سه شنبه, تیر ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    تولید یک میلیون قطعه لارو ماهی سی‌باس پیش بینی شد

    رییس پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور پیش بینی کرد: امسال در مرحله نخست یک میلیون قطعه لارو ماهی سی‌باس توسط این پژوهشکده در استان خوزستان تولید و در اختیار پرورش دهندگان قرار می گیرد.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    آذر ۱۵, ۱۳۹۹
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کمبودی در عرضه ماهی نداریم؛ سودجویی دلالان در سایه غفلت دستگاه‌های مسئول

    به گزارش روز شنبه  وزارت جهاد کشاورزی، « حسین هوشمند » افزود: با توجه به زیر ساخت های موجود در ایستگاهای تحقیقات ماهیان دریایی پژوهشکده، علاوه بر تولید یک میلیون قطعه بچه ماهی سی‌باس، می توانیم مولدهایی را که برای تولید لارو این ماهی در این مجموعه تحقیقاتی تولید و در قالب تفاهم نامه و مشاوره های فنی به بخش خصوصی انتقال دهیم.

    رییس پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور هزینه تولید هر قطعه لارو ماهی سی‌باس را یک هزار تومان برآورد کرد و گفت: برای تولید یک میلیون قطعه لارو ماهی سی‌باس بدون احتساب زیرساخت های موجود، حدود یک میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

    هوشمند افزود: این میزان اعتبار را برای هزینه های جاری از جمله جیره غذایی مولدین و لارو، تامین جلبک و آرتمیا در دوره پرستاری و نگهداری نیاز داریم.

    رییس پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور با بیان این که بخش خصوصی به شکل پراکنده در کشور اقدام به تکثیر لارو ماهی سی‌باس کرده اند، افزود: این میزان تکثیر در حد انبوه و تجاری نبوده و جوابگوی نیاز پرورش دهندگان نیست. بنابراین طرح مولدسازی ماهی سی‌باس و دستیابی به دانش فنی تولید لارو این گونه ماهی در دستور کار پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور قرا گرفت.

    هوشمند اضافه کرد: طرح مولدسازی ماهی سی‌باس و انتقال مولدها به بخش خصوصی برای تولید لارو با اهدافی همچون تضمین پایدار تولید ماهی سی‌باس، کاهش هزینه های تولید و بومی سازی تولید مولد اجرا می شود.

    وی اشتغال زایی مستقیم و غیر مستقیم و صرفه جویی ارزی را از دیگر اهداف طرح مولدسازی این ماهی برشمرد و گفت: قیمت هر قطعه بچه ماهی سی‌باس وارداتی به وزن ۴۰ تا ۵۰ گرم بین سه تا پنج هزار تومان بود، اما امسال با توجه به نوسان ارزی، این قیمت به ۹ تا ۱۰ هزار تومان افزایش یافته است.

    رییس پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور در همین حال پیش بینی کرد: تامین اعتبار در این زمینه سبب می شود در مرحله بعدی میزان تولید لارو ماهی سی‌باس با همکاری این پژوهشکده و بخش خصوصی به ۱۰ ملیون قطعه برسد.

    هوشمند افزود: ماهی سی‌باس یک از گونه های قابل کشت در دامنه وسیع در سیستم های آبزی پروری در آب های شیرین و شور است و خوزستان تنها استانی است که این گونه ماهی را در استخرهای خاکی و در مخلوطی از آب شیرین و آب دریا پرورش می دهد.

    رشد مناسب ماهی سی باس در پساب نیشکر

    رییس پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور به امکان پرورش ماهی سی‌باس در پساب های استان خوزستان اشاره کرد و  گفت: این استان، سالانه سه تا چهار میلیارد متر مکعب پساب کشاورزی داریم و مطالعات و تحقیقات ما نشان می دهد که این گونه ماهی، رشد مناسبی در پساب نیشکر داشته است.

    وی درباره سریع الرشد بودن ماهی سی‌باس نسبت به گونه های بومی گفت: این گونه ماهی از مزیت هایی که دارد در فاصله ۶ ماه از وزن ۴۰ گرم به ۸۰۰ تا ۹۰۰ گرم در استخرهای خاکی می رسد و پرورش آن آسان و درقفس های شناور در دریا هم امکان پذیر است.

    هوشمند درباره بازار فروش این ماهی اظهار داشت: سی‌باس جزو ماهی های خوش طعم اما تازه وارد در بازار است و باید در زمینه بازاریابی آن فعالیت شود.

    وی گفت: این پژوهشکده به درخواست بخش خصوصی، کار ترویجی برای بازاریابی این گونه ماهی را انجام داده و دوره های آموزشی در زمینه اقتصاد شیلاتی و بازاریابی، پرورش و بیماری های آن را به صورت وبینار برگزار کرده است.

    سال گذشته (۱۳۹۸) یک میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات شیلاتی از محل صید و آبزی پروری در کشور تولید شد که با وجود تحریم ها و شیوع ویروس کرونا، تراز تجاری این بخش از ۴۴۰ میلیون دلار عبور کرد.

    اکنون کشور با تولید سالانه ۱۸۰ هزارتن ماهی قزل آلا در آب‌های شیرین و شور رتبه نخست تولید این نوع ماهی را در دنیا دارد.

    سرویس خبری : دام ، طیور و آبزیان

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: اقتصاد و بازارتامین غذاصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذا
    پست قبلی

    ۹ هزار هکتار از محصولات استراتژیک کشاورزی فارس بیمه شد

    پست بعدی

    آغاز کشت جو در دامغان

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور
    اخبار دام طیور و آبزیان

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    0

    نوراله مصطفی‌نژاد با بیان اینکه اگر از این قشر مولد و تولید کننده حمایت شود تا ۲۵ درصد افزایش خواهد...

    بیشتر بخوانید
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    هیچ مشکلی در تولید و تامین جوجه یکروزه کشور نداریم

    افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در استان مرکزی

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    رقم جدید جو مقاوم به سرما در مازندران تولید شد

    آغاز کشت جو در دامغان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    خطر واردات در کمین تولیدکنندگان دام/ احتمال افزایش نرخ گوشت وجود دارد

    اصلاح نقل‌وانتقال دام ضروری است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    افزایش ۲۰۰ درصدی نرخ خرید تضمینی چای در دولت تدبیر و امید

    واردات چای سیاه با شماره تعرفه جدید آغاز شد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    رصد روزانه بازار در کمیته زیر‌بنایی دولت/ تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است

    رصد روزانه بازار در کمیته زیر‌بنایی دولت/ تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    پیش‌بینی رشد تولید میگو در خوزستان فراتر از برنامه هفتم توسعه

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.