جمعه, خرداد ۱۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    تکرار داستان واردات بی رویه تیلاپیا تولید داخل را دچار چالش می‌کند

    به گفته مسئولان، با توجه به پتانسیل تولید محصولات شیلاتی در کشور نه تنها نیازی به واردات تیلاپیا در راستای تنظیم بازار نداریم، بلکه در صورت استفاده حداکثری از ظرفیت ها، ارزآوری قابل توجهی از صادرات خواهیم داشت.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۲۹, ۱۴۰۲
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    محیط زیست درباره تولید تیلاپیا به جمع بندی نرسید

    جلوگیری از وادات ماهیان تیلا پیلا بااستفاده از ابزار تعرفه

    بنابر آمار، گونه تیلاپیا اواسط دهه ۸۰ در بخش تحقیقات علوم شیلات کشور وارد شده است و در سال های گذشته پس از مکاتبات و پیگیری های متعدد و با اتخاذ تصمیم در سال ۹۷ با ابلاغ ریاست وقت سازمان محیط زیست در استان های قم، یزد، سمنان و خراسان جنوبی وارد مرحله توسعه پرورش شد. ماهی تیلاپیا با بیش از ۶.۲ میلیون تن در سال جایگاه دومین و در برخی سال ها سومین ماهی پرتولید در سطح جهان و در آبزی پروری با بیش از ۱۴۰ کشور پرورش دهنده یکی از گزینه های مهم تامین پروتئین جوامع بشری است.

    در سنوات گذشته واردات بی رویه تیلاپیا، تولیدکنندگان ماهیان سردآبی و گرم آبی را با چالش متعددی روبرو کرد به طوریکه برخی تولیدکنندگان از گردونه تولید خارج شدند و در نهایت با اعتراض های مکرر با اعمال تعرفه جلوی واردات را گرفتند و حال بعد از گذشت چندسال دوباره این ماجرا در حال تکرار شدن است.

    در همین رابطه سید حسین حسینی رئیس سازمان شیلات گفت: بنابر آمار سواحل دریاهای شمال و جنوب کشور با احتساب جزایر ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر است که بر این اساس  رتبه ۴۰ از ۲۸۲ کشور مشرف به دریاست.  بنابر آمار تولید آبزیان از ۳۵ هزار تن تولید اول انقلاب به یک میلیون و ۳۵۲ هزار تن تولید محصولات شیلاتی رسیده ایم که از این میان ۷۵۱ هزار تن تولید حوزه صید و صیادی و ۶۰۱ هزار تن در حوزه آبزی پروری بوده است.

    رئیس سازمان شیلات گفت: در راستای تعادل قیمت، سیاست واردات در ازای صادرات را در دستور کار قرار می دهیم و تازمانیکه فراوانی محصول به اندازه ای نباشد که ماهی ارزان در اختیار مردم قرار گیرد، روند واردات ادامه دارد. با تلاش در راستای رفع دغدغه زیست محیطی و با یک نگاه حفاظتی، سالانه هزارتن تیلاپیا در کشور تولید می شود.همانگونه که در قزل آلا رتبه اول تولید در دنیا را داریم، شیلات در نظر دارد که تولید تیلاپیا را به جایی برساند که با قیمت ارزان ماهی در سفره مردم قرار گیرد.

    افزایش تعرفه راهی برای کنترل واردات تیلاپیا

    ارسلان قاسمی رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون و مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان با بیان اینکه واردات تیلاپیا یک عنصر ضدتولید داخل است، گفت: واردکنندگان به بهانه های مختلف بدنبال واردات تیلاپیا هستند، درحالیکه این موضوع آسیب جدی به تولید داخل وارد می کند. با وجود آنکه مخالف واردات تیلاپیا هستیم، اما این امر بدان معنا نیست که تیلاپیا وارد نشود بلکه تعرفه را باید به گونه ای افزایش دهیم که به تولید داخل لطمه ای وارد نشود. با توجه به پتانسیل تولید قزل آلا و ماهیان گرم آبی به طور کلی نیازی به واردات تیلاپیا نداریم و با اتخاذ برخی سیاست ها باید جلوی دلال بازی و سوء استفاده ها گرفته شود.

    با پتانسیل منابع آبی در شمال و جنوب کشور طی یک برنامه منسجم ۵ ساله امکان افزایش تولید به ۳.۵ میلیون تن دست یافتنی است.

    امکان افزایش ۵ برابری میزان تولید تیلاپیا در کشور وجود دارد

    علی الویری مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی گفت: علی رغم شرایط سخت و خطرناک زمستان گذرا، هم اکنون ماهی روی دست تولیدکنندگان استان های خوزستان، مازندران و گیلان ناشی از بسته بودن مرز عراق مانده است.

    او با بیان اینکه اتحادیه ماهیان گرم آبی و سردآبی مخالف واردات تیلاپیا است، افزود: بارها به سازمان شیلات و وزارت جهاد مخالفت خود درباره واردات تیلاپیا را اعلام کرده ایم و قرار است دوشنبه هفته آینده جلسه ای با معاونت بازرگانی در خصوص موضوع واردات در راستای تنظیم بازار داشته باشیم. اگر مازاد سال های قبل صادرات داشته باشیم، با واردات تیلاپیا به همان میزان مخالفتی نداریم. اما اگر قرار باشد قزل آلا و کپور صادر نشود، با ورود تیلاپیا مخالف هستیم.

    مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی درباره آخرین وضعیت تولید تیلاپیا گفت: سالانه حدود هزارتن تیلاپیا در ۵ استان تولید می شود، درحالیکه با اعمال حمایت های دولتی امکان افزایش ۵ برابری تولید وجود دارد که براین اساس ضرورتی بر واردات نیست. هم اکنون تیلاپیا در استان های یزد و قم روی دست تولیدکنندگان مانده است، از این رو اگر تجار خواستار واردات تیلاپیا در راستای تنظیم بازار هستند، ابتدا نسبت به خرید تولید داخل و فیله کردن آن اقدام کنند

    مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی با بیان اینکه سالانه حدود ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزارتن ماهیان گرم آبی تولید می شود، گفت: بنابر آمار نصف این میزان در داخل مصرف  و نیمی دیگر باید به بازارهای هدف صادر شود. گرچه قیمت ماهی کامل تیلاپیا وارداتی از داخلی ارزانتر است، اما واردکنندگان بدنبال فرآوری آن هستند که در این صورت هرکیلو محصول با نرخ ۳۵۰ هزارتومان در بازار عرضه می کنند.

    آمارها حاکی از آن است که در سنوات قبل ۵۰ هزارتن ماهی گرم آبی و سردآبی صادر شده است که در جلسه هفته آینده معاونت بازرگانی با تشکل ها در صورت قطعی شدن موضوع واردات، میزان صادرات باید فراتر از این میزان باشد.

    واردات تیلاپیا در ازای افزایش میزان صادرات باید انجام شود

    آرش نبی زاده مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی گفت: تولیدکنندگان ماهیان سردآبی با موضوع واردات در ازای صادرات به سبب عدم نظارت در بحث واردات موافق نیستند و بارها اعلام کرده ایم که تقلب در واردات زیاد است. براساس تجربه سنوات گذشته با وجود مجوز ۲ هزارتنی واردات تیلاپیا، ۱۲ هزارتن واردات داشتیم به طوریکه واردات این گونه تحت عنوان و اسم های مختلف وارد شد و همین امر موجب شد تا تولیدکنندگان زیادی طی سال های ۹۳ تا ۹۵ از چرخه تولید خارج شدند.اگر موضوع واردات در ازای صادرات به گونه ای عملیاتی شود که مازاد بر صادرات سال های قبل ماهیان گرم آبی و سردآبی این امر صورت گیرد، واردات تا حدودی توجیه پذیر است.

    مدیرعامل اتحادیه ماهیان سردآبی با تاکید بر واردات ماهی کامل تیلاپیا در راستای تنظیم بازار افزود: با توجه به آنکه یک تن فیله تیلاپیا معادل ۳ تن ماهی کامل است، از این رو صادرات ماهی کامل در ازای واردات به همین ترتیب به شرط تشدید نظارت ها باید صورت گیرد.

    با توجه به ۳ هزار و ۳۰۰ کیلومتر سواحل شمال و جنوب کشور و وضعیت تولید گونه های پرورشی و صید نه تنها نیازی به واردات نداریم، بلکه در تولید برخی گونه ها همچون قزل آلا رتبه نخست در دنیا را دارا هستیم که براین اساس انتظار می رود اتخاذ برخی سیاست ها همانند سنوات قبل تولیدکنندگان داخل را دچار چالش نکند.

    سرویس خبری:اقتصاد و بازار

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    برچسب ها: آبزیانتیلاپیلاواردات
    پست قبلی

    دپوی ۴۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات

    پست بعدی

    اعلام قیمت انواع میوه شب چله در میادین و بازارهای میوه و تره بار

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    چای شکر پهلو!
    اخبار اقتصاد و بازار

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    رصد هفته گذشته خبرنگار از بازار کالاهای اساسی نشان داد که فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌ها در مراجعه مشتریان اعلام می‌کنند...

    بیشتر بخوانید
    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    درخواست آزادسازی نرخ سبوس به نفع بازار مصرف گوشت نیست

    تولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    قیمت میوه‌های پاییزه در بازار‌ کاهش یافت

    اعلام قیمت انواع میوه شب چله در میادین و بازارهای میوه و تره بار

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    قیمت شکر به ۵۳ هزارتومان رسید/لوبیا چیتی ارزان شد

    خرداد ۱۰, ۱۴۰۴
    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    خبرهای خوشی برای گندمکاران در راه است

    خرداد ۷, ۱۴۰۴
    نرخ سوخت گاز و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

    نرخ سوخت گاز و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    گوشت تنظیم بازاری نایاب شد | قیمت گوشت چقدر شده است؟

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    ذرات پلاستیک چگونه وارد سالاد ما می‌شوند

    ذرات پلاستیک چگونه وارد سالاد ما می‌شوند

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.