حسین رستگار گفت: مصرف پفک، چیپس و تنقلات مشابه، به دلیل ترکیبات و فرایند تولید خاص خود، میتواند عوارض متعددی بر سلامت انسان داشته باشد. این محصولات که اغلب با روغنهایی در دماهای بسیار بالا پخته میشوند، ممکن است به تولید مواد مضر مانند پراکسیدها منجر شوند که باگذشت زمان و تحتتأثیر نور و حرارت، خطرات خود را بیشتر نمایان میکنند.
وی افزود: مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، در راستای وظایف ذاتی خود به تولید غنیسازی یک محصول جدید که در مقابل محصولات آسیبرسان بهسلامت است، اقدام کرده است.رستگار تأکید کرد: این محصول که بر پایه حبوبات تولید و با ویتامین، مینرالها و برخی مواد مفید دیگر غنیسازی شده؛ قرار است جایگزین تنقلات پرطرفدار آسیبرسان بهسلامتی مثل چیپس، پفک و دیگر فرآوردههای مشابه گردد.