به گزارش پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران(ایفتاتی آی) به نقل از روابط عمومی سندیکای صنایع کنسرو ایران در این نشست دکتر محمدحسین عزیزی مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی با اشاره به ظرفیت های علمی و فنی سندیکا عنوان کرد: باید از ظرفیت های سندیکا در فرآیندهای مرتبط بر پایش، ارتقا سطح ایمنی و کیفیت محصولات کنسروی و تأمین سلامت مصرف کنندگان استفاده شود. وی با بیان اینکه سازمان غذا و دارو هم اکنون تعامل بسیار بالایی با تشکل های صنعت غذا دارد از ادامه این روند ابراز امیدواری کرده و سازمان را حامی تشکل های بخش خصوصی دانستند.
در این راستا مسعود بختیاری نایب رییس هیأت مدیره سندیکا رسیدن به فهم مشترک و تفاهم بین بخش خصوصی و دولتی را حرکتی ارزشمند در جهت پیشبرد اهداف صنایع کنسرو دانست و گفت: سازمان غذا و دارو از جمله دستگاه هایى است که میتواند نقش مهمى در بهبود محیط کسب و کار ایفا نماید و با امضای این تفاهم نامه میتوان به تحول بزرگی در تسهیل امور و بهبود محیط کسب و کار امید داشت.
سید محمد میررضوی دبیر سندیکا نیز از سابقه دیرینه همکاری غذا و دارو و سندیکا از ابتدای تأسیس سندیکا تا به امروز سخن گفت و افزود: اعضای سندیکا بسیار توانمند بوده و پتانسیل های بالایی از نظر نیروی انسانی، وجود آزمایشگاه های مجهز و … دارند که آمادگی هر گونه همکاری با سازمان را داریم.
در ادامه این نشست تفاهم نامه به امضا رسید. پایش کنترل ایمنی و کیفیت در سطح تولید و عرضه محصولات، برگزاری دوره های آموزشى و تخصصى مرتبط با محصولات، همکاری در تدوین ضوابط و دستورالعمل های مربوطه، اجرای پروژه های تحقیقاتی در زمینه امنیت و ایمنی مواد غذایی، همکاری در ارتقا سطح ایمنی و کیفیت محصولات ، افزایش سطح آگاهی جامعه و مصرف کنندگان محصولات کنسروی موضوعاتی است که در این تفاهم نامه مورد توجه قرار گرفته است.
تفاهم نامه مذکور با اعتبار ۲ سال، به امضای دکتر عزیزی مدیر کل امور فرآورده هاى غذایى و آشامیدنى و سید محمد میررضوی دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران رسید.
سرویس خبری: فناوری غذا و بخش صنعت