دوشنبه, اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    آغاز پرداخت مطالبات گندم کاران در فارس

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    تولید برنج با معیشت مردم تناسب ندارد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    افزایش ۱۸ درصدی عرضه گوشت قرمز

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    تراکتورهای نو صادر و کارکرده وارد می‌کنیم

    وزارت جهاد برای تأمین نیازمندی بخش کشاورزی واردات تراکتور کارکرده را مطرح و سازمان توسعه تجارت با آن موافقت کرده است درحالی که در ۸ ماهه امسال بیش از ۱۱ هزار تن تراکتور از کشور صادر شده است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۱۸, ۱۴۰۳
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کشاورزان 4000 دستگاه تراکتور تحویل می‌گیرند

     ایران یکی از کشورهای تولیدکننده تجهیزات کشاورزی از جمله تراکتور است که به ۲۵ کشور جهان صادر می‌شود؛ البته بر اساس آمار اعلامی گمرک جمهوری اسلامی ایران در ۸ ماهه امسال صادرات تراکتور به ۱۳ کشور عراق، افغانستان و… بوده است.

    اگر نگاهی به چگونگی ورود تراکتور به ایران داشته باشیم، در دهه ۴۰ همزمان با اصلاحات ارضی و کوچک شدن مزارع دستور واردات ۵ هزار تراکتور داده شد و اعتبار آن هم با توجه به رونق اقتصادی که از قبل فروش نفت در کشور وجود داشت به راحتی تأمین شد. اما برخی در واکنش به نیاز کشور، پیشنهاد سرمایه گذاری و ساخت تراکتور در کشور را مطرح کردند. به این ترتیب کارخانه تراکتورسازی در کشور احداث و راه اندازی شد.

    درخواست وزارت جهاد

    در حال حاضر با وجود این که ایران امروز یکی از تولیدکننده تراکتور است اما کمبود نقدینگی و قیمت بالا تجهیزات کشاورزی سبب شده تا کشاورزان برای خرید تجهیزات مورد نیاز وابسته به تسهیلات باشند و طی دو سال اخیر تسهیلاتی برای خرید ماشین آلات کشاورزی از سوی بانک عامل پرداخت نشد از این رو کشاورزان گلایه مند از صف‌های طولانی فروش هستند.

    در مقابل وزارت جهاد کشاورزی برای تأمین نیازمندی بخش کشاورزی واردات تراکتور کارکرده را مطرح و سازمان توسعه تجارت با آن موافقت کرد.

    در این بخشنامه آمده؛ کمیته ماده یک آئین نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات با واردات ماشین آلات کشاورزی کارکرده مشروط به داشتن خدمات پس از فروش و تأیید استاندارد موافقت کرده است.

    معاونت توسعه بازرگانی و مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص نیاز به واردات ماشین آلات کشاورزی کارکرده، با واردات انواع ماشین آلات کشاورزی کارکرده مطابق مشخصات مندرج در جدول ذیل بدون لحاظ سقف تعداد، واردات سالانه با رعایت سایر ضوابط ثبت سفارش به صورت کلی موافقت کرده است.

    تراکتورهای نو صادر و کارکرده وارد می‌کنیم

    همچنین واردات تراکتورهای کشاورزی صرفاً با قدرت بالای ۱۲۰ اسب بخار مشروط به قرار داشتن در فهرست تراکتورهای دارای گواهی تأیید نوع از سوی سازمان ملی استاندارد ایران، بلامانع است.

    ایرادهای بخشنامه واردات کارکرده‌ها

    برخی صنعتگران در واکنش به این موضوع ضمن اشاره به قدمت نزدیک به ۶ دهه‌ای تراکتورسازی در تولید انواع تراکتورها با کاربری‌های زراعی، باغی و شالیزار از ۳۰ تا ۱۵۰ اسب بخار عنوان می‌کنند، تولیدکنندگان داخلی توان و تأمین بیش از ۹۸ درصد نیاز کشور را دارند. در این راستا با بیش از ۱۰۰۰ واحد تولیدی برای تأمین قطعات مورد نیاز همکاری می‌شود؛ علاوه بر این که طی ۳ سال گذشته تولید صرفاً تراکتور از ۲۲ هزار دستگاه به ۴۲ هزار دستگاه رسیده است.

    ناصر قربانیان یکی از فعالان حوزه تجهیزات بخش کشاورزی با اشاره به بخشنامه واردات تراکتور کارکرده اظهار کرد: بر این بخشنامه ایرادهایی وارد است که از نگاه کمتر کسی می‌تواند دور باشد. به عنوان نمونه، محدودیت رقمی بر حجم واردات مثلاً در حوزه تراکتور در این بخشنامه ذکر نشده در حالی که با توجه به اداره بیش از ۸۰ درصد بخش کشاورزی ایران به شکل خرده مالکی که کاربردی برای تراکتورهای سنگین در چنین مزارعی وجود ندارد، باید پرسید چطور می‌شود که یک شبه می‌خواهیم تراکتور، آن هم از نوع سنگین که کمترین مصرف داخلی دارد بدون محدودیت حجمی وارد کشور کنیم؟

    وی ضمن اشاره به عنوان تراکتورهای کارکرده که در بخشنامه بر آن تاکید شده است، گفت: معمولاً در مباحث این چنین وقتی از عنوان کارکرده استفاده می‌شود بر آن سال و حتی ساعت کارکرد نیز در نظر گرفته می‌شود که علاوه بر نبود این گزینه، عنوان کارکرد نیز خود جای بحث دارد؛ چرا که سال گذشته سکان داران صنعت و کشاورزی از فرسوده بودن بالای ۵۰ درصد ناوگان تراکتورهای کشور با رقمی بیش از ۳۰۰ هزار دستگاه و ضرورت نوسازی آنها خبر داده بودند.

    این کارشناس حوزه صنعت و کشاورزی کشور در بخش دیگری از سخنان خود داشتن پشتوانه خدمات پس از فروش را رکن اصلی در هر تولید و صنعتی دانست و اظهار کرد: در بخشنامه ابلاغی متأسفانه هیچ اصول و قواعدی برای ارزیابی خدمات پس از فروش تراکتورهایی که قرار است وارد شود لحاظ نشده و این موضوع یادآور تجربه تلخ سال‌های نه چندان دور است که حجم قابل توجهی از تراکتورهای کره‌ای و هندی وارد کشور شد اما متأسفانه به دلیل عدم بهره‌مندی از خدمات پس از فروش و نبود قطعات یدکی زمین گیر شدند و هزینه‌های سربار هنگفتی را نه تنها به مصرف کننده بلکه به اقتصاد کشور تحمیل کرد.

    قربانیان مشخص نبودن مراجع یا اشخاص واردکننده را یکی دیگر از ایرادات وارد شده بر این بخشنامه عنوان کرد و گفت: بر اساس آنچه در این بخشنامه آمده و آنچه از آن استنباط می‌شود قرار است حجم نامحدودی از تراکتورهای سنگین که عمدتاً این نوع تراکتورها از تکنولوژی بالا و پیچیده‌ای برخوردارند وارد کشور شوند اما این که چه کسی و با چه تخصصی می‌خواهد این فرآیند را طی و به عنوان واردکننده معرفی شود مشخص نیست. بدین ترتیب هر کسی با هر قابلیتی می‌تواند این کار تجاری- صنعتی را انجام دهد.

    وی تصریح کرد: آیا این امر مجوزی بر ورود سوداگران به این بازار نخواهد بود؟

    تلفات؛ از محصولات تا سوخت

    میزان تلفات و مصرف سوخت فرسوده‌ها چقدر است؟

    تقریباً ۲۱ میلیون تن فقط در تولید غلات به دلیل فرسودگی ماشین‌آلات سالانه در حال از بین رفتن است. اگر فقط یک درصد تلفات این بخش کاهش یابد، با قیمت میانگین ۱۵ هزار تومان، تقریباً ۳ هزار میلیارد تومان (همت) صرفه‌جویی می‌شود.

    مجموع تراکتورهای کشور تا پایان سال ۱۴۰۱، ۵۸۹ هزار دستگاه بوده که از این عدد ۳۰۶ هزار دستگاه یعنی حدود ۵۲ درصد عمر بالای ۱۳ سال داشتند.

    خسارت‌های تخمین زده شده در تراکتورهای سبک و نیمه سنگین که با توجه به مصرف سوخت‌ها است و از طریق موتور قابل پیگیری است، عدد بزرگی است. ماشین‌های کشاورزی علاوه بر آن چون از توان کششی استفاده می‌کنند تلفات یا افزایش سوخت ناشی از فرسودگی سیستم انتقال توان هم تأثیر مستقیم در افزایش سوخت دارد؛ البته متأسفانه مطالعه ویژه و قابل استنادی در مورد ماشین‌های کشاورزی و تأثیر فرسودگی بر افزایش مصرف سوخت انجام نشده است.

    بررسی‌های کارشناسی نشان داده متوسط سوخت تراکتورهای سبک تقریباً ۲ لیتر در ساعت و نیمه سنگین ۲.۴ لیتر در ساعت است که یک برآورد کارشناسی نشان داده تقریباً ۴۰۲ میلیون لیتر سوخت اضافه ناشی از فرسودگی در این ماشین آلات مصرف می‌شود. خسارت مالی ناشی از این میزان سوخت اضافه با مبلغ هر لیتر ۳۵۰ تومان عددی بین ۱۴۰ تا ۱۵۰ میلیارد تومان در سال است.

    به گفته قربانیان، در خوش‌بینانه خوشبینانه‌ترین حالت سالانه صرفاً ۱۰۰ هزار میلیارد ریال هزینه بابت اضافه سوخت مصرفی فقط ۲۰۰ هزار دستگاه تراکتور فرسوده کشور که بالای ۲۰ سال عمر دارند یارانه پرداخت می‌شود که باید هزینه‌های سرسام‌آور نگهداری، تعمیرات، استهلاک، بهره‌وری و … را به این مبلغ اضافه کرد در حالی که با همین اعتبار می‌توان سالانه ۲۲ هزار دستگاه تراکتور جفت دیفرانسیل وارد ناوگان کشاورزی کرد.

    آمار تراکتورهای صادراتی و وارداتی

    بر اساس آمار گمرکات جمهوری اسلامی ایران در ۸ ماهه امسال حدود ۱۱ هزار و ۲۲۸ تن تراکتور به ارزش حدود ۴۳ میلیون دلار از کشور صادر شده است.

    روح الله لطیفی یکی از کارشناسان حوزه تجارت در این خصوص به مهر گفت: امسال در ۸ ماهه ۱۴۰۳ تراکتورهای ایران به ۱۳ کشور صادر شد. بیش از ۸۰ درصد صادرات به دو کشور عراق و افغانستان بود.

    وی افزود: مقصد نخست تراکتورهای ساخت ایران، بازار عراق است. در ۸ ماهه امسال ۸ هزار و ۳۶۲ تن (حدود ۲ هزار تراکتور) به ارزش ۲۵ میلیون و ۵۲۰ هزار و ۱۴۴ دلار به عراق صادر شد.

    وی ادامه داد: افغانستان مقصد دوم بود. در ۸ ماهه سال جاری ۳ هزار و ۱۹۱ تن به ارزش ۱۰ میلیون و ۴۴۲ هزار و ۹۶ دلار تراکتور ایرانی به همسایه شرقی صادر شد.

    لطیفی به سایر مقصدهای تراکتور ساخت داخل اشاره و عنوان کرد: صادرات به سوریه ۸۲۳.۵ تن به ارزش ۲ میلیون و ۷۹۲ هزار و ۹۸۸ دلار، ونزوئلا ۴۶۰.۵ تن به ارزش ۲ میلیون و ۶۲۷ هزار و ۱۳۵ دلار، عمان ۹۹ تن به ارزش ۵۰۰ هزار و ۸۷۷ دلار، تاجیکستان ۹۴ تن به ارزش ۳۷۱ هزار و ۴۳۴ دلار، ترکیه ۱۰۸.۵ تن به ارزش ۳۱۷ هزار و ۸۸۲ دلار، کویت ۱۰ تن به ارزش ۴۴ هزار و ۵۰۰ دلار، مصر ۲۴ تن به ارزش ۲۲ هزار و ۴۳۵ دلار، اوگاندا ۲۸ تن به ارزش ۱۳۷ هزار و ۴۹۸ دلار، امارات ۲۰.۵ تن به ارزش ۹۳ هزار و ۶۰۰ دلار، قطر حدود ۴ تن به ارزش ۱۶ هزار و ۵۸۸ دلار و قطر ۳.۵ تن به ارزش ۱۱ هزار و ۹۷۴ دلار بوده است.

    وی گفت: سهم بازار عراق از تراکتورهای صادراتی ایران ۵۹.۵ درصد و افغانستان ۲۴.۳ درصد است که در مجموع بیش از ۸۰ درصد تولیدات به این دو کشور، صادر شده است.

    تفاوت عدد صادرات با ارزش صادراتی آنها به عملکرد و کاربری این تجهیزات بر می‌گردد؛ به طوری که ممکن است میزان صادرات کمتر اما ارزش ریالی آن بالاتر باشد.

    گفتنی است، تراکتور از ایران با ۳ کد تعرفه مستقل صادر شده که حاکی از نوع متفاوت این ابزار کار کشاورزی دارد.

    همچنین بر اساس آمار گمرک، در ۸ ماهه سال جاری ۳۱ تن به ارزش ۱۳۶ هزار و ۷۶۸ دلار تراکتور از دو کشور ترکیه و چین وارد ایران شده است.

    حال باید دید واردات تراکتورهای کارکرده آیا از میزان ضایعات محصولات کشاورزی و مصرف بالای سوخت جلوگیری می‌کند و این واردات به نفع کشاورزان است یا هزینه مضاعف به اقتصاد کشور تحمیل می‌شود.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع: خبرگزاری مهر
    برچسب ها: تراکتورصادراتوزارت جهاد کشاورزی
    پست قبلی

    *حضور برجسته زرگرین در نمایشگاه کشاورزی کرمان*

    پست بعدی

    قیمت خرید هر کیلو گوشت تنظیم بازاری گوساله منجمد ۴۲۰ هزار تومان

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    آغاز پرداخت مطالبات گندم کاران در فارس

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    مجتبی دهقان پور با اشاره به اینکه قریب به ۵۸ هزار هکتار گندم آبی و بالغ بر ۱۲ هزار هکتار...

    بیشتر بخوانید
    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم با قیمت مصوب ۲۰۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم در سمنان

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    برداشت بیش از ۴۱ هزار تن برگ سبز چای بهاره

    اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    واردات گوشت در اوج تولید دام زنده

    قیمت خرید هر کیلو گوشت تنظیم بازاری گوساله منجمد ۴۲۰ هزار تومان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    علت التهابات بازار شکر چیست؟

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
    صادرات پای مرغ به سرزمین اژدهای زرد

    صادرات ۵۰ هزار تن پای مرغ از ایران به چین کلید خورد

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴
    راهکاری برای ایجاد امنیت غذایی در شرایط فعلی کشور/غنی‌سازی مواد غذایی با ریز مغذی‌ها

    قیمت تمام‌شده غذا در ایران بالاست

    اردیبهشت ۱۰, ۱۴۰۴
    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    توزیع روزانه مرغ تهران به ۱۷۰۰ تن رسید

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.