سه شنبه, تیر ۳۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    چگونه با خوردن بادام زمینی وزن کم کنیم؟

    منابع غنی پروتئین گیاهی را بشناسید

    افزایش ۱۰ درصدی هزینه واردات برنج و روغن از ۱۳ دی

    چگونه برنج سفید را مقوی کنیم؟

    واردات روغن با ارز دولتی اجازه خوداتکایی در تولید دانه های روغنی را نمی‌دهد

    مالیات بر ارزش افزوده روغن خوراکی تا دو هفته آینده تعیین‌تکلیف می‌شود

    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    روغن‌های غیراستاندارد در موکب‌های محرم حذف شدند

    کاهش سریع چربی شکمی با مصرف نصف فنجان از این غذا

    میزان نیاز بدن به فیبر چقدر است؟

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    امنیت غذایی توأم با سلامت غذا؛فرصتها و تهدیدهای مصرف آفتکش‎های شیمیایی

    از آووکادو تا ذرت مکزیکی؛ کشاورزان آمریکای لاتین بدون کود روسیه فلج می‌شوند

    از آووکادو تا ذرت مکزیکی؛ کشاورزان آمریکای لاتین بدون کود روسیه فلج می‌شوند

    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    ۳۵۰۰ هکتار از اراضی نخیلات خرمشهر احیا می‌شوند/ ضرورت تامین آب مستمر و با کیفیت برای نخیلات

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید خمیر دندان بدون نگهدارنده شیمیایی در کردستان

    محققان کردستانی براساس روش‌های دانش بنیان برای نخستین بار موفق به تولید خمیر دندان استخراخ شده از درخت "بنه"، بدون استفاده از نگهدارنده‌های مصنوعی شدند و این یافته علمی در یک واحد تولیدی در سنندج به ثمر نشست.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    تیر ۲۸, ۱۴۰۰
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تولید خمیر دندان بدون نگهدارنده شیمیایی در کردستان

    در روزهایی که واحدهای تولیدی علاوه بر فشار اقتصادی و تحریم ها و کمبود مواد اولیه و قطعی برق مواجه هستند خبر افتتاح و بهره برداری از واحدهایی که بتازگی به جمع تولیدکنندگان پیوستند پیام مسرت بخش و امید آفرینی به جامعه تزریق می کند.

    سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان نه در شعار بلکه در عمل بارها نشان دادند که عرصه تولید را در سخت ترین شرایط اقتصادی رها نمی کنند و با تمام وجود پای کار هستند و برای رونق تولید و اشتغال تلاش می کنند.

    بی شک یک ضلع مثلث رونق تولید و اشتغال به حمایت مسوولان و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی دخیل در این مهم بر می گردد و ضلع دیگر آن هم بانک ها هستند که با اعطای تسهیلات لازم می توانند هم موجب بهبود وضعیت کسب و کار و هم مانع تعطیلی واحدهایی فعال دارای توجیه اقتصادی شوند.

    در چند سال اخیر یکی از نگرانی های مسوولان کردستان خروج مواد اولیه خام بویژه در بخش محصولات جنگلی به خارج از کشور بود تا اینکه محققان استان بر اساس روش‌های دانش بنیان موفق شدند که نوعی خمیر دندان را از محصول درخت “بنه” که در مناطق جنگلی استان وجود دارد، تهیه کنند.

    این اتفاق علمی از چند جهت برای کردستانی ها اهمیت داشت از یک طرف محصول خام بنه در گذشته به صورت خام به خارج از کشور صادر می شد و یا به قیمت پایینی برای فرآوری به استان دیگر فرستاده می‌شد.

    از طرفی دیگر تولید یک محصول ارگانیک و سالم و راه‌اندازی خط تولید آن در کردستان که هم امکان صادرات محصول تولیدی آن وجود دارد و هم بازارهای داخلی خوبی هم می تواند داشته باشد، نقطه امیدی در این استان تشنه توسعه و اشتغال است.

    بر همین اساس وقتی که زمان افتتاح نخستین واحد خمیر دندان بدون مواد شیمیایی را  در شهرک صنعتی شماره یک سنندج اعلام کردند، برای رفتن به این مراسم لحظه شماری می کردم و سرانجام روز دوشنبه با حضور رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان و مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان و فرماندار شهرستان سنندج و جمع دیگری از مسوولان استان این واحد افتتاح شد.

    تولید خمیر دندان بدون نگهدارنده شیمیایی در کردستان

    تولید خمیردندان بدون نگهدارنده شیمیایی

    شرکت دانش بنیان “ژیران” دانش پژوهان فناور تولیدکننده خمیر دندان و دهانشویه است که این شرکت محصول خود را باعنوان خمیر دندان گیاهی دارویی ثبت اختراع کرده است و پس از داوری و بررسی های لازم به عنوان محصول دانش بنیان هم شناخته شد.

    آلفادنت محصول فعالیت های چند ساله گروه تحقیق و توسعه این شرکت است و هسته اصلی استراتژی توسعه محصولات آلفادنت براساس بکارگیری مواد موثره گیاهی و ارگانیت است.

    خمیردندان آلفا دنت بدون استفاده از نگهدارنده های مصنوعی و برپایه عصار آلفا پاینن( اصلی ترین ترکیب ماده موثر استخراج شده از صمغ درخت بنه است) برای نخستین بار در واحد تولیدی در سنندج تولید و روانه بازار می شود.

    مدیرعامل شرکت دانش بینان ژیران دانش پژوهان فناور در مراسم افتتاح نخستین واحد تولید خمیردندان بدون نگهدارنده شیمیایی اظهار داشت: به همت چند سرمایه گذار خط تولید خمیردندان آلفادنت را در شهرک صنعتی شماره یک سنندج و در مکانی استیجاری راه اندازی کردیم.

    شهلا قادری با اشاره به اینکه در این واحد به طور مستقیم برای ۲۵ نفر اشتغالزایی شده است، اضافه کرد:  همه دستگاه های موجود در این واحد به طور اتوماتیک کار می کند و روزانه چهار تن معادل ۴۰ هزار تیوب خمیر دندان تولید و روانه بازار می شود.

    وی میزان سرمایه گذاری در این واحد را ۱۱۵ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: ۳۵ درصد مواد اولیه این واحد وارداتی و مابقی داخلی است.

    قادری با اشاره به اینکه تولید در این واحد به طوز آزمایشی از اسفند ۱۳۹۹ آغاز شده است، گفت: تاکنون سه میلیارد ریال از محصولات خود را هم به خارج از کشور صادر کردیم.

    نجیب شریفی یکی از سرمایه گذاران این واحد تولیدی هم اظهار داشت : وقتی سرمایه گذار و تولید کننده ای حلاوت تولید را بچشد دیگر نمی تواند از آن دست بکشد.

    وی با اشاره به اینکه با این واحد هم اکنون در ۶ مجموعه سرمایه گذاری انجام داده است، گفت: در این ۶ مجموعه هم اکنون ۵۰۰ نفر مشغول بکار هستند.

    این سرمایه گذار کردستانی از حمایت همه جانبه مسوولان مرتبط با بخش تولید واحدهای صنعتی در استان تشکر کرد و اظهار داشت : وقتی مسوولان از سرمایه گذاران حمایت و زمینه فعالیت آنها را فراهم و بروکراسی اداری را یرای آنها تسهیل می کنند شاهد انگیزه و توان بیشتری در تولیدکنندگان هستیم.

    محصولات واحدهای تولیدی کردستان قابل رقابت با نمونه های خارجی هستند

    رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان هم اظهار داشت: امیدواریم در استان شاهد تداوم روند اجرای طرح های جدید و شروع بکار واحدهای تولیدی توانمند و دانش بنیان باشیم.

    محمد دره وزمی اضافه کرد: واحد تولید خمیر دندان بدون تسهیلات بانکی شروع بکار کردند و هر زمان که نیاز هم داشته باشند به آنها پرداخت می شود.

    وی یادآور شد: این واحد نخستین واحد تولید کننده خمیر دندان در استان است که محصول آن قابل رقابت با نمونه های خارجی آن است.

    رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: این واحد قابلیت توسعه دارد و در این راستا زمینی در شهرک صنعتی سرنجیانه سنندج به آنها واگذار شده که با احداث آن شاهد رونق و توسعه چنین واحدی خواهیم بود.

    پس از افتتاح و بازدید مسوولان از این واحد تولیدی، برای افتتاح واحد تولید البسه بیمارستانی و پد الکلی راهی یک واحد صنعتی دیگر شدیم که افتتاح ۲ واحد تولیدی در حوزه بهداشت و درمان و در این شرایط سخت اقتصادی مایه خوشحالی و شادمانی حاضران شد.

    تولید خمیر دندان بدون نگهدارنده شیمیایی در کردستان

    افتتاح واحد تولید البسه بیمارستانی و پد الکلی در سنندج

    شرکت سایمان طب آوای ژیان(زندگی)که سال ۱۳۹۷ در کردستان تاسیس شده اقدام به ایجاد واحد تولید البسه یکبار مصرف بیمارستانی و پد الکلی در شهرک صنعتی شماره یک سنندج کرده است.

    این واحدتولیدی هم امروز با حضور مسوولان استانی و شهرستانی افتتاح شد، رییس هیات مدیره  واحد تولید البسه بیمارستانی و پد الکلی در مراسم افتتاح رسمی آن اظهار داشت: برای راه اندازی این واحد ۲۵ میلیارد ریال سرمایه گذاری کردیم.

    لیلا کنعانی با اشاره به اینکه مکان واحد آنها استیجاری است، افزود: در حال دریافت زمین در شهرک سرنجیانه سنندج هستیم که با راه اندازی واحد جدید و نقل مکان به آن بی شک شاهد افزایش اشتغالزایی آن خواهیم بود.

    وی با بیان اینکه نیروهای شاغل در این واحد به صورت ۲ شیفته کار می کنند، گفت:  روزانه ۱۰ هزار دست البسه بیمارستانی و ۵۰ هزار عدد پد الکی در این واحد تولید می شود.

    دکتر الهام ناصری، مدیر فنی این واحد تولیدی هم اظهار داشت: وقتی تولیدکننده از لحاظ سرمایه به ویژه سرمایه در گردش مورد حمایت قرار گیرد می تواند تولید بیشتر و در نتیجه فروش زیادتر و جذب نیروی بیشتری کند.

    وی اضافه کرد:  اعتبارات خرید ملزومات و تجهیزات پزشکی و بهداشتی در بیمارستان ها بعد از ۶ ماه تامین می شود و این مسئله باعث شده  واحدهای تولیدی که محصولات خود را به بیمارستان ها عرضه می کنند همواره با مشکل سرمایه در گردش مواجه شوند.

    ناصری یادآور شد: برای رفع مشکل مذکور می طلبد مسوولان از واحدهای تولیدی که محصولاتشان را به بیمارستان ها و مراکز درمانی عرضه می کنند حمایت ویژه ای داشته باشند تا خط تولید آنها همواره فعال بماند.

    مسوول فنی واحد تولیدی سایمان طب آوای ژیان افزود: از دیگر مشکلاتی که واحدهای تولیدکننده تجهیزات پزشکی و ملزومات دارویی با آن مواجه اند مربوط به صدور پروانه کالاهای تولیدی در این حوزه است.

    ناصری ادامه داد: صدور پروانه تولید هر محصول در استان انجام نمی شود و مجوز آن توسط سازمان غذا و دارو کشور صادر می شود که پروسه ای طولانی مدت است و وقت زیادی از واحدهای تولیدی صرف این مسئله می شود.

    ۹۲۷ پروانه بهره‌برداری برای واحدهای صنعتی در این استان تاکنون صادر شده که از این تعداد ۱۷۸ واحد به عبارتی ۲۰ درصد آنها راکد و مابقی فعال و نیمه فعال هستند.

    سرمایه گذاری انجام شده برای این تعداد واحد سه هزار و ۷۹۸ میلیارد تومان است که این میزان ۷.۹ درصد سرمایه گذاری انجام شده در کشور است.

    از مجموع واحدهای تولیدی بخش صنعت استان ۴۸۰ واحد کمتر از ۱۰ نفر، ۳۹۶ واحد ۱۰ تا ۵۰ نفر، ۲۹ واحد ۵۰ تا ۱۰۰ نفر و ۲۲ واحد بالای ۱۰۰ نفر اشتغال دارند.

    سرویس خبری : فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذافناوری های نوین
    پست قبلی

    کمبود ویتامین B۱۲ بدون آزمایش قابل تشخیص است؟

    پست بعدی

    رئیس اداره امور بندری شهیدرجایی اعلام کرد؛ تخلیه گندم و مواد اولیه روغن خوراکی در بندرشهید رجایی بندرعباس

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    همچنان‌که جهان با تغییر اقلیم و کاهش منابع، دست‌وپنجه نرم می‌کند، بشقاب‌های غذای ما به آرامی در حال تکامل هستند....

    بیشتر بخوانید
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    موانع خودکفایی نهاده‌ دام|به واردات نهاده دام ارز۴۲۰۰ می‌دهند،به واردات بذر تولید ارز نیمایی!/بذرها در گمرک خوراک موش شد

    رئیس اداره امور بندری شهیدرجایی اعلام کرد؛ تخلیه گندم و مواد اولیه روغن خوراکی در بندرشهید رجایی بندرعباس

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    ۵ میلیون هکتار اراضی کشاورزی درجه یک و ۲ است

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    تعیین‌تکلیف نرخ خرید تضمینی گندم در اولویت شورای قیمت‌گذاری است

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    قیمت هرکیلو دام زنده ۳۲۰ هزارتومان

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.