سید محمد میربابایی روز شنبه اظهار کرد: سال گذشته ۱۷ هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شده بود که در سال جاری با رشد ۲ درصدی همراه هستیم.
وی با بیان اینکه گوشت قرمز در سه میلیون و ۴۰۰ هزار واحد دامی استان قزوین تولید شده است، تصریح کرد: پیش بینی میشود تا پایان سال جاری ۳۸ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری این استان تولید شود.
به گفته میربابایی، تامین مستمر نهادههای دامی و اتخاذ سیاستهای حمایتی همچون تامین سرمایه در گردش ارزان قیمت می تواند به پایداری تولید و تحقق دستیابی به خودکفایی در این صنعت منجر شود.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی قزوین خاطرنشان کرد: قزوین رتبه دار تولید فرآوردههای دامی دراستان محسوب میشود.