوگیری از خام‌فروشی قارچ‌های خاص با ایجاد زنجیره ارزش

    گروهی از محققان یکی از شرکت‌های فناور با ایجاد زنجیره ارزش، با هدف جلوگیری از خام فروشی مواد اولیه و مؤثره دارویی، اقدام به تولید عصاره از قارچ‌های خاص و ویژه کردند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مرداد ۲۴, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    قارچ هایی با خاصیت درمانگر اما ناشناخته در ایران

    زهره سادات سعیدی امین، مدیر عامل یکی از شرکت‌های خلاق و فناور تولید و فرآوری قارچ‌های خاص و گیاهان دارویی را از زمینه‌های تحقیقاتی این شرکت نام برد و افزود: گروهی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه فردوسی مشهد با هدف تولید و فرآوری قارچ‌های خاص و گیاهان دارویی این شرکت را تاسیس کردند این گروه با انجام مطالعات گسترده، بهترین گونه قارچ‌ها و گیاهان دارویی را شناسایی و انتخاب می‌کنند و با به کارگیری روش‌های نوین و استفاده از دستگاه‌هایی با فناوری بالا به عصاره‌گیری و استخراج مواد مؤثره با حداکثر بازدهی از قارچ‌های خاص و گیاهان دارویی می‌پردازند.

    وی اجرای این مطالعات را در راستای جلوگیری از خام فروشی قارچ‌های خاص و گیاهان دارویی عنوان کرد و یادآور شد: این قارچ‌های خاص شامل قارچ‌های «شاه صدف»، «صدفی»، «گانودرما»، «گالشی» و «شیتاکه» می‌شود.

    سعیدی امین تاکید کرد: این محققان صفر تا صد زنجیره تولید از تولید بذر، بستر کشت، قارچ‌های تازه و فرآوری آنها به صورت عصاره، پودر و استخراج مواد مؤثره را ایجاد کرده‌اند.

    مدیر عامل این شرکت با اشاره به اهمیت دستاوردهای این شرکت، اظهار کرد: معمولا قارچ‌های خاص در فرمت‌های دارویی مورد توجه در دنیا هستند و این مواد در تقویت سیستم ایمنی، کاهش کلسترول، قند خون، تقویت سیستم عصبی و بازسازی سلول‌های مغزی، بهبود درمان بیماری‌های قلبی و همچنین درمان بیماری‌های کلیوی مؤثر هستند.

    سعیدی امین با اشاره به قارچ یال شیر (Hericium erinaceus)، گفت: این قارچ دارای خواصی چون جلوگیری از زوال عقل، تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود سریع زخم‌ها، کاهش استرس، بهبود آسیب‌های مغزی و نخاعی و همچنین جلوگیری از التهاب و آسیب به بافت روده‌ها است. کاهش تری گلیسیرید خون و قند خون و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های التهابی از دیگر مزایای مصرف این قارچ است.

    وی با اشاره به تولید عصاره و مواد اولیه از قارچ گانودرما (Ganoderma Lucidum) ادامه داد: این قارچ موجب جلوگیری از ابتلا به سرطان، احیاء و تقویت سیستم تنفسی، اثربخشی در درمان دیابت و تقویت سیستم دفاعی بدن خواهد شد.

    سعیدی امین اضافه کرد: عصاره قارچ گانودرما از تقطیر قارچ گانودرما در الکل و آب داغ تهیه می‌شود و امروزه در دنیا تحقیقات بسیار گسترده‌ای از تاثیر عصاره گانودرما بر روی بیماری‌هایی چون دیابت، آلزایمر و سرطان در جریان است.

    مدیر عامل این شرکت فناور، قارچ شیتاکه (Lentinula Edodes) را از دیگر زمینه‌های تحقیقاتی این شرکت ذکر کرد و گفت: این قارچ به عنوان موادی برای تقویت سیستم ایمنی بدن، قلب، کاهش کلسترول و ضد ویروس و قارچ شناخته می‌شود. همچنین عصاره آن دارای خواص جوان‌سازی و محافظت و جلوگیری از التهاب و دهیدراته شدن پوست است.

    به گفته وی، آنتی اکسیدان موجود در این قارچ به حذف رادیکال‌های آزاد کمک کرده و مانع از بین رفتن سلول‌های سالم پوست می‌شود.

    وی پرورش قارچ‌های خوراکی را از دیگر زمینه‌های تحقیقاتی این شرکت نام برد و یادآور شد: ما این قارچ‌ها را به مرحله تجاری‌سازی رسانده‌ایم، ولی برای عصاره‌های آنها در فاز دریافت مجوزها هستیم.

    سعیدی امین تاکید کرد: از آنجایی که عصاره قارچ‌های خاص همانند خود قارچ دارای خواص درمانی و پیشگیرانه هستند، پودر و خشک شده آنها نیز دارای همان خواص اولیه است.

    سرویس خبری : اقتصاد و اقتصاد 

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: اقتصاد و بازاربازارخام فروشی قارچصنایع تبدیلی و تکمیلیقارچ خوراکی
    پست قبلی

    جدیدترین قیمت گوشت گوسفندی در بازار؛ قیمت هر کیلو شقه و گوشت خورشتی چند شد؟

    پست بعدی

    پیش‌بینی برداشت ۳۳۰ ‌هزار تن خرما در خوزستان/ تعیین قیمت خرید توافقی

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست
    اخبار اقتصاد و بازار

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    0

    ارسلان قاسمی عضو کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: در بازار برنج سیستم واسطه گری و دلالی رواج دارد که این...

    بیشتر بخوانید
    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    قیمت خرما تابع عرضه و تقاضاست/ خبری از قیمت‌گذاری دستوری نیست

    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    پیش‌بینی برداشت ۳۳۰ ‌هزار تن خرما در خوزستان/ تعیین قیمت خرید توافقی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    انباشت ۳۰۰ هزار راس دام سنگین در دامداری ها

    تامین اقلام پروتئینی مورد نیاز ایام محرم/ نظارت مستمر برای جلوگیری از گرانفروشی ادامه دارد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    جامعه عشایر ۲۵ درصد گوشت قرمز را تامین می‌کنند

    جامعه عشایر ۲۵ درصد گوشت قرمز را تامین می‌کنند

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    توقفی در واردات گوشت نداشتیم/ ذخایر گوشت منجمد مطلوب است

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.