جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    جدیدترین قیمت شیرینی و انواع شکلات در بازار؛شیرینی تر، زبان، دانمارکی و شکلات تلخ کیلویی چند شد؟

    با توجه به افزایش قیمت بسیاری از مواد اولیه در سال ۱۴۰۳، قیمت شیرینی و شکلات در در آستانه نوروز ۱۴۰۴ چه وضعیتی دارد؟

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اسفند ۱۸, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کاهش ۷۰ درصدی فروش شیرینی

    با نزدیک‌شدن به عید نوروز، تقاضا برای خرید شیرینی و شکلات رشد قابل‌توجهی پیدا می‌کند. این افزایش تقاضا در کنار دیگر عوامل اقتصادی، موجب افزایش قیمت شیرینی و شکلات در آستانه نوروز ۱۴۰۴ شده است.

    در حالی که بسیاری از خانواده‌ها خرید شیرینی و شکلات را جزئی جدایی‌ناپذیر از سنت‌های نوروزی می‌دانند، افزایش قیمت‌ها می‌تواند بر قدرت خرید مردم تأثیرگذار باشد.

    سال گذشته قیمت شیرینی تر بین ۱۸۵ هزار تا ۲۵۰ هزار تومان بود، اما امسال قیمت شیرینی تر در محدوده ۲۷۰ هزار تا ۳۵۰ هزار تومان قرار دارد که به معنای رشد ۴۰ تا ۴۶ درصدی قیمت این محصول نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

    علاوه بر این، متوسط قیمت انواع پای، شیرینی دانمارکی و شیرینی زبان ۲۰۰ هزار تومان است که سال گذشته این قیمت از ۱۲۰هزار تا ۱۷۰ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم متغیر بود. بنابراین قیمت این نوع شیرینی‌ها بین ۱۷ تا ۶۶ درصد افزایش داشته است.

    همچنین شیرینی کشمشی در سال گذشته با قیمت ۱۲۰ هزار تومان در شیرینی‌فروشی‌های سطح شهر عرضه می‌شد، اما حالا و در آستانه سال ۱۴۰۴، قیمت این شیرینی با رشد ۲۵ درصدی به ۱۵۰ هزار تومان رسیده است.

    بررسی قیمت شکلات نشان می‌دهد که قیمت این محصول نسبت به سال گذشته رشد چشمگیری داشته است. به طور مثال، سال گذشته شکلات پارمیدا ۶۰ درصد با وزن ۸۰ گرم با قیمت ۵۹ هزار تومان عرضه می‌شد. اما حالا قیمت آن به ۱۵۸هزار تومان رسیده که این یعنی قیمت شکلات نسبت به سال گذشته معادل ۱۶۷ درصد رشد داشته است.

    علاوه بر این، شکلات تلخ لینت ۱۵۰ گرمی هم با قیمت ۳۳۸ هزار تومان در بازار به فروش می‌رسید، اما الان این محصول ۱۵ درصد افزایش قیمت داشته و قیمت آن به ۳۸۸ هزار تومان رسیده است.

    کیت‌کت ۴۱ گرمی هم برابر با ۱۹ درصد افزایش داشته و قیمت آن از ۵۲ هزار تومان به ۶۲ هزار تومان رسیده است. همچنین شکلات کیت‌کت ۲۴ عددی یک میلیون تومان قیمت‌گذاری شده بود، اما حالا قیمت آن ۲۰ درصد افزایش پیدا کرده و با نرخ یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در بازار توزیع می‌شود.

    چه عواملی در نوسان قیمت شیرینی و شکلات نقش دارند؟

    عوامل متعددی در افزایش قیمت شیرینی و شکلات نقش دارند که یکی از مهم‌ترین این عوامل، افزایش قیمت مواد اولیه است. چراکه در یک‌سال اخیر قیمت کره، قهوه، کاکائو و شکر به ‌عنوان اصلی‌ترین مواد اولیه تشکیل‌دهنده شیرینی، افزایش چشمگیری داشتند.

    در سال‌های اخیر تولید قهوه و کاکائو در کشورهای آفریقایی روند کاهشی داشته و همین امر باعث شده تا قیمت کاکائو و قهوه در سراسر جهان به طرز چشمگیری افزایش یابد. همچنین صادرات بی‌رویه کره و افزایش نرخ لبنیات باعث شده تا قیمت این محصول به طور قابل توجهی رشد کند.

    شکر اصلی‌ترین ماده اولیه پخت شیرینی است. قیمت شکر طی یک‌سال اخیر به دلیل کاهش سطح زیر کشت چغندرقند، افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل و عدم تحصیص مناسب سهمیه باعث شد تا قیمت این مجصول رشد چشمگیری پیدا کند و حتی بر بسیاری محصولات و مشاغل هم تأثیر گذاشت.

    از طرفی، قهوه و کاکائو جزو محصولاتی هستند که از طریق واردات تأمین می‌شوند، در نتیجه نوسانات نرخ ارز بر قیمت این محصول اثرگذار است.

    علاوه بر این، در آستانه نوروز به طور قابل توجهی تقاضا برای شیرینی و شکلات بالا می‌رود. قطعا میزان عرضه و تقاضا می‌تواند در تعیین قیمت نهایی این محصول نقش بسزای داشته باشد.

    بررسی بازار نشان می‌دهد که قیمت شیرینی و شکلات در آستانه نوروز ۱۴۰۴ در برخی از اقلام افزایش قیمت محسوس و در برخی دیگر، رشد بیش از ۱۰۰ درصدی داشته است. افزایش قیمت شیرینی و شکلات در حالی رخ داده که قدرت خرید مردم به دلیل تورم و کاهش ارزش ارزش پول ملی، کاهش چشمگیری یافته است. اگر این روند ادامه پیدا کند، قطعا مردم هم امسال و هم در سال‎های آینده باید خرید شیرینی و شکلات صرف نظر کنند.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار

     

    منبع: همشهری

    برچسب ها: اقتصاد و بازارانواع شکلاتبازارشب عیدشیرینیصنایع تبدیلی و تکمیلیقیمت
    پست قبلی

    توزیع مرغ گرم با نرخ مصوب دربازار؛ جدیدترین قیمت مرغ کامل و قطعه بندی در بازار را ببینید

    پست بعدی

    ثبات قیمت لبنیات در ماه رمضان و عید نوروز / تخفیف در فروشگاه‌های زنجیره‌ای

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!
    اخبار اقتصاد و بازار

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    رصد بازار کالاهای اساسی مصرف روزانه خانوار ایرانی در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۴ انجام شد. بازار روغن دو هفته قبل...

    بیشتر بخوانید
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    رکوردشکنی واردات گوشت قرمز در سال ۱۴۰۳؛ تنظیم بازار یا جبران کسری تولید؟

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ایران به دنبال افزایش صادرات مواد لبنی و آبزی به روسیه است

    ثبات قیمت لبنیات در ماه رمضان و عید نوروز / تخفیف در فروشگاه‌های زنجیره‌ای

    پر بازدیدها

    در گفتگو با محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران: اکسپو 2025، تجلی اقتدار صنعت غذای ایران

    در گفتگو با محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران: اکسپو 2025، تجلی اقتدار صنعت غذای ایران

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    نرخ پیشنهادی خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم ۲۴ هزار تومان اعلام شد

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ترکیب ضد التهاب زردچوبه و عسل باعث کاهش وزن می شود؟

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴
    مرتضی سلطانی رئیس هیات مدیره کانون عالی کارفرمایی شد

    میراث‌داری یک برند ملی/ فصل شکوفایی «زر» با نسل «آرش»

    اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    قیمت کالاهای اساسی کشاورزی به‌زودی اعلام می‌شود

    اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.