پنجشنبه, خرداد ۱۵, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    توسعه تولید تیلاپیا، نیاز کشور به آبزیان را تامین می‌کند

    سرپرست معاونت توسعه آبزی‌پروری سازمان شیلات با بیان اینکه توسعه تولید تیلاپیلا، نیاز کشور به آبزیان را تامین می‌کند، گفت: افزایش تولید این ماهی در واحد سطح، هزینه تولید را کاهش می‌دهد و قیمت آن برای مصرف‌کننده مقرون به صرفه می‌شود؛ به همین دلیل می‌توان آن را در سبد آحاد جامعه قرار داد.

    توسط صبا ژاله خاکی
    تیر ۸, ۱۴۰۰
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کمبودی در عرضه ماهی نداریم؛ سودجویی دلالان در سایه غفلت دستگاه‌های مسئول

    «عیسی گلشاهی » امروز (دوشنبه) در وبینار تخصصی « تیلاپیا، امنیت غذایی، محیط زیست و توسعه بازار» که با حضور تنی چند از متخصصان و کارشناسان بین‌المللی برگزار شد، ضمن انتقاد از لفظ «ماهی فقرا» برای ماهی تیلاپیا افزود: استفاده از این لفظ برای ماهی با منفعت و ارزشمندی چون تیلاپیا یک ضدارزش است و منجر می‌شود مردم به سمت مصرف آن سوق داده نشوند و تقاضای معکوس ایجاد شود.
    سرپرست معاونت توسعه آبزی‌پروری سازمان شیلات ایران اظهارداشت: ماهی تیلاپیا یک منبع پروتئینی ارزشمند است که می‌تواند در اختیار آحاد جامعه قرار بگیرد.
    وی با بیان اینکه ماهی تیلاپیا صرفا از مواد غذایی گیاهی تغذیه می‌کند، تصریح کرد: در حالی که سایر آبزیان از نهاده‌ های گران با منشأ حیوانی استفاده می‌کنند که هزینه تولید آنها را بسیار افزایش می دهد.
    گلشاهی افزود: اگر کارخانه‌ها، تولید خوراک اختصاصی این گونه ماهی را تولید کنند، هزینه تمام شده آن بسیار کمتر خواهد شد و قیمت آن برای مصرف‌کنندگان کاهش قابل توجهی پیدا می‌کند.
    سرپرست معاونت توسعه آبزی‌پروری سازمان شیلات ایران اضافه کرد: امروز این وبینار با همت بخش خصوصی و حمایت سازمان شیلات ایران و موسسه تحقیقات علوم شیلاتی و اندیشکده توسعه پایدار آبزیان با هدف محیط علمی و کارشناسی برای به چالش کشیدن موضوعات از طریق مباحث علمی به جای ایراد بیانیه های غیرعلمی است و به صورت هیجانی و براساس ذهنیات خودساخته مطرح می شود مورد بحث است.
    وی گفت: برای واکاوی این موضوع، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی به عنوان مرجع ذی‌صلاح است که می‌تواند درباره ماهیت موضوع بحث‌های علمی را به نقد بکشد و حضور سازمان شیلات به عنوان دستگاه حاکمیتی و سیاست‌گذار است که این دغدغه‌های زیست محیطی را روشنگری کند و نگاه یکسونگر به سمت بهره‌برداری اقتصادی نیست و نشان می‌دهد که ما هم توسعه پایدار و مسایل زیست محیطی را مدنظر داریم.
    وی افزود: اساتید بین المللی صاحب نظر در این مورد امروز در این وبینار حضور دارند تا با بررسی دقیق نگاه نقدانه علمی به این موضوع داشته باشیم.
    هدفگذاری تولید ۵۰ هزارتن تیلاپیا طی پنج سال آینده
    «مهدی شکوری» مدیرکل پرورش آبزیان آب شیرین از هدف‌گذاری برای تولید ۲۰ هزار تا ۵۰ هزار تن ماهی تیلاپیا طی پنج سال آینده خبر داد و گفت: طی ۱۰ سال اخیر پرورش ماهی تیلاپیا بیشترین رشد را در جهان در میزان افزایش تولید داشته اما ایران به دلیل تاخیر در صدور مجوز پرورش از دنیا عقب افتاده است.
    وی با بیان اینکه ویژگی‌های قابل توجه این نوع از ماهی دلیل توسعه پرورش تیلاپیا در دنیا است، افزود: به طوری که ماهی تیلاپیا ظرفیت خوبی از نظر بیولوژیکی، توان رشد در آب‌های شور و لب‌شور، رشد در تراکم بالا در واحد سطح و توقع غذایی پایین را دارد.
    شکوری میزان تولید ماهی تیلاپیا را در جهان ۶ میلیون تن و در ایران پس از ۱۰ سال صدور مجوز پرورش آن تنها ۵۵۰ تن در سال اعلام کرد.
    مدیرکل پرورش آبزیان آب شیرین درباره پرورش این نوع ماهی تصریح کرد: تیلاپیا از سال ۱۳۸۰ با هماهنگی سازمان تحقیقات علوم شیلاتی و سازمان حفاظت از محیط زیست به صنعت آبزی‌پروری کشور معرفی شد، در این زمینه نیز تحقیقات زیادی در داخل کشور در حوزه زیست محیطی انجام شد اما توفیقات در پرورش این ماهی به دلیل حاشیه‌های به وجود آمده در کشور ما نسبت به دنیا بسیار کمتر است.
    وی با بیان اینکه نخستین مزرعه پرورش ماهی تیلاپیا در سال ۹۰ در استان یزد افتتاح شد، تصریح کرد: پس از آن در چهار استان قم، یزد، خراسان جنوبی و سمنان مزارع پرورش این نوع ماهی شروع به فعالیت کردند اما این میزان با توجه به نتایج مثبت پرورش تیلاپیا قابل قبول نیست.
    شکوری پایین بودن هزینه تولید را یکی از ویژگی‌های مثبت پرورش این نوع ماهی دانست و گفت: ماهی تیلاپیا منبع پروتئینی مناسبی با توجه به هزینه تمام شده تولید دارد که می‌تواند بخش مهمی از منابع پروتئینی سبد خانوار را تشکیل دهد.
    وی میزان پروتئین تیلاپیای تولید داخل کشور را ۱۹ درصد عنوان کرد و افزود: این درحالی است که پروتئین فیله وارداتی این نوع ماهی ۱۵۸ درصد است که نوع تولید داخلی نسبت به وارداتی ۳.۵ درصد تفاوت پروتئین را نشان می‌دهد که رقم قابل توجهی از لحاظ ارزش غذایی است.
    نیاز سالانه کشور به آبزیان بیش از ۱.۶ میلیون تن است
    «محمد پورکاظمی» رییس گروه مشاورین مدیریت ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان فائو با اشاره به مسائل مطرح شده درباره تهدید پرورش ماهی تیلاپیا برای تنوع زیستی، اظهار داشت: در جهان ۶ عامل تغییر اقلیم، تخریب زیستگاه، صید بی رویه، آلودگی‌های صنعتی، کشاورزی و شهری، احداث سدها، ورود به حریم رودخانه‌ها، عدم رعایت حق‌ آبه آبزیان و در نهایت گونه‌های مهاجم خطر اصلی هجمه به تنوع زیستی است.
    وی درباره گونه مهاجم تیلاپیا اظهار داشت: یک نوع از گونه این ماهی مهاجم است که تاکنون مجوزی برای تولید این نوع تیلاپیا در کشور صادر نشده اما آنچه که تولید می‌شود تیلاپیای نیل با نوع مهاجمی که از آب‌های عراق به آب‌های خوزستان نفوذ کرده، متفاوت است.
    رییس گروه مشاورین مدیریت ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان فائو با تاکید به نقش ماهی تیلاپیا در تامین امنیت غذایی کشور با توجه به ویژگی‌های مثبتی که دارد، افزود: این نوع ماهی می‌تواند نقش موثری در امنیت غذایی کشور داشته باشد و بخشی از منابع پروتئینی مردم را تامین کند.
    وی متوسط مصرف سرانه آبزیان در جهان را ۲۱ کیلوگرم عنوان کرد و گفت: با توجه به جمعیت کشور برای رسیدن به این رقم باید یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن ماهی تولید و تامین شود.
    پورکاظمی با بیان اینکه ذخایر دریاها در حال کاهش است، تصریح کرد: بنابراین تامین این میزان ماهی نیازمند توسعه در بخش پرورش است که یکی از گونه‌های پرورشی با توجه به ظرفیت آن می‌تواند ماهی تیلاپیا باشد.
    وی در مقایسه قیمتی بین تیلاپیا و دیگر ماهیان پرمصرف گفت: قیمت یک کیلوگرم قزل‌آلا ۵۰ هزار تومان، در حالی که تیلاپیا می‌تواند با نصف این قیمت یعنی ۲۵ هزار تومان به دست مردم برسد و این به معنی تامین سبد آبزیان خانوار و کاهش هزینه‌ها است.
    رییس گروه تخصصی ماهیان خاویاری جهان در سازمان IUCN با اشاره به اینکه تغییر اقلیم و خشکسالی کشور ما را به صورت جدی تهدید می‌کند افزود: با توجه به این تهدیدها، ماهی تیلاپیا گزینه بسیار مهمی برای توسعه پرورش آبزیان در کشور ما به شمار می‌رود تا نیاز داخلی را تامین کند.
    به گزارش ایرنا، وبینار تخصصی «تیلاپیا، امنیت غذایی ، محیط زیست و توسعه بازار » با حضور ۴۰۰ نفر از متخصصان و کارشناسان بین‌المللی به صورت مستقیم و فضای مجازی دعوت شده است.

    سرویس های خبری:دام طیور و ابزیان

    منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی
    پست قبلی

    قیمت اقلام اساسی در ۷ تیر/ نرخ هر کیلو فیله گوساله ۱۷۷ هزار تومان

    پست بعدی

    مدیرعامل اتحادیه دامداران خوزستان: حتی دامداران هم به افزایش قیمت شیر راضی نیستند

    صبا ژاله خاکی

    مربوطه پست ها

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵
    اخبار دام طیور و آبزیان

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور از افزایش عرضه دام در آستانه عید قربان خبر داد و گفت:...

    بیشتر بخوانید
    نبود کشتارگاه صنعتی دام، یک معضل در استان مرکزی

    ۶۰ ناظر شرعی در کشتارگاه‌های دام و طیور هرمزگان حضور دارند

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    اکسیژن‌رسانی پایدار به مزارع پرورش ماهی در زمان قطع برق با نانوحباب

    اکسیژن‌رسانی پایدار به مزارع پرورش ماهی در زمان قطع برق با نانوحباب

    خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    گفت‌وگو| قیمت شیر خام هنوز تغییر نکرده است

    مدیرعامل اتحادیه دامداران خوزستان: حتی دامداران هم به افزایش قیمت شیر راضی نیستند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    رد پای گوشت وارداتی در بازار | گوشت قرمز چقدر گران شد؟

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است

    ثبت‌سفارش «برنج» و «انبه» آغاز شد

    خرداد ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    پیشنهاد نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی برای کاهش قیمت حبوبات

    اردیبهشت ۲۵, ۱۴۰۴
    راهکار دستیابی به خودکفایی ۴ محصول کشاورزی چیست؟

    راهکار دستیابی به خودکفایی ۴ محصول کشاورزی چیست؟

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    ۴.۶ همت بابت خرید تضمینی گندم به کشاورزان پرداخت شد

    خرداد ۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.