چهارشنبه, اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    گوشت تنظیم بازاری نایاب شد | قیمت گوشت چقدر شده است؟

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    لوبیا دانه‌ای ۱۷۵ تومان شد

    افزایش ۶۰۰ تا ۷۰۰ درصدی قیمت برخی از مواد اولیه تولید قارچ/ آینده نامعلوم تولید قارچ کشور

    توزیع روزانه قارچ به ۴۵ تن رسید

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    صادرات ۸ میلیارد دلاری محصولات کشاورزی از طریق برگزاری نمایشگاه

    معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با مهر؛ سلامت محصولات کشاورزی ایران را به روس ها اثبات کردیم

    مدیریت کارآمد منابع با ایجاد نظام رهگیری محصولات کشاورزی

    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    سطح زیرکشت چای در گیلان و مازندران به ۲۲ هزار هکتار رسید

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید تضمینی گندم از مرز ۲ میلیون تن عبور کرد

    شایعاتی که این روزها به‌واسطه افزایش قیمت لبنیات حسابی داغ است ماجرای شیرهای آلوده و کارشناسان شایعه‌ساز

    تولید سالانه ۱۲.۸ میلیون تن شیر در دامداری‌های کشور

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    جای نگرانی درباره واردات نهاده‌های دامی وجود ندارد

    طی هفت ماه ابتدایی امسال؛ بیش از ۳ هزار تُن ماهی خوراکی در تهران پرورش یافت

    شهرستان لالی ظرفیت احداث مجتمع‌های سردآبی و خاویاری را دارد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    تولید ۲.۶ میلیون تن پروتئین دریایی تکلیف سند امنیت غذایی

    معاون وزیر جهاد گفت: تولید از ۳۵هزار تن پیش از انقلاب به ۱.۴میلیون تن رسیده که پیش‌بینی شده تا پایان برنامه هفتم به ۱.۸میلیون تن برسد. این عدد در سند امنیت غذایی ۲.۶ میلیون تن لحاظ شده است.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    آذر ۱۴, ۱۴۰۳
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    نرخ انواع ماهی اعلام شد/ ماهی «زبیده» کیلویی ۴۰۰ هزار تومان

    هشتمین نمایشگاه بین‌المللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری، غذاهای دریایی و صنایع وابسته در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران افتتاح شد.

    سید حسین حسینی، رئیس سازمان شیلات ایران در این مراسم گفت: امنیت غذایی مساله درجه یک کشور بوده و ما در حوزه تولید آبزیان چهلمین کشور از بین ۱۸۰ کشور هستیم که یکی از ظرفیت‌های اقتصادی کشور به شمار می‌رود.

    وی با بیان اینکه ایران دارای ۵ هزار و ۶۸۰ کیلومتر ساحل است، افزود: امنیت غذایی در این بخش هم در سایه وفاق ملی و مشارکت مردم محقق می‌شود.

    حسینی تصریح کرد: فائو مکلف کرده تا سال ۲۰۵۰ میلادی برای نجات بشر از قطعی غذا از طریق شیلات اقدام شود و در این خصوص به ۳ موضوع اشاره کرده است؛ نخست، آبزی پروری جز پروتئین‌های کم آب‌بر است. دوم، گازهای گلخانه‌ای امروز معضل جهان بوده و حوزه آبزیان اثر کمتری در گازهای گلخانه‌ای دارد. سوم هم سلامت و قدرت جذب پروتئین آبزیان نسبت به سایر پروتئین اهمیت بیشتری دارد.

    معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به رشد تولید طی ۴ دهه افزود: حجم تولید از ۳۵ هزار تن پیش از انقلاب امروز به ۱.۴ میلیون تن رسیده که پیش بینی شده تا پایان برنامه هفتم به ۱.۸ میلیون تن برسد. این عدد در سند امنیت غذایی ۲.۶ میلیون تن در نظر گرفته شده است که با راهبردهای کلان محقق می‌شود.

    رئیس سازمان شیلات ایران در ادامه سخنان خود به ۵ راهبرد برای تحقق افزایش تولید پرداخت و گفت: نخست، بهره برداری پایه از منابع آبی دنیا که علاوه بر حفظ وضعیت موجود در تولید گوشت سفید لازم است بچه ماهی تولید و رهاسازی شود تا ذخایر دریایی کاهش پیدا نکند. دوم، استفاده از دریا و تمام کرانه‌های آن موضوع بعدی است. همچنین، افزایش بهره وری با تسهیلگری رسوخ دانش ضرورتی اجتناب ناپذیر است. استفاده از نانو حباب، آب‌های مغناطیسی و پودر پری‌بیوتیک به جای آنتی بیوتیک، ورود هوش مصنوعی و استفاده از انرژی خورشیدی از جمله فناوری‌های نوینی است که می‌توانند بهره‌وری را ارتقا دهند.

    وی افزود: افزایش آبزی‌مصرفی از طریق ارزان‌سازی و فرهنگ‌سازی از دیگر راهبردهای سازمان شیلات ایران است. در حال حاضر میانگین سرانه مصرف آبزیان در ایران حدود ۱۴.۱ کیلو گرم بوده که این عدد در شهری مانند تهران با این تعداد جمعیت ۸ کیلو گرم است.

    حسینی نمایشگاه شیلات ایران را در خاورمیانه و غرب آسیا بی نظیر دانست و در پایان گفت: هدف در رونق شیلات، توسعه سواحل است. تحقق این امر بدون مشارکت مردم شدنی نیست و به جذب ۳۰ همت سرمایه نیاز است.

     

    آبزیان و حفظ محیط زیست

    در ادامه علیرضا رفیعی پور، رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ارزشمندی چه به لحاظ خدادادی و چه با نفوذ دانش در کشور وجود دارد. دام و طیور با توجه به محدودیت‌های آبی و خاکی کشور و نیز چالش تغییر اقلیم و گازهای گلخانه‌ای در حال جایگزین شدن با پروتئین‌های دریایی است که آسیب کمتری به محیط زیست وارد می‌کند.

    وی افزود: پشتیبانی و حمایت دامپزشکی از صنعت شیلات از دو بعد سرمایه گذاری و سلامت و کیفیت آبزیان است.

    معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: برای تأمین سرمایه مورد نیاز باید صادرات داشته باشیم و در بخش سلامت محصولات باید شاخص‌ها تدوین و تعریف شود.

    گفتنی است، هشتمین نمایشگاه بین‌المللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری، غذاهای دریایی و صنایع وابسته (IFEX۲۰۲۴) از ۱۳ تا ۱۶ آذر ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برقرار است.

    سرویس خبری : دام طیور و آبزیان 

    منبع: مهر
    برچسب ها: آبزیآبزیانامنیت غذاییپروتئین دریاییدام طیور و آبزیانصنایع تبدیلی و تکمیلی
    پست قبلی

    صادرات، قیمت گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی را افزایش داد

    پست بعدی

    تضمین کیفیت و سلامت محصولات آبزی راه حلی برای ارتقای جایگاه در بازارهای جهانی

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    طی هفت ماه ابتدایی امسال؛ بیش از ۳ هزار تُن ماهی خوراکی در تهران پرورش یافت
    اخبار دام طیور و آبزیان

    شهرستان لالی ظرفیت احداث مجتمع‌های سردآبی و خاویاری را دارد

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    0

    مرتضی سوری سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت در نشست شورای کشاورزی شهرستان لالی با اشاره به دو طرح و ظرفیت بزرگ آبزی‌پروری...

    بیشتر بخوانید
    یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به زنبورداران شهرستان نیر پرداخت شد

    رکوردشکنی آذربایجان‌شرقی در تولید عسل

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    تولید ماهیان خاویاری بهبود یافت

    تولید ماهیان خاویاری بهبود یافت

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    چالش‌های کنترل تب مالت در کرمان/ طرح ابتکاری که جواب داد

    چالش‌های کنترل تب مالت در کرمان/ طرح ابتکاری که جواب داد

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کمبودی در عرضه ماهی نداریم؛ سودجویی دلالان در سایه غفلت دستگاه‌های مسئول

    تضمین کیفیت و سلامت محصولات آبزی راه حلی برای ارتقای جایگاه در بازارهای جهانی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    لوبیا دانه‌ای ۱۷۵ تومان شد

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    نماینده گرمسار و آرادان در مجلس خبر داد؛ درخواست ۳۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای آبیاری نوین در کردوان

    استفاده از سامانه‌های نوین آبیاری راهی برای افزایش بهره وری و جلوگیری از کاهش تولید

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار و ۹۷۰ تومان تعیین شد

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    قیمت مرغ تغییر می کند؟

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    ۱۵ درصد کسری گوشت مورد نیاز از طریق واردات تامین‌می شود

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.