دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    بلوای کیوی ، پایانی بر تجارت سنتی

    برگشت خوردن برخی محصولات کشاورزی صادراتی ایران و توقف صادرات کیوی مازندران علاوه بر این‌که بر تجارت سنتی ایران خط بطلان کشید ، فرصتی را به وجود آورده است تا محصولات کشاورزی با دقت و حساسیت بیشتری مطابق با استانداردهای کشور هدف صادرات تولید و شرایط بهتری در آینده فراهم شود.

    توسط فاطمه خداویردی
    دی ۲۵, ۱۴۰۰
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ضرورت تدوین نقشه راه کشاورزی (بخش سوم و پایانی) : بخش کشاورزی و سیاست‌هایی که در اجرا به بیراهه می‌رود

    ایران با داشتن رتبه چهارم در تولید جهانی کیوی ، از نظر صادرات بعد از ایتالیا ، نیوزلند ، شیلی ، بلژیک ، یونان ، هلند و فرانسه در رده هشتم جهان قرار دارد. شمال ایران و بویژه دو استان گیلان و مازندران قطب تولید کیوی در کشور محسوب می شوند و سالانه در صورت مساعد بودن شرایط جوی از حدود ۴۰۰ هزار تن کیوی تولیدی این استان ها تقریبا نیمی به خارج از کشور صادر می شود.

    امسال صادرات کیوی همچون سال های گذشته در حال انجام بود که ناگهان تولید کنندگان از توقف روند آگاه شدند. کیوی کاران مازندران تازه در حال چیدن میوه و انبار کردن آن بودند که متوجه این ضربه سنگین شدند در حالی که کیوی کاران در همین زمان بخشی از محصولشان را صادر کرده بودند. اصولا برداشت کیوی گیلان به خاطر کامل شدن قندش زودتر شروع می شود و به همین دلیل هم در صادرات جلوتر از مازندران است . طبق آمارهای رسمی در استان گیلان ۶ هزار و ۴۱۴ هکتار باغ کیوی وجود دارد و پیش بینی شده بود که باغداران گیلانی امسال ۲۰۰ هزار تن کیوی برداشت کنند.نیمی از کیوی تولید شده در گیلان به کشورهای روسیه، آذربایجان، قزاقستان ، آسیای میانه و هند صادر می شود.

    آنچه طی یک ماه اخیر بر کیوی شمال رفته نه مربوط به محصول باغ های مازندران بوده و نه از مبدا این استان صادرات محصول  غیراستاندارد صورت گر فته چرا که در بازه زمانی بروز مشکل در کیوی صادراتی شمال ، صادر کنندگان مازندرانی به فکر خرید ، سورتینگ و انبار کردن کیوی در سردخانه ها بودند و برای فروش کیوی با تجار خارجی بویژه کشور هند رایزنی می کردند.

    مازندران بالغ بر ۶ هزار هکتار باغ کیوی دارد که عمده آنها در غرب استان واقع است و سالانه ۱۸۰ الی ۲۰۰ هزار تن محصول از آنها برداشت می شود.

    زمانی که مشکل در صادرات کیوی شمال بروز کرد ، برخی آن را شایعه و برخی دیگر هم ترفند دلالان برای ارزان خری محصول از باغداران می دانستند ، اما کمتر از دو هفته زمان نیاز بود تا این خبر با تایید مسوولان رنگ واقعیت به خود بگیرد. تایید رسمی مشکل در صادرات کیوی در حالی که مازندران در اوج برداشت این محصول قرار داشت و هنوز بخش قابل توجهی از کیوی در سردخانه های انبار شد ، موجی از نگرانی ها را دامن زد ، نگرایی هایی که هنوز هم با وجود وعده مسوولان رنگ نباخته است چون اگر تا دو ماه دیگر کیوی برداشت شده مازندران به مقصد نرسد تمامی آنها غیر قابل مصرف خواهد شد. علاوه بر این بسیاری از باغداران از بابت فروش کیوی یا پولی دریافت نکرده اند و یا این که چک گرفته اند بنابراین عدم صادرات کیوی ، دست صادرکنندگان را در برابر طلبکاران بالا خواهد برد و احتمال تنش های اجتماعی نیز دور از ذهن نخواهد بود.

    بلوای کیوی ، پایانی بر تجارت سنتی

    و اما اصل ماجرا

    امسال کشور هند پس از بررسی محموله های صادراتی ایران متوجه وجود شپشک بر روی کیوی شد و بلافاصله از طریق نامه نگاری هایی که صورت گرفت این موضوع را به طرف های ایرانی گوشزد کرد. نکته جالب توجه اینکه این محموله های صادراتی شپشک دار همگی گواهی بهداشت ایران را اخذ کرده بودند و همین موضوع حساسیت ها را برای طرف هندی دوچندان کرد.

    هشدارهای طرف هندی به صادرکنندگان ایرانی همچنان ادامه داشت تا اینکه یک محموله صادراتی کیوی از هند به ایران برگشت خورد، اما بار دیگر این محموله به هند صادر شود ولی این بار به طور غیر مستقیم و از طریق امارات این اتفاق رخ داد . از آنجا که امارات تولید کننده کیوی نیست و هندی ها نیز به این موضوع واقف بودند بار دیگر محموله را به ایران برگشت زدند و اعلام کردند که از هشتم دسامبر برابر  با ۱۷ آذر جلوی واردات کیوی ایران را به طور موقت می گیرد.

    مشکل کیوی شمال از این مرحله به بعد وارد چرخه اداری جدی می شود و جلسات یکی پس از دیگری برگزار می شود تا این مشکل هرچه سریع تر برطرف گردد و برای این منظور سفارت ایران در دهلی نو نیز وارد عمل شد و با طرف های هندی شروع به رایزنی می کند. در ایران نیز مسوولان کشوری برای بررسی موضوع و بازدید از سردخانه ها ، عازم غرب مازندران شدند. بهرام دارایی رییس سازمان غذا و دارو کشور و مهدی قائمیان معاون قرنطینه و بهداشت گیاهی سازمان حفظ نباتات کشور به دعوت سید شمس الدین حسینی نماینده مردم شهرستان های تنکابن ، رامسر و عباس آباد چهارشنبه هفته پیش به غرب مازندران سفر کردند تا از نزدیک مسائل را مورد ارزیابی قرار دهند .

    این بازدید ها سرانجام منتج به برگزاری جلسه ای در فرمانداری تنکابن جهت رفع مشکل شد و در نهایت اعلام گردید که صادرات کیوی از هفته پیش رو بار دیگر از سر گرفته می شود ، اتفاقی که می تواند نجات بخش کیوی مازندران باشد.

     

    تب دینگو

    شاید برای خیلی ها این سووال مطرح باشد که چرا هندی ها به میوه کیوی علاقه زیادی دارند و بازار مصرف این محصول در این کشور پر جمعیت بسیار داغ است.

    به دنبال پاسخی برای این سووال بودم که با یک تاجر دو رگه ایرانی هندی به نام کومار آشنا شدم . وی که در جریان بازدیدهای مسوولان کشوری به مازندران سفر کرده بود در باره علاقه مردم هند به کیوی گفت : همه ساله در نیمه دوم سال کشور هند با بیماری تب دینگو مواجه می شود و بسیاری از افراد جان خود را از دست می دهند.

    وی افزود : هندی ها دریافته اند که میوه کیوی می تواند در پیشگیری از تب دینگو که به وسیله نیش پشه ای به همین نام ایجاد می شود ، موثر باشد بنابراین علاوه بر اینکه میوه کیوی را می خورند ، پوست آن را به روی دست و صورت خود می مالند تا از گزند نیش پشه دینگو در امان باشند.

    این تاجر هندی ایرانی اظهار داشت : تب کشنده دینگو خطرناکتر از مالاریا است و ارزان ترین راه برای پیشگیری ، استفاده از کیوی است.

    وی کیوی مازندران را بسیار با کیفیت دانست و خاطرنشان کرد : هر دو طرف هندی و ایرانی نسبت به شرایط به وجود آمده بسیار نگران هستند و باید هر چه سریع تر این مشکل برطرف شود.

    حال که مشخص شد میوه کیوی برای هندی ها چقدر ارزشمند است و آنها حاضرند برای نجات جانشان این میوه ارزشمند را خریداری کنند ، پس چه عواملی باعث می شود که بازار بزرگی چون هند با بیش از دو میلیارد جمعیت برای تجار ایرانی به خطر بیافتد.

    بلوای کیوی ، پایانی بر تجارت سنتی

    طمع تجار

    از ابتدای زمان برداشت کیوی ، فعالان این بخش به هر شکل ممکن محصول کیوی تولید شده در باغ های غرب مازندران را خریداری نمودند تا پس از سورتینگ ، بسته بندی و انبارکردن در سردخانه ها به کشور هند صادر نمایند.آنها در ابتدا با قیمت کیلویی هشت هزار تومان شروع به خرید کیوی کردند اما از آنجا که با اعتراض باغداران مواجه شدند ، روند افزایشی قیمت را در دستور کار خود قرار دادند به طوری که قیمت خرید کیوی به ۱۳ هزار تومان نیز رسید.

    با توجه به این که قیمت تمام شده تولید کیوی نسبت به سایر محصولات به دلیل عدم سمپاشی و استفاده از کودهای شیمیایی که در بازار بسیار گران هستند ، پایین تر است باغداران راضی تر از همیشه محصولات خود را به فروش رساندند و خریداران نیز به امید رونق بازار صادرات و کسب سود بیشتر تا می توانستند کیوی خریدند و انبار کردند. از سوی دیگر از آنجا که کیوی ایران در بازار هند به قیمت کیلویی ۲۸ الی ۳۲ هزار تومان به فروش می رسد ، تجار ایرانی با احتساب هزینه بسته بندی ، حمل و نقل و گمرک سود سرشاری نصیب خود می کند به شرط آنکه محصول صادر شده بی عیب و نقص باشد.

    البته هستند افرادی که طمع می کنند و محصول درجه یک را با درجه دو مخلوط کرده و به نام درجه یک صادر می کنند تا سود بیشتری نصیبشان شود و یا اینکه میوه های آلوده را با میوه های سالم در یک سبد می چینند تا پول بیشتری به جیب بزنند ، غافل از اینکه با این کار نه تنها به تجارت خود آسیب می رسانند بلکه حیثیت و آبروی کشاورزی ایران را زیر سوال می برند که خسارت های جبران ناپذیری به همراه دارد.

    در این میان باید به نقش گمرکات کشور در صدور گواهی بهداشت برای محصولات گیاهی نیز اشاره کرد. اینکه یک گمرک با اعمال برخی سختگیری های قانونی مورد غضب صادرکنندگان قرار می گیرد و گمرکی دیگر با مهیا نمودن شرایطی آسانتر مورد توجه تجار و بازرگانان است ، کمی سووال برانگیز بوده و مضافا این که تخلف صورت گرفته در روزهای اخیر مربوط به گمرک پرطرفدار شمال کشور نیز باشد و اینجاست که باید برخی دستگاه ها در این زمینه ورود کنند و جلوی ادامه این روند را بگیرند.

    بلوای کیوی ، پایانی بر تجارت سنتی

    پایان تجارت سنتی

    در دنیای امروز تجارت برای آنهایی که به شیوه سنتی عمل می کنند بسیار سخت شده و اگر می خواهیم  بازارهای هدف صادرات را از دست ندهیم بهتر است با قوانین بین المللی همسو باشیم تا در این دنیای پر رقابت از غافله عقب نمانیم.

    مشکل به وجود آمده برای صادرات کیوی تلنگری بود به اقتصاد ایران ، اقتصادی که به دلیل شرایط تحریم با کاهش درآمدهای نفتی روبروست و برای جبران آن روی به گسترش صادرات غیر نفتی آورده است و می کوشد تا با تدابیری هوشمندانه در عرصه بین الملل داد و ستد نماید و چرخ اقتصاد کشور را در حرکت نگه دارد.

    کارشناسان اقتصادی می گویند برگشت خوردن محصولات صادراتی همچون کیوی ، فلفل دلمه و سیب زمینی می تواند بهانه ای برای شروع یک برنامه بلند مدت جهت متوقف کردن صادرات غیر نفتی ایران باشد و در این صورت طی سال های آینده مشکلاتی از این دست بیشتر بروز خواهد کرد و تنها راه خارج کردن بهانه از دست بدخواهان و رقبا هم رعایت استانداردهای بین المللی است . مسلما رعایت استانداردهای بین المللی زمینه ساز توسعه صادرات خواهد شد و تاکنون هیچ کشوری نتوانسته بدون ارتقای زیرساخت های کیفیت به توسعه تجارت به ویژه در بخش صادرات دست یابد.

    به طور حتم مشکل صادرات کیوی در سال جاری برطرف خواهد شد اما باید از امروز بسترسازی مناسب جهت تولید محصولات با کیفیت را در دستور کار قرار دهیم تا در سال آینده هیچ بهانه ای برای برگشت زدن این محصول و سایر محصولات گیاهی وجود نداشته باشد.شناسنامه دار شدن زنجیره تولید تا صادرات گامی موثر در جهت بهبود وضع صادرات محصولات گیاهی است و امیدواریم دستگاه های متولی این امر بیش از پیش در تحقق آن تلاش نمایند.

     

    سرویس خبری: فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: صادرات محصولات کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذا و بخش صنعتفناوری های نوینکشاورزی سنتی
    پست قبلی

    مدیرکل دفتر امور میوه های گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی: پرتقال و نارنگی مورد نیاز شب عید تامین است

    پست بعدی

    سرپرست مرکز پژوهش‌های غلات: نمره‌ کیفیت نان سنتی کشور به ۸۵.۵ درصد رسید

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    همچنان‌که جهان با تغییر اقلیم و کاهش منابع، دست‌وپنجه نرم می‌کند، بشقاب‌های غذای ما به آرامی در حال تکامل هستند....

    بیشتر بخوانید
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    سرپرست مرکز پژوهش‌های غلات: نمره‌ کیفیت نان سنتی کشور به ۸۵.۵ درصد رسید

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند

    تکمیل ۳ هزار سامانه نوین آبیاری در چهار سال گذشته

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تأمین کالاهای اساسی به کمک اصناف به خوبی مدیریت شد

    تیر ۴, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم به ۴ میلیون و ۸۲۰ هزارتن رسید

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    اعتبار مقابله با سوسک سرخرطومی در کرمان کافی نیست/ردیابی ۵۰ هزار نخل از اول سال

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.