شنبه, آبان ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ کاهشی است

    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    گوجه فرنگی گران شد

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن روغن تولید و توزیع شد

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    کاهش هزارتنی تولید شیرخام در استان تهران

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    برنج پاکستانی کیلویی ۶۶ هزار و ۳۰۰ تومان عرضه می شود

    واردات برنج ممنوع شد

    قیمت برنج پرواز کرد | قیمت برنج فجر و شیرودی هم جهش کرد

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    مردم و نانوایان از کیفیت آرد و نان ناراضی‌اند/ لزوم تصمیم‌گیری قاطع وزرا برای حل چندوجهی بودن متولیان.

    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب برای تنظیم بازار در بویراحمد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازگشت آرامش طی ۲ هفته آینده به بازار نهاده دامی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    به این دلیل مهم روزی یک لیوان شیر بنوشید

    شیر به دلیل محتوای بالای ویتامین و چندین مزیت سلامتی دیگر، یکی از پایه‌های اصلی در بسیاری از رژیم‌های غذایی بوده و به طور ویژه توصیه به خوردن آن در وعده صبحگاهی می‌شد. امروزه نیز بسیاری شیر را همراه با غلات صبحانه، با قهوه و کاکائو می‌خورند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۴, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ٣راهکار برای جلوگیری از کاهش مصرف لبنیات بعد از حذف ترجیحی

    به نظر می‌رسد ما از میزان ویتامین‌ها و مواد معدنی که یک لیوان شیر ۲۵۰ میلی لیتری دارد، به طور دقیق آگاهی نداشته باشیم. به گزارش تایمز آف ایندیا، در این مطلب به فهرستی از تمام ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در این غذای روزانه فوق العاده سالم اشاره کرده‌ایم.

    ویتامین D: برای سلامت استخوان بسیار مهم است. ویتامین D به بدن کمک می‌کند تا کلسیم را جذب کند و اطمینان حاصل شود که استخوان‌های ما قوی و سالم می‌مانند. طبق مطالعه منتشر شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی، مصرف کافی ویتامین D با کاهش خطر پوکی استخوان و شکستگی در افراد مسن مرتبط است.

    کلسیم: شاید شناخته شده ترین ماده مغذی موجود در شیر کلسیم باشد. یک وعده ۲۵۰ میلی لیتری شیر حاوی حدود ۳۰۰ میلی گرم کلسیم است که تقریبا ۳۰ درصد از مصرف روزانه توصیه شده برای بزرگسالان است. کلسیم برای رشد و حفظ استخوان‌ها و دندان‌های قوی ضروری است. مؤسسه ملی سلامت هند تاکید می‌کند که کلسیم همچنین در عملکرد ماهیچه‌ها، سیگنال دهی عصبی و سلامت قلب نقش دارد.

    ویتامین B۱۲: شیر همچنین منبع عالی ویتامین B۱۲ است که حدود ۱.۲ میکروگرم از این ویتامین را در هر وعده ۲۵۰ میلی لیتری فراهم می‌کند که ۵۰ درصد از مصرف روزانه توصیه شده است. ویتامین B۱۲ برای حفظ سلول‌های عصبی سالم و تولید DNA حیاتی است. همچنین نقش مهمی در پیشگیری از کم خونی مگالوبلاستیک دارد که می تواند افراد را خسته و ضعیف کند. تحقیقات دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد که سطح کافی ویتامین B۱۲ برای تولید انرژی و سلامت مغز بسیار مهم است.

    ریبوفلاوین ویتامین( B۲): این ویتامین یکی دیگر از مواد مغذی مهم دیگر در شیر است که حدود ۰.۴ میلی گرم از ریبوفلاوین یا ویتامین B۲در هر وعده ۲۵۰ میلی لیتری ارائه می‌شود. این حدود ۳۰ درصد از نیاز روزانه بدن را تامین می‌کند. ریبوفلاوین به تبدیل غذا به انرژی کمک کرده و آن را برای فرآیندهای متابولیک ضروری می‌کند. همچنین از سلامت پوست و تولید گلبول‌های قرمز حمایت می‌کند. مجله تغذیه نشان می‌دهد که ریبوفلاوین برای رشد و سلامت کلی بسیار حیاتی است.

    فسفر: این ماده به همراه کلسیم درساختن استخوان‌ها و دندان‌های قوی موءثر است. یک لیوان شیر ۲۵۰ میلی‌لیتری حاوی تقریبا ۲۵۰ میلی‌گرم فسفر است که ۲۰ درصد از نیاز روزانه توصیه شده را تامین می‌کند. فراتر از سلامت استخوان‌ها، فسفر برای تولید ATP )آدنوزین تری فسفات (و برای حفظ تعادل اسید و باز در بدن مهم است.

    پتاسیم: پتاسیم یکی دیگر از مواد معدنی مهم در شیر است که ۲۵۰ میلی‌لیتر آن حدود ۳۸۰ میلی‌گرم یا ۸ درصد از ارزش روزانه شیر را تامین می‌کند. پتاسیم برای حفظ سطح فشار خون سالم، کاهش خطر سکته مغزی و حمایت از عملکرد عضلانی ضروری است. انجمن قلب آمریکا بر اهمیت پتاسیم در مقابله با اثرات نامطلوب سدیم و حفظ سلامت قلب و عروق تاکید دارد.

    ویتامین A: یک لیوان ۲۵۰ میلی لیتری شیر حدود ۱۵۰ میکروگرم ویتامین A را فراهم می‌کند که حدود ۲۰ درصد از نیاز روزانه توصیه شده را تشکیل می دهد. ویتامین A برای بینایی خوب، سیستم ایمنی سالم و عملکرد مناسب قلب، ریه‌ها و کلیه‌ها ضروری است. سازمان بهداشت جهانی (WHO) خاطرنشان می کند که ویتامین A برای حفظ سلامت پوست و غشاهای مخاطی که به عنوان مانعی در برابر عفونت‌ها عمل می‌کنند، حیاتی است.

    منیزیم: شیر همچنین حاوی حدود ۲۴ میلی گرم منیزیم در هر ۲۵۰ میلی لیتر است. منیزیم در بیش از ۳۰۰ واکنش بیوشیمیایی در بدن، از جمله سنتز پروتئین، عملکرد عضلانی و عصبی، کنترل قند خون و تنظیم فشار خون نقش دارد.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: خواص شیرسلامتسلامت استخوانشیرصنایع تبدیلی و تکمیلیکلسیمویتامین Dویتامین ها
    پست قبلی

    مصرف رازیانه باعث کاهش وزن می شود؟

    پست بعدی

    وزارت جهاد کشاورزی اجازه صادرات مرغ مازاد را صادر کرد

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    نتایج یک مطالعه نشان می دهد؛ رژیم غذایی کاهش دهنده آهن مغز موجب حفظ عملکرد مغز می شود
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    حذف وعده‌های غذایی راه مناسبی برای کاهش وزن نیست

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، حذف وعده‌های غذایی و ایجاد گرسنگی طولانی‌مدت نمی‌تواند منجر به کاهش...

    بیشتر بخوانید
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    قهوه دشمن قلب نیست، بلکه محافظ آن است

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    قیمت انواع گوشت ماکیان در بازار ؛ هر کیلو غاز ۷۰۰ هزار تومان،‌ خروس محلی ۳۵۰ هزار تومان!

    وزارت جهاد کشاورزی اجازه صادرات مرغ مازاد را صادر کرد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ۲۰ هزار تن شیرخشک در انبارها موجود است

    تولید شیر خشک نوزاد در مهر ماه کاهش یافت

    آبان ۱۲, ۱۴۰۴
    اجرای عملیات آبخیزداری در ۱۶۵ هزار هکتار از حوزه‌های آبخیز البرز

    اجرای عملیات آبخیزداری در ۱۶۵ هزار هکتار از حوزه‌های آبخیز البرز

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴
    شیر جو دوسر یا شیر گاو؛ کدام سالم‌تر است؟

    شیر جو دوسر یا شیر گاو؛ کدام سالم‌تر است؟

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    اختلالات خُلقیِ ناشی از مصرف زیاد مواد قندی

    اختلالات خُلقیِ ناشی از مصرف زیاد مواد قندی

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴
    افزایش ۳ برابری بازدهی گندم با کمک یک ژن پنهان

    افزایش ۳ برابری بازدهی گندم با کمک یک ژن پنهان

    مهر ۲۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.