شنبه, آبان ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ کاهشی است

    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    گوجه فرنگی گران شد

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن روغن تولید و توزیع شد

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    کاهش هزارتنی تولید شیرخام در استان تهران

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    برنج پاکستانی کیلویی ۶۶ هزار و ۳۰۰ تومان عرضه می شود

    واردات برنج ممنوع شد

    قیمت برنج پرواز کرد | قیمت برنج فجر و شیرودی هم جهش کرد

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    مردم و نانوایان از کیفیت آرد و نان ناراضی‌اند/ لزوم تصمیم‌گیری قاطع وزرا برای حل چندوجهی بودن متولیان.

    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب برای تنظیم بازار در بویراحمد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازگشت آرامش طی ۲ هفته آینده به بازار نهاده دامی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    تغییراتی در زبان که خبر از کمبود ویتامین D میدهد

    برخی تغییرات هستند که وقتی بر روی زبان شما اتفاق می افتد خبر از کمبود ویتامین D در بدن می دهند، البته که راه حلی برای این موضوع نیز وجود دارد.

    توسط صبا سالم
    شهریور ۲۸, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 2 دقیقه
    0
    استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران  مطرح کرد؛ چرا مکمل های ویتامین D اهمیت دارد؟ / هشدار درباره استفاده افراطی از کورکومین

    ویتامین D یکی از مهم ترین مواد مغذی بدن است که برای سلامت خود به آن نیاز داریم. یک ماده مغذی محلول در چربی است و هنگامی تولید می شود که در معرض نور خورشید قرار بگیریم. اشعه های خورشید منبع اصلی دریافت مقدار کافی ویتامین دی هستند. در حالی که ماده غذایی فقط مقدار محدودی از آن را به بدن می رساند. ویتامین دی نقش بسیار حیاتی برای سالم نگه داشتن استخوان، دندان و ماهیچه ها دارد. کمبود این ویتامین برای سلامت ذهن و جسم مناسب نیست.

    بسیاری از مردم در سراسر جهان با کمبود این ویتامین مواجه هستند. کمبود ویتامین دی را می توان از طریق آزمایش خون متوجه شد. تحقیقات جدید همچنین راه های ساده تری را برای تشخیص ویتامین دی در نظر دارند.

    علائم کمبود ویتامین D روی زبان

    مطالعات سال ۲۰۱۷ نشان می دهد افرادی که کمبود ویتامین دی دارند، با سندروم سوزش دهان مواجه هستند و باید تست گلوکز خون از آن ها گرفته شود و ممکن است علاوه بر ویتامین D، ویتامین b۶، زینک، ویتامین b۱ هم  آن ها کم باشد.

    این احساس سوزش و داغی داخل دهان روی زبان یا لب هم احساس می شود و به کل دهان پخش می شود. این اشخاص همچنین ممکن است یک مزه بد یا خشکی و بی حسی را داخل دهان احساس کنند و هنگام خوردن غذا این درد شدت پیدا می کند. پس باید سعی کنند که ریشه و علت مشکل را پیدا کنند. شدت این وضعیت در افراد مختلف متفاوت است.

    چه باید کرد؟

    شما باید مخصوصاً در دوران شیوع کرونا مراقب میزان مواد مغذی در بدن باشید، زیرا سطوح پایین ویتامین دی باعث افزایش خطر التهابات، ذات الریه و مشکلات تنفسی فوقانی می شود؛ بنابراین نباید علائم را نادیده بگیرید.

    سندروم سوزش دهان به دلیل کمبود مواد مغذی دیگر هم ممکن است اتفاق افتاده باشد و در نتیجه حتما باید آزمایش دهید.

    علائم دیگر کمبود ویتامین دی می تواند شامل خستگی، استخوان درد، انقباض ماهیچه و نوسانات روحی باشد.

    تامین ویتامین دی با کمک آفتاب

    چقدر باید در آفتاب بمانیم تا به اندازه کافی ویتامین D مصرف کنیم؟ میزان پیشنهادی دریافت ویتامین D برای افراد زیر ۷۰ سال؛ ۶۰۰ واحد در طول روز است و برای بالای ۷۰ سال؛ ۸۰۰ واحد است و می تواند از طریق قرار گرفتن در معرض نور خورشید این ویتامین را به اندازه کافی دریافت کند.

    البته مدت زمان آن در فصل های مختلف به خاطر شدت نور خورشید متفاوت است. سپری کردن زمان به اندازه ۲۰ دقیقه در معرض نور خورشید در فصل بهار و تابستان کافی است اما در فصل زمستان حداقل باید دو ساعت در معرض نور خورشید قرار بگیرید تا به اندازه کافی ویتامین دی به بدن تان برسد.

    منابع دیگر ویتامین D

    نور خورشید بهترین منبع ویتامین دی است اما اگر می خواهید میزان این ماده مغذی را از طریق غذا در بدن خود افزایش دهید، از مواد غذایی زیر استفاده کنید:

    سویا
    اسفناج
    لوبیا سفید
    ماهی هایی مثل سالمون

     

    سرویس خبری: اخبار علمی – تغذیه و سلامت

     

    • بیشتر بخوانید:
    • پنج شرطی که بر جذب ویتامین D تاثیر می‌گذارد
    • ویتامینی که کمبود آن استخوان‌ها را شکننده می‌کند
    • ترفند ساده برای افزایش ذخیره ویتامین D قارچ های خوراکی
    • بهترین غذاها برای وعده سحری
    • کربوهیدرات ها و خوراکی های شیرین بر سلامت دهان و دندان موثرند
    منبع: ایسکانیوز
    برچسب ها: آفتابویتامین دی
    پست قبلی

    عوارض و فواید مصرف حبوبات در رژیم غذایی

    پست بعدی

    نایب رییس بنیاد ملی گندمکاران مطرح کرد: رضایت کشاورزان از رشد ۱۴۳ درصدی نرخ خرید گندم توسط دولت سیزدهم

    صبا سالم

    مربوطه پست ها

    نتایج یک مطالعه نشان می دهد؛ رژیم غذایی کاهش دهنده آهن مغز موجب حفظ عملکرد مغز می شود
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    حذف وعده‌های غذایی راه مناسبی برای کاهش وزن نیست

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، حذف وعده‌های غذایی و ایجاد گرسنگی طولانی‌مدت نمی‌تواند منجر به کاهش...

    بیشتر بخوانید
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    قهوه دشمن قلب نیست، بلکه محافظ آن است

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    نایب رییس بنیاد ملی گندمکاران مطرح کرد: رضایت کشاورزان از رشد ۱۴۳ درصدی نرخ خرید گندم توسط دولت سیزدهم

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    زنان ایرانی گوی سبقت را در تولید محصولات غذایی سالم از مردان ربودند

    زیرساخت‌های کشاورزی زمینه‌ساز توسعه پایدار است

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    تولید شیر زیست‌ فعال در اصفهان با هدف تقویت سیستم ایمنی بدن

    تولید شیر زیست‌ فعال در اصفهان با هدف تقویت سیستم ایمنی بدن

    مهر ۲۷, ۱۴۰۴
    تولید خرما به یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن می رسد

    تولید خرما به یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن می رسد

    مهر ۲۷, ۱۴۰۴
    جزئیات بیمه فراگیر گندم تشریح شد

    مرحله نخست پرداخت غرامت گندم‌کاران با واریز ۱۱۰۰ میلیارد تومان آغاز شد

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴
    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    تولید خرما به یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن می رسد

    مهر ۲۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.