دوشنبه, اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته مجلس برای پرداخت مطالبات گندم‌کاران

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    قیمت ۴ قلم کالای اساسی تعیین شد

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    مصوبه کارگروه ارزی درباره رسیدگی به ارزش کالاهای اساسی ابلاغ شد

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    لزوم تسریع در اعلام نرخ شیر خام/ قطعی برق، دام‌های شیری را از تولید خارج می‌کند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    کشت کلزا در خوزستان فرصت عالی برای سرمایه‌گذاران و کشاورزان منطقه است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    توسعه صنعت ارزآور و اشتغالزای میگو در گلستان، نیازمند سرمایه‌گذاری

    توسعه صنعت میگو در شهرستان گمیشان استان گلستان طبق سند آمایش امکان گسترش تا ۴۰ هزار هکتار مزرعه با تولید ۷۵ هزار تن میگو را دارد، دستیابی به این مهم نیازمند برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری است که تحقق این راهبرد اقتصادی در دولت سیزدهم مورد انتظار است.

    توسط فاطمه خداویردی
    آبان ۲۹, ۱۴۰۰
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه و تکمیل سایت میگو گمیشان به عنوان بزرگترین سایت پرورش میگو شمال کشور و طرح  مهم بخش کشاورزی گلستان به تاکید کارشناسان زمینه اشتغال ۳۰ هزار نفر را در این استان فراهم می کند.

    پرورش میگو در خطه گلستان از دهه ۷۰ آغاز شد و اجرای طرح بزرگ پرورش میگو در گمیشان پس از مطالعه و ایجاد بخشی از زیرساخت ها از جمله اجرای انتقال آب خزر از سواحل این شهرستان به محل پرورش و زهکشی اراضی، از سال ۹۰ در سطح ۷۰ هکتار از اراضی شوره زار منطقه مرزی و محروم عملیاتی و در همین سال ۱۴۰ تن محصول از مزارع زیرپوشش برداشت شد که ۱۰۲ تن آن به کشورهای اروپایی و عربی صادر شد.

    ثمربخش بودن پرورش میگو در گمیشان برای نخستین سال، ترغیب دستگاه های مرتبط استانی را برای جذب سرمایه گذاری در این حوزه کشاورزی طبق سند آمایش دوچندان کرد و به مرور طی یک دهه اخیر با جذب اعتبارات دولتی برای ایجاد زیرساخت ها در حوزه های مختلف از جمله خط انتقال آب از دریا، مزارع، صنایع فرآوری و بسته بندی در شهرک ها از جمله گمیشان، اکنون ظرفیت پوشش اجرای این طرح در مرحله اول برای آماده سازی و سرمایه گذاران در فضایی به مساحت چهار هزار هکتار فراهم  است.

    اراضی آماده پرورش میگو در این منطقه، با توجه به شرابط تامین لارو میگو، عاری بودن محل پرورش از شیوع بیماری ها و شرایط مساعد بازار صادرات، سالانه متقاضیان برای سرمایه گذاری در این منطقه با انعقاد قرارداد با دستگاه های مرتبط  وارد فعالیت می شوند.

    فصل پرورش میگو از اردیبهشت آغاز و برداشت این گونه از اوایل مهر تا اواخر آبان ماه ادامه می یابد که به طور عمده طول دوره تولید این محصول ۱۲۰ روزه است، طبق آمار موجود از استخرهای مجتمع پرورش میگوی گمیشان شرایط عادی به طور متوسط ۳.۵ تن محصول در هکتار برداشت می شود.

    کارشناسان حوزه شیلات معتقدند گمیشان به لحاظ وجود اقلیم مناسب، شوری خاک و قرار گرفتن در بخشی از سواحل غریی دریای خزر، ظرفیت پرورش میگو در سطح گسترده را دارد که سرمایه گذاری در حوزه های زیرساختی موردنیاز و فراهم آوردن مقدمات لازم تکمیل چرخه تکثیر و تولید نهاده ها، ضروری است.

    توسعه صنعت ارزآور و اشتغالزای میگو در گلستان، نیازمند سرمایه‌گذاری

    تسریع در تکمیل شهرک میگو گمیشان

    معاون برنامه ریزی و اقتصادی سازمان جهادکشاورزی گلستان با اشاره به این که پرورش میگو در گمیشان یک فرصت استثنایی برای استفاده از ظرفیت حوزه آبزیان در منطقه برای توسعه کشاورزی است، گفت: تسریع در ایجاد شهرک میگو گمیشان که تفاهم نامه اجرایی شدن آن توسط معاون رییس جمهوری، رییس سازمان برنامه و بودجه، جهاد کشاورزی و قرارگاه خاتم الانبیا بسته شد، بسیار ضروری است.

    آمنه جمشیدی رودباری افزود: شهرک پرورش میگو در گمیشان با وسعت سطح ۶ هزار هکتار که زمین آن واگذار شده و اکنون تامین اعتبار برای عملیاتی شدن آن ضروری است و مهمتر این که برای اجرایی شدن مرحله نخست این شهرک، ۱۰ هزار میلیارد ریال پیش بینی شده بود.

    جواز تاسیس شهرک پرورش میگو در گمیشان توسط سازمان جهادکشاورزی گلستان در اواخر سال ۹۷ صادر شده بود و در سال ۹۸ زمین مورد نیاز آن واگذار شد.

    مدیرعامل شرکت شهرک کشاورزی جهادکشاورزی گلستان یادآور شد: ایجاد زیرساخت های لازم برای شهرک میگو در گمیشان با وسعت ۶ هزار و ۶۰۰ هکتاری، توسط قرارگاه خاتم الانبیا طبق تفاهم نامه اخیر امضا شده و به زودی عملیاتی می شود.

    نعمت الله کفشگری اظهارداشت: اکنون برای ایجاد زیرساخت های این شهرک، ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار لازم است که طرح هایی از جمله ایجاد کانال انتقال آب، زهکشی اراضی اعم از ورود و خروج آب به تالاب، ایجاد پل و ابنیه فنی، ایجاد شبکه برق رسانی و دسترسی جاده به مزارع پرورش است.

    وی ادامه داد: اجرای این طرح با قرارگاه خاتم الانبیا، قرارداد پنج ساله بسته شد که طبق آن، بعد از ۲ سال سرمایه گذار می تواند کار پرورش را در بخش های آماده شده از اراضی، آغاز کند.

    کفشگیری افزود: پیگیری از طریق وزارتخانه و استان برای تسریع در عملیاتی اجرایی توسط قرارگاه خاتم الانبیا در دست انجام است.

    وی در خصوص اجرای انتقال کانال انتقال آب از دریای خزر به شهرک میگو  گمیشان، گفت: این طرح ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و برای تکمیل و بهره برداری آن مشکل تامین اعتبار وجود ندارد.

    ایجاد کانال انتقال ۲ کیلومتری از ساحل دریای خزر به شهرک پرورش میگو در گمیشان از محل اعتبارات تخصیصی سفر هیات دولت در دوره قبل بوده که عملیات اجرایی آن از اردیبهشت ماه سال ۹۹ آغاز شده است.

    مدیر شرکت شهرک های کشاورزی سازمان جهادکشاورزی گلستان در خصوص اهمیت اجرای این طرح، گفت: این شهرک در راستای سیاست اقتصاد مقاومتی و استفاده از ظرفیت پرورش آبزیان در استان راه اندازی می شود که با بهره برداری از آن، علاوه بر تولید سالانه ۱۳ هزار تن میگو، برای سه هزار و ۴۴۴ نفر شغل ایجاد خواهد شد.

    توسعه صنعت ارزآور و اشتغالزای میگو در گلستان، نیازمند سرمایه‌گذاری

    گمیشان مستعد پرورش میگو

    مدیرکل دامپزشکی گلستان معتقد است: اراضی شوره زار در شهرستان گمیشان به ویژه در نزدیکی سواحل دریای خزر ، مستعد سرمایه گذاری در پرورش آبزیان به ویژه میگو به شمار می رود.

    غلامرضا محرابی افزود: هم اکنون در این شهرستان با  اقدامات به موقع و نظارت شبانه روزی گروه های دامپزشکی و رعایت نکات بهداشتی ، محصول با کیفیت و بازار پسند صادرات تولید می شود.

    مزارع پرورش میگو در کشور از جمله استان گلستان در سال ۹۸ درگیر بیماری لکه سفید شد و پرورش دهندگان متحمل خسارت شدند.

    مدیرکل دامپزشکی گلستان با اشاره به دستاورد خوب نظارت بر مزارع و کنترل بیماری لکه سفید، اضافه کرد: پیش بینی می شود سال آینده شمار متقاضیان برای سرمایه گذاری در سایت پرروش میگو در گمیشان افزایش یابد.

    لزوم سرمایه گذاری

    رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های آبزیان اداره کل دامپزشکی گلستان گفت: سایت پرورش میگو در گمیشان عاری از بیماری لکه سفید بوده و متقاضیان می توانند بدون دغدغه برای سرمایه گذاری در پرورش این محصول، اقدام کنند.

    شاپور فکوری بیان کرد: این اداره کل ۲ پزشک و دامپزشک تمام وقت به جز اداره دامپزشکی گمیشان را برای نظارت بر پرورش میگو در اختیار دارد و در صورت استقبال برای پرورش از سوی سرمایه گذاران، آمار کارشناسان ناظر هم افزایش داده می شود.

    به گفته وی به ازای هر ۳۰ مزرعه پرورش میگو یک پزشک دامپزشک اختصاص داده می شود تا فعالیت مزرعه از ابتدا تا پایان برداشت محصول تحت نظارت قرار گیرد.

    فکوری در خصوص وضعیت آزمایشگاه افزود: اکنون حدود چهار آزمایشگاه همکار در منطقه وجود دارد و از ظرفیت آن در صورت نیاز استفاده می شود.

    وی ادامه داد: امسال مجوز پرورش برای سرمایه گذاران به تعداد ۸۰ مزرعه با پوشش هزار و ۲۳۶ هکتار از مزارع مجتمع پرورش میگوی گمیشان به این گونه آبزی داده شد که در این مزارع با میانگین تراکم ۱۱۱ هزار و ۲۳۸ قطعه در هکتار ذخیره سازی و در نهایت بعد از ۱۲۰ روز پرورش، یک هزار و ۵۶۵ تن محصول تولید شد.

    لزوم آماده سازی سایت میگو 

    معاون آبزی پرورش اداره کل شیلات گلستان گفت: تاکنون از مرحله یک (چهار هزار هکتاری) پرورش میگو گمیشان، ۶۰ درصد آن زیر پرورش رفته و لازم است که بقیه اراضی زیر پوشش قرار گیرد.

    محمود سقلی افزود: براساس گزارش اداره فنی و عمرانی شیلات اداره کل، ایجاد تاسیسات و احداث مزارع سایت پرورش میگو در گمیشان، حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

    وی با اشاره به پاک بودن مجتمع پرورش میگو گمیشان، سال ۱۴۰۱ افزایش متقاضیان ۳.۵ تا چهار برابری  نسبت به سال جاری پرورش پیش بینی می شود،  تصریح کرد: در عین حال برای آمادگی در خدمات دهی به سرمایه گذاران سال آینده نیاز به مراکز عمل آوری، تکثیر و تامین نهاده ها وجود دارد.

    سقلی وجود نداشتن مراکز تکثیر میگو به میزان موردنیاز در استان و مشکلات حمل و نقل و ریسک آن از جنوب کشور را از جمله مشکلات سر راه پرورش میگو در استان برشمرد.

    وی با بیان این که امسال تامین پست لارو به تعداد ۱۳ میلیون و ۷۰۰ هزار لارو و در سطح زیر کشت یکهزار و ۲۳۹ هکتار امسال از استان های جنوبی کشور شامل بوشهر، هرمزگان و چابهار در سیستان و بلوچستان و بخشی کمی هم از داخل استان تامین شد، سرمایه گذاری برای راه اندازی مراکز تکثیر، عمل آوری در حوزه تامین لارو میگو برای پرورش در استان را خواستار شد.

    وی تاکید کرد: توسط این اداره کل مدیریت و برنامه ریزی شده تا با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی که قابلیت اجرا را دارد و دستگاه های دیگر صدور مجوز و ارائه تسهیلات برای ایجاد زنجیره تولید از مراکز تکثیر میگو، مراکز عمل آوری، کارخانه غذای میگو و کارخانه یخ کمک شود.

    به گفته سقلی تامین خوراک میگو برای پرورش ، به صورت آماده و کارخانه ای بوده که از سوی صاحبان مزارع اغلب از کارخانه های خارج از استان تهیه می شود.

    توسعه صنعت ارزآور و اشتغالزای میگو در گلستان، نیازمند سرمایه‌گذاری

    فعالیت هشت مرکز فرآوری میگو

    رییس گروه فرآوری و بهبود کیفیت شیلات گلستان گفت: اکنون از هشت مرکز فرآوری میگو با ظرفیت اسمی ۶ هزار و ۵۰۰ تن در هر دوره مشغول فعالیت در استان وجود دارد که با توجه به تولید یکهزار و ۵۶۵ تن محصول، چهار مرکز آن در بخش عملیات فرآوری میگوی تولید مشغول به فعالیت  است.

    آرش جیران بیان داشت: بازاریابی محصولات شیلات استان با تولید کنندگان و بخش خصوصی بوده ولی درخصوص بازاریابی یا بازار رسانی محصول، شیلات استان زمینه لازم به منظور آسان سازی آن را با برگزاری نشست ها و مکاتبه لازم با دستگاه های مرتبط فراهم می کند.

    وی در خصوص صادرات میگوی تولید شده در استان خاطرنشان کرد: صادرات  میگو از گلستان از مسیر ریلی به کشورهای حوزه اوراسیا و کشور چین، شیلات استان با تشکیل نشست ها و هماهنگی لازم با معاونت هماهنگی امور اقتصادی، راه آهن گرگان، اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی گرگان، راه و شرکت های حمل و نقل ریلی، پیگیر موضوع بوده و زمینه آن را فراهم می کند.

    به گزارش اداره کل دامپزشکی تا قبل از شیوع ویروس کرونا، کشورهای چین، ویتنام، امارات، هنگ کنگ، عمان و اسپانیا، عمده مقصد صادرات میگوی گلستان بودند.

    موانع توسعه زیرساخت ها

    رییس اداره فنی و عمرانی اداره کل شیلات گلستان گفت: پسروی آب دریای خزر و لزوم احداث هرچه سریعتر موج شکن و سازه آبگیری در عمق دریا به منظور تامین آب پایدار مجتمع پرورش میگو گمیشان بسیار ضروری است .

    علی نصرتی تخصیص نیافتن به موقع و به مقدار مورد نیاز اعتبارات عمرانی و تسهیلاتی، توسعه نیافتن زیرساخت های خارج از مجتمع متناسب با توسعه مجتمع مثل راه اصلی، شبکه برق سراسری، گاز و آب آشامیدنی را از دیگر موانع شتاب گیری در توسعه زیرساخت های پرورش میگو در گمیشان عنوان کرد.

    براساس آمار اداره کل شیلات گلستان میزان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در صنعت میگو گلستان از ۵۲ میلیارد ریال درسال ۹۲ ، در میانه اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ به افزون بر ۸۰۰ میلیارد ریال رسید و تعداد مزارع پرورش این آبزی از ۱۱ به ۸۰ مزرعه و سطح مفید مزارع نیز از ۱۶۶ هکتار به یک هزار و ۲۳۶ هکتار افزایش یافت.

    با وجود این ، پرورش میگو در اراضی شوره زار گمیشان دارای نقشه راه مطمئن و دسترسی آسان گلستان به کشورهای اوراسیا، فرصتی برای شتاب بخشیدن سرمایه گذاری توسط دولت و بخش خصوصی در ایجاد و توسعه زیرساخت های موردنیاز پرورش و چرخه تولید و صنایع غذایی و تبدیلی آن و رونق صادرات غیرنفتی کشور که مورد تاکید اقتصاد مقاومتی است، که باید از این ظرفیت استان در رونق تولید بیشتر استفاده شود.

     

    سرویس خبری: دام طیور و آبزیان

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: پرورش میگودام طیور و آبزیانصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذافناوری های نوین
    پست قبلی

    چند ساعت در بازار ساوه؛ اینجا، سایه گرانی از گرانفروشی سنگین‌تر است

    پست بعدی

    نامه سرگشاده انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت در اعتراض به اظهارات غیر کارشناسی میهمان برنامه خندوانه

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    بهبود شاخص‌های تولید گوسفندان بومی با تلاش محققان
    اخبار دام طیور و آبزیان

    بهبود شاخص‌های تولید گوسفندان بومی با تلاش محققان

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    0

    حسن خمیس آبادی افزود: این همکاری‌ها و تحقیقات هدفمند، افزایش راندمان تولید و بهره‌وری دام‌های بومی ایران را رقم زده...

    بیشتر بخوانید
    کاهش بیش از ۳۰ درصدی کانون‌های تب برفکی/ شرایط آرام در صنعت طیور با کنترل آنفلوآنزای پرندگان

    کاهش بیش از ۳۰ درصدی کانون‌های تب برفکی/ شرایط آرام در صنعت طیور با کنترل آنفلوآنزای پرندگان

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران

    جایگزینی نهاده‌های دامی با هدف دستیابی به خوداتکایی

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴
    واردات گوشت در اوج تولید دام زنده

    جمعیت دام سبک ۶۲ میلیون راس است

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    نامه سرگشاده انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت در اعتراض به اظهارات غیر کارشناسی میهمان برنامه خندوانه

    نامه سرگشاده انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت در اعتراض به اظهارات غیر کارشناسی میهمان برنامه خندوانه

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    تولیدات گلخانه‌ای‌ هرمزگان طی یک‌سال گذشته به ۲۰۸ هزار تن رسید

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    پروانه چرای دام مراتع تا سال ۱۴۰۰ اعتبار دارد

    ارزآوری صادرات دام سبک برابر درآمد نفتی خواهد بود

    فروردین ۳۱, ۱۴۰۴
    چند مدل کتلت برای کاهش وزن

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    واردات گوشت در اوج تولید دام زنده

    جمعیت دام سبک ۶۲ میلیون راس است

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴
    آغاز به کار کارگروه کشاورزی کشور‌های عضو بریکس در برزیل

    آغاز به کار کارگروه کشاورزی کشور‌های عضو بریکس در برزیل

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.