ایرج آصفی در گفت و گو با اشاره به برنامه سازمان برای کنترل قیمت مرغ در استان اظهار کرد: با برنامهریزیهای وسیع صورت گرفته در جهت افزایش واحدهای مرغ گوشتی و به منظور رسیدن به خودکفایی در تولید گوشت مرغ آماده طبخ و ثبات قیمت در سطح استان، برای بیش از ۶۰۰ واحد با ظرفیت بیش از ۲۱ میلیون قطعه در هر دوره مجوز صادر شده است.
وی افزود: از سال ۱۴۰۰ تاکنون بیش از ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه به ظرفیت مرغداریهای گوشتی استان اضافه شده که بخشی با پیشرفتهای مختلف در حال تکمیل واحدها بوده و تعدادی نیز در حال اخذ مجوز از ادارات مربوطه هستند.
آصفی از افزایش ۲۲ درصدی جوجهریزی در مرغداریهای استان خبرداد و ادامه داد: به منظور تولید با ارزش افزوده بالا، کاهش هزینههای تولید و ثبات در تولید دو زنجیره تولید گوشت مرغ به ظرفیت ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه به زنجیره تولید گوشت مرغ استان در سال جاری اضافه شده به نحوی که در حال حاضر استان دارای سه زنجیره فعال به ظرفیت کل ۴ میلیون قطعه جوجهریزی در هر دوره است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان به برنامههای سال آینده برای ارتقاء زنجیره چهارم اشاره و خاطرنشان کرد: در برنامه سال آینده درصدد افزودن زنجیره چهارم تولید گوشت مرغ در استان به ظرفیت یک میلیون قطعه در هر دوره هستیم.
وی به تعداد افراد متقاضی برای احداث مرغداری در استان اشاره و بیان کرد: تاکنون ۶۰۰ نفر متقاضی احداث مرغداری در استان بودهاند که این تعداد در حال افزایش است.
آصفی با بیان اینکه قطب مرغداری استان شهرستان دزفول است، گفت: در ۱۱ ماهه سال جاری ۱۰۵ هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان تولید شده که این میزان در مدت مشابه سال قبل ۸۵ هزار و ۲۵۸ تن بوده است.
وی به برنامه سازمان برای سال آینده اشاره و بیان کرد: در حال ایجاد زنجیرههای تولید و احداث واحدهای بزرگ مرغداری گوشتی و پیگیری برای راهاندازی واحد دوم مرغ مادر گوشتی به منظور تامین بخشی از جوجه یک روزه واحدهای مرغداری در استان هستیم.