سه شنبه, تیر ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم‌مرغ بدون وقفه ادامه دارد / در صورت بروز شرایط خاص در کشور تمهیدات لازم را اندیشیده ایم

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ تیرماه به ۱۱۵ هزارتن می رسد/ تخم مرغ ارزان شد

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    رفع ممنوعیت واردات به تنظیم بازار برنج کمک می‌کند؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    توزیع ماهانه روغن به ۲۰۰ هزارتن رسید

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه ۸ هزارتن مرغ در سطح کشور

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ثبت‌سفارش حبوبات با تاخیر انجام می‌شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    تامین نهاده‌ها و تسهیلات کم‌بهره مهمترین مطالبه کشاورزان گلستانی

    شماری از فعالان و بهره‌برداران بخش کشاورزی استان گلستان، تامین به‌موقع نهاده‌های دامی و کشاورزی و پرداخت تسهیلات مناسب را مهمترین مطالبه خود برشمردند تا با رفع این نیازها در دولت مردمی سیزدهم و انگیزه بیشتر به فعالیتشان ادامه دهند.

    توسط آتنا نوریانی
    دی ۱۴, ۱۴۰۰
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    کشاورزان گلستان که ۶۶۷ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی در اختیار دارند و در تولید ۱۶ محصول راهبردی شامل دانه‌های روغنی کلزا، سویا و آفتابگردان، هلو، توتون و گوشت مرغ، گندم، چغندرقند و خرمالو، شلتوک (برنج)، پیله تر ابریشم، میگو و پنبه، ماهیان پرورشی و خاویاری و جو و زیتون دارای رتبه‌های برتر کشور هستند برای تامین امنیت پایدار غذایی، بهبود شرایط اقتصادی و ماندگاری در این حوزه، نیاز به حمایت دولت سیزدهم دارند.

    رویکرد مردمی بودن رییس دولت سیزدهم از همان ابتدای قبول مسوولیت برای حل مشکلات اساسی مردم با انجام سفرهای استانی و دیدارهای چهره به چهره با اقشار مختلف جامعه، بارقه‌های امید را برای رسیدن به اهداف اولیه و مقدس انقلاب اسلامی که همان بهبود شرایط زندگی بر مبنای نگاه عادلانه است در دل اهالی مردم گلستان به‌ویژه قشر زحمتکش کشاورز روشن کرد و آنها امیدوارند با طرح مشکلات خود زمینه اقدام عملی مسوولان برای حل آنها را شاهد باشند.

    گرانی نهاده‌های کشاورزی و دامی، بالا بودن نرخ تسهیلات بانکی، قیمت بالای اداوت کشاورزی و هزینه نگهداری آن، کمبود صنایع تبدیلی و بازار فروش مناسب برای محصولات در کنار خشکسالی و پیامدهای ناشی از آن بخشی از مصائب فعالان بخش کشاورزی گلستان است و آنها برنامه ریزی و همراهی بیشتر مسوولان امر برای رفع این مشکلات را خواستار هستند.

    ضرورت کاهش قیمت نهاده‌های کشاورزی و دامی 

    یکی از کشاورزان گلستان با اشاره به خشسکالی‌ کم سابقه امسال و از بین رفتن پوشش علوفه‌ای مراتع گفت: روستاییانی که در کنار فعالیت کشاورزی، دامپروری می‌کنند به دلیل خشک بودن مراتع برای تغذیه دام خود مجبور به خرید نهاده‌های دامی از بازار آزاد هستند زیرا مقدار علوفه یارانه‌ای اختصاص یافته توسط جهاد کشاورزی بسیار محدود و کفاف خوراک دام‌ها را نمی‌کند.

    عبدالسلیم نیازی ] ادامه داد: نهاده‌های دامی یارانه‌ای فقط جوابگوی یک دهم جمعیت دام دامداران است و آنها مجبورند با پرداخت ۲ تا سه برابر قیمت، این نهاده‌ها را بعضا با کیفیت پایین‌تر از بازار آزاد خریداری کنند که مقرون به صرفه نیست.

    وی قیمت نهادهای دامی یارانه‌ای از جمله ذرت، سبوس، کنجاله و علوفه را به‌طور متوسط هر کیلوگرم ۲۵ هزار ریال اعلام  و اضافه کرد: قیمت همین نهاده‌ها در بازار هر کیلوگرم ۵۵ تا ۶۰ هزار ریال به بفروش می رسند.

    یکی دیگر از کشاورزان گلستانی به خبرنگار ایرنا اظهارداشت: امسال خشکسالی به بخش قابل توجهی از محصولات تولیدی کشاورزان آسیب زد و اکنون آنها برای کشت زراعت پاییزه خود و تامین نهاده‌ها، نیاز جدی به حمایت دولت دارند.

    محمد مصطفی لو افزود: کشاورزان مجبورند هر کیسه کود شیمیایی مانند پتاس و فسفات را به مبلغ پنج میلیون ریال بخرند که برخی کشاورزان به دلیل بالا بودن قیمت، به ناچار از این نهاده‌ها استفاده نمی‌کنند.

    جمال الدین صوفی یکی دیگر از کشاورزان گلستانی از هزینه‌های بالای خرید و اجاره ادوات کشاورزی گلایه کرد و گفت: کشاورزان باید همواره بخش قابل توجهی از درآمد خود را صرف هزینه کشت (شخم، دیسک، بذر و کود) نمایند.

    وی ادامه داد: به سبب بالا بودن نرخ تسهیلات بانکی برای خریداری ادوات کشاورزی امکان خرید آن برای همه کشاورزان فراهم نیست و  ما از دولت مردمی سیزدهم امیدواریم این مشکلات کشاورزان را برطرف کند.

     

    وجود بیش از ۲ میلیون راس دام در گلستان

    در این پیوند، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گلستان در جمع خبرنگاران گفت که بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار راس دام سبک و سنگین استان سالانه به حدود ۴۰۰ هزار تُن علوفه سیلو شده نیاز دارند که بخشی از آن از داخل استان و بخشی دیگر از خارج استان تامین می‌شود.

    به گزارش جهادکشاورزی استان گلستان امسال از هفت هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی استان ۲۱۱ هزار تُن علوفه تولید شد.

    مطالبات بخش کشاورزی از زبان مدیران

    همچنین تعدادی از مدیران جهادکشاورزی گلستان  به بیان مشکلات و نیازهای فعالان این حوزه پرداختند و لازمه توسعه و ارتقای کیفی و کمی تولیدات و عرضه محصولات کشاورزی را حمایت جدی دولت و وزارت‌خانه های جهادکشاورزی و صنعت ومعدن و تجارت دانستند.

    مدیر جهاد کشاورزی کلاله گفت: با توجه به شرایط خشکسالی حادث شده و کمبود علوفه در مراتع و گرانی بیش از اندازه نهاده‌های دامی لازم است برای کمک به دامداران نهاده‌های یارانه‌ای به میزان مناسب تخصیص پیدا کند.

    علی علیزاده افزود: ۱۷۹ هزار راس دام سبک و سنگین در کلاله وجود دارد که کمتر از ۲۰ درصد نهاده‌های دامی موردنیاز دامداران به شکل دولتی تامین می‌شود و آنها مجبورند بقیه نهاده‌های موردنیاز خود را با قیمت آزاد تهیه کنند.

    وی با تاکید بر توجه بیشتر دولت به تامین نهاده‌های دامی یارانه‌ای، اضافه کرد: با توجه به مطرح شدن بحث صادرات دام سبک، امید است قیمت دام به‌زودی به حدی برسد که برای دامدار صرفه اقتصادی داشته باشد.

     

    لزوم اختصاص تسهیلات ارزان قیمت 

    به اعتقاد کارشناسان شرایط اقلیمی گلستان و تعداد روزهای آفتابی آن بویژه در مناطق شرقی استان که به ۳۰۰ روز در سال می‌رسد، در کنار اراضی وسیع زراعی و بهره‌مندی از منابع آبی تا حدی قابل قبول، شرایط برای توسعه کشت‌های گلخانه‌ای در این استان شمالی فراهم است و هم مرز بودن با کشورهای آسیای میانه  و بهره‌مندی از خط ریلی بین المللی و اتصال به راه آهن شمال به جنوب فرصت خوبی برای صادرات بخشی از محصولات گلخانه‌ای است.

    مدیر جهاد کشاورزی کلاله، فراهم سازی زمینه صادرات تولیدات گلخانه‌ای و اختصاص تسهیلات ارزان قیمت را از مهمترین راهکارهای ارتقای سطح تولیدات کشاورزی گلستان و شهرستان دانست و گفت: حدود سه سال است که پرونده خیلی از متقاضیان ایجاد گلخانه‌ و دامداری در بانک آماده است اما تسهیلاتی برای پرداخت وجود ندارد.

    علیزاده فراهم سازی زمینه توسعه کارگاه‌های تولیدی کوچک مقیاس صنایع تبدیلی بخش کشاورزی با توجه به پرشدن ظرفیت ناحیه صنعتی دهنه واقع در کلاله برای استقرار واحدهای جدید و همچنین تخصیص اعتبار برای بهسازی و مناسب سازی جاده بین مزارع را از دیگر نیازهای حوزه کشاورزی این شهرستان برشمرد و برلزوم توجه دولت و مسوولان متولی به رفع این نیازها تاکید کرد.

    حسن ممشلی مدیر جهاد کشاورزی آزادشهر هم در همین ارتباط به خبرنگار ایرنا گفت:  اکنون در تامین کود اوره مشکلی وجود ندارد و به قیمت دولتی کیسه‌ای ۶۴۰ هزار ریال در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد اما کشاورزان باید سایر کودها مانند پتاس و فسفات را با قیمت آزاد هر کیسه ۵۰ کیلوگرمی را پنج میلیون ریال خریداری کنند.

    ممشلی بیان کرد: در ۲ سال اخیر با توجه به قیمت بالا، فقط ۱۰ درصد از کشاورزان آزادشهر از این ۲ نوع کود برای بهبود کیفیت تولیدات خود استفاده کردند.

    مدیرجهاد کشاورزی آزادشهر ادامه داد: همچنین خیلی از دامدارای‌های سنتی و صنعتی شهرستان از کمبود نهاده‌های دامی رنج می‌برند زیرا این نهاده‌ها بر اساس نیاز استان و شهرستان توزیع نمی‌شود.

    ممشلی یادآور شد: حداقل نیاز ۹۶ هزار راس دام سبک و سنگین موجود در آزادشهر هر ماه ۱۵ هزار تن نهاده دامی است اما فقط ۵۰۰ تن سهمیه نهاده یارانه‌ای به شهرستان داده می‌شود و دامداران مجبور به خرید نهاده‌های دامی با چند برابر قیمت در بازار آزاد می‌شوند.

    وی اختصاص یارانه به نهاده‌های کشاورزی مانند انواع کود، پرداخت تسهیلات ارزان قیمت برای خریداری ادوات کشاورزی، تامین نهاده‌های دامی یارانه‌ای به میزان لازم را از مهمترین راهکارهای برای کاهش تورم در حوزه تولیدات دامی و کشاورزی اعلام کرد.

     

    تامین نهاده ها مطالبه دامداران 

    مدیر جهاد کشاورزی گنبدکاووس  گفت: با توجه به خشکسالی امسال و کاهش روان‌آب‌های سطحی و نیز کاهش ذخیره سدها نیاز است در حوزه ایجاد زهکشی‌های روزمینی و زیرزمینی سرمایه‌گذاری شود.

    حبیب الله زارع افزود:  برای توسعه کشت گیاهان دارویی از جمله زیره سبز و گل محمدی در گنبدکاووس نیاز است تامین بذر و نهال اصلاح نژاد شده و احداث کارگاه‌ها و کارخانه‌های فرآوری مورد توجه ویژه دولت قرار گیرد.

    مدیرجهاد کشاورزی گنبدکاووس تامین نهاده‌های دامی را از دیگر مشکلات حوزه کشاورزی در استان دانست و گفت: خیلی از دامداران به این مساله معترض‌ هستند.

    وی نیاز ماهانه گنبد با وجود ۳۵۰ هزار راس دام سبک و سنگین را حداقل ۶ هزار تن نهاده اعلام کرد و افزود: میانگین سهمیه ماهانه این شهرستان هزار تا هزار و ۲۰۰ تن انواع نهاده دامی معادل ۲۵ درصد نیاز است.

    زارع افزود: دامداران مجبور به خرید نهاده دامی با چند برابر قیمت دولتی از بازار آزاد هستند و این مساله باعث افزایش هزینه‌های نگهداری و به دنبال آن افزایش قیمت گوشت مصرفی مردم می‌شود.

    بخش کشاورزی گلستان نیازمند نگاه جامع و برنامه محور

    وزیر جهادکشاورزی ۲۶ مهر امسال در نشست با نمایندگان گلستان در مجلس شورای اسلامی گفت که این استان ظرفیت‌ فراوانی برای تولید انواع محصول کشاورزی، باغی و گلخانه‌ای دارد و توسعه و تقویت این قابلیت‌ها به نگاه جامع و برنامه محور در همه زمینه‌ها به خصوص در بخش آبندان، آب و خاک احتیاج دارد.

    سیدجواد ساداتی‌نژاد اظهارداشت: یکی از نیازهای مهم این استان برای جلوگیری از خام فروشی، کاهش هدر رفت تولید و افزایش ارزش افزوده برای بهره‌ برداران، راه اندازی کارخانه های صنایع تبدیلی است که تلاش می‌کنیم از این پس تقاضای سرمایه گذاری در بخش احداث واحدهای صنایع تبدیلی در یک هفته بررسی و تصمیم گیری شود.

    وی افزود: اولویت و سیاست وزارت جهادکشاورزی برای سرمایه گذاری، تقویت زیرساخت‌های استان های مطرح تامین کننده غذای کشور مانند گلستان است.

    کشاورزی گلستان نیازمند دانش روز

    رییس سازمان جهادکشاورزی گلستان  گفت که بهره‌برداری بیشتر از ظرفیت‌ کشاورزی این استان شمالی نیازمند استفاده از دانش و ابزار آلات مدرن این بخش است.

    مختار مهاجر اظهار داشت: گلستان با داشتن هزار و ۱۷۰ مرکز پرورش طیور، بیش از ۳۰۰ دامداری و چهار هزار هکتار مزارع پرورش میگو، نقش زیادی در تامین نیاز کشاورزی کشور دارد که تداوم این مسیر نیازمند برنامه ریزی در سطح مدیران و تولیدکنندگان است.

    وی با اینکه به‌دلیل خشکسالی امسال ۲۵ درصد از تولیدات کشاورزی گلستان کاهش یافت، ادامه داد: با این وجود به دلیل پشتوانه موثر در بهبود کیفیت محصولات، ۲۰ درصد به رشد ارزش کشاورزی استان افزوده شد و به ۳۳۰ هزار میلیارد ریال رسید.

    استان گلستان افزون بر ۲۲۰ هزار بهره بردار کشاورزی دارد که حدود ۱۵۰ هزار آنها در حوزه زراعی و باغی فعالیت داشته و بیش از ۹۰ درصد آنها خرده مالک با مدیریت حداکثر چهار هکتار زمین هستند.

    بهره برداران کشاورزی گلستان سال زراعی گذشته پنج میلیون و ۴۰۳ تن انواع محصول کشاورزی تولید کردند.

    سرویس خبری:اقتصاد وبازار

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: اقتصاد و بازاربخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذایینهاده های دامی
    پست قبلی

    تلاطم قیمت گوشت در بازار/ نرخ منطقی هر کیلو گوشت ۹۰ هزار تومان

    پست بعدی

    خشکسالی ۳۲ درصد تولیدات زراعی شیروان را کاهش داد

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران
    اخبار اقتصاد و بازار

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۹, ۱۴۰۴
    0

    مجید آنجفی درباره وضعیت تولید محصولات زراعی در کشور اظهار داشت: از ابتدای فصل برداشت سال زراعی جاری تاکنون بیش...

    بیشتر بخوانید
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم‌مرغ بدون وقفه ادامه دارد / در صورت بروز شرایط خاص در کشور تمهیدات لازم را اندیشیده ایم

    تیر ۹, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ تیرماه به ۱۱۵ هزارتن می رسد/ تخم مرغ ارزان شد

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خشکسالی ۳۲ درصد تولیدات زراعی شیروان را کاهش داد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

    توصیه‌های تغذیه‌ای در آلودگی هوا

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    قیمت تخم مرغ دوباره اوج گرفت

    خرداد ۱۷, ۱۴۰۴

    مشکلات حوزه آرد و نان با یکسان سازی به پایان می‌رسد

    خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه ۸ هزارتن مرغ در سطح کشور

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    تورم خوراکی‌ها اعلام شد

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.