یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    تاکید نمایندگان مجلس بر پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    تولید ۱۳۶ هزار تن عسل براساس سرشماری امسال/ بیش از ۱۱.۵ میلیون کلنی زنبور عسل در کشور مستقر است

    مجری طرح توسعه زنبورداری کشور اعلام کرد: براساس نتایج سرشماری زنبورستان‌ها در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۳۶ هزار تن عسل و ۳۷۵۷ تن سایر محصولات زنبور عسل شامل ژل رویال، بره موم، گرده گل، موم و زهر تولید شده که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارای روند افزایشی را نشان می‌دهد.

    توسط زهرا اکبری
    اسفند ۱, ۱۴۰۱
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ۹ اتفاقی که در بدنتان می‌افتد اگر هر روز عسل میل کنید
    به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، تورج صارمی به خبرنگار ما گفت: این سرشماری در تعداد ۹۶ هزار و ۳۲۷ زنبورستان و با ظرفیت بیش از ۱۱ میلیون و ۵۳۴ هزار و ۸۲۲ کلنی زنبور عسل در پاییز امسال انجام شد.

    وی افزود: از کلنی‌های زنبور عسل موجود، ۱۱ میلیون و ۲۰۶ هزار و ۳۳۵ کلنی مدرن و ۳۲۸ هزار و ۴۸۷ کلنی سنتی هستند.

    صارمی میانگین تولید عسل در کندوهای مدرن و سنتی به ازای هر کلنی زنبور عسل در سال ۱۴۰۱ را به ترتیب به میزان ۱۲ و ۴.۷ کیلوگرم اعلام و در مورد توزیع نسبی میزان تولید عسل کشور به تفکیک پنج استان کشور نیز تصریح کرد: استان آذربایجان غربی با ۲۲.۲۴ درصد در رتبه نخست تولید عسل و استان‌های آذربایجان شرقی با ۱۱.۴۹ درصد، فارس با ۱۱.۰۴ درصد، اردبیل با ۶.۷۱ درصد و کرمانشاه با ۵.۸۷ درصد در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند .

    وی تعداد شاغلان این زیربخش به غیر از خود بهره‌بردار را بالغ بر ۶۰ هزار نفر عنوان و اظهار کرد: برپایه این سرشماری از نظر سطح تحصیلات حدود ۱۹ درصد بهره‌برداران دارای تحصیلات دانشگاهی، ۷۴ درصد تحصیلات غیردانشگاهی و حدود ۶.۵ درصد از بهره‌برداران بی‌سواد و کمتر از نیم درصد از بهره‌برداران نیز دارای تحصیلات حوزوی بوده‌اند .

    مجری طرح توسعه زنبورداری کشور در مورد توزیع نسبی تعداد زنبورستان‌ها به تفکیک پنج استان برتر گفت: براساس نتایج حاصل از جمع‌بندی داده‌های ثبت شده در سامانه جامع مدیریت داده‌های کشاورزی سال ۱۴۰۱، استان آذربایجان شرقی با ۱۱.۹۸ درصد رتبه نخست زنبورستان های کشور را به خود اختصاص داده است.

    وی اضافه کرد: استان آذربایجان غربی با ۱۳.۹۹ درصد رتبه نخست کندوها را به خود اختصاص داده و استان‌های آذربایجان شرقی، فارس، اصفهان و مازندران در رتبه‌های بعدی قرار گرفته اند.

    به گفته صارمی استان‌های کردستان با ۷.۴۸ درصد، فارس با ۷.۰۹ درصد، آذربایجان غربی با ۷ درصد و مازندران با ۶.۹۳ درصد در رتبه‌های بعدی تعداد زنبورستان‌های کشور قرار گرفته‌اند.

    وی ادامه داد: کمترین تعداد زنبورستان‌ها متعلق به استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان بوده است .

    مشاور معاون وزیر درباره آمار تولید سایر فرآورده‌های جانبی زنبورداری نیز اظهار داشت: با تلاش‌های بهره‌برداران زنبور عسل کشور و توسعه مهارت‌های روزافزون آنان و همچنین با برنامه‌ریزی و اقدامات موثر انجام شده در راستای خروج زنبورداری از تک‌محصولی در سال ۱۴۰۱ شاهد رشد تولید این محصولات با ارزش افزوده در کشور هستیم به طوری که در حال حاضر مطابق با نتایج سرشماری در کشور بالغ بر ۹ تن ژل رویال، ۸۵۸ تن گرده گل، ۲۷۲۷ تن موم، ۱۶۳ تن بره موم و بالغ بر ۱۴.۶ کیلوگرم زهر زنبور عسل توسط تولید کنندگان تولید شده است.

    وی افزود: نتایج حاصل از سرشماری زنبورستان‌ها در سال ۱۴۰۱ امکان پیش‌بینی‌های لازم در راستای تحقق اهداف و اجرایی کردن سیاست‌های حمایتی و توسعه‌ای و استراتژی‌های مندرج در سند راهبردی توسعه زنبورداری کشور و هدفگذاری تولید به تفکیک استان در طول سال‌های اجرای برنامه هفتم توسعه فراهم می‌شود.

    صارمی با بیان این که در طرح سرشماری زنبورستان‌های کشور که از تاریخ ۱۶ تا پایان مهر ماه سال جاری به طور سراسری در کل کشور با محوریت دفتر توسعه زنبور در معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان‌های جهاد کشاورزی انجام شد، گفت: این سرشماری با استفاده از ظرفیت بالغ بر ۷۲۰۰ نفر کارشناسان پهنه‌های کشاورزی در تعداد ۱۴۴۶ مرکز خدمات کشاورزی و با مشارکت اتحادیه‌ها و تشکل‌های استانی و سایر واحدهای ذی‌ربط و با بازدیدهای میدانی کارشناسان استانی در این حوزه انجام و نسبت به ثبت اطلاعات در سامانه ملی جامع مدیریت داده‌های کشاورزی اقدام شد.

    سرویس خبری:اخبار دام ،طیور و ابزیان

    منبع: ایانا
    برچسب ها: تولید عسلزنبور عسلعسل
    پست قبلی

    رئیس اتحادیه مرغداران: تولید کننده روی هر شانه تخم‌مرغ ۲۰ درصد ضرر می‌کند / تخم مرغ مورد نیاز کشور تأمین است

    پست بعدی

    تامین کلسیم بدن با مصرف کنجد

    زهرا اکبری

    مربوطه پست ها

    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت
    اخبار دام طیور و آبزیان

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    حمزه رستم‌پور در نشست شورای معاونان سازمان شیلات ایران درباره اینکه نقش کلیدی فرهنگ مصرف آبزیان در شرایط بحرانی مورد...

    بیشتر بخوانید
    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    فراخوان علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در صنایع تبدیلی کنجد کازرون

    تامین کلسیم بدن با مصرف کنجد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    جامعه عشایر ۲۵ درصد گوشت قرمز را تامین می‌کنند

    جامعه عشایر ۲۵ درصد گوشت قرمز را تامین می‌کنند

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    تولید سالانه 4 هزارو 300 تن سیب زمینی در استان ایلام

    اصفهان، قطب تولید بذر سیب‌زمینی کشور

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    روزانه ۲۰۰۰ تن پیاز صادر می‌شد

    خرید توافقی، قیمت سیب‌زمینی و پیاز را در مزارع تثبیت کرد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    قیمت جو تولید داخل به ۲۰ هزارتومان رسید

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.