جمعه, مرداد ۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    خواص هلو برای سلامتی

    چرا باید هلو بخوریم؟

    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    معجزه تخم مرغ برای پیشگیری از آلزایمر

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    قیمت خرما تابع عرضه و تقاضاست/ خبری از قیمت‌گذاری دستوری نیست

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید ماست متناسب با عطر و ذائقه ایرانی با استارتر محققان کشور/رونمایی از ۳۱ محصول ناباروری

    یکی از شرکت‌های دانش بنیان با استفاده از سویه‌های باکتری بومی استارترهای ماست را عرضه کردند که به گفته آنها کاربرد آن در صنایع لبنی موجب تولید ماست‌هایی با ذائقه ایرانی خواهد شد.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    آذر ۲۹, ۱۳۹۹
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    همراه با آنتی بیوتیک، ماست مصرف کنید

    سحر بهمنی، مدیر عامل این شرکت‌ دانش بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس در مراسم رونمایی از محصولات این پارک که صبح امروز با حضور معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری آغاز به کار کرد، گفت: این شرکت در زمینه تولید محصولات دارویی و مکمل‌های پروبیوتیک فعال است که از سال ۱۳۸۸ فعالیت خود را آغاز کرد و موفق شدیم با استفاده از راهکارهای واحد تحقیقات و توسعه و با به کارگیری تجهیزات روز دنیا در آزمایشگاه‌های مجهز و پیشرفته بیش از ۵۰  محصول دارویی و مکمل دانش بنیان را برای اولین بار در کشور مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی تولید کنیم.

    وی ادامه داد: این شرکت همچنین با جمع آوری نمونه‌های باکتریایی از سراسر کشور، موفق به تهیه جامع‌ترین بانک میکروبی ارزشمند در ایران از انواع باکتری‌های پروبیوتیک شده و همواره تلاش در بومی سازی سویه‌های مورد استفاده در محصولات پروبیوتیک دارد.

    بهمنی با بیان اینکه استارتر ماست یکی از محصولات این شرکت است که امروز رونمایی شد، خاطر نشان کرد: این محصول یکی از بهترین و خالص‌ترین باکتری‌های تولید کننده اسید لاکتیک بومی در ایران است که در صنایع لبنی برای تولید با کیفیت‌ترین انواع ماست و نوشیدنی‌های تخمیری مورد استفاده قرار می‌گیرد. این فرآورده پس از طی دوره ۳ سال فعالیت متخصصین در بخش تحقیق و توسعه این شرکت تولید و بومی سازی شد و به واسطه این تلاش ها هم اکنون پلتفرم تولید صنعتی دیگر استارترها نیز فراهم شده است.

    مدیر عامل این شرکت دانش بنیان با تاکید بر اینکه این استارتر ماست از باکتری‌های استرپتوکوکوس ترموفیلوس، لاکتوباسیلوس بولگاریوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس به عنوان مرغوب‌ترین میکروارگانیسم‌های زنده و فعال مورد استفاده در صنعت لبنیات به دست آمده است، یادآور شد: کاربرد آن در صنایع لبنی منجر به تولید محصولاتی با عطر و قوام مطلوب و سازگار با ذائقه ایرانیان خواهد شد.

    وی با اشاره به مراحل تولید این محصول دانش بنیان توضیح داد: در مرحله اول تولید این محصول دانش بنیان اقدام به جداسازی میکروارگانیسم‌های پایه تولید کننده ماست (لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس) شد و در مرحله دوم تست‌های غربالگری سویه برتر تولیدکننده ماست و بررسی فاکتورهای درونی سویه‌ها انجام شد.

    به گفته وی بهینه سازی محیط کشت ، شامل انجام آزمون‌های درشیشه –  فرمانتور تحقیقاتی – فرمانتور صنعتی اپتیمیزاسیون محیط کشت، لیوفیلیزاسیون شامل استفاده از لیوفیلیزاتور تحقیقاتی، تهیه لیوفیلیزاتور صنعتی و فرمولاسیون شامل “بهینه‌سازی نسبت تلقیح، کانت نهایی، تولید صنعتی، لیوفیلیزاسیون و تولید آزمایشی محصول نهایی از دیگر مراحل انجام این پروژه بوده است.

    علاوه بر آن در این مراسم ۳۱ محصول یکی دیگر از این شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس در حوزه ناباروری رونمایی شد که به این شرح است:

    ردیف عنوان محصول
    ۱ سوزن تزریق
    ۲ سوزن نگهدارنده تخمک و جنین
    ۳ سوزن نمونه برداری از جنین-صاف
    ۴ سوزن نمونه برداری از جنین-مورب
    ۵ نی فریز جنین و تخمک
    ۶ روغن معدنی برای کشت و جنین
    ۷ کیت ذوب جنین و تخمک
    ۸ کیت فریز جنین و تخمک
    ۹ کرایوکین
    ۱۰ گابلت
    ۱۱ کیت تشخیص شکست DNA اسپرم
    ۱۲ کیت تشخیص بلوغ کروناتین اسپرم
    ۱۳ محیط کشت  HAM,s F۱۰ Medium
    ۱۴ محیط کشت HAM,s F۱۰ Medium  یا هپس
    ۱۵ محیط کشت HTF
    ۱۶ محیط کشت HTF یا هپس
    ۱۷ محیط کشت جنین- G۱
    ۱۸ محیط کشت جنین G۲
    ۱۹ محیط کشت جنین-تک مرحله‌ای
    ۲۰ محیط شست و شوی اسپرم
    ۲۱ محیط فریز اسپرم
    ۲۲ سرم آلبومین انسانی ۱۰ درصد
    ۲۳ آنزیم هیالورونیداز
    ۲۴ محیط کندساز حرکت اسپرم ۷ درصد
    ۲۵ محیط کندساز حرکت اسپرم ۱۰ درصد
    ۲۶ محیط کرادیانت ۱۰۰ درصد
    ۲۷ کیت گرادیانت
    ۲۸ محیط نمونه برداری از جنین
    ۲۹ محیط انتقال جنین
    ۳۰ انکوباتور CO۲
    ۳۱ نرم افزار جامع مدیریت کلینیک IVF

    سرویس خبری : فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: امنیت غذاییصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذا
    پست قبلی

    واردات ۳.۵ میلیارد دلاری در صنعت مرغداری/ضرورت مراقبت از ذائقه ایرانی شکل گرفته طی ۵ قرن

    پست بعدی

    ۱۴۰۰ تن بذر علوفه ای در گمرک مانده/کشاورز تمایلی به خرید بذر۱۵۰ هزار تومانی ندارد

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    همچنان‌که جهان با تغییر اقلیم و کاهش منابع، دست‌وپنجه نرم می‌کند، بشقاب‌های غذای ما به آرامی در حال تکامل هستند....

    بیشتر بخوانید
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    برای تولید بذر سبزی و صیفی در شرایط تحریم آماده نبودیم/ وارداتچی‌ها اجازه تولید داخل نمی دادند

    ۱۴۰۰ تن بذر علوفه ای در گمرک مانده/کشاورز تمایلی به خرید بذر۱۵۰ هزار تومانی ندارد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم به ۴ میلیون و ۸۲۰ هزارتن رسید

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    گفت‌وگو| قیمت شیر خام هنوز تغییر نکرده است

    تولید شیرخام به ۱۲.۵ میلیون تن می‌رسد

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    افزایش قیمت کنسرو ماهی/ مرغ هر کیلو ۸۴ هزار و ۹۰۰ تومان

    ضرورت واردات ۳۵ هزارتن ماهی تون تا پایان شهریور

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    تیر ۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.