جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    تنها ۳۰ درصد کشاورزان کشور دارای تحصیلات دانشگاهی هستند

    معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با تاکید بر ضرورت دانش افزایی بهره برداران بخش کشاورزی، گفت: تنها ۳۰ درصد کشاورزان کشور دارای تحصیلات دانشگاهی بوده و مابقی نیز کم سواد یا فاقد سواد هستند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اسفند ۱۴, ۱۴۰۱
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    اروپا چگونه از بحران موادغذایی جان سالم به در برد؟

    مجتبی خیام نکویی روز یکشنبه در آیین رونمایی از سند الگوی کشت قزوین و انعقاد تفاهم نامه ایجاد دهکده (پردیس) فناوری و نوآوری کشاورزی این استان افزود: باید از صاحب نظران و اساتید دانشگاهی برای تربیت نیروهای انسانی متخصص در کشاورزی بیشتر استفاده کنیم.

    وی با بیان اینکه میانگین سن کشاورزان کشور ۵۳ سال است، تصریح کرد: ما بایستی به دنبال تربیت کشاورزان آینده باشیم و به همین خاطر۴۲ هنرستان کشاورزی امسال در سطح کشور تاسیس و راه اندازی کردیم.

    امنیت غذایی مساله درجه یک کشور

    وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب امنیت غذایی را از مسایل درجه یک کشور دانسته اند که این نکته و اعتقاد در بین مسوولان نیز باید به چشم بخورد، خاطرنشان کرد: جنگ روسیه و اوکراین موضوع امنیت غذایی را به مساله شماره یک کشورها و دولت ها تبدیل کرد و نباید فراموش کرد امروز از غذا به عنوان یک سلاح استفاده می شود.

    این مسوول با اشاره به تاکیدات مقامات عالی کشور از جمله رییس جمهور و معاون اول ایشان در زمینه حفظ و ارتقای امنیت غذایی، اظهار کرد: در حال حاضر پشتوانه های معنوی قابل توجهی را برای تقویت امنیت غذایی در اختیار داریم که کم نظیر هستند.

    خیام نکویی با اشاره به اهمیت غذایی در جامعه و با بیان اینکه رسیدن به استقلال اقتصادی در گرو تامین امنیت غذایی است، یادآور شد: اگر امنیت غذایی وجود نداشته باشد، استقلال سیاسی کشورها دچار لطمه می‌شود.

    دسترسی به غذای سالم و ارزان از ارکان امنیت غذایی

    وی، دسترسی همه اقشار به غذای ارزان و سالم را از ارکان امنیت غذایی دانست و تاکید کرد: تولید غذا هم باید سالم باشد و هم ارزان تا همه اقشار امکان دستریی و مصرف آن را داشته باشند.

    این مسوول اضافه کرد: در سازمان تحقیقات گام های خوبی برای تقویت تولید محصولات سالم غذایی برداشته شده تا جایی که به عنوان مثال برنجی که تولید شده از مرحله کاشت تا برداشت نیازمند استفاده از هیچ سمی نیست.

    به گفته رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، ثبات و پایداری تولید محصولات اساسی از دیگر ارکان امنیت غذایی است که به آن توجه شده است.

    معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه پیش بینی می شود قیمت غذا تا سال ۲۰۵۰ به دلیل افزایش جمعیت جهان و تغییرات اقلیمی تا سه برابر افزایش افزایش می یابد، افزود: تولید غذا در کشور پس از انقلاب از ۲۵ به ۱۲۵ میلیون تن افزایش یافته و اکنون نیز ضریب خودکفایی ما به بیش از ۸۰ درصد رسیده است.

    وی با اشاره به اینکه کشور ما هم اکنون در برخی محصولات هنوز به خودکفایی نرسیده، خاطرنشان کرد: تا سال ۱۴۳۰ نیازمند ۱۸۰ میلیون تن غذا در سال هستیم که سه سناریو برای حل این نیاز وجود دارد.

    این مسوول گفت: نخستین سناریو آن است که به دلیل منابع محدود آبی حداکثر توان تولید غذا در کشورمان ۱۱۰ میلیون تن است و باید سایر نیازهای خود را وارد کنیم و عده ای نیز بر این باورند که بایستی بیش از این رقم واردات داشته باشبم چرا که منابع کشور جوابگوی نیازها نیست.

    وی ادامه داد: سناریوی بعدی که مورد تاکید ما نیز هست آن است که غذای مردم خود را تا سال ۱۴۳۰ می توان با همین شرایط موجود تولید کرد.

    خیام نکویی با بیان اینکه اگر غذای مورد نیازمان را خودمان تولید نمی کردیم بایستی سالانه ۵۰ تا ۶۰ میلیارد دلار در سال هزینه می کردیم، افزود: این درحالی است که مجموع درآمدهای نفتی ما در حالت مطلوب ۴۰ میلیارد دلار می باشد.

    وی با بیان اینکه کشور به دنبال دستیابی به اقتدار غذایی بوده که این مساله نیز مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار دارد، تاکید کرد: تحقق این خواسته شعار نیست بلکه قابل عملیاتی شدن است اما تحقق آن منوط به پیاده سازی نظام نوآوری کشاورزی در کشور و ایفای نقش همه بازیگران است.

    این مسوول با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی به تنهایی در زمینه تامین امنیت غذایی پاسخگو نیست، خاطرنشان کرد: هفت تا هشت وزارتخانه در کمک به امنیت غذایی جامعه دخالت دارند.

    این مسوول با بیان اینکه اصلاح شیوه مصرف غذا برای جلوگیری از اسراف باید مورد توجه بیشتر قرار بگیرد، افزود: اگر هر فرد روزی یک قاشق برنج دور بریزد در واقع غذای ۵۰۰ هزار نفر را دور انداخته ایم.

    ضرورت فرهنگ سازی برای پیشگیری از اسراف غذا در کشور

    خیام نکویی ادامه داد: اگر اسراف غذا در کشور نداشتیم در تامین غذا ۱۰۰ درصد خودکفا بودیم.

    وی با بیان اینکه ۹۰ درصد روغن خوراکی کشور از خارج وارد می شود در حالی که سرانه مصرف روغن در اروپا ۱۱ کیلوگرم و در ایران ۲۴ کیلوگرم است، افزود: ذائقه غذای جوانان خود را به سمت فست فودها تغییر داده ایم و همین مساله موجب افرایش مصرف روغن در کشور شده است.

    وی، دلیل اینکه در طول دهه های گذشته شاهد تاخیر در اجرای اصلاح کشت بودیم این بود که همه فکر می کردند یک دستگاه در این زمینه باید فعالیت کند، یادآور شد: امروز در سطح مقامات عالی همه به این که امنیت غذایی و پیشبرد الگوی کشت مساله درجه یک است اذعان دارند و این موضوع باید در بین مسوولان استانی هم نهادینه شود.

    وی با بیان اینکه با اعمال زور به کشاورز و اینکه آن را بکار و این را نکار نمی توان الگوی کشت را پیش برد، افزود: ما باید برای کشت های اولویت دار خود مطلوبیت ایجاد کنیم.

    کشت قراردادی مهمترین ابزار اجرای الگوی کشت

    معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: کشت قراردادی مهمترین ابزار برای اجرایی کردن الگوی کشت به شمار می رود و امیدواریم اعتبارات مربوط به آن در بودجه سال ۱۴۰۲ به خوبی لحاظ شود.

    خیام نکویی افزود: در الگوی کشت روی ۱۳۳ محصول کار شده که ۱۵ مورد آن ۹۰ درصد سطح زیر کشت را شامل شده است.

    این مسوول خاطرنشان کرد: سند الگوی کشت فعلی برروی محصولات زراعی است که ۸۰ میلیون از ۱۲۵ میلیون تن غذای تولیدی کشور را شامل می شود.

    کاهش سه میلیون متر مکعب مصرف آب سالانه با اجرای الگوی کشت

    خیام نکویی اظهار کرد: کاهش سالانه سه میلیون متر مکعب مصرف آب در بخش کشاورزی و صرفه جویی ارزی سالانه ۲.۲ میلیون دلار از فواید اجرای طرح الگوی کشت در کشور خواهد بود.

    وی با اشاره به رونمایی سند الگوی کشت قزوین و انعقاد تفاهم نامه ساخت پردیس یا دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی قزوین، خاطرنشان کرد: این مساله یکی از نقاط عطف برای قزوین در بخش کشاورزی خواهد بود و امیدواریم خروجی این نشست ها و برنامه ها تقویت سفره مردم باشد.

    رییس کمیته بهره وری وزرات جهاد کشاورزی افزود: سند الگوی کشت مهمترین ابزار برای تامین امنیت غذایی کشور است.

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی 

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: اسرافبخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیغدای سالم ارزانکشاورزیکشاورزی و باغبانیمدرک تحصیلی
    پست قبلی

    حدود ۶ میلیون هکتار از اراضی کشور زیر کشت پاییزه گندم رفت

    پست بعدی

    پیش‌بینی تولید سالانه ۱۶۰ هزار تُن میگو طی برنامه هفتم توسعه

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    غلامرضا نوری قزلجه که شب گذشته در راس هیاتی وارد استان اردبیل شده است، از واحدهای مختلف مجتمع ملی کشت...

    بیشتر بخوانید
    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    پیش‌بینی تولید سالانه ۱۶۰ هزار تُن میگو طی برنامه هفتم توسعه

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    برف و باران دوباره از فردا در کشور/ چند توصیه به کشاورزان در روزهای بارانی

    کشاورزان نسبت به کشت ذرت علوفه‌ای اقدام کنند

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    صدور مجوز مشروط احداث شهرک دامپروری در شهرستان بناب

    قیمت منطقی هرکیلو گوشت گوساله ۶۵۰ هزارتومان

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    توزیع مرغ بالاتر از ۹۰ هزارتومان تخلف است

    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    قیمت منطقی هرکیلو لوبیا چیتی ۳۷۰ هزارتومان

    قیمت منطقی هرکیلو لوبیا چیتی ۳۷۰ هزارتومان

    اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۴
    حمایت اتحادیه دامداران از وزیر جهاد کشاورزی دولت چهاردهم

    نوری: کشاورزی دروازه‌ شکوفایی همکاری ایران و آفریقا است

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.