جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    بهترین زمان مصرف پروبیوتیک

    پروبیوتیک ها باکتری های مفیدی هستند که می توانند به تقویت سیستم ایمنی،کاهش وزن، بهبود گوارش و هضم غذا، کاهش کلسترول و... کمک کنند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    اسفند ۲۳, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    چطور عملکرد میکروبیوم روده را تقویت کنیم؟

    اگر تا به حال اسم پروبیوتیک را نشنیده‌اید کافی است به سوپرمارکت بروید و نگاهی به قفسه لبنیات بیندازید، آن جاست که با تنوع لبنیاتی که برچسب پروبیوتیک دارند، شگفت‌زده خواهید شد.اما پروبیوتیک‌ها چه فایده‌ای دارند و تاثیر آن‌ها بر سلامت بدن چیست که این قدر در بین مردم طرفدار پیدا کرده اند.

    پروبیوتیک چیست؟
    پروبیوتیک ها، موجودات ریز، زنده و فعال میکروسکوپی هستند که خوردن آن‌ها، باعث تغییر میکروبیوم دستگاه گوارشی ما به منظور سلامتیِ بیشتر می‌شود. بیشتر اوقات به آن‌ها باکتری‌های مفید روده هم می‌گوییم.وجود این باکتری‌های خوب، از رشد و تکثیر باکتری‌های بیماری‌زا جلوگیری می‌کند.

    فواید پروبیوتیک‌ها برای بدن کمک به کاهش وزن
    باکتری‌های خوب پروبیوتیک به بهبود سوخت‌وساز بدن شما کمک می‌کند و باعث می‌شود به مدت طولانی‌تری احساس سیری داشته باشید.

    فواید پروبیوتیک‌ها برای تقویت سیستم ایمنی بدن
    پروبیوتیک‌ها سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شوند، اجازه رشد و تکثیر به باکتری‌های بد را نمی‌دهند و روده را از التهاب و تحریک پذیری در امان نگهمی دارند. بعضی از انواع پروبیوتیک‌ها سبب سرعت گرفتن تولید آنتی بادی می‌شوند و سیستم ایمنی را تقویت می‌کنند.

    فواید پروبیوتیک‌ها برای درمان عفونت قارچی واژن

    پروبیوتیک به کشتن مخمر و قارچ‌های واژینال کمک می‌کند. ماست‌های پروبیوتیک کمک می‌کند تا PH محیط واژن متعادل شود و در نتیجه خطر ابتلا به عفونت‌ها کاهش یابد.

    فواید پروبیوتیک‌ها برای سلامت روده‌ها

    پروبیوتیک‌ها، باکتری‌های خوبی هستند که با باکتری‌های بد بدن شما مبارزه و سلامت دستگاه گوارش شما را تضمین می‌کنند، روده‌ سالم به این معنی است که روده شما خالی از هر گونه باکتری مضر و غنی از پروبیوتیک‌هاست. پروبیوتیک‌ها همچنین قادرند اختلالات میکروبیوتای روده، پس از درمان آنتی‌بیوتیکی را به حداقل برسانند.

    فواید پروبیوتیک‌ها برای کاهش کلسترول

    پروبیوتیک‌های فعال و زنده، سنتز کلسترول در کبد را کاهش می‌دهند. به علاوه پروبیوتیک‌ها، اسیدهای صفراوی را کاهش می‌دهند که منجر به کاهش کلسترول می‌شود.

    فواید پروبیوتیک‌ برای درمان یبوست
    یبوست در اثر حرکت کند روده‌ها به وجود می‌آید و پروبیوتیک‌ می‌تواند حرکات روده را بهبود دهد. بنابراین می‌تواند مشکل یبوست را رفع کند.

    فواید پروبیوتیک‌ برای کاهش اضطراب و افسردگی

    ترکیب باکتری‌های گوارشی نه تنها روی سلامت جسمانی اثر می‌گذارد، بلکه بر عملکرد مغز و سلامت روان هم تأثیر دارد. بر اساس پژوهش‌های موجود، برخی از انواع پروبیوتیک‌ها اضطراب را کاهش می‌دهند و نوعی از بیفیدوباکتریوم، یکی از انواع پروبیوتیک‌ها، رفتارهای اضطراب‌گونه را در مبتلایان به ورم روده کاهش داده است.

    چه غذاهایی پروبیوتیک دارند
    شما کاملاً می‌توانید میکروب‌های مفید بدن خود را از غذاهایی که می‌خورید افزایش دهید. خوشبختانه آن قدر طیف مواد غذایی که پروبیوتیک دارند متنوع و گسترده است که شما می‌توانید با هر نوع رژیم غذایی مواد پروبیوتیکی را به بدن خود برسانید و تعادل بین باکتری‌های بد و خوب بدن را حفظ کنید. شما می‌توانید پروبیوتیک‌ها را از طریق سبزیجات تخمیر شده یا مواد لبنی دریافت کنید.

    از جمله معروف‌ترین محصولات پروبیوتیکی می‌توان به این موارد اشاره کرد:

    مکمل‌های پروبیوتیکی
    نوشیدنی های کمبوچا
    تمپه (چیزی شبیه به توفو است)
    کیمچی
    کلم ترشی
    پنیرهای پروبیوتیکی
    شیرهای پروبیوتیکی
    ماست و کفیر
    خیارشور
    ماست کفیر
    ماست پروبیوتیک
    پنیر لاکتیکی، گودا، چدار، موزارلا
    کلم ترش
    شکلات تلخ
    ترشی‌های خانگی
    شیرهای غنی شده با پروبیوتیک
    با غذا یا بدون غذا پروبیوتیک مصرف کنیم؟
    هنگامی که مکمل های پروبیوتیک را قورت می دهید، وارد محیط خشن و اسیدی معده شما می شوند که چندان مناسب پروبیوتیک نیست و PH پایین معده می‌تواند بیشتر باکتری‌های خوب موجود در پروبیوتیک‌ها را قبل از رسیدن به روده‌های انتهایی از بین ببرد.

    سویه‌های زنده مانند لاکتوباسیلوس یا بیفیدوباکتری‌های محبوب با این مشکل بیشترین تقابل را دارند. سویه های دیگر مانند باکتری باسیلوس یا مخمر به نام ساکارومایسس بولاردی شانس بیشتری برای زنده ماندن و عبور از معده را دارند.

    برای مبارزه با این مشکل، سعی کنید پروبیوتیک های خود را با غذاهای متعادل کننده pH که اسید کم و مواد مغذی حیاتی بالایی دارند مصرف کنید.

    غذاهایی که میتوانید همراه با پروبیوتیک مصرف کنید
    مصرف برخی غذاها همراه با پروبیوتیک کمک می کند فواید بیشتر از مصرف این نوع مکمل ببرید.در اصل ترکیب مکمل با هر سه درشت مغذی به پروبیوتیک ها بهترین شانس برای اثربخشی می دهد. درشت مغذی ها عبارتند از:

    کربوهیدرات ها
    چربی
    پروتئین
    شیر و ماست انتخاب های عالی هستند، زیرا هر سه درشت مغذی را دارند، مگر اینکه بدون چربی باشند. نکته مثبت دیگر؟ غذاهای تخمیر شده مانند ماست حاوی پروبیوتیک های دوستدار روده هستند که می توانند تلاش های کلونیزاسیون را بیشتر افزایش دهند.

    غذاهایی که هنگام مصرف پروبیوتیک ها باید از آنها اجتناب کنید
    یک نکته مهم که باید به خاطر بسپارید اجتناب از مصرف پروبیوتیک ها با غذاهای اسیدی است مانند:

    قهوه
    آب پرتقال
    آناناس
    آب گوجه فرنگی
    سس
    این غذاها اسید اضافی به معده شما می افزایند، بنابراین بهتر است صبر کنید تا مکمل خود را مصرف کنید تا وعده غذایی با pH خنثی تری بخورید.

    بهترین زمان مصرف پروبیوتیک: صبح یا شب؟
    اگر به تازگی مصرف پروبیوتیک‌ها را در برنامه روزانه خود قرار داده‌اید، ممکن است این سؤال برایتان پیش بیاید که آیا مصرف آن‌ها در صبح بهتر است یا شب؟

    صبح بهترین زمان برای مصرف پروبیوتیک است. هدف این است که پروبیوتیک از معده عبور کرده و به روده بزرگ برسد تا در آنجا کلونیزه شود. ازآنجایی‌که روده‌ها در طول روز فعال‌تر هستند، مصرف پروبیوتیک همراه با صبحانه می‌تواند به این فرایند کمک کند.

    بااین‌حال، اگر مصرف آن در صبح برای شما دشوار است، نگران نباشید! شما می‌توانید پروبیوتیک‌ها را در هر زمانی از روز مصرف کنید و همچنان از مزایای آن بهره ببرید.نکته مهم‌تر این است که مصرف پروبیوتیک را به یک عادت منظم تبدیل کنید. مصرف مداوم آن، بیشترین فایده را برای سلامت روده شما خواهد داشت.

    نکات کلیدی برای افزایش اثربخشی پروبیوتیک‌ها
    ۱. ایجاد یک برنامه منظم
    صرف‌نظر از نوع پروبیوتیکی که مصرف می‌کنید، بخشی از میکروب‌های آن از بدن عبور کرده و از طریق مدفوع دفع می‌شوند. تنها مقدار کمی از آن‌ها در روده بزرگ باقی می‌مانند و شروع به فعالیت می‌کنند.

    چرا این موضوع اهمیت دارد؟ زیرا مصرف نامنظم پروبیوتیک، تأثیر آن را کاهش می‌دهد. اگر فقط یک یا دو بار در هفته مصرف کنید و سپس چند هفته آن را کنار بگذارید، بسیاری از فواید آن را از دست خواهید داد.

    پروبیوتیک‌ها مانند قرص‌های مسکن نیستند که بعد از یک وعده غذایی ناسالم مصرف کنید. برای دریافت نتیجه مطلوب، باید به‌طور منظم مصرف شوند.

    تحقیقات دکتر آمی بات از دانشگاه استنفورد نشان می‌دهد که نیازی به مصرف روزانه پروبیوتیک نیست، اما ۳ تا ۵ بار در هفته همچنان برای حفظ سلامت روده کافی است.

    ۲. مصرف پروبیوتیک همراه با آنتی‌بیوتیک
    آنتی‌بیوتیک‌ها علاوه بر از بین بردن باکتری‌های مضر، باکتری‌های مفید روده را نیز کاهش می‌دهند که می‌تواند باعث اسهال و مشکلات گوارشی شود. به همین دلیل، بسیاری از پزشکان توصیه می‌کنند که همراه با مصرف آنتی‌بیوتیک، از پروبیوتیک‌ها نیز استفاده کنید تا تعادل میکروبی روده حفظ شود.

    برخی از پروبیوتیک‌ها مانند Saccharomyces boulardii و Lactobacillus rhamnosus را می‌توان هم‌زمان با آنتی‌بیوتیک مصرف کرد.
    سایر گونه‌های لاکتوباسیلوس و باسیلوس بهتر است یک تا دو ساعت قبل یا بعد از آنتی‌بیوتیک مصرف شوند.
    توصیه می‌شود مصرف پروبیوتیک حداقل تا دو هفته پس از اتمام دوره آنتی‌بیوتیک ادامه یابد تا اثرات منفی دارو جبران شود.
    پس از این دوره، می‌توانید نوع پروبیوتیک خود را بر اساس نیاز تغییر دهید. برای انتخاب بهترین گزینه، با پزشک خود مشورت کنید.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: پروبیوتیکتقویت سیستم ایمنیکاهش وزن
    پست قبلی

    رژیم گوشتخواری برای سلامت قلب مضر است؟

    پست بعدی

    آغاز فعالیت شبکه مراقبت از سن غلات در کاشان

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده...

    بیشتر بخوانید
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    اتمام مبارزه با آفت سن گندم/ مبارزه با ملخ‌های بومی به ۹۴ هزار هکتار رسید

    آغاز فعالیت شبکه مراقبت از سن غلات در کاشان

    پر بازدیدها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    لایحه دوفوریتی دولت برای کاهش ۹ درصدی مالیات کالا‌های اساسی

    اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴
    کاهش مصرف کربوهیدرات های صبحانه برای دیابتی ها مفید است

    تغذیه سالم برای دیابتی‌ها؛ قند خون را با این خوراکی‌ها کنترل کنید

    اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۴
    چالش‌های تولید توت‌فرنگی

    پیش‌بینی تولید ۷۵۰ تن توت فرنگی در قائم‌شهر

    اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    امسال تولید کلزا کمتر از ۲۷۰ هزارتن خواهد بود

    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    اعلام نرخ رسمی مرغ در هفته جاری

    اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.