جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    تغذیه سالم برای دیابتی‌ها؛ قند خون را با این خوراکی‌ها کنترل کنید

    تغذیه نقش کلیدی در مدیریت دیابت دارد. انتخاب درست مواد غذایی می‌تواند به کاهش قند خون، پیشگیری از بیماری‌های قلبی و بهبود کیفیت زندگی افراد دیابتی کمک کند. در این گزارش با خوراکی‌هایی آشنا می‌شویم که مصرف روزانه آن‌ها می‌تواند تأثیر چشمگیری بر سلامت افراد مبتلا به دیابت داشته باشد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کاهش مصرف کربوهیدرات های صبحانه برای دیابتی ها مفید است

    فراد مبتلا به دیابت باید برای حفظ سلامت خود، دو هدف مهم را دنبال کنند: کنترل قند خون و حفاظت از قلب. رژیم غذایی این افراد باید سرشار از مواد مغذی، فیبر، پروتئین‌های سالم و چربی‌های مفید باشد. برای دریافت فیبر کافی، روزانه حدود ۲۱ تا ۲۵ گرم برای زنان و ۳۰ تا ۳۸ گرم برای مردان توصیه می‌شود. در ادامه، با مهم‌ترین مواد غذایی مناسب برای دیابتی‌ها آشنا می‌شویم:

    1. حبوبات
    لوبیا، عدس، لپه و سایر حبوبات سرشار از فیبر محلول هستند که به کنترل قند خون کمک می‌کنند. مصرف روزانه یک فنجان حبوبات پخته می‌تواند هموگلوبین A1c را کاهش دهد، فشار خون را تنظیم کند و خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.

    2. جو دوسر
    جو دوسر، به‌ویژه نوع کم‌فرآوری‌شده آن مانند جو پرک یا بلغور جو، منبع خوبی از فیبر محلول است که علاوه بر کاهش قند خون، به کاهش کلسترول و محافظت از قلب نیز کمک می‌کند.

    3. تمشک قرمز
    این میوه خوشمزه، قند بسیار کمی دارد (حدود ۵ گرم در هر فنجان) و در عین حال سرشار از فیبر و آنتی‌اکسیدان‌هایی است که با التهاب و کلسترول بد مبارزه می‌کنند.

    4. بادام و سایر آجیل‌ها
    آجیل‌هایی مانند بادام و گردو علاوه بر چربی‌های مفید، پروتئین و فیبر نیز دارند. این مواد غذایی می‌توانند گرسنگی را کنترل کرده، مقاومت به انسولین را بهبود بخشند و از قلب محافظت کنند.

    5. غلات کامل
    نان و پاستاهای تهیه‌شده از غلات کامل که سبوس و جوانه آن‌ها حفظ شده، به کنترل قند خون و احساس سیری طولانی‌تر کمک می‌کنند. این غلات همچنین سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند منیزیم و ویتامین B هستند.

    6. دانه کتان
    دانه‌های کتان سرشار از ترکیبات مفیدی مانند SDG هستند که از تشکیل پلاک در عروق جلوگیری کرده و کلسترول بد را کاهش می‌دهند. توصیه می‌شود آن‌ها را آسیاب کرده و در غذا یا ماست استفاده کنید.

    7. جو
    جو کامل حاوی فیبر خاصی به نام «بتا گلوکان» است که قند و کلسترول خون را کاهش داده و در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و دیابت مؤثر است.

    8. ماهی‌های چرب
    ماهی‌هایی مانند سالمون، قزل‌آلا و ساردین منبع غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که علاوه بر محافظت از قلب، خطر رتینوپاتی دیابتی (آسیب به شبکیه چشم) را کاهش می‌دهند. دو وعده در هفته کافی است.

    9. سبزیجات برگ‌دار
    سبزی‌هایی مثل اسفناج و کاهو کم‌کالری و غنی از ویتامین‌های C و E هستند که به کاهش التهاب و کنترل قند خون کمک می‌کنند.

    10. کلم بروکلی و سبزیجات چلیپایی
    کلم بروکلی دارای ترکیبی به نام «سولفورافان» است که قند خون را کاهش می‌دهد. همچنین سبزیجاتی مانند گل‌کلم و کلم بروکسل فواید مشابهی دارند.

    11. تخمه کدو تنبل
    این تخمه‌ها سرشار از منیزیم هستند که در کنترل قند خون و سلامت استخوان‌ها مؤثر است. مصرف نوع خام و بدون نمک آن توصیه می‌شود.

    12. روغن زیتون فرابکر
    این روغن به‌خاطر ترکیبات آنتی‌اکسیدانی‌اش، نه‌تنها جایگزین سالمی برای چربی‌های مضر است، بلکه به کاهش فشار خون و بهبود عملکرد انسولین نیز کمک می‌کند.

    13. کفیر
    کفیر، نوشیدنی تخمیری سرشار از پروبیوتیک است که می‌تواند قند خون را کاهش داده و فشار خون را تنظیم کند. مصرف روزانه آن تأثیر مثبتی بر نتایج A1C دارد.

    یک رژیم غذایی سالم و متعادل، شامل این مواد غذایی می‌تواند به مدیریت بهتر دیابت، کاهش عوارض ناشی از آن و ارتقای سلامت عمومی بدن کمک کند.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: تغدیهدیابتقندخونموادغذایی
    پست قبلی

    «سامانه جامع بخش کشاورزی» مدیریت تولید و بازار را بهبود می‌دهد

    پست بعدی

    قیمت منطقی هرکیلو لوبیا چیتی ۳۷۰ هزارتومان

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    قیمت منطقی هرکیلو لوبیا چیتی ۳۷۰ هزارتومان

    قیمت منطقی هرکیلو لوبیا چیتی ۳۷۰ هزارتومان

    پر بازدیدها

    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    رصد روزانه بازار در کمیته زیر‌بنایی دولت/ تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است

    رصد روزانه بازار در کمیته زیر‌بنایی دولت/ تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    اثرات ضد چاقی چای سیاه

    مجوز ثبت سفارش ۱۵ هزارتن چای صادر شد/مصرف سالانه ۱۰۶ هزارتن چای در کشور

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    تاریخ مصرف گوشت چند روز است؟

    کمبودی در عرضه گوشت قرمز نداریم/جمعیت دامی کشور مطلوب است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.