پنجشنبه, آذر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    آغاز توزیع مرغ منجمد برای تنظیم بازار + قیمت

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    عرضه هر شانه تخم مرغ بالاتر از ۲۲۰ هزارتومان گرانفروشی است

    صادرات 630 میلیون دلاری لبنیات در سال جاری

    وزیر جهاد کشاورزی از بازنگری قیمت ۴ محصول لبنی خبر داد

    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    هیچ کمبودی در بازار نیست/ با گران‌فروشی مرغ برخورد می‌شود

    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    لبنیات بالاخره ارزان می‌شود؟ | پشت پرده دعوای دولت، دامدار و کارخانه‌ها

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    تامین گوشت در ماه‌های آتی دچار مشکل می‌شود

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    دلالان وارد چرخه خرید و جمع آوری برنج از کشاورزان شدند

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت میوه‌های شب یلدا در بازار

    رئیس اتحادیه قنادان: افزایش قیمت آرد شیرینی را گران نخواهد کرد

    قیمت شیرینی و کیک شب یلدایی تغییری نخواهد داشت

    بازار کج دار و مریز هندوانه کاران هند ایران

    ۲۵۲ هزارتن هندوانه پاییزه برای تنظیم بازار شب یلدا به بازار عرضه می شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    به مناسبت روز جهانی استاندارد؛ زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند.

    همزمان با گرامیداشت روز جهانی استاندارد، دو شرکت از گروه صنعتی و پژوهشی زر(شرکت های زرکام و زرماکارون )درمراسم بزرگداشت روز جهانی استاندارد که صبح امروز یکشنبه با حضور فرزانه انصاری معاون رییس جمهور و رییس سازمان ملی استاندارد ایران ،تعدادی از نمایندگان مجلس، فعالان بخش خصوصی، دانشگاهیان و اصحاب رسانه در سالن همایش پژوهشگاه مواد و انرژی کرج برگزار شد به عنوان واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرزمعرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

    توسط مطهره پورزمانی
    مهر ۲۷, ۱۴۰۴
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    به مناسبت روز جهانی استاندارد؛ زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند.

    به گزارش پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران(ایفتاتی آی)،به نقل از روابط عمومی گروه زر، این انتخاب بر پایه عملکرد ممتاز این شرکت‌ها در حوزه‌های گوناگون از جمله حفظ مستمر پروانه کاربرد علامت استاندارد، نداشتن هیچ‌گونه عدم انطباق در گزارش‌های بازرسی سال‌های گذشته، برخورداری از آزمایشگاه آزمون‌محور دارای گواهی‌نامه ISO/IEC 17025، استمرار در صادرات محصولات و بهره‌مندی از گواهی‌نامه‌های ملی و بین‌المللی سیستم مدیریت کیفیت صورت گرفته است.

    ضرورت جلب اعتماد مردم و ارتقای کیفیت خدمات و کالاها

    فرزانه انصاری معاون رییس جمهور و رییس سازمان ملی استاندارد ایران در این مراسم، به اهمیت استانداردسازی در کشور و نقش آن در ارتقای کیفیت، بهره‌وری و توسعه پایدار اشاره کرد و افزود: اهمیت استانداردسازی امروز بیش از هر زمان دیگری برای ایجاد زبان مشترک میان کشورها و بخش‌های مختلف جامعه محسوس است و این امر در هماهنگی صنعتی، علمی و تجاری نقش اساسی دارد.
    وی با بیان اینکه استانداردها از ابزارهای مقابله با فساد و تضمین شفافیت در فعالیت‌های اقتصادی هستند، تأکید کرد: یکی از اهداف مهم ما جلب اعتماد مردم و ارتقای کیفیت خدمات و کالاها است، این کار نیازمند همکاری همه دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی و رسانه‌هاست.
    علیرضا عباسی نماینده کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا نیز دراین همایش به بیان مطالبی در خصوص اهمیت استاندارد در سلامت جامعه پرداخت.
    رضوی تقوی عضو هیات مدیره اتاق بازرگانی نیز در این همایش درخصوص بحث مهم حلال وسهم بسیار کم ایران از بازار حلال جهانی نکاتی را ارایه کرد.

    براساس همین گزارش، از دیگر شاخص‌های مؤثر درموفقیت این دو شرکت گروه زر، می‌توان به مشارکت فعال شرکت زرکام در تدوین و بازنگری استانداردهای ملی و بین‌المللی، دارا بودن چهار پروانه استاندارد اجباری و شش پروانه تشویقی (از جمله پنج پروانه حلال برای محصولات کیک، ویفر، بیسکویت، تافی و شکلات)، استقرار سامانه صدای مشتری، تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» از طریق رشد تولید در سال ۱۴۰۴-۱۴۰۳ نسبت به دوره قبل و همچنین ارتقای فناوری و مدیریت انرژی اشاره کرد.

    گفتنی است گروه صنعتی و پژوهشی زر با رویکردی مبتنی بر نوآوری، پژوهش و تولید مطابق با استانداردهای جهانی، طی سال‌های اخیر موفق به دریافت عنوان‌های متعددی در زمینه کیفیت، بهره‌وری و مسئولیت‌پذیری اجتماعی شده است.

    بر پایه ارزیابی اداره کل استاندارد استان البرز، در آیین گرامیداشت روز ملی استاندارد، شرکت‌های زرکام و زرماکارون به عنوان واحدهای نمونه تولیدی استان در سال ۱۴۰۴ و سید محمد امین سید یعقوبی بعنوان مدیر برتر کنترل کیفیت استان البرز معرفی شدند.

    سرویس خبری :فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع:ایفتاتی آی

    برچسب ها: استان البرزسازمان ملی استانداردصنعت غذاگروه صنعتی-پژوهشی زر
    پست قبلی

    برخی استان‌ها با کشت مازاد الگوی کشت را مختل کردند

    پست بعدی

    وضعیت دیم‌زارها در چارچوب برنامه الگوی ملی کشت مشخص شود

    مطهره پورزمانی

    مربوطه پست ها

    گلاب سیاه رونمایی شد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    گلاب سیاه رونمایی شد

    توسط مطهره پورزمانی
    آذر ۲۵, ۱۴۰۴
    0

    ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۴ همزمان با گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری از گلاب سیاه در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی...

    بیشتر بخوانید
    پشت این لقمه‌های کوچک، ‌فرصت‌های بزرگ نهفته است!

    پشت این لقمه‌های کوچک، ‌فرصت‌های بزرگ نهفته است!

    آذر ۲۰, ۱۴۰۴
    ارتقای جایگاه صنعت غذایی ایران در بازارهای جهانی

    ارتقای جایگاه صنعت غذایی ایران در بازارهای جهانی

    آذر ۹, ۱۴۰۴
    صنعت غذای ایران با کیفیت مشابه خارجی ارزان‌تر تولید دارد

    صنعت غذای ایران با کیفیت مشابه خارجی ارزان‌تر تولید دارد

    آذر ۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    وضعیت دیم‌زارها در چارچوب برنامه الگوی ملی کشت مشخص شود

    وضعیت دیم‌زارها در چارچوب برنامه الگوی ملی کشت مشخص شود

    پر بازدیدها

    واسطه‌ها، پاشنه آشیل بازار «گوشت قرمز» کرمانشاه

    کمبود گوشت قرمز در بازار مشهد وجود ندارد

    آذر ۱۱, ۱۴۰۴
    صادرات ۳.۵ تن خاویار ایران به ۳۰ کشور دنیا/ قطر اولین مشتری

    صادرات ۳.۵ تن خاویار ایران به ۳۰ کشور دنیا/ قطر اولین مشتری

    آبان ۲۷, ۱۴۰۴
    معاون آبزی پروری اداره کل شیلات استان: تولید میگو در سیستان و بلوچستان به ۵۰۰۰ تن می‌رسد

    معاون آبزی پروری اداره کل شیلات استان: تولید میگو در سیستان و بلوچستان به ۵۰۰۰ تن می‌رسد

    آذر ۲, ۱۴۰۴
    راه نجات پرتقال مازندران؛ از سورتینگ و برندینگ تا فروش مستقیم

    راه نجات پرتقال مازندران؛ از سورتینگ و برندینگ تا فروش مستقیم

    آذر ۴, ۱۴۰۴
    سیستان در آستانه فروپاشی دامداری

    سیستان در آستانه فروپاشی دامداری

    آذر ۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.